A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. januári kismamák

Moffli! Édes a pocakod!!!! :)

Na, mentem Csajok, hazajött az uram, "elugrunk" vásárolni.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Moffli: nagyon helyes kis pocid van, nem értem, miről beszél a dokid :) és gyere, megbeszélünk mindent :wink:

Kata: azért számolj be légyszi a kenyérsütő-vadászat eredményéről :wink:

Csöre
csöre74

Csöre: :lol: :lol: Abból gondoltam, hogy olyan nagyon ügyin megoldasz dolgokat, meg tök sok praktikus ötleted van mindig mindenre :wink:

Szóval jó így a pocim :wink: Állva nem érzem, de ülve olyan, mintha vagy 10 centi hiányozna a törzsemből :lol: Mitagadás, nem a legkényelmesebb, de kibírható -- főleg, ha nem kell majd az irodában az asztal mellett görnyedni egész álló nap :D

KépKép

KépKép
kata8110

köszi a pocidicséretet! Igazából azért is csináltam, mert ugye hónapforduló van, és kell a havi fotók közé. :lol: DE ahogy összehasonlítottam, inkább feljebb ment, mint kifele.

Kép
moffli82

Kata :oops: :lol:

Csöre
csöre74

Csöre: OK - nem tudom, van-e olyan, amibe nem sül bele a dagasztókar, majd elmélyedek...
De olyan tuti van, ami programozható, este berakod a hozzávalókat, reggel meg friss, meleg a kenyér :wink:

KépKép

KépKép
kata8110

Úgy kívánom a teát, de azt tudom, hogy nem lehet bármilyet inni, mert koffeint tartalmaz, ami nekem most nem igazán jönne jól.
Tud valaki abban segíteni, hogy milyen teát lehet kismamiként inni? VAn itthon rendes gyümölcstea, azt lehet inni?

Kép
moffli82

Moffli: szerintem bátran teázz!! Gyümölcsöt meg végképp!! De a zöld tea szerintem a legjobb, még méregtelenít is
Kávét is lehet, persze nem napi 5-öt, de ha kívánod, én is van úgy,hogy megiszok reggel egy tejeskávét :wink: Bár a vérnyomásod miatt a kávét inkább hagyd ki, de zöld és gyümöllcs teákat szerintem nyugodtan! A fekete tea tartalmaz igatán teint, ami a koffeinnel rokon vegyület,annak lehet kávészerű hatása.
Most meg vettem egy 7dl-es cicás bögrét, tele van teával :wink:

KépKép

KépKép
kata8110

kata:oksi, akkor ráugrok a gyümiteára. Az még cukor nélkül is iható. :lol:

Huh, 7dl! És abból te iszol?

Nézitek a Celebet?

Kép
moffli82

Moffli: én nézem nem egyszerű ez a Benkő :shock: kész :x gyerekek a karom olyan mint egy térkép feldagadva tiszta fekete hú ennyire gáz még sosem volt és alig birom mozgatni csöppet megviselt ez a sok szurka-piszka :roll: Kata: cicás bögre??, :D ari lehet. Csöre: köszi és neked mit mondtak az ÁEK-ban. Ma voltál igaz?
erzsebet0312

erzsébet: Benkőn én is kiakadtam, de szerintem Soma túllihegte a feladatot.

Én is jártam így a vérvételkor. Nekem 1 hét múlva 8 cm nagy folt lett a vérvétel helyén, és 3 hét alatt múlt csak el. Bizti neked is szétroncsolták az eret.Tudom milyen rossz. Borogasd be, az valamennyit segít!

