Sziasztok!
Hát szépen termeltetek most is!
Csöre: nagyon drukkolok Neked!!!
A betegeknek még minidg jobbulást!
Vicky örülök, hogy újra itt vagy
kisbogács: Először az én fejemben is az volt, hogy külön szobában legyen Milán, de aztán belegondoltam abba, hogy velem van 9 hónapig, együtt élünk, és érzünk, nem tudnék nélküle aludni. Abban sem vagyok biztos, hogy neki nem hiányozna-e Apája horkolása, anyája szuszogása, a forgolódások az ágyban, szóval azok az éjszakai hangok, amiket most is hall. Az, hogy én bent alszom vele, Apa meg kint... Hát hosszútávon nem tudnánk egymás nélkül meglenni Apával sem, de ha nagyon nyűgös lesz a gyerkőc, és Apa is, akkor a nappaliban a kihúzhatos sarokágyon tudna aludni Apa, amikor szolgálatba kell mennie, de ahogy ismerem, velünk lesz akkor is, nem fog "kiköltözni"

Nálunk persze sokat jelent, hogy Apája 2 napot otthon van, 1 napot meg nem, tehát nem a klasszikus munkarendben dolgozik.
Képzeljétek két napja Apa és Milán komoly kokettálásban van
Szombat este történt, hogy nagyon ficánkolt Kismanó, és odatettem Apa kezét. A jerkőc rögtön megrúgta kétszer, aztán csak azt éreztem, hogy gombócként húzodik Apa keze felé, és tolja ki a pocakot, aminek az eredménye az lett, hogy belesimult Apácska tenyerébe, teljesen kitöltötte azt, szóval odament hozzá

Annyira boldog voltam, és Apa sem tudott betelni vele, azonnal kapta Milán a puszikat

Tegnap este is komoly ramazuri volt odament, és Apa kezét is már szépen megrugdossa, sőt mostanában már néha olyan, mintha kitolná a pocit. Tegnap is volt egy ilyen mutatványa, amikor Apája hallgatózott. Mondja, hogy tök jó hangok vannak odabent, már nem csak ilyen bugyborékolás, hanem más is, és amikor hallgatózik akkor is mennek a rugások, szóval nagy az örömködés

(Apa amúgy annyira büszke a kezébe simulásra, hogy mondta, írjam meg ám Nektek is

)
Hátfájás nekem is van, mint már írtam, és a dokinak mondtam, azt mondja a torna használ. Ma tornáztam is egyet (csak RR volt, jó hülyeségeket beszél, mondtam is Milánnak, hogy ne vegye komolyan a nénit, félrebeszél), jól esett, igaz ebben az etapban nem volt hátizom, így nem értem, ha a combomra gyúrok, mitől lesz jobb a hátamnak?
Hízás: Én 8 kilónál tartok, de anyum közölte ő 19-et hízott. (Tény, hogy 65 kilóval szült, amin én már most túl vagyok, de ő jóval sovibb volt nálam, és alacsonyabb is.) Amíg nem mondják, hogy gáz, és jól érzem magam, nem parázom ezen, főleg, hogy arányosan terül el rajtam ez a plusz, főleg a pocakon.
Tegnap reggel és délelőtt egy kicsit carul voltam, valószínűleg nem tett jót, hogy szombaton késő délután nagymami babgulyása után, egyből lecsúszott egy "kis" tiramisu fagyi, aztán este még befigyelt egy szőlő, és két banán is. Vasárnap miután sűrűn jártam a WC-re, mefordult a fejemben, hogy a hátsómra kötöm, de délutánra már minden oké lett, és 2 kiló mínusszal zártam, szóval úgy fogom fel, hogy méregtelenítettem
Jó sokat írtam, remélem nem gond