A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 12:24-kor.
20150601134430

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.10 18:03-kor.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.10 18:04-kor.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.10 18:04-kor.
Vendég

8)
Vendég

Kösz jól! :D
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.10 18:05-kor.
Vendég

hát csajok azért ezt a napot (meg gondolom a következő párat) nem kívánom senkinek... Szegény Eliotot egész nap kézben kellett tartani, mert ahogy letettük elkezdett sírni, és azt most minimalizálni kell. Amúgy nagyon csodálkozom ezen, mert nem egy kézbenlevős fajta... De úgy tűnik hogy most extra szüksége van ránk. Egyszerűen nem tudunk vele betelni... ÉÉÉÉÉs ami nagyon fontos, hogy sikerült a dokinak a száj körüli izomgyűrűt egyesíteni, amitől a legjobban tartottunk hogy nem fog menni. Úgyhogy valószínű tökéletesen fog neki működni. Már csak abban bízunk hogy nem fog csúnyán hegesedni és akkor szuper lesz minden! :)
Nagyon várom hogy lemenjen róla a duzzanat és lássam hogy milyen lesz valójában...
Ja és azért azt elmondanám hogy az én kicsi HŐS fiam már mosolygott ránk az új kis arcával bár egészen vicces mosoly lett, de az volt :)
Most épp apa tartja egy kicsit mert 11-től 5-ig majdnem egyfolytában az én kezemben volt. Hát nem egyszerű...
Na most megyek, szerintem este majd még bejelentkezem...
Mindenkinek további szép napot! És köszi a drukkokat mégegyszer meg a gratulációkat. :)

KépKép
muffin

lányok!

vki tett fel szopisbogyós receptet. vmi kesudiósat.
megtenné hogy ujra felrakja???

köszi

Kép

Kép
timi1982

Muffin! Jaj, nagyon csini lett Eliot új pofija! És napról napra egyre szebb lesz! Nem is tudom, mit írhatnék, kicsordult a könnyem a kép láttán, olyan boldog vagyok!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

És az összes többi babóca nagyon édibédi!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Muffin - gratulálok nektek a sikeres műtéthez! Szuper hír hogy sikerült az izomgyűrűt is egyesíteni!!!!! Ez fantasztikus! Már most is látszik hogy nagyon szép lett és ez tényleg napról napra csak jobb lesz! Ügyik voltatok, csak így tovább! :D :wink:
Vendég

Muffin! Nagyon örülök, hogy ilyen jól sikerült a műtét! Gyönyörű lett Eliot!

Kép
dittke

Muffin!
De jo, hogy tul vagytok a müteten!Biztos, hogy gyorsan gyogyul Eliott sebe, de ez most nagyon nehez idöszak - az biztos! Szegeny kicsi kisfiu a duzzadt szajaval - hamarosan lelohad es biztos nagyon szep lesz!

Kajalas most akkor megint szondaval megy - meddig kell igy?

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Domikám így aludt el fél hétkor:
Kép

Kép
szépen eltakarta a szemét,hogy ne zavarja a fény,az ujja meg a szájában,és oldalt fekvésben-pedig mindig csak hason alszik el. :D

Kép
Kép
Kép
kike

De édi. :lol:
Tegnap voltunk dr. néninél. 6830 és 61 cm. Nagyon ügyes kiscsaj volt.

Kép
dittke

Most látom, hogy van már 2009 júniusi topic is! :D

Kép
dittke

Sziasztok!
Csak gyors bejelentkezés, mert a héten vendégeink vannak (keresztanyámék vannak itt).

Muffin!
Nagyon csinos lett a kicsi fiad.....pont ahogy nemrég "Ő megírta", hogy majd csak kamillázunk milyen jóképű! :) Nagy nagy puszi neki! És azért még kitartás a továbbiakban is!

Marcsi!
Jobbulást a leánykádnak...... először ugye csak annyit láttam a lap tetején, hogy jobbulást Laurának, és elkezdtem gondolkodni, hogy vajon mit irhattam, hogy mindenki jobbulást kíván.... :lol: Aztán gyorsan visszaolvastam :oops: 8) .

Lizy nem lázasodott be az oltástól szerencsére, és ugy néz ki tényleg meggyógyult. 8-kor raktuk le aludni, és ujra csak fél 5-kor kelt! 8) Már mi is 10-kor aludtunk (egy nagy pókerparty után), így végre ujra ki tudtam magam aludni.
Délután meg gyönyörű idő volt, így elmentünk egy 3 órás (!!!!) sétára. ez azért is nagy szó, mert mostanság mindig üvöltött a sétáknál. Ma ahogy elindultunk, elaludt, végig aludt szinte. Egyszer kelt, mert éhes volt....a híd lábánál egy sziklára kiültem (ahova odasütött a nap) és a pokrócba csavart kisasszonyt megszopiztattam (gyönyörűen evett végre ujra ülve - vicces is lett volna ott a sziklás terepen elfeküdni vele :lol: ). Aztán rögtön be is aludt ujra, így folytathattuk a sétát.