Kép
moffli82

Moffli: köszike az lesz borogatás :wink: ja nem egyszerűek meg Mariann horkolása lehet világgá szaladtam volna már :D
erzsebet0312

Lehet, hogy csak én vagyok ilyen dilis, de amúgy mit jelent az, hogy celeb? :oops:

Kép
moffli82

Moffli: igen, én iszom belőle :oops: Megcsináltam benne egy lavór teéát, aztán lefekvésig csak elfogy :D Apa megint rajtam nevetett, mert nagyjából a 10. cicás bögrém -- de ekkora még nem volt :oops: :lol:

Nézem én is a Celebet! Ez a Benkő, ahogy mondta, hogy ő nagyon jól érezte magát a takaró alatt, ahogy magával foglalkozott...gondolom (remélem) csak poén, de akkor is.... :roll:
És Győzike? Hogy sírt már :wink:

erzsébet: hogy sikerült így vért venni? Nekem általában nyoma sincs, csak a tű helyén a pötty :shock: Borogatás tényleg jót tesz! Remélem, azért nem fáj!

KépKép

KépKép
kata8110

Moffli: Celeb = Celebrity = híresség :wink:
Mondjuk ez a Patrícia ugyan mitől híres, azt nem tudom :roll:

KépKép

KépKép
kata8110

kata:köszi a felvilágosítást!! :lol:

Benkőt ha nem szavazzák ki, minden adáon fel fogom húzni magam. Most már nem tudok a hülyeségein, undormányain nevetni.

Éjjel nem kell sokat pipilned ennyi teától? :roll:

Kép
moffli82

Amúgy ez a Patrícia mit csinál? Énekes , színész...Mert nekem egyáltalán nem ismerős. :shock:

Kép
moffli82

Moffli: általában menetrendszerűen felkelek egyszer, de jelentem, a 7 deci elfogyott, egy korty sincs már belőle, addig meg hátha valamennyi távozik, míg lefekszem :lol: Alapvetően igyekszem sokat inni mindig, meg is van a hatása :lol:

Ez a Benkő....fújjj...olyan taszító,a gondolat is.

Patrícia meg talán a Cosmopolitannek vagy valamelyik hasonló újságnak a főszerkesztője -- kérdem én, mi a frászt keres a többi 'híresség' között?? Mert szerintem a híresség mondjuk nem is Dér Henivel, vagy Márkkal kezdődik :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kata8110

Moffli: szerintem is mehet a gyümitea, én még bodzavirágot is szoktam, annak is van enyhe vizelethajtó hatása, ha már a víztől akarsz megszabadulni :wink: de csak mértékkel :wink:
Ja, és persze, hogy 7 dl teától sokat jár ki éjjel az ember ... meg nappal is :wink:

Kata: igen, az szuper, amikor kenyérszagra ébredsz :wink:

Erzsébet: hétfőn megyek... nem akartam a NATO csúcs miatt beutazni a héten, mert pont azon az útvonalon lakom, ahol csalinkáznak (délről jönnék vidékről)
Sajnálom a karod :( hát, ezek szerint nem vigyázták agyon :( hányszor böktek?

Én nem nézek tv-t... szinte egyáltalán nem, és a gyerekek miatt hülyeségeket meg pláne nem (már bocs, de amit írtatok, abból ezt szűrtem le :oops: )

Jó éjt, elteszem a kis családot holnapra :)

Csöre

Csöre
csöre74

Csöre: talán jobban is teszed, hogy nem nézed...nekem a háttérben megy, jövünk megyünk közben, de azért az egetverő baromságokra felfigyelek :lol:

No visszavonulok én is, legyetek jók és: GONDOLKOZZATOK A TALIN :D

KépKép

KépKép
kata8110

csöre:én is csak azért nézem, mert 3 adónk van összesen:mtv1, tv2 és rtl klub. És nekem kell, hogy valami szóljon. :lol:

kata:nem vagy semmi! Ennyit inni egyszerre! :lol:

Kép
moffli82

Jó éjt mindenkinek!

Kép
moffli82

Sziasztok!

