A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Kép Berke az ő Letti babájával

KépKépKépKép
vdorka3

Hát ezt lementem. Annyira idill.

Kép

Kép

Kép
memme

Kép Peti a múlt héten
Kép Fúj!

Kép
Kép
kriszta36

Memme!
Mikor már levágtam róla a műanyag bigyót, akkor hívott anyám, hogy ha nem jó, cseréljem ki, odaadja a blokkot. :oops: úgyhogy most valahogy be kell jutnom a SKÁLA Metroba Zsófival. :oops: talán sikerül megdumálnom az eladónővel, hogy kicserélje egy teljesen más pizsire. Nem hiszem hogy túl sokan vettek ilyen hálóinget. Állítólag 27 ezer volt. :roll: :roll:

Dorka!
Naddddon édi!!! :D:D:D:D Majd én is igyekszem hasonló pillanatokat elkapni, csak az a baj, hogy ilyen főleg szopi alatt van. :roll: :D
Képzeld, Zsófi éjjel 1x kelt 4:40-kor. Én meg már majd szétdurrantam. Ja! Meg meg is néztem 1x hogy lélegzik-e hogy nem jelentkezik kajáért. :shock:

Kriszta!
Petya tündéri :D:D:D
Istenke éltessen még egyszer!!! :D

KÁVÉ:
Ciki, de én minden lánnyal ittam kávét reggel 1x (igaz tejeskávét és Nescafé-ból). Bent a kórházban is mondták, hogy mindent szabad, amit otthon is csinál az ember, hogy sikerüljön elmenni WC-re. :oops: a csecsemősök adtak forró vizet a 3in1-ben kávéhoz. Egy szavuk nem volt. Aranyosak voltak. :D Szóval nálunk nem okozott semmi bajt a napi 1 kávé! :roll: :D

VAN ELEM!!!! LESZNEK KÉPEK IS. :D:D:D ha a lányok hülye anyjának eszébe is jut majd használni!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Kriszta!

Malátakávét bioboltban vettem.
Tegnap is sokat evett, illetve sokszor, merthogy ugye kevesebb a tejcim.

Vettem ezt a méregdrága MOre Milk kapszulát. A cicimen nem érzem hogy jobban telítődne, de sztem több lett mégis a tejem, mert ahogy kajaidő közeledik, mindeneme csurog a tejci. Pedig olyan mintha nem is lenne benne semmi. :shock: :?:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Dorka
tündéri ez a kép!!!! Berke nagyon dögi pasi :wink: :lol:

Veronikusz
Pizsi 27ezerért :?: :shock: Ennyiért már valami értelmeset is vehettek volna :P
Várjuk a képeket a fürtösökről :wink:

memme
leválás: szívemből beszélsz. Én is úgy látom, hogy nekünk, anyáknak sokkal nehezebb ez a dolog, mint a gyerekeknek :?
Hajrá édes2 Eszterrel :wink:
Iván még nem tart ott, hogy elaludjon Anyunál :? Hiába minden trükk, a Nagyi az játszópajtás :lol: Igaz, csak délután próbáltuk, de vmikor bevetném az éjszakát. (Anyu gyalog 10 perc) Jó lenne egy édeskettes nekünk is 8)

Iván 3 napig átaludta az éjszakát :!: Utoljára 6 hetesen csinált ilyet, de akkor is csak 1x. Most éjjel elég vacakul aludt, de remélem ma megint húzza a lóbőrt 1/2 9-től 1/2 6-ig. Ilyenkor szerencsére még nem kel fel, csak cuppan és alszik még egy-másfél órát :)

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Aprooka, sztem van olyan, h úgy érzi az ember, mintha kevesebb volna, esetleg egy picit tényleg meg is csappan, de én ilyenkor nem tulajdonítotam ennek nagy jelentőséget, hanem ittam még eggyel több pohár vizet vagy inkább levest és még többször tettem cicire a kis csajosokat, még ha épp egy pár slukkra is.
Nem lehet nagy gond, ha jön, amikor közeledik az ideje. Persze jó, ha odafigyel az ember. Nekem az volt a tapasztalatom, hogy a legelején nagyon éreztem amikor megteltem, aztán egyre kevésbé, de mindig volt tej. Urtica urens C12 napi 2x5 bogyócska, homeo. De épp itt a fórumon volt már akinek ettől nagyon is megtelt a cicije. Esetleg homeós orvossal vagy a LLL-val megbeszélni, nem t'om. De szerintem nincs ott olyan gond. :)

Kriszta, Isten éltessen, kár, hogy nem fér bele a számítógépbe, mondanám, hogy postázz abból a 39-esből egy szeletet... :roll: :)

Kép

Kép

Kép
memme

Memme!
Fini kis torta volt (Daubner!), csak rajta a szám lehetne kisebb...

Kép
Kép
kriszta36

Aprooka, én is szedtem a more milk plust - már a kórházban kezdtem, és legalább félévig folyamatosan. Az igazság az (bár tudom, hogy félig-meddig pszichés gát is volt bennem), hogy amint csökkentettem volna a maximálisan szedhető mennyiséget, azonnal kevesebb tejem lett. De NYUGI. Benedek 13 hós koráig szopizott, akkor sem nekem fogyott el, vagy ő mondott le róla. (Akkor voltunk kórház :cry: , már én is unom magamat a témában.)

Kriszta, jajdefinitorta! :D
vbea

RENÁTA,holnapra mondom, h boldog névnapot,

Mert sztem nem lesz időm jönni.

Kép

Kép

Kép
memme

Sziasztok!

A ma éjjel nálunk is elég zűrösen telt, 1-kor Bene jött át hozzám, majd fel akart kelni, nehéz volt meggyőzni, hogy éjszaka van, Villő meg fél5-kor kelt fel sírva, vígasztalhatatlanul, megetettem, de nem akart utána se aludni, végül rámfeküdve nagy nehezen elszusszant, ha visszatettem, felkelt, aztán végül betettem Bene és közém egy alkalmas pillanatban. :)

Ma viszont bedőltek az ágyba, remélem, reggelig csönd lesz!