Bocs, hogy most nem reagáltam mindenkinek, pedig becsülettel végigolvastam mindent, de már nem emlékszem semmire :)!

d.dodó

Anyjuk
Akkor ne is mosd le!Csak hetente.En minden reggel attisztogatom a hajlatokat olajos vattaval es -mondom- csak vizes vattaval letörölöm a popojat minden peluscserenel.Es nem büzlik a gyerek. :lol:

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

lányok jelentem, úszik a fürdőszoba :D :D :D

nyusziapuval akkora pancsit csapott a Törpe hogy tiszta uszoda lett... nyusziapunak sem kell már fürödni, Törpe őt is bevizezte :D :D

Kép

Kép
timi1982

Erre a receptre gondoltál?

Tejtermelést serkentő aprósüti

Hozzávalók:

* 25 dkg búzaliszt,
* 15 dkg liszt árpából,
* 10 dkg liszt zabból,
* 1 marék kesudió,
* 1/2 marék földimogyoró,
* 15 dkg cukor,
* 15 dkg vaj,
* kevés víz.

Az elkészítés menete:
A kesudiót és a mogyorót apróra törve serpenyőben aranybarnára pirítjuk, hozzáadjuk liszteket a vajat és végül a cukrot is, majd picit együtt pirítjuk őket. Nem kell karamellizálni nagyon a cukrot, csak éppen összemelegíteni az egészet. A tűzről levéve megvárjuk, hogy kissé kihűljön, majd kb. fél deci vízzel összedolgozom, és kicsi golyókat formálok belőle. Körülbelül 40-45 golyócska készíthető belőle.

Most csak ennyi, mert rohanás van!

Kép
szly27

Evelin: Gratula a műtéthez!!! Eliot gyönyörű már most is!!! Ő EGY HŐS!!! Persze ti is!
NAGYON JÓ ÉJSZAKÁT NEKTEK!!!

Levi tök beteg, fáj a torka és taknyos. Lefekvés elött kapott nurofent fájdalomcsillapítónak.

Olivér ma Fertőrákoson van anyóssal, szüretelnek!
Ma sajna nem beszéltem velük.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Evelin, sok puszi a kicsi Eliot pofikájára!

Csilla

Kép

Kép
csillala

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 12:24-kor.
20150601134430

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.10 18:06-kor.
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!

Hát tegnap megszületett a barátnőm kisfia Spanyolo-ban!
Beszéltem vele, jól vannak nagyon boldog a család!!!!
Isten hozott Dario!!!!!!!!

KépKép
hene

Muffin, nagyon izgultam értetek! Most meg a boldogság könnyei csorognak az arcomon. Millió gyógypuszi a HŐS fiacskádnak!

KépKép
hene

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.10 18:06-kor.
Vendég

8)
Vendég

Köszönöm szépen!!!!!!! Annyira örülök nekik! És ha minden jól megy jövő nyáron együtt pancsiznak majd a fiúk a tengerben!!!!

KépKép
hene

Kata, szép nagyok vagytok! Ti is nőttök, mint a gomba!

KépKép
hene

Jó reggelt!

Vidokata! Dóri nagyon cuki! Akkor az 5130-at írom majd be.

Kike! Domi is nagyon édi! Ha aludni kell, a villany nem akadály! :lol:

Hene! Jövőre Spanyolba mentek nyaralni?! De jó nektek! Mi is tervezünk egy tengerparti nyaralást, csak még nem tudjuk merre menjünk.

Kép
szly27

Jó reggelt mindenkinek. Reggeli vizit úgyhogy kinn dekkolunk...Az éjszaka nagyon jól telt, hajanli 4-ig aludt, akkor kapott fájdalomcsillapítót, aztán 5-kor benyomott 110-et az új szájával. :)
Annyira cuki amúgy. Most,hogy benn vannak a tubusok a fülében, sokkal jobban hall és tegnap este úgy hagytuk itt, hogy tök cukin nézelődött meg gagyogott magának. (gondolom tetszett neki hogy hallja végre saját magát). Ma kicsit duzzadt a feje, de azt mondták, hogy ez természetes. A szája viszont nagyon szép kezd lenni. :) Holnap vagy holnapután hazamehetünk. :)
Most meg remélem hamar visszaengednek mert tök éhes már és hallom hogy sír, ami meg ugye nem túl jó...
Köszi a gratukat. Majd teszek fel még képet. :)
Ja, és a kendő a legszuperebb dolog a világon!!! :) Mint azt a képen is láthatjátok, elég kreatívan használjuk. :) Ahogy fogom épp a gyereket, úgy kötjük hozzánk. :)

Kép

KépKép
muffin

Ma jöttem rá, hogy semmit nem csináltak a gépnek. Tegnap már nekem kellett újravarázsolni a kapcsolatot, ma meg megint. Mostmár mindig ez lesz? ! :twisted:

Majd valakinek elküldöm a táblit emailben, utána újratelepítjük az egész gépet! A képeket már lementettem lemezre!

Kép
szly27

Muffin! Nagyon édes a képen Eliot! Nagyon ügyes, hogy így is tud enni, pedig biztos más technika kell hozzá. Nagyon édes lehet, ahogy próbálgatja a hangját. Csak így tovább! :lol:

Kép
szly27

Jo reggelt!
Hat ez sem a hosszu alvasok napja,kissracaim nagyon a toppon vannak!

