Kangu, gratulálok a szuper eredményekhez, és a kicsi fiúhoz! Így akkor elmondod a csajsziknak is? Kíváncsi vagyok, mit szólnak majd hozzá!
Meló vége így is november vége lesz. Kell sajna a pénz, de nagyon, úgyhogy csak akkor jövök el előbb, ha kicsi babám úgy kívánja. De így végrevalahára nem minden rajtam csattan majd

ez nagy megkönnyebbülés! Így már nem olyan nagy gáz, hogy maradnom kell, mert csak a háttérben maradok, megbeszélésekre már az új lány megy, meg ha valami új projekt van, abba engem már be se vonnak
Ma nagyon vicces napunk volt: én ugye gyakorlatilag egész nap beszélek (magyarázom az utódomnak, hogy mi hogy van), és szerintem picurkám úgy értelmezi, hogy mesélek neki, mert reggel ugrabugrált, ameddig csak a hasfalam engedte

aztán mikor elkezdtem magyarázni, béke volt, és nyugalom, alig-alig fészkelődött, most este meg megint, mint egy kis gumilabda, úgy pattog
Zsuzsi, szuper lehet, hogy így szeretgetik az ovisok a babádat, biztos neki is jólesik, hogy ennyien törőnek vele
Andabella, gratu a kis tornászhoz
Mist, édes lehetett kislányod, hogy elkenődött, hogy a valóságban még várni kell a tesóra
Verus, nekem a macis fürdőlepedő a kedvencem azok közül, amiket vettél, nagyonnagyon édes

azt hiszem, mi is elkirándulunk oda!
Andus, naná, hogy segítünk válogatni a babaruhákban

Nem mondod komolyan, hogy egy olyan picike babát elfenekelt?????

ez nagyon durva!!! mondjuk egyébként se vagyok híve a gyerek verésének, de ilyen picurka korban, mikor még nem is érti, hogy mi van!!! Ez szörnyű. Sajnos viszont jobb is, hogy nem csináltál semmit, mert a végén még téged is bántott volna, a feleség meg valószínűleg annyit vett volna le az egészből, hogy minek kell beleszólni - nem hiszem, hogy ő képben lenne, hogy mit csinál a pasi a kicsivel... basszus, ez nagyon komoly! Még szerencse, hogy az én férjem hátán fát lehet hasogatni, olyan türelmes, benne biztos vagyok, hogy nem veszti el a fejét (még engem is elvisel

pedig tudok ám hisztizni)
Kreiszi, mi is nemrég költöztünk/építkeztünk, úgyhogy teljesen átérzem, amit írsz - mikor azt hiszed, hogy már a lepapírozott lepapírozás engedélyezését is engedélyeztetted, kiderül, hogy még az egyik papír egyik sarkáról hiányzik egy pecsét...

és ezek a pecsétek/aláírások horror összegekbe kerülnek... remélem, azért meg tudjátok mielőbb úgy oldani, hogy jó legyen!
Zümis, sok sikert a vizsgához!
Gjéti, Vera babájának neme mellett a te babád neve a topik legnagyobb kérdése, úgyhogy csak írd meg mindig, miket húzol
De jó, hogy ilyen sokat írtok

már alig vártam, hogy hazajöjjek, és elolvassam, hogy kivel mi a helyzet

mondtam férjemnek, hogy ma este enyém a gép, fontos dolgom van vele