Memme
, tudom, hogy a hétvégék nem pótolják a hétköznapokban hiányzó segítséget, de biztos segít neked ez most feltöltődni.

A leválás és elengedés nagyon nehéz tud lenni. Főleg, akkor, amikor néha Bene sírt, amikor otthagytam valahol. Amikor nevetve befut az oviba, azért könnyebb. De amikor máshol alszik nagy ritkán, az mindig nehéz.

Mi is törjük a fejünket valami ilyesmin, mert kezdünk lemerülni.

mtunde

Hahó nők,

Tünde,
nincsenek illúzióim a fiam hisztijét tekintve, úgyhogy nem volt mit letörni...én már örülök, ha kicsit normalizálódik a helyzet,mondjuk harmadik szólásra szót bír fogadni,és nem lesz horribilis összeg a (hideg) víz számla... Ja! Flórka is félelmetes, ahogy utánozza Jankót,mozgásban, beszédben, precízen mászókázik,felhág az emeletes ágyra, szóval kösd föl a gatyót, nem fogsz unatkozni a nő mellett!! Karácsonykor ő rakja a fa tetejére a csúcsot létra nélkül,meglátod...

Zsófi,
szavaztam, de a legalternatívabb válasszal, úgyhogy rontom a statisztikát.Szoptatás alatt is sokat kakeszolt Flórka, de igazán a főzelékek kezdték felturbózni a bélmükődését, napi 7-10. De aztán beállt,mióta mindent eszik, napi kettő helyes kupac...

Veronikusz,
mi lenne,ha te is elkezdenél fehér A4-sen visszaüzenni a nagynéninek...27matyikirályos hálóing? Az összes ruhám nem ér annyit...Na fotózzá!

Dorka,
tök arik...

Kriszta,Daubner istenkirály! Én meg tök figyelmetlen voltam,nagyon boldog születésnapot utólag is!Mosolygós Petyka...édes.

Jankesz kicsit taknyos,köhög, tényleg minimális, de arra tök jó, hogy nem viszem pár napot oviba. Restellem,de életemben először örülök, hogy van egy kis nyavalyája... :oops: :oops:

Kép
Kép
paklincs

sziasztok!

Kicsit eltűntem, mert hát annyira szép idő volt hogy szinte az egész hetet a játszótéren töltöttük.... Rékának sikerült kitombolnia magát :lol: Lili eközben jókat aludt a babakocsiban....

Próbáltam visszaolvasni, de csak nagy vonalakban sikerült!

Minden gyerköc csoda szép... Nem sorolom fel, mert tuti hogy amilyen tyúk eszem van, kifelejtek valakit!

Zsófi,
Szívből gratulálok Majához!!! Nagyon édesek vagytok! Megnéztem a blogot is...

Szülinaposoknak sok boldogságot kívánok.... (a tortán lévő számokkal nem szabad foglalkozni :lol: )

Aprooka,
Nálunk is volt két nap, amikor szopi sztrájkot tartott Lili, most viszont egyfolytában enne.... Ugyhogy sűrűn teszem cicire, próbálok fejni (ha lenne mit) és én is szedem a homeo bogyót igaz én az 5 CH-at.... Bízom benne, hogy javulni fog a helyzet. Láttam, hogy azért nektek is vannak még zűrősebb napjaitok! Kitartást.

Kriszta,
Petya hatalmasat nőtt! Hogy megy a szopi? Láttam, írtad hogy a dokinéni megtiltotta a cumisüveget...

Steffi,
Martinnak utólag boldog szülinapot. az ajcsira én is kíváncsi lennék... HOgy vagy??? ELég rég jelentkeztél... most már Te következel, szóval napi bejelentkezéseket kérünk! :lol:

Tünde,
Tuti volt valami éjszaka, mert Lili soha nem szokott sírva ébredni... erre 1/2 1-kor úgy felsíkított és keservesen sírt, hogy azt hittem kiugrik a szívem a helyéről....

én is dobok pár képet a lányaimról.....

Kép Ilyet is tudok már

Kép Lili

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

Még néhány...

Kép Réka gondolkodik

Kép

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

Halihó!

Itt vagyok csak olvasó üzemmódban, plusz kezdek befelé fordulós lenni, plusz Martin már két hete taknyos, mosom Myrtill ruháit, pakolok, délelőtt séta, délután alvás… Értitek.

Martin szüli ajándék: egy legurulós garázsos, pályás valamit vettünk, amin autókat lehet tologatni, és úgy látjuk imádja. Meg kapott sok kicsit, repcsit, motort ilyeneket, most ez a korszak van és a gulliver egy kincsesbánya :lol: , nem utolsósorban teljesen megfizethető. Meg kapott egy kantis nacit nagyon édi benne.
Itt az aji:hát most valamiért nem engedi a bnet :twisted:

Tünde-Kriszta!
Boldog szülinapot! Kriszta akkor mond, hogy sok mikor a kilences lesz elöl. :lol: :lol: Peti baba gyönyörűűűűű!

Tünde!
Tejcukor: nekem van listám hova küldjem?!

Eni!
Egy időben Martin is félt a sötétben! Mi most már felkapcsolva hagyjuk az éjjeli fényt és csak hajnalban kapcsoljuk le. Azóta nincs félős-sírós ébredés, de volt nagyon durva eset is!

Reni!
Kendő ügyben majd jövök és segítettek! :wink: Köszi az astro oldalt!

Memme!

Grat. A bilibe kakihoz! Ügyi csaj Melinda!

Veronikusz!