Próbáltam már többször is bejelentkezni, de egyszerűen nem engedett fel a net. :evil:

Látom, ti is néztétek a celebet. :wink: Én olyan jókat tudok nevetni rajta! :D
A Benkő nem volt semmi! :shock:

Igyekeztem visszaolvasgatni, látom nem unatkoztatok ma sem. ;)

gizella82: mi az, hogy nem nézi a vizeletedet a védőnő? :shock: És ha fehérje van benne? Legközelebb követeld ki, hogy nézze meg, hisz az a dolga! :evil:
Amúgy szerintetek mindegyik gyógyszertárban lehet venni tesztcsíkot, amivel a fehérjét lehet ellenőrizni?

csöre74: én inkább arra gyanakszom, hogy előtte nevetgéltünk, és nem ment vissza a vérnyomásom nyugalmi állapotba, ezért volt magasabb. De sikerült vérnyomásmérőt kölcsönkérnem, így figyelni fogom.

erszebet0312: drukk a jó eredményért!!!!

moffli82: azért a dokid bekaphatja a bal bokámat. :( Sokat segített mit ne mondjak. :evil:
És a 8 kg tényleg nem sok!
A pocakod pedig nagyon szép. :)
Édesítőt lehet használni, én úgy tudom. ;)
És én csak teázom. Úgy tudom, hogy a gyógyteákat és a fekete teát kerülni kell, illetve zöld teából sem szabad sokat inni, de gyümölcs tea mehet. Én pl. azokat iszom. Lipton, Picwick stb.

kata8110: sajnálom a fejfájást. :(
Én is Gabit használok, mert bőrproblémáim vannak, de a Gabi alapjáraton a kicsik ruháihoz van kifejlesztve. Öblítőt is lehet venni Gabiból.

hanna30: na és mit olvasol? ;)
Vendég

Sziasztok!

Én is jelentkezem.
Mostanában nem vagyok igazán a toppon. Rengeteg a meló, kezdek kiakadni. Eredetileg november közepéig szerettem volna dolgozni, de ha ez így megy tovább, nem fog menni.

Ráadásul hétvége óta fájdogál a hasam. Gyaloglás után nekem is fájt, eddig is, de tegnap este pl. zuhanyzás alatt fájdult meg, lent, közepén, ilyen szúrós fájdalom és még akkor sem nagyon akart múlni, amikor lefeküdtem. Hétfőn pedig kb. 2 perc séta után, de annyira, hogy le kellett ülnöm a munkahelyem bejáratánál, mert már nem volt erőm felmenni az irodába. Egy kicsit meg is ijedtem. Nálatok szokott lenni ilyen?

moffli: én vagyok a sorstársad.
Annyira átérzem a helyzeted. Mondjuk nekem nem magas a vérnyomásom.
Sómentes diéta: nem könnyű, de meg fogod szokni. Pl. egy rántotthús simán ehető só nélkül. Egyébként én kérdeztem az orvosomat, és azt mondta, nyugodtan lehet enni bolti kenyeret, pékárut, mert annyi sóra azért szüksége is van a szerveztnek. Az a lényeg, hogy te ne főzz sóval, és semmit se sóz utána. Na persze a felvágott-féléket célszerű elhagyni, mert azoknak extra magas a só-tartalma.
Tehát egy vajas zsemlét, kenyeret bármikor nyugodtan mehetsz valami zöldséggel.
Hízás: megint csak sorstárs. Már én sem tudom, mit tehetnék. Holnap megyek dokihoz, lesz mérlegelés is, már előre be vagyok tojva, hogy megint le fog szídni, mert 3 hét alatt híztam 1,5 kg-ot (legalábbis az itthoni mérleg szerint, lehet, hogy az ő mérlege még nagyobb eltérést fog mutatni a ruhás-cipős méreckedés miatt, hiszen az ember nem mindig ugyanabban a ruhában megy dokihoz).
Amikor sómentes diétára fogott, akkor 4 hét alatt híztam 5 kg-ot. Ez tényleg túlzás, megértem, hogy diétára fogott. Aztán a múltkori találkozásunkkor 4 hét alatt 2 kg-ot híztam, de megint leszídott, hogy ez szörnyű, mi lesz ebből a végére. Most már ott tartok, hogy nem merek vacsorázni csak gyümölcsöt, de estére nagyon éhes leszek, alig tudok elaludni az éhségtől, és még feszült is vagyok.
És az egészben az a legrosszabb, hogy ez annyira tönkre tudja tenni a babavárás-időszakát, hiszen most egyébként én lennék a világon a legboldogabb nő (na persze veletek együtt), ha ez a hízás dolog nem keserítené meg az életem.