Muffin!
Hogy vagytok?

Kata!
Ha te nem tudsz valasztani,mi kivalasztjuk magunknak Dorikat :D

Hene!
Kerunk kepet a kis Dariorol!

Csajok,szavazzatok :oops:
Vendég

Jó reggelt,

az én lányom tegnap két kajálásnál is orbitális hisztit csapot...:(
Nem kellett neki a cici, Szoptanít se segített, totál elkeserítő volt....Nem értem én ezt a gyereket, éjjel, meg reggel sosincs a cici ellen kifogása eszik mint a tündér. Mivel tegnap este is hisztizett és nem evett rendesen fel is ébredt 3,30 körül. Totál kiürítette a ciciket és visszaaludt...Nem tudom hogy fog ez megoldódni, még olyan kicsi, hogy abbahagyja a cicizést...Próbálom félálomban etetni, de úgy se mindig sikerül. Tegnap próbáltam a pótlást kanállal adni, hogy ne kelljen a cumisüveget, de e felét visszalöki. Nem vagyok én elég jó tejtermelő ahhoz, hogy sokáig fejéssel fen tudjak tartani megfelelő mennyiségű tejet. Rosszul aludtam, ezen agyalok...
Bocs, most panaszkodtam ): nincs valami ötletetek?

Szly, majd én is rakok fel tegnapi képet, a súly 5580 gramm, hosszat majd ma mérek.

Hene, gratula a barátnődnek!

Remélem Evelinről hallunk majd ma...

Titi, jobbulást Levinek!

Kike, hogy van Domi?

Kép
andkata

Ok,latom lassan irtam :D
Vendég

Csajok szavazzatok Maverik apára, mert le van maradva!!!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Jó reggelt!

Evelin olyan jó látni titeket! :) :) :)

Kata, a szopi gondodra nem tudok megoldást, csak annyit, hogy ne add fel! Tényleg pici még, hogy abbahagyja a szopizást!
Zsolti el sem fogadja a cumisüveget!
NEm tudom hogy irtam-e, szombaton börzézni voltam Bkeszin, elővettem a fagyóból tejet, gondoltam majd megetetik, de egyszerűen csak ordított, úgyhogy az volt a megoldás, hogy a Szabolcs áthozta, én meg a parkolóban megszoptattam! :oops: :?
Szép baleset lesz, ha csak ciciből hajlandó enni!

Kép
Kép
patr

Evelin: olyan jó látni titeket, meghacsak képen is, de nagyon jó. Nekem is potyognak a könnyeim annyira boldog vagyok, hogy minden rendben veletek!!!
Gyönyörű Eliot és nagyon ügyi, hogy tud így is enni!!!!!!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Jó reggelt!

Muffin! Már most is milyen szép a pofikája a csöppségnek! Erős legény, hamar felépül!!

Mav! Szavaztam! :lol: :lol:

sz.andi

Jó reggelt!

Mav! Ma már én is szavaztam! :wink:

Babák nagyon édesek!

Hene! Gratula a barátnődnek!

Képzeljétek, egy ismerős pár nem rég volt beültetésen és mind a 4(!) bogyókának sikerült megtapadnia! :D

Én meg nem tudom mi van Levivel. Pár napja olyan hisztis megint, pedig már azt hittem, hogy mineden jó lesz, hát nem. Sehogy nem jó neki. Most is hintázik és üvölt. :?

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Hene: ratula a barátnődnek!!!

V. Kata: graula a hófordulóhoz és a szuper súlyhoz!!!

Megyek FEJNI!!!!! :shock:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

jó reggelt :D

Muffin, gyönyörű lett Eliot! Örülök h jól vagytok.

Szavaztam.Regisztrálom apát is meg a nagyit is ha lesz egy ki időm :D

nicike

Sziasztok!
Szly:sajnálom hogy szarakszik a gépetek :?

Muffin:nagyon ügyesek vagytok,és már tuti kikészültem volna-olyan édes Eliot!!Szegénykém-nagyon jól viseli a megpróbáltatásokat,és ti is!

Vercsi ma mehetett már oviba.
Dominak végre ma reggel nem volt zöld a taknya,jópár hét után először-nagyon örülök neki! :D Viszont olyan zöld volt a kakija ma reggel,mintha spenótot evett volna-ronda sötétzöld-de ugye ez nem baj? :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

Andi!
Megjött a pénz, köszönöm!

Kép
Kép
patr

Kata! Látod? :lol:

Kép
Kép
patr

kike, marcsi!

küldtem e-mailt nektek az msn-es e-mailetekre.
majd nézzétek már meg.

nektek tudtam csak e-mail címet igy hirtelenjében!

Kép

Kép
timi1982

muffin!

jaj hát tündéri kisfiatok van! és milyen ügyes hogy ennyit evett. biztos elfáradt, de jóllakott :D
és tök jó hogy a tubust is meg tudták oldani. biztos sokkal aktívabb és figyelmesebb lesz vele.

Kép

Kép
timi1982

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?