Nem hiszem el, hogy ilyen értetlenek a rokonaid! Ez már azért nagyon durva!

MSE!
A cím: Gödöllő Kossuth Lajos utca x. Kérdeztem a szomszédasszonyom, de ő nem tud ilyeneket megjegyezni, majd megnézem én neked és írom hány szám! Vagy ha leírom, hogy hol kell elfordulni jobbra meg balra akkor tudni fogod?!

Zsófi!
Jó az új avatar! Lányok gyönyörűek és te is szuper jól nézel ki! Köldökzsinór nem semmi! :shock: Én is szavaztam, de az ágynemű tényleg lebuktatott!

Gabi!

Hogy vagy? Csüt. rendben volt minden?! Bár ezt csak nagyon halkan kérdezem…

Dorka!

Annyira szép és megható a tesós kép! Férjem is oda-vissza volt! Én is- én is! :lol: :lol:

Vica!

Köszönöm kérdésed jól vagyok, mondhatni majd kicsattanok… Csak egy pici szörcsi van nekem is, de amúgy jövök-megyek, ügyintézek, bár picit kezdek magamba fordulni. De ez normális nem? Lányok egész egyszerűen csodálatosak! Te hogy vagy, milyen két bébivel?! Szerintem tökre hasonlít Lili a pici Rékára! Vagy rosszul látom? Kapsz majd SMS-t!
:wink: Természetesen!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Jó reggelt!

Emese!
Nagynéni – A4-es :lol: :lol: :lol: nem vagy piskóta :D
Pizsi: hát! Nem nekem mentek el otthonról … én inkább vettem volna belőle 3 NORMÁLIS pizsamát. Olyan hordható fiatalosat! Anyukám mindig abból indul ki, hogy neki egy 22 évvel idősebb férje van (édesapám :D). DE NEKEM NINCS!!!! És akkor ilyen dumával adta oda, hogy „most már én is kezdek KOROS lenni és hordhatok ilyeneket” (vagy valami nagyon hasonlót) :evil: :evil: Minden tiszteletem hogy ilyen drága ajándékot kaptam, de ….. :oops: pizsama témát befejeztem. :oops: :D
Jankónak mielőbbi jobbulást!!!! Küldünk gyógypuszikat!!! :oops:

Vica!
Egyik szebb mint a másik!!! :D nagyon édes mind a két lány! És mennyi haja van Lilinek!!! :shock: :D:D:D

Steffi!
Jobbulást Martinnak! Oda is küldünk gyógypuszikat.

Mi még mindig gethelünk. Kata, Szofi és én is köhögünk. :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

sziasztok

mindegyik babás fotó gyönyörűűűűű :lol: :lol:

nekünk elég vacak éjszakánk volt, Enci 2 óránként ébredt :shock: (picikorában nem volt ilyen :shock: ) fogalmam sincs miért, mert nem mondta hogy mi baja, csak ott kellett lennem, meg szomjas volt.
mostmár oviban nyomja....én meg megpróbálok addig ledőlni,,,,

Manóka! Judit! ISten éltessen sokáig!!Boldog Szülinapot!

Kép

Kép
gablaty

sziasztok,

no megérkeztünk Pécsről, becsülettel vissza is olvastam azt a kb 3 oldalt, de minden ki is szált a fejemből.... :oops:

Szóval megvolt az esküvő, szép volt - már amennyit láttam belőle :? A polgárin nem volt gond, lágy zene, Anna el is aludt szépen... No a székesegyházban már vitába szállt a pappal, így gyorsan kiosontunk és csak a bejárattól lestünk befelé... A vacsorán meg kb a leves magasságában elordította magát a vőfély, hogy "Éljen az ifjú pár!", majd ugyanez a teljes vendégseregtől, végül a zenekar is húzott egy tust - no nekünk itt ért véget az esküvő... Ugyanis Anna addigra pont elszunyált a kocsiban, erre riadt fel, és aztán az étteremben már megnyugtatni se lehetett, csak a szállodában nyugodott meg. Akkor meg már nem kockáztattuk meg még egyszer... Még egy baba volt, a sógorom húgáéknak a 6 hónapos kislánya, neki is ugyanakkor szakadt el a cérna, úgyhogy ők is hazamentek...
Egyébként semmi gond nem volt, elaludt idegen környezetben is, igaz, nem az utazóágyban, hanem köztünk... Párom jót nevetett, mert a leányzó elnyúlt középen, szétdobta a karjait, mi meg szorongtunk az ágy két szélén :D

Aprooka, én jártam budafokra úszni, és szombatonként senki nem mehetett abba a medencébe, csak a babaúszásra érkezők, és külön öltöző is van nekik. Úgyhogy szerintem figyelnek erre nagyon. De itt a honlapjuk, ott is találsz infókat (bár lehet hogy ezt már láttad): http://www.hofeherfoka.hu/

Képek nagyon jók!!!! Még-még-még :D

Veronikusz, pizsi sztori :shock:

Steffi, Martinnak gyógypuszik mennek.

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Brigi
milyen volt tegnap? Mesélj! Sokat gondoltam a "lányaidra" :lol:
Mi végül lusta módon csak a Normafához mentünk, de legalább sétáltunk egy jót. Kb a fél várossal együtt :lol: A másik fele biztosan a a kiállításon volt.. :lol:

Tünde,
hogy haladsz... a tudodmivel?? :wink: fogyi... :( Én semmit se jutok előbbre, ha kevesebbet eszem, egyből csökken a tejcsi, nem tudom, mit csináljak! Kétségbe vagyok esve! Anyukám rágja a fülem, hogy miért nem fogyok már le, Bogi, meg rágja a cicim... :(
És ha sokat mozgok, futok stb, akkor meg amiatt nem termelődik elég..
Segítsetek lécci..

Veronikusz, ha jól tudom, neked sikerült elég sok kilótól megszabadulni. Hogy csináltad? Szoptatás közben?