bababútor: mi is az RS-ben néztük ki, szerintem a jövő héten meg is rendeljük. :-) már alig várom!!!!

babakocsi: mi a bergon-féle babakocsit fogjuk megvenni. Igazság szerint sokat számított az ára, hiszem 65 ezer forintból "megússzuk" babahordozóval együtt. 40 ezer a kocsi, 20 ezer a hordozó, 3 ezer a pelenkázó táska, és még 2 ezer valami, ami most nem jut az eszembe. Én megnéztem, kipróbáltam, elég jónak tűnt.

Húúú... jó sokat írtam, pedig akartam még valamit, de elfelejtettem. Olyan szétszórt vagyok mostanában. Na mindegy, majd még írok, ha eszembe jut.

Kép
jandrea

Utolsó bekukk mára :wink:

Picuranyu: én is a babaruhákhoz gondoltam :wink: Csak nem voltam benne biztos, hogy ezt dícsértétek-e :oops:

Jandrea: vigyázz ezzel a pocakszurkával, én is tegnap voltam így, nem szúrt, hanem begörcsölt és kemény lett, de gyorsan el ismúlt. Jelez a tested, pihenj, nem ér annyit a munka!

KépKép

KépKép
kata8110

jandrea: mi tényleg mindenben sorstársak vagyunk! :roll: Akkor elvileg csak a saját magam készített kajákhoz nem tehetek sót?
SAjna engem rendes diétára is fogott, így pékáruk kilőve. DE már megettem 1 kiló almát, 2 narancsot, fél zacsi abonett kenyeret délután óta, és az előbb már sírva fakadtam, annyira éhes vagyok. És eldöntöttem, leszarom a dokit, szó szerint. Ezt így nem lehet bírni. Manó is alig akar mozogni tegnap óta. Elég a sódiétát tartani. Persze odafigyelek, hogy ne zabáljak sütiket, csokikat, pizzákat, de nem fogok éhezni!

Te hány kilóval indultál, ha nem titok? Mert attól is függ, mennyi jön fel rád. Hány nap után kezdted érezni a sódiéta jótékony hatását?

Kép
moffli82

Picuranyu, ne izgulj, a védőnő csak találgat, amíg az orvosod nem mondja, hogy ez vagy az szóba jöhet, és nem vizsgálódik, addig semmi baj. Egyébként az én vérnyomásom is megy felfelé. Az 1. érték normálisan 90 körül szokott lenni, ma meg már 108-at mértem. Ja, és én vizesedem is, és sokat híztam. A toxémiát tudják vizsgálni valahogy?

Kata, én javaslom a kenyérsütőt. Kb. 5 perc beledobálni az alapanyagokat, és másnap reggel isteni érzés a friss kenyér illatára ébredni. Arról nem is beszélve, hogy tudod, mi van benne. A dagasztókar szerintem mindegyikbe belesül, de mivel teflon, ki is csúszik belőle. Nekünk még soha nem volt gond, nem ragadt bele, vagy ilyesmi.

Moffli, szép a pocid. Gyümölcsteát nyugodtan ihatsz bármennyit, és szerintem napi 1 fekete tea sem árt.

A védőnő nekem sem nézi a vizeletet, a múltkor rákérdeztem, és azt mondta, hogy ők egy elég felszereletlen hely, és nincs rá lehetőségük, hogy vizeletet nézegessenek. Ez a tesztcsík ezért engem is érdekelne. Csak úgy kell kérni, hogy vizeletben lévő fehérje kimutatására való tesztcsíkot szeretnék, vagy van valami tudományosabb neve is? Már csak azért is érdekelne, mert nekem az elején volt fehérje a vizeletbe, de azt mondták, hogy az nem számít. Azóta meg nem volt ellenőrzés (kb. 3 hónapja). Holnap a terhelésessel együtt lesz, de azért a későbbiekben megnyugtatna, ha tudnám magamnak ellenőrizni.

