Halihó!
Itt vagyok csak olvasó üzemmódban, plusz kezdek befelé fordulós lenni, plusz Martin már két hete taknyos, mosom Myrtill ruháit, pakolok, délelőtt séta, délután alvás… Értitek.
Martin szüli ajándék: egy legurulós garázsos, pályás valamit vettünk, amin autókat lehet tologatni, és úgy látjuk imádja. Meg kapott sok kicsit, repcsit, motort ilyeneket, most ez a korszak van és a gulliver egy kincsesbánya

, nem utolsósorban teljesen megfizethető. Meg kapott egy kantis nacit nagyon édi benne.
Itt az aji:hát most valamiért nem engedi a bnet
Tünde-Kriszta!
Boldog szülinapot!
Kriszta akkor mond, hogy sok mikor a kilences lesz elöl.

Peti baba gyönyörűűűűű!
Tünde!
Tejcukor: nekem van listám hova küldjem?!
Eni!
Egy időben Martin is félt a sötétben! Mi most már felkapcsolva hagyjuk az éjjeli fényt és csak hajnalban kapcsoljuk le. Azóta nincs félős-sírós ébredés, de volt nagyon durva eset is!
Reni!
Kendő ügyben majd jövök és segítettek!

Köszi az astro oldalt!
Memme!
Grat. A bilibe kakihoz! Ügyi csaj Melinda!
Veronikusz!
Nem hiszem el, hogy ilyen értetlenek a rokonaid! Ez már azért nagyon durva!
MSE!
A cím: Gödöllő Kossuth Lajos utca x. Kérdeztem a szomszédasszonyom, de ő nem tud ilyeneket megjegyezni, majd megnézem én neked és írom hány szám! Vagy ha leírom, hogy hol kell elfordulni jobbra meg balra akkor tudni fogod?!
Zsófi!
Jó az új avatar! Lányok gyönyörűek és te is szuper jól nézel ki! Köldökzsinór nem semmi!

Én is szavaztam, de az ágynemű tényleg lebuktatott!
Gabi!
Hogy vagy?
Csüt. rendben volt minden?! Bár ezt csak nagyon halkan kérdezem…
Dorka!
Annyira szép és megható a tesós kép! Férjem is oda-vissza volt! Én is- én is!
Vica!
Köszönöm kérdésed jól vagyok, mondhatni majd kicsattanok… Csak egy pici szörcsi van nekem is, de amúgy jövök-megyek, ügyintézek, bár picit kezdek magamba fordulni. De ez normális nem? Lányok egész egyszerűen csodálatosak! Te hogy vagy, milyen két bébivel?! Szerintem tökre hasonlít Lili a pici Rékára! Vagy rosszul látom? Kapsz majd SMS-t!

Természetesen!