Letti baba lila virágos bugyogója nagyon ott van!! :lol: :lol:

És tornász Lili is nagyon édi! Nővérkéje mellet igazi strapabíró kiscsaj lesz! :lol: :lol: És szerintem is hasonlítanak nagyon!

Gabi,
jó pihenést! :)

Steffi,
hogy érted, hogy befelé fordulós vagy? A nagy napról álmodozol?
Hol van ez a gulliver? A neve ismerős, de...
Már most elkezdhetek ötleteket gyűjteni a karácsonyra, sok a gyerek az ismeretségben, és bizony már kinőttek a csörgőkből, nyálfogókból.. :lol:

Normafánál Anyukámmal:

Ez pedig itthon: néha küzdelmes az öltöztetés :lol: :lol:
azért, alapból nem így nézek ki, csak ha valaki az arcomról akar rajtolni..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.04.27 16:44-kor.
Vendég

Hello csajok,

Fotók: bűbájosak, ártatlanok, édesek, tudom, hogy ezek olyan "közhely" szavak, de tényleg így gondolom
Dorka, az a tesós kép olyan megható.....

Veronikusz: én már nem tudok mit írni a családodra, mindig megrökönyödöm.... :twisted: még jó, hogy nem veszed a szívedre. Ennyiért pizsit venni :shock: inkább adta volna utalványba. Most akkor legalább ki tudod cserélni?

Renáta:
pici türelmedet kérem, mert valamiért nem tudtuk átmásolni a dvd-t :twisted: és most töltjük újra ( lehet nem is ugyanaz, de akkor legalább nekünk is lesz másik) és ha kész küldöm......

Steffi: de jó, hogy jöttél :lol: kezd izgi lenni a dolog. Kérünk napi 1x-i bejelentkezést, jó????????

Én is kezdek magamba fordulni, épp előbb hívtam Vida dokit, és nagyon szerettem volna azt mondani neki, hogy minden oké, de csak kb. 2 órával ezelőttig volt így :twisted: :x Péntek du.-tól egész ma reggelig rendben voltam , igaz úgy, hogy egész hétvégén majd le akart szakadni a derekam meg szétszakadni a petefészkem..... Most kérdeztem, de még mindig nincs meg a hormoneredményem. Szerdán újra telcsi, addig továbbra is progeszteron. Már kérek hozzá kedvezményes híváslehetőséget :? :lol: Bocs, ha valakit untatok ezzel a témával, de őrület ami velem van.........

Takonykórosoknak jobbulást!

Heni

Kép

Kép
cancan

Cancan
egyáltalán nem untatsz, aggódunk érted, jó, hogy jössz és elmondod, mi van!
A progeszteront hogy szeded? Vida doki mit mondott, mégi mi lehet ez az egész??

MSE,
Flórka mászókázik, emeleteságyazik? :shock: Azta!
Nyilván nem vagyok képben, de nem gondoltam, hogy ilyen hamar már ilyesmiket csinálnak! Na jó, nekünk még lesz egy kúszómászós telünk-tavaszunk addig, de azért már most tartok ettől a korszaktól..
Vendég

Sziasztok!

Heni!
Sajnálom.....Majd csak elmúlik már.....bízom benne, hogy mihamarabb!!!++++++++++++++++++++++++

Veronikusz!
Miből van az a pizsi?????tiszta vicc...és még használhatatlan is.... :oops: Zsófi???Milyenek az éjszakák????Letti most már 2 -3 napja felkel 2 felé majd 4 felé....elég álmos vagyok.... :oops: Ráadásul az éjjel megint fájt a gyomrom is....
Jobbulást Nektek....

Steffi !
MArtinnak jobbulást!!Nemtán közeleg a nagy nap???Egyébként jól vagy????

Vica!
A lányok édesek :lol: ...milyen kis figyelmes már Lili is :lol:

Kriszta!
A gyertyás torta mellett a háttérben nemtán egy madártej torta lapul???Volt szerencsém hozzá nekem is tegnap , mert anyósomnak szülinapja volt :lol: A Daubner nagyon érzi :lol: Nem volt még ami ne lett volna finom...én ott még rosszat nem ettem....Mégegyszer boldogot!!!!!

Borsika!
Jó a fotó.... :lol: Mindenestre határozottan jobban nézel ki ha valaki nem az arcodról startol :lol: :lol:

KépKépKépKép
vdorka3

“Az anyaság állás szabadság és túlórabér nélkül, ami csak azt bizonyítja, hogy ez tényleg vezetői pozíció.”
Vendég

Én is néztem azt a másik tortát.. :oops: :lol: De hogy madártej torta? Hát ezt azonnal ki kell próbálnom!
Jó, majd tavasszal, most a fogyókúránál tartottunk... :(

Na, kikapcsolom magam, elhúztam szakdolgozni...blöööö
Vendég

Hahó!
Na igen, madártej torta. Kicsit jó volt...

Heni!
Ez elég borzasztó lehet, Vida doki mit mond?

Vica!
Lili nagyon édi. És a lányok tényleg előbb csinálnak mindent. Panka ilyenkor ugyanazt csinálta mint Lilicsek. Peti most kezd rájönni.

Dorka!
Kettecskén... Nagyon édik.

Steffi! :lol: CTG?

Kép
Kép
kriszta36

Daubner-kívánósság: Peti-terhesség elején elszekáltam apát a legnagyobb sorbanállásban a Daubnerba Sacher tortáért. Beszereztünk kettő szeletet, mire hazaértünk nagy nehezen magamba erőltettem egy felet, aztán kiderítettem, hogy tkp nem is kérem. :lol: :lol: :lol: De azért most már jöhet.
Fogyás: Amíg Pankánál tök jól visszafogytam szoptatás (na jó, fejés) alatt, most ugyanannyi, mint szülés után, ami 5-tel több, mint kellene. De nem merek fogyózni, mert egyből kevesebb a tej, ha nem eszem rendesen, meg nem iszom rendesen. Mert azért én alapjáraton nem iszom ennyit.

