Sziasztok!
Én is jelentkezem.
Mostanában nem vagyok igazán a toppon. Rengeteg a meló, kezdek kiakadni. Eredetileg november közepéig szerettem volna dolgozni, de ha ez így megy tovább, nem fog menni.
Ráadásul hétvége óta fájdogál a hasam. Gyaloglás után nekem is fájt, eddig is, de tegnap este pl. zuhanyzás alatt fájdult meg, lent, közepén, ilyen szúrós fájdalom és még akkor sem nagyon akart múlni, amikor lefeküdtem. Hétfőn pedig kb. 2 perc séta után, de annyira, hogy le kellett ülnöm a munkahelyem bejáratánál, mert már nem volt erőm felmenni az irodába. Egy kicsit meg is ijedtem. Nálatok szokott lenni ilyen?
moffli: én vagyok a sorstársad.
Annyira átérzem a helyzeted. Mondjuk nekem nem magas a vérnyomásom.
Sómentes diéta: nem könnyű, de meg fogod szokni. Pl. egy rántotthús simán ehető só nélkül. Egyébként én kérdeztem az orvosomat, és azt mondta, nyugodtan lehet enni bolti kenyeret, pékárut, mert annyi sóra azért szüksége is van a szerveztnek. Az a lényeg, hogy te ne főzz sóval, és semmit se sóz utána. Na persze a felvágott-féléket célszerű elhagyni, mert azoknak extra magas a só-tartalma.
Tehát egy vajas zsemlét, kenyeret bármikor nyugodtan mehetsz valami zöldséggel.
Hízás: megint csak sorstárs. Már én sem tudom, mit tehetnék. Holnap megyek dokihoz, lesz mérlegelés is, már előre be vagyok tojva, hogy megint le fog szídni, mert 3 hét alatt híztam 1,5 kg-ot (legalábbis az itthoni mérleg szerint, lehet, hogy az ő mérlege még nagyobb eltérést fog mutatni a ruhás-cipős méreckedés miatt, hiszen az ember nem mindig ugyanabban a ruhában megy dokihoz).
Amikor sómentes diétára fogott, akkor 4 hét alatt híztam 5 kg-ot. Ez tényleg túlzás, megértem, hogy diétára fogott. Aztán a múltkori találkozásunkkor 4 hét alatt 2 kg-ot híztam, de megint leszídott, hogy ez szörnyű, mi lesz ebből a végére. Most már ott tartok, hogy nem merek vacsorázni csak gyümölcsöt, de estére nagyon éhes leszek, alig tudok elaludni az éhségtől, és még feszült is vagyok.
És az egészben az a legrosszabb, hogy ez annyira tönkre tudja tenni a babavárás-időszakát, hiszen most egyébként én lennék a világon a legboldogabb nő (na persze veletek együtt), ha ez a hízás dolog nem keserítené meg az életem.
bababútor: mi is az RS-ben néztük ki, szerintem a jövő héten meg is rendeljük.

már alig várom!!!!
babakocsi: mi a bergon-féle babakocsit fogjuk megvenni. Igazság szerint sokat számított az ára, hiszem 65 ezer forintból "megússzuk" babahordozóval együtt. 40 ezer a kocsi, 20 ezer a hordozó, 3 ezer a pelenkázó táska, és még 2 ezer valami, ami most nem jut az eszembe. Én megnéztem, kipróbáltam, elég jónak tűnt.
Húúú... jó sokat írtam, pedig akartam még valamit, de elfelejtettem. Olyan szétszórt vagyok mostanában. Na mindegy, majd még írok, ha eszembe jut.