Jandrea, vigyázz magadra, pihenj, amennyire engedi a munkád.

Kép
petne

Jó reggelt!

Már 2 órája ébren vagyok. Nem tudok aludni. :?

JAndrea! A pocak szurkát tessék komolyan venni!

Moffli! Az, hogy sokat eszel, még nem jó. Nem mindegy, hogy mit. Sajna a cukros diétánál is ez van, hogy sokan éhesek, mert nem megfelelően esznek.

Petne! Én mindig itt vettem hcg teszteket, itt van vizelet teszt is.
http://www.vitani.hu/

Kép
hanna30

Csöre: 3x böktek éhgyomorra aztán óránként. Az volt a legrosszabb hogy ugye én már pénteken voltam egyszer és akkor is az egyik karom már befeketedett de akkor csak 2x szúrtak. aztán most ismétlés megint 3x és azt mondta a vért vevő nő hogy ne haragudjak de muszály beleszúrnia a hematómába mert már mindenhol összevolt szurkálva na az nagyon fájt szerintem azért is durranhatott így be. Pocakfájás nekem is van nekem felül is meg alul is nem is szurka hanem feszülés :roll: jandrea: mi is épp tegnap rendeltük meg az RS-be hatalmas a választék mi a Viktor natúr bébit rendeltük és azt mondták kb 1 hónap. Kata este gondoltam ám rád: épp vacsoráztunk amikor feltünt hogy a Maszatka a hosszúszőrű cicust már egész délután nem láttuk egyszer csak ballag lefelé a nappaliból mint aki jólvégezte dolgát:)) felosont és bebújt az ülőgarnitúra hátamögé és ott az igazat álmát aludta hm :D rafkós egy macska meg kell hagyni hogy mennyi esze van??:)) :) én most igyekszem felerősíteni magam a tegnapi csapolástól picit legyengültem még a herpeszem is kijött :cry: most gyümölcsözök
erzsebet0312

Sziasztok, jó reggelt!

Hanna: kicsit korán lett reggel neked :wink: Nem vagy álmos? Miért nem tudsz aludni?

Petne: köszi atippet! Akkor lehet, beruházok egyre, tényleg jó lehet reggelre a friss kenyérillat -- meg akkor nem kell ahhoz idomítani a napot, hogy reggel túra kenyérért :wink:

Erzsébet: nagyon gáz ez a vérvétel!! Te szegény, képzelem, hogy fáj! Nekem a vákuumos tűvel egyszer rászívtak a vénám falára, azt hittem bepisilek, úgy fájt :( Ez nem most volt, hanem valami régebbi rutin laboron.
Cuki lehetett Maszatka cica! Naná, hogy megtalálják, hol a legjobb nekik!! Én a fehér Latte cicámon nevettem ma reggel jót: van a fenti fürdő előtt van egy kis szőnyeg, ami nincs rögzítve, és a cicák imádnak nekifutásból csúszkálni rajta, Latte meg folyton maga alá gyűri -- ma reggel is rajta hasalt, egyszercsak a két kis kezével gyors mozdulatokkal maga alá húzta az egész szőnyeget :lol:

KépKép

KépKép
kata8110

Kata hát nem semmik :D imádnivalóak. na igen az még apuék halála amikor feljön a nappaliba és akkor elkezd dagasztani a szőnyegben :lol: meg a bútorban akarja élesíteni a körmeit
erzsebet0312

Erzsébet: ne is mondd! Mi tavaly nyáron költöztünk ki Budakeszire, akkor 1 cicával, végül felduzzadt a számuk 4-re. Teljesen új ülőgarnitúra, minden -- hát a kárpitot ők is nagyon szeretik :evil:
Vehetek nekik akármilyen kaparófát, be van illatosítva macskamentával....bár, lekopogom, mintha néha használnák :wink: :lol:

KépKép

KépKép
kata8110

Sziasztok!
Szerencsére jó lett a cukros vérvétel.Csodálkoztam rajta,mert nem vagyok vékonyka.Idáig 3 kg-ot hiztam ,de sajna nem kevésröl indultam.Viszont a vérnyomásom 137,ugyhogy mnden nap mérnem kell és a 140 akkor irány a körzetis,hogy gyógyszert irjon,mert állitolag a magas vérnyomás koraszülést okozhat,elégé megilyesztetek vele.Mindig magass volt a vérnyomásom,de a terheség elején olyan széppen lement ,hogy reménykedtem,hogy végig igy marad.
Kenyérsütő:Én nagyon szeretem,mert nagyon jó kenyeret süt és mivel kakaós csigát és sok más fajta kelesztös sütit is szoktam csinálni arra is nagyon nagy segicség.

Kép
andi0716

moffli:
Édesítőt lehet használni, én is használtam, sőt mostis szoktam. Ha belegondolsz, a diabos kismamik is valamivel édesítenek.
De ezen a diéta dolgon kissé kiakadtam! 8 kiló miatt??? Van, aki 20-25 kilót hízik!! Nem tartom egészséges dolognak, ha semmi más indok nincs rá (toxémia, fehérje), akkor minek??? :evil:

Andi:
Örülök, hogy ok lett az eredmény, már ráfér a topicra pozitív cukros példa.. :wink:

Ti mikor álltok neki babarucit mosni?? Én már alig bírom visszafogni magam! Minde nap előveszem, a ruhákat, megnézem, megvettem a mosószert is, de nem merek nekiállni mosni.. Nem emlékszem,hogy Annáét mikor mostuk ki... :roll:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Jó reggelt!

Hanna: aludj vissza :wink: szükség van a pihire...
Most én sem aludtam valami jól, mondjuk ennyire rosszul azért nem...

Erzsébet: sajnálom :( azért ez csúnya lehet... remélem, hamar rendbe jön. Nekem alapból soha meg sem látszik a vérvétel helye, mondjuk egy kicsi lyukacska 1 napig... úgyhogy annyira nem pánikolok a 3 bökés miatt, bár lehet, hogy ennyi azért nekem is bedurran :roll:

Andrea: nagyobb séta (15-20 perc) után nekem is szokott szurkálni, de csak ha sietek, és nem szépen lassan sétálgatok. Pihenéssel rendbe szokott jönni. Ez nem a méhem, hanem valahol a hasizom környéke, legalábbis így azonosítottam be magamnak... a méhem másként feszül. De akkor is KELL A PIHI. Figyelj a szervezetedre.

Petne: milyen sütőtök van? Azért teljesen nem adtam fel :)

Hallottatok arról valamit, hogy vörös teát lehet-e inni? Ha már teatéma...

Jaj, de mozgékony ma is Kispocok ...

Képzeljétek, tegnap odamentem Apushoz, hogy simizze meg kétoldalt a pocit, és mondja meg, hol a baba :) Persze, hogy eltalálta, egyszerűen annyira aszimmetrikus a pocak: a bal oldala kidudorodik, a jobb szinte behorpad :lol: jól bevetette magát Kispocok a balfélre :) Most az gondolkodtat el, hogy amit eddig a fejecskéjének véltem, mert kerek, és néha kidudorodik, az lekúszott a köldök mellé balra... tehát nem lehet a fejecske :roll: na majd jövő héten UH, és megtudom :wink:

Andi: gratula a cukorhoz :) hát, nem hiszem, hogy azon múlik, ki mennyire vékonyka... én úgy átlagosnak tartom magam, aztán látod... micsoda cukrot produkáltam... :(
a vérnyomira meg tessék figyelni, remélem, nem megy fentebb
és nektek milyen kenyérsütőtök van? akkor most körkérdezek :wink:

Mágnes: szerintem ráér decemberben mosni :wink: addig csak porosodik :) nekem elöl vannak a rucik, így mindig látom őket... egyelőre nem is tudom hová rakni :roll:

Csöre
csöre74

csöre74:még a legelején vettük mikkor bejött,nem márkás:boman.
Van ismerösöm aki márkásat vett mostanában és semivel sem jobb mint az enyém.Pedig n elég sokat használom,mert szinte minden nap sütök pizzát vagy olyan sütit amit dagasztani kell.Olyankor csak belerakom a hozzávalokat és másfél óra mulva kiveszem megdagasztva.A kenyér meg 3 óra hossza de betudom álitani,hogy mikor induljon el,és isteni a finom kenyér illata mikor reggel felkelsz! :D

Kép
andi0716

megvan az eredmény: éhgyomor 4.6 60 perc: 8.1 és ami a legszebb hogy 120 perces csak 7.2 lett és azt mondta a nő hogy ez nagyon jó eredmény :D úgyhogy ngyon örülök. Andi: neked is gratula a jó eredményhez :D Kata: ne is mond meg azon szoktam nevetni hogy mindenhol ott akarják hagyni az illatanyagukat a házban. Amikor már látom hogy farral közelítenek egy egy bútordarabhoz vagy virághoz már rosszul vagyok :wink: az etetésről meg nem is beszélve majd ledöntenek a lábamról azt se hagyjálk hogy beletegyem nekik a tányérba kész vagyok :lol:
erzsebet0312

ja meg képzeld apa buszsofőr és a multkor volt egy órája és hazajött ebédelni az a bolondos Kormi meg felment a hátsóajtón a buszra. Apa majdnem elvitte egy körre. :D még jó hogy észrevette szép lett volna :lol:
erzsebet0312

Erzsébet! Phenylbutazon krém+ vizes borogatás. Nagyon gyorsan helyreteszi a kezedet. Jobbulást!!!!

Andi! Gratula a jó cukor eredményhez!

Egyszerűen nem tudtunk aludni, Zsebi annyira mocorgott. :)
7 órakor pilledtünk vissza.

Délután megyek dokihoz. Már 3 hete nem láttam a Kisfiamat. :oops:

Csajok! Nekem a kenyerem mindig összeesik a gépben. Olyan béna vagyok. :(

Kép
hanna30

Mágnes! én is az utolsó hónapban mosom ki a ruhákat, hogy frissen mosottak legyenek.

A gyümölcsteákkal vigyázni kell mert pl a pick wickesben van koffein. Ha teljesen koffeinmenteset akartok akkor inkább gyerekteát vegyetek. Én a dm.-ben szoktam venni a Herbáriás gyümölcsteákat. Koffein mentesek és van oylan doboz is (teljes nap a neve) amiben többféle íz van és még kisgyerekek is nyugodtan ihatják.

A kenyérsütő tényleg jó dolog lehet. Ha csak a friss kenyér illatára gondolok:)

Kata! hidd el, hogy amint letelik az első két hét, a nap fénypontja lesz elsétálni a boltba a szobafogság után! A hóesés ne tántorítson el ha nincs nagyon mínusz odakint.

dobok egy pár játszóteres képet nektek:

Az ifjú pár:
Kép

szédültek:
Kép

így kell a csajt szállítani:)
Kép
katuska79

erzsébet:gratula a jó eredményhez neked is.

Kép
andi0716

Szerintem dobjunk fel pár időpontot és helyszínt a talira úgy könyebb szerintem. Szóval aki tud jönni és dolgozik azon múlik igazán:)
katuska79

Sziasztok, jó reggelt! :)

Ma megpróbálok én is aktívabb lenni, ha a net isten is úgy akarja! :D

hanna: :) Csak nem Zsebi huncutkodott, hogy ilyen korán keltél? ;)

jandrea: sajnálom ezt a "súly" dolgot. Ez tényleg úgy tönkre tudja vágni a babavárást. :( De tessék enni, amennyit jól esik, nem vagyunk egyforma kismamik, nehogy már éhezzünk pár kilócska miatt. Amíg a kicsi jól van, addig nincs semmi baj. :)

petne: fehérje a vizeletben (ezt néznie kéne a védődőnek) + vizesedés + magas vérnyomás = toxémia
Hanna linkje jó, én is ezt kaptam meg, nézegetem. Már megtaláltam azt a tesztcsíkot, amit a védőnő is használ. Ha gondolod megírom neked, hogy melyik az.

andi0716: grat a jó cukorhoz. :)

mágnes: nekem már ki vannak mosva, vasalva a ruhák, szépen elrakva. :oops: Most is kint szárad egy nagyobb adag, mert tegnap megjött egy újabb csomagom, ami 68-72-es mérettel van tele. ;)

csöre74: azt hiszem Roibos teát szintén csak kis mennyiségben lehet inni, a magas koffeintartalma miatt.

Na, nekiállok a húslevesnek, aztán bekukk. :)
Vendég

Andi: köszi az infót :)

Erzsébet :D szuper, remélem, én is hasonló hírrel jövök hétfőn :) és mitől lehetett első alkalommal magas? arra semmit sem mondtak?
Macsekok: én bizony a fejükre öntöm, ha nem hagyják, hogy a tálba menjen :lol: aranyosak rizses fejjel :lol: na jó, a tejet nem szoktam :)

Ejnye Zsebi, nem hagyod aludni Anyát? :D Micsoda dolog ez? :)
Kispocok jó fej, ha felébredek, akkor érzem, hogy mocorog, de amint elhelyezkedek, hogy akkor alvás, lenyugszik :) remélem, megtartja a jó szokását ha kibújik, akkor is :wink:
Hanna: majd kérünk Zsebi képet :wink: (tudom, pocifotó holnap :wink: )
Neked milyen sütőd van? Biztos nem vagy béna, vagy az alapanyagokkal, vagy a géppel lehet gond, nem? :wink:

Csöre
csöre74

Erzsébet: édes lehetett buszozós Kormi cica :lol: És gratula a jó cukorhoz!

Andi: neked is gratula a cukorhoz!!

Hanna: Zsebiből is örökmozgó lesz akkor :lol: Martin is ilyen, majd loholhatunk utánuk :wink: De jó, Zsebi-kukkolás lesz délután :D Képet várunk!
Ugye, milyen hosszú ez a 3 hét? :oops: Mi is jövő csütörtökön megyünk Genesisbe, addigra 2 és fél hét telik el a legutóbbi óta -- jó,lehet, függő vagyok -- de ha már megvolt előre az időpont, csak nem mondom le?? :lol:

Amúgy Martin mindjárt kidugja valamijét a köldökömön, hihetetlenül dudorodik és feszül :lol:

KépKép

KépKép
kata8110

katuska:nagyon aranyosak!!! :D
Hát igen nem igazán lehet túl korán kezdeni.

Kép
andi0716

Katuska: de édesek :)

Picuranyu: én úgy tudtam, a vörös tea koffeinmentes... na most akkor elbizonytalanodtam :?

Csöre
csöre74

Ezsébet! Gratula a jó cukorhoz!

Katuska! Édes a Kisfiad. Már milyen korán szerelmes. :)

Csöre! Kata! Zsebi is dudorodik, hol itt, hol ott. :)
Manem hiszem, hogy hozok képet. Nem 4D-re megyünk. A saját dokinénimhez.
Csöre! Majd megkérdezem a teát. :wink

Kép
hanna30

Picuranyu: koffein- és teinmentes (most utánanéztem), én inkább a mindenféle gyógyhatásai miatt aggódom... arról sehol sem olvastam, hogy kismamik ihatják, de arról sem, hogy nem.

Kata: szólj, ha rájöttél mi dudorodik :wink: nekem is ott szokott :) térdecskéjük lehet?

Csöre
csöre74

Ok, Hanna :) köszi :)

Csöre
csöre74

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?