Kép
Kép
kriszta36

Ez az, hogy nem mondott semmit Vida doki.... de szerintem nem is tud, ugyanis nincsenek meg még az eredményeim. Röhej, hogy ennyit kell rá várni, szerdán lesz 2 hete...... akkor hívom újra.

Lányok, szerintetek a mai világban mennyire van igény/illetve lehet elhelyezkedni stylist/sminkesként? Tudom hülye kérdés, mert ha valamit szuperul csinál az ember és rátermett ugye... De nagy dilemmában vagyok. Már régóta foglalkoztat ez a dolog, és most hívtam egy sulit, ahol ilyen képzés van, a múlt héten kezdődött még becsatlakozhatnék, de már holnap mennem kéne. 1*4 óra /hét, s ráadásul pont akkor van amikor van babyszitterem ( lehet égi jel? ) Viszont nem olcsó, több modulra épül , modulonként is ad képzettséget. Tudom, döntenem nekem /nekünk kell, de kíváncsi lennék a véleményetekre.
Megyek ebédelni, mert éhenhalok.

Heni

Kép

Kép
cancan

Sziasz,

Steffi, örülök, hogy megvagy. :wink: Jövő hétfőn megyünk (nagyon kora) reggel az 5.-re, majd át vérvételre. Te nem jössz ctg?

Én Benciből okulva azt mondom, a pluszkilók kellenek - valamire. Én is 5-tel több voltam, mint a magamnak megengedhető max, de amikor Benci elkezdte a "nemalszok egyáltalán, de még nappal sem"-et, akkor rájöttem. Szaladtak le a kilók. Tulajdonképpen hamar kevesebb lettem, mint előtte. Most +5-nél járok, és tkp letojom, hol áll meg. Nem eszem sokat, csakhát ugye péksütik... :lol:

Ma voltunk először sóterápián. A torkom, a tüdőm telement, még a gyomromban is sós levet érzek. :wink: Benci jobban bírta a kiképzést. Még 9x megyünk, kíváncsi vagyok a fejleményekre. :D
vbea

Vica, most látom a képeket... Lili tiszta nagytos, gyönyörűek!
vbea

Akit esetleg érdekel:
2008. november 12. és 18. között a világ számos országában rendezik meg a Nemzetközi Babahordozó Hetet.
Kép
babahordozó hét program
linocs

Sziasztok!

Memme, Aprooka!
Köszönöm a kedves marasztalást, azért amint látjátok nem tudok olyan könnyen elszakadni, olyan jó sokat írtok.

Teszek akkor Marciról, Szonjiról képet, ha nem bánjátok :

Marci még a kórházi kocsiban (azért rszín a karszalagja, mert elfogyott a kék azon a hétvégén, amikor született):
Kép

Szonjival:
Kép

És az idei nyaraláskor:
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
szonibaba

memme
Köszi :D

Vica
Csajok édesek!Lilnek anniy haja van majdnem, mint Rékának :wink: Biztos ettől néz kis idősebbnek. legalábbis sztem komolyabb a pofija, mint ahogy egy majd' 2 hónapos babáé lenni szokott....

Heni
Oké, várom :wink:
Ez az egész sztori olyan undi :? Remélem Vidadoki gyorsan kitalálja mi bajod és helyreránt!

Bori
Idézet nagggyon jó :lol:
Persze könyű mondani, de sztem halaszd el a fogyit! Ne anyukáddal törődj! Most Bogi telepocakja fontosabb úgyis, mint a te úszógumid :wink: Amúgy nálam olvadtak le a kilók a szopitól, de csak egy ideig. 74kg-val mentem szülni, 69-el jöttem haza, aztán pik-pak leugrott 7kg, amiből visszaszedtem 2-t :? Ezen a 64 kilón stagnáltam egy évig :( Igaz, nem is fogyóztam. A versenysúlyom meg 58-60kg között mozog.
Most nyáron, meg megint lement 5kg. Egyszerűen csak futkároztam Iván után :lol: Szóval csak elértem az áhított 60kilót :) És mégcsak nem is tettem érte semmit. Tudom, hogy ez alkat és szerencse kérdése is, de azért mikor elindulnak úgy komolyan, sztem könnyű ledobálni a felesleg egy részét :wink:
Meg az okosok azt mondják, hogy szülés után nagyjából 9 hónap kell ahhoz, hogy minden visszarendeződjön és a csípőcsontnak kell a legtöbb idő. Bogi még csak 5 hónapos lesz, szal ne csüggedj!

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Gablaty: köszi szépen. nagyon figyelmes vagy!!!!
honnan tudod? valamikor megírtam? oké, kissé szétszórt vagyok mostanában.

veronikusz: rég jártam erre, bocsi és nem tudok visszaolvasni, de csomó elmúlt végül magától?

cancan: nem tudom mekkora szükség van ilyenre, de mondd meg nekem mire van igazán szükség? szerintem, ha ez a titkos vágyad, akkor vágj bele, ha lehet. így meglesz benned az a lelkesedés, hogy sikerre vidd a dolgot és ezen a területen tudj dolgozni.
én hasonló alapon protokoll ügyintéző tanfolyamot kezdtem el szeptemberben. az sem az a tipikus keresett szakma, viszont én nagyon szeretném, ha sikerülne ebben dolgoznom utána.

