A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

Sziasztok!

Mi nemrég értünk haza, nagyon sajnálom, hogy sokan nem tudtatok jönni, szuper jó idő volt és tök jókat dumcsiztunk. Végül négyen voltunk, Lei, Panna, Csenge és én. Na meg persze a lurkók. De így is elég nagy felfordulást csináltunk a kávézóba :D

Mindjárt teszek fel képet, csak átméretezem.

KépKép
columbine

Boni,
Jobbulást!

Levinek is mennek a gyógypuszik!

Niki,
Csanád nem lázasodott be, de a nagy alvás után jó nyűgös lett, és ez kis javulással azóta is tart. Tegnap szinte csak kézben volt jó neki, ma pedig már le is tudtam tenni.

Nem tudom, hogy sikerül e még indulás előtt jönnöm, így inkább elköszönök most. Még nincs net Csíkszeredában, nem tudom mikor tudok legközelebb jönn. Holnap este indulunk, ha nem jön közbe semmi.
Sok puszi mindenkinek!!!!!!

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

Rita! nagyon sok örömet kívánok az új otthonotokban, vigyázz magatokra, és amint tudsz, gyertek újra a friss hírekkel. fiúkat is puszilom! jók legyetek!!! ;)

sajnálom a talis dolgot... :( viszont én most keltem, kisfiam pedig még mindig durmizik a nagyágyban! lehet, hogy nagyon fáradt volt csak, ilyenkor meg még nehezebb alvásra bírni! de a lényeg a lényeg, hogy én is szundiztam egy nagyot, min.2 órát, ami nagyon jól jött, közben az összes babazene album lement már szinte :P

képeket várom nagyon, addig is rólunk egy tegnapi!

a már több, mint 6 kilós "pici" fiam koncentrál, de nagyon :D

Kép

sophie27

Kép

Kép

Kép

KépKép
columbine

jujj Ági, de jól néztek ki! ;) kajcsit hogy oldottátok meg??? szoptattatok valahogy, valahol?

Lei, ez milyen kenguru, amiben Csabi van?

sophie27

Csenge!

Nem tudok homeopátiás orvost, de utánaérdeklődöm. Viszont most vettem a gyógyszertárban egy kiadványt, homeopátia napjainkban. Abban van egy gyermekgyógyászati rész. A kólikára hasi görcsökre a következőket javasolja: chamomilla vulraris 15 ch akár negyedóránként 5 golyó, ez egy általános nyugtató hatású szer, ha a csecsemő nehezen tűri a fájdalmat, sikongat, dühös az egyébként kedves, jó baba (na pont ilyen volt Boti, míg el nem kezdte kapni). Colochyntis óránként 5 golyó, erős, görcsös hasfájásra, ami a pocak masszírozására, illetve lábhajlítgatásra enyhül. Ez is ráillik Botira.
Diascorea villosa 9 ch óránként 5 golyó hirtelen kialakuló éles, periodikusan visszatérő fájdalomra, ami összegörnyedve erősödik, hátrafelé feszülve, illetve pocaksimire enyhül. Lycopodium 9 ch naponta 2x5 golyó haspuffadásra.
Általános előírás, hgy műanyagkanálban feloldva, és szopi előtt vagy után fél órával legalább. Remélem, segítettem.
pajo

Rita!

Nagyon sok örömet, boldogságot kívánok én is nektek az új otthonotokhoz és gyere minél hamarabb;) vigyázzatok magatokra!

Barnus eddig változatlanul nyugodtan viselkedik, eszik, alszik, mosolyog, pici sirdogálás azért van, de nem vészes. Remélem így marad, bár tegnap borult az éjszakai átalvásuk 11 nap után, remélem ez csak véletlen volt. Este 10 körül elaludt és 4-kor hatalmas mosollyal, nyöszörgéssel ébresztett. Próbáltam visszaaltatni, sikertelenül.... Nem volt elég a víz sem neki, így megetettem... Aztán reggel 7-től ugyanolyan a napunk, mint eddig, kivéve, hogy a szuri után nem 3, hanem 4 órát aludt.
Most a kiságyában magyaráz a zenélő forgónak;)

Borzalmas élmény volt nekem és apának a szuri, nagyon sajnáltuk szegényt, így apa azt is mondta, hogy ő nem engedi, hogy beadassam neki a pneumo ellenit, mivel az 4 db. Az ő fiát ne szúrkálják össze-vissza.

sniky

de jók lettek a fotók!na majd jövőhéten már tömeges lesz a megjelenés...
homeos orvos van a belvárosban egy komplett magánrendelő, de az felnötteket fogad csak :( illetve 3 év felett...
rendeltem én is babazsákot és már nagyon várom, mert ugyan vettem frankó kengurut, de azt még nem használhatom én még várok vele mindenképpen legalább 1 hónapot
niki, a négy szuri szerintem kevésbé kellemetlen mint a betegség...sőt én úgy tudom kevésbé lesz fogékony más betegségekre aki oltva van...de ha vártok 6hónapos koráig akkor már csak két szurival adják be...hmmm??
Vendég

HRK jó utat és remélem jól fogjátok magatokat érezni az új otthonotokban!

TAlisok szépek vagytok! :lol:
Vendég

Élménybeszámoló!

Tegnap megtúráztattuk a leányt,mert nem tudtuk kire hagyni. :lol:
Végig aludt az autóba a, illetve a kályhás boltokat is végig járta velünk, ahol hol éberen szemlélődött :roll: , hol pedig szunnyadt.
Este pedig szinházba mentünk kettecskén Attilával és addig a nagyszülők vigyáztak Almára. Kiváncsiak voltunk vajon hogyan bírják majd mert ez 19-22 közötti időszak amikor igazán éber,de a nagyiék állták a sarat :D és még Alma is jól érezte magát. Egy etetést pedig megoldottak cumisüvegből.
A darab pedig nagyon jó volt, Bulgakov: Iván a rettentő (komédia)
Ma délelött pedig egy nagyot szundizott a babakocsiban miután hazaérkeztünk Egerből
Megérkezett a nandu kendő, már alig várom,hogy felavassuk
:lol:

Kép

Kép
feluca
Mezőszemere

Na újra itt, elmentünk és vettünk Lilinek egy hintát :)
Nagyon jó cucc, FisherPrice zenélős, akváriumos, fényjátékos csodahinta :) ráadásul összecsukhatós, hordozhatós. tiszta izgalomba vagyok, most üzemeljük be :)

Kép

KépKép
columbine

Columbine.

Hol vettétek és mennyibe került? Mi is nagyon szeretnénk egy hasonlót.

Köszi, K.
Vendég

Ági!

De jó nektek, hogy találkozhattatok! Rám is rámférne valami pozitív élmény, mert ez a hét elég pocsékra sikeredett családon kívül. Imivel rövid oviváltás volt, 4. nap, vagyis ma, kapituláltunk és visszamegyünk az eredetibe. Voltam szülöin is tegnap, de az se volt jó, mert csak engem behívatott hétföre a tanárnö, hogy beszélni szeretne velem, szeretne Eni családi hátteréröl informálódni, stb. Nagyon gázosnak ígérkezik a helyzet. Ha minden kötél szakad, iskolát is újat kell keresni, pedig az nagyon nem volna jó. Sajnos nekem se Imi új ovibeli nevelöi, se Eni tanárnöje nem fekszik, emberileg nagy nullák, a jégkorszak fagya melegség hozzájuk képest. Sajnos tapasztalataim szerint aki nekem nem szimpi, az a gyerekeimnek sem... Na meglátjuk mi lesz hétfön.
Ma annyi kikapcsolódás volt, hogy elmentem babaruhabörzére és szert tettem Döncinek egy játszószönygere. ìme a zsákmány, vadi új, csak éppen fillérekért:
http://cgi.ebay.de/BABY-BUTT-Chicco-3D- ... 286.c0.m14

Vettem mindenkinek valami apróságot. Holnap megyek a következöre, de. meg itt a szomszéd kertészetben almaünnep lesz, oda is elballagunk. Programban nincsen hiány. :)

Megyek kialszom a fusztráltságomat. Vagy megnézem a youtube-on a kis hableányt.... :)

Jó éjt a formás babák anyukáinak

Barbi
Vendég

Köszönöm a válaszokat! Most nincs időm írni, csak dobok fel képeket a tegnapi taliról. Szép hétvégét mindenkinek!

Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Kép
Vendég

Barbi!

Majd mesélj ám, hogy mi lett a vége ennek a hercehurcának...

Csajok, jók a képek, remélem egyszer mi is eljutunk....

Kellemes hétvégét mindenkinek!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Sziasztok!

Rita, jó utat neketek és zökkenőmentes kipakolást, bár gondolom nem lesz egyszerű két gyerekkel.

Látom jól sikerült a találkozó. Szépek az anyukák és a gyerekek is. Remélem jövő héten én is tudok majd csatlakozni. Mi ma délután megyünk ki a Kopaszi gátra.

Mindjárt bemásolok egy érdekes cikket!

szuszu

Az anyatej íze

Oravecz Elvira, 2008. szeptember 30.

Tévedés, hogy az anyatej egyszerűen csupán édes babaétel! A változó ízkombinációk a későbbiekben új ízek kipróbálására serkentik a felcseperedő gyermekeket. Korábbi vizsgálatok szerint az, hogy egy szoptató anya mit fogyaszt, nagyban befolyásolja gyermeke gasztronómiai ízlését. Például a terhesség vagy a szoptatás alatt sok répalét fogyasztó anya gyermeke, úgy tűnik, kedvelni fogja a répaízű élelmiszereket.

A különböző ízanyagok anyatejbe kerülésének vizsgálata során egy dán kutatócsoport 18 szoptató anyának köménymag, mentol, banán és édesgyökér ízesítésű kapszulákat adott. Az anyatejből mintát vettek a kapszula elfogyasztása előtt és utána különböző időpontokban. Azt tapasztalták, hogy az egyes "ízek" eltérő idő után jelentek meg az anyatejben. A köménymag és az édesgyökér az elfogyasztás után 2 óra múlva jelentkezett legnagyobb koncentrációban az anyatejben, a banán azonban csupán egy órán belül volt kimutatható. A mentol a fogyasztást követően viszonylag stabil mennyiségben, 2-8 óra között jelent meg. A fenti eredményeknek legalább egy gyakorlati haszna van. Sok anyuka aggódik, hogy az általa elfogyasztott táplálék miatt nem akar szopni a babája. Miután a legtöbb ízanyag a fogyasztást követően legkésőbb nyolc óra múlva kiürül az anyatejből, ez nem lehet hosszú távú oka a babák nyűgösségének.

A dán vizsgálatok eredményeiből az is kiderül, hogy az anyatejjel táplált babák nyitottabbak az új ízekkel szemben, mint a tápszerrel etetett társaik. A változó ízű anyatej ugyanis felkészíti őket a különböző ízekre. A szilárd ételekre való átállásnál könnyebben próbálkoznak és barátkoznak meg új zamatokkal.
Bár a szoptatás kétségtelenül sok, jól ismert szempontból előnyösebb a kicsiknek, a bármi okból erre nem képes vagy erre nem vállalkozó anyukák is könynyen kialakíthatják e hozzáállást a tápszerrel etetett babáknál is úgy, hogy a csecsemőket felváltva etetik a különböző ízű készítményekkel.

szuszu

sziasztok!

sajnos rossz hírt kell közölnöm veletek... :(

Aproo üzent, hogy kórházban vannak Levivