Sziasztok!
Csak gyors bejelentkezés, mert a héten vendégeink vannak (keresztanyámék vannak itt).
Muffin!
Nagyon csinos lett a kicsi fiad.....pont ahogy nemrég "Ő megírta", hogy majd csak kamillázunk milyen jóképű!

Nagy nagy puszi neki! És azért még kitartás a továbbiakban is!
Marcsi!
Jobbulást a leánykádnak...... először ugye csak annyit láttam a lap tetején, hogy jobbulást Laurának, és elkezdtem gondolkodni, hogy vajon mit irhattam, hogy mindenki jobbulást kíván....

Aztán gyorsan visszaolvastam

.
Lizy nem lázasodott be az oltástól szerencsére, és ugy néz ki tényleg meggyógyult. 8-kor raktuk le aludni, és ujra csak fél 5-kor kelt!

Már mi is 10-kor aludtunk (egy nagy pókerparty után), így végre ujra ki tudtam magam aludni.
Délután meg gyönyörű idő volt, így elmentünk egy 3 órás (!!!!) sétára. ez azért is nagy szó, mert mostanság mindig üvöltött a sétáknál. Ma ahogy elindultunk, elaludt, végig aludt szinte. Egyszer kelt, mert éhes volt....a híd lábánál egy sziklára kiültem (ahova odasütött a nap) és a pokrócba csavart kisasszonyt megszopiztattam (gyönyörűen evett végre ujra ülve - vicces is lett volna ott a sziklás terepen elfeküdni vele

). Aztán rögtön be is aludt ujra, így folytathattuk a sétát.
Bocs, hogy most nem reagáltam mindenkinek, pedig becsülettel végigolvastam mindent, de már nem emlékszem semmire

!