Kép
Kép
Kép
manóka28

Cancan!
Ez a stylist, sminkes dolog, nagyon jól hangzik.
Sztem manapság sajnos minden szakma azon múlik, hogy van-e ismerősöd v. jókor legyél jó helyen. Szóval sztem vágj bele, ha meg tudod oldani (bébi felügyelet, anyagiak) és majd lesz vhogy, ha már a kezedben a papír.
Én novemberben fogok elkezdeni egy aerobik-edző-i okj-s képzést a TF-en és mellette még járok HR szakra egyetemre. Ezekre is mindeki azt mondja, hogy nehéz elhelyezkedni.

Aprooka!
Én is beszedtem anno egy doboz MoreMilket, de én nem vettem észre, hogy több lett volna a tejem (se feszülés, se semmi). Van egy tejserkentést növelő süti receptem, ha érdekel leírom a receptjét (nem kell sütni). De a tuti sztem a sok folyadék bevitel (leves, innivaló). Szonji 21 hónapos koráig szopizott, Marci meg még mindig nyüstöli a cicit, mint egy csecsemő (éjjel is min. kétszer).

Kriszta!
Daubner: nyammmii.
Nagyon Boldog Szülit, így bepofátlankodva és utólag :oops:

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Heni
Anyu keresztlánya sminkes. Ügyes keze van, dícsérik meg minden, de nagyon nehéz kenyér :? Szinte csak akkor juthatsz vele valamire, ha vannak kapcsolataid. Ő mondjuk színházról álmodik, de oda piszok nehéz bekerülni, mivel már szinte mindenki magát sminkeli, csak a komolyabb feladatokhoz kell sminkes. Gondolom a tv-ben sem jobb a helyzet. Persze vannak más lehetőségek is, de nekem úgy tűnik, hogy elég nehéz bejutni a keringésbe. Inkább alkalmi melók vannak, ami viszont jól fizet arányában. Tehát ha nem főállásban szeretnéd, akkor hajrá :wink:

szonibaba
Szonja nagyon szép lányzó! Marci "csiga-bigája"....ekünk is van ilyen bodynk és olyan édes :wink:
Rózsaszín karszalg....záporoztak a pasik ezek szerint, mikor Marci született :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Sziasztok!

Szülinaposoknak sok-sok boldogságot!!!!!!!
Reni! Neked meg boldog névnapot!!!!!!

Heni!
Amikor volt az esküvőnk akkor kerestem sminkest...rátaláltam a neten Zsuzsira. Jött házhoz próbálni aztán jött az esküvő napján...aztán azóta....barátok vagyunk...
Egyedűl kezdte tökre...tanúlt egy sminkestől és csinált egy honlapot. Tart lakáson sminkoktatást bárkinek és együtt jár az ügyfeleivel sminkesboltba...most elutazott Indiába egy időre, de látod sikerűlhet bárkinek...
Végülis ha ügyes vagy és van saját honlapod akkor beindúl egy idő után a dolog. És Zsuzsinak az is sok lovét hozott, hogy pl tényleg jár házhoz oktatni...
www.zsuzsismink.hu (ha érdekel az oldala)
Anyósom 43 évesen végezte el a műkörmös sulit...hát jó másfél évig nem nagyon ment a dolog, de azóta szépen keres.

Borsika!
Egyébként hihetetlen, hogy egy nagy tesó mellett mennyivel hamarabb kezdenek mindent. Orsi már majdnem 2 éves volt amikor lemert csúszni a csúszdáról. Dani 13 hónaposan már egyedűl csúszott. Mászókázni meg 14 hónaposan kezdett.
Sőt képzeld ma voltunk dokinéninél és elösször orsit hallgatta meg aztán Danit is és Dani ugyanúgy sóhajtott már mint Orsi :D

Veronikusz!
Pizsi :D :D :D :D Férjed nem mondta, hogy szívdöglesztő vagy benne?????? :D :D :D :D

Kép

Kép
cukipofa

Hi!

Itt vagyok. Hajnali 5ig fent voltam, 3ig nem bírtam aludni, aztán meg Martin lett rosszul, először bekakilt, de nagyon, aztán meg 5ig hányt :cry: :cry:. Nem folyamatosan, aludt volna szegény, csak a fájdalom és a hányinger mindig felébresztette. Aztán 5kor hányt utoljára és aludt fél 10ig, de nagyon kikészült szegénykém. Én is, de én lelkileg. Nem tudom mit csináltam/csinálok rosszul, hogy vagy taknyos vagy hányik… Azt gyanítom, hogy a tejallergia visszafordíthatatlan károkat okozott a kis bélrendszerében, persze lehet ez hülyeség, de szöget ütött a fejembe.
Gyógypuszikat köszönjük, de még egy párat küldhettek.

Bori!
Gulliver: http://www.gullivertoys.hu/gullivertoys/. Irtó jó hely. Hát készülök már lelkileg, meg testileg a nagy eseményre, ilyenkor úgy magába zárkozik kicsit az ember lánya. Nálad nem volt ilyen?! Nagyoooon jók a képek! Ja és tényle ne fogyozz! Majd lemegy! Aztán mire visszajön a ’versenysúly’ addigra meg jön a tesó és kezdődik minden előlről, de nem akarom, hogy azt hidd észt osztok, mert én meg ugye másodmagammal x kiló :roll:

Heni!
Jajj nagyon gondolok rád, remélem semmi komoly! Majd írd mi a helyzet…

Dorka!

Jól vagyok, majd kicsattanok egyébként, csak Martinért aggódom nagyon, lelkileg meg vagyok törve. Letti szeme helyre jött?!

Daubner király hely! Onnan volt a szülinapi parfé tortám! Kösziii Adri-Barbi-Ancsa! :lol: De már szeretném személyesen is látni, csüt. útba ejtjük remélem.

Eni!
Remélem használ a sóbarlang! Mennyi ideig tartott és mit csináltatok ezalatt? Most csüt. megyek ctg-re, de jövő héten is bizti megyek. TE melyik nap mész?

Szonibaba!

De jó, hogy maradtál! Szépséges gyerköceid vannak! Rózsaszín karszalag vicces! :lol:

Dobok pár képet! Bocs, ha sok lesz, karácsonyig úgysem teszek már...
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Kép együtt

Kép pisze pisze (Orsi beteg volt)

Kép ott fáj a fogam...

Kép reggeli ölelés (nyúzás)

Kép új pizsi

Kép ajándék póló :-)
Kép Orsi buliban

Kép

Kép
cukipofa

Bocsi! Kicsit sok voltam...

Kép

Kép
cukipofa

Steffi!
De jó képek...Martin milyen boldog :D :D :D
Jól látom, hogy össze van firkálva a fal????? :D
Orsi is szokott hányni ha taknyos...a takony amit lenyelt az így jön ki...vagy fosizik szegény...
Most jókedvű???????

Kép

Kép
cukipofa

Steffi! 13án, hétfőn 7.15re megyek... Szegény Martin! Szegény a hányik miatt... :cry: :cry: :cry: Ez olyan rossz, neked pláne. Mi kórházban szedtünk össze anno, és az is rémesrémes volt. Van otthon normolyt porod? Asszem, csak receptre. :? Lényeg, hogy itatni kell gyerkővel, és nagyon hamar helyreáll az egyensúly odabenn, hasonló hatásfokkal bír, mint az infúzió. Bencit egy nap alatt helyrerakta.
Sóbarlang egy játszószoba. De olyan sós a levegő, hogy köd van. :D Benci pakolta egymásba a székeket, és hegyezte a ceruzákat... Most még adaptációs idő van, ma 15 perc, holnap 30, ha bírja, akkor 45 a vége. Egyelőre szupi, de állítólag este-reggel jönnek a tisztulási tünetek (köhögés, orrfolyás).
Szupik a képek!

Kati, rólatok is jó látni!
vbea

Borsika!
Irtó jóóóóó ez a kép!!!!! :lol: :lol:
Én hasonló okból nem mertem fogyózni szopi alatt. De ha megtudsz valami tutit szólj! :D

Heni!
El se tudom mondani, mennyire sajnálom. :cry: Most már tényleg ideje lenne, hogy ez elmúljon!!! Jobbulást!!! +++++++++++++++++++++++++++++++++ és igen is írjál, hogy mi van veled!!!!!

PIZSI:
Kicseréltem!!! :D:D:D Egy hálóingre + pizsire + bugyira. Ha lett volna időm nézelődni, 3-at vettem volna belőle, de Zsófi éhes volt mire végre odaértünk, majd be is ájult a kezemben. :D De nagy sikere volt. Valahogy minden eladó nekem akart segíteni. :D Ja! Mert hát babáztak közben. :lol:

Dorka!
A pizsi FÉRAUD márkájú. Talán nektek ez mond valamit, mert én – tudatlan - soha nem hallottam. :oops: :D:D:D
Éjszaka pedig Zsófi is 2x kel általában, csak az a baj, hogy a lányok is kelnek többször. Szofi is kb 2x felvisít, Kata meg 1x kimegy pisilni. Persze csak velem hajlandó. Úgyhogy vagy 6x-8x én is fent vagyok, ha az én pisiléseimet is beleveszem. :oops: :D

Cukipofa!
Hát ezek a képek!!!! Nagyon cukik együtt!!! :D:D:D de most komolyan! Két kis cumis. :D:D És Orsi milyen csinos!!! És az a PIZSI!!! :D:D:D hát behalok! :D:D:D nekem is ilyen kellett volna! :lol: :lol: férjem biztos észrevett volna :lol:
Pizsi: nem, ilyet még véletlenül se mondott :lol: szerinte is öreglányos volt :oops:

Steffi!
Hogy vagy? :D tudsz még aludni?
Kata is hányni szokott ha sok taknyit nyel. :oops: Jobbulást! Millió gyógypuszi Martinnak!!!
A képek viszont …. :D:D:D:D:D:D:D Martint össze kéne kötni Szofival! :D két kis Picasso!!!! :D:D

Manóka!
NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNUNK MI IS!!!!
Csomó végül KÖSZI SZÉPEN elmúlt hála – szerintem – főleg Zsófinak. Ügyesen szopizik és valahogy fokozatosan egyre kisebb lett. :D:D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

bocsi! tudom lényegtelen, de A GYÍKUNK TEGNAP ESTE KIUGROTT A TERRÁRIUMUNKBÓL!!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: beeeeeeeee, fúj! :? :| :| :|

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Kati!
Hú, de szépek a te gyerekeid is! Dani pizsije csúcs! :lol: Én is szeretnék már ilyen képeket :lol: Aludt két órát, nemrég ébredt, jókedvű, de pár szem kekszen kivül nem evett semmit, meg itatom, de abból is csak kb 2dl csúszott egész nap. Most hazajött Apa visszük dokihoz, kiváncsi vagyok mit mond... Igen össze van firkálva. ÉN megengedtem neki, férjem problémázott, hogy a lakás más részét is összefogja és ha másnál vagyunk ott is, de eszébe sem jut. Gáz?!

Eni!
Csüt. tudom mikor megyek legközelebb jó lenne hétfőn összefutni! Nagyon remélem használ ez a sóbarlang nektek!!!!! Igen tudom normolyt por és Heni írta 1x a sodioralt, most veszek a gyógyszertárban meg íratok is, csak du. annyira nyügice volt, hogy csak sétálgattunk, hogy levegőn legyen, de végig ült a babakocsiban, meg sem próbált kijönni...

Veronika!
Szupi, hogy kicserélték a gatyit! Férjem erre mondja, hogy valamire jó a gyerek is :lol: :lol: De ez csak VICC! Tudok aludni, ha épp nincs semmi. Hát igen kis Picassok :lol:
Hova ugrott a gyíkotok? Meg is szökött?!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Steffi!
Mielőbbi jobbulást ennek a nagyon helyes srácnak.....lesz bajod a csajokkal :lol: hihetetlen milyen szemei vannak Martinnak......nem semmi....Kiváncsi vagyok Myrtillre??????(mondtam már,hogy nagyon jó ez a név :lol: :lol: :lol: :lol: A Martin mellé meg külön jó)

Veronikusz!
örülök,h sikerült a pizsicsere.... :lol: én is gondolkozom már boltbamenésen Letykóval......délután olyan jót aludtam...mind a két gyerek elaludt és én is tudtam bő másfél órát :lol: :lol:
Nálatok melyik csajszi fürdik utoljára????vagyis zsófit hánykor füdeted????nálunk eddig Letykó fürdött másodjára negyed10 felé de ma megcserélem őket, mert sír már nagyon mire rákerül a sor.......

zsófi!
Mizujs?jó ez a blog dolog, kedvet kaptam hozzá én is....lehet, hogy írok.Jó az olyan rokonoknak is akik nem tudnak jönni gyakran,mert messze laknak és .......

Cukipofa!
Nagyon helyesek a gyerekeid :lol: :lol: hasonlítanak is egymásra.....

Szonibaba!
örülök,hogy maradtál :lol: jó, hogy két szép gyerköccel gyarapodhatott a "kiscsaládunk" :lol: :lol: :lol:

KépKépKépKép
vdorka3

Sziasztok!

Martinnak jobbulást, én már attól is frészt kapok, ha Levi buki.
Bár néha a szobát is beteríti, eléggé kiadósan. Utána bezzeg olyan jókat alszik....

Borsika, az a kép.... :lol: :lol: Nagyon nagyon ott van!

Eni, hajrá sóbarlang....milyen volt az estétek?

Veronikusz éljenek az új cuccok. Rám csak a kismamafelsőim jók, mert a többi a köldökömig ér, akkorák lettem a felszolgálópultjaim odafenn.
Így kb 4 felsőt tudok hordani utcára. El kéne menni beújítani.

Nálunk eléggé gáz volt az elmúlt két éjjel, visszafejlődünk alvásügyileg.
Most már óránként néztem meg a digikijelzőt, szóval Levim max 50 percet aludt egyhuzamban. Mire én is visszaszenderedtem, már nyüszizett. Reggelre totál kipurcantunk mindketten, ő pótolta napközben én nem tudtam, mert vásárolni kellett. Már wc papírunk sem volt. :oops:
Remélem jobb lesz majd....

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

cukipofa
Köszi :wink: Ajándék póló és a pizsi eszement jó :wink:

Heni
Kicsit lelkiismeretfurdalásom volt, hogy nem nagyon bíztattalak sminkes témában, de örülök, hogy vannak poztív élmények másoknál, szóval hajrá :wink:

Steffi
Autópálya nagyon tutter :wink: És valóban...Martin szemei.... 8) Apukából nem sok látszik, de mintha onnan örökölte volna :D Milyen tortája volt? Jól látom, hogy kockacukor is van rajta? Nyami-nyami. Én olyan vagyok, mint a lovak. KV-t igyon más, de a kockacukor :lol:
Sztem nem gáz, hogy a saját szobájában firkálhatja a falat. Elég nagy már, megérti sztem, hogy csak ott lehet. Mivel se tapéta, se semmi, ha jól látom, fehér is, szal mág a színkeveréssel sem kell bajlódni....majd lefestitek :wink:
Hányi-fosi: A környezetemben többen is panaszkodtak ilyesmire. Állítólag van most vmi ilyen vírus is. Remélem nem ezt kapta el szegény :?

Veronikusz
Szuper, hogy ki tudtad cserélni!

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Sziasztok!
Távirati stílus, mert apa hazajött.

Heni :( és szerintem sminkesség jó ötlet!

Képek nagyon édik, mind.

Borsika
, ezen a héten nagyon belebuktam. De amíg szoptatsz, tényleg várjál, Majd ha utána se megy semmi, akkor érdemes elkezdeni, és mozogni is hozzá. Van aki simán leadja, van aki nem. Én már Bene után sem adtam le, ezért vagyok most kicsit elszántabb, de nem elég kitartó. (2 hétig nyomtam, és nem ment le semmi, mindenki mondta, hogy most nem kéne abbahagyni mert most fog beindulni erre. :()

Na, ennyit a táviratiságról.

Ja, Vica, ugye hasonlítanak a lányok?

mtunde

Jó reggelt!

Tök jó! most keltem csak 7 után :D hogy a lányokat el tudjam indítani :D

Aprooka!
én is hasonló cipőben járok. Semmi nem jó rám. :oops: :oops: Nem elég hogy DAGI vagyok, még ruhám sincs, hogy valahogy kinézzek. :oops: :oops: :oops: Nekem is kéne shoppingolnom! :wink:
Sajnálom a rossz éjszakátokat. :oops:

Dorka!
nálunk a két "nagy" megy először fürödni 7-8 között, majd Zsófi. Úgyhogy az esti etetés valamikor 8-8.30 között szokott lenni.

Steffi!
gyík: a terrárium egy kb 80cm magas szekrénykén van és e mellé ESETT, nem annyira volt az ugrás. :? De nagyon meglepődött a kis LÜKE, mert ott is maradt megdermedve. Férjem meg hallotta az akciót és rögtön vissza is rakta. :roll: :roll: :oops: :oops: :oops:

most rohanok, mert ma is megyünk pár helyre Zsófival. Szaladok is ...

szép napot mindenkinek!!!! 8) 8) 8)

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Jó reggelt!!
lenne egy nagy kérdésem ill. kérésem
nem vesz valaki felnőtt BKV bérletet (8250-set)???
Kellene nekem bkv-s bérlet számla :oops: :oops:

emano/Andi
KépKép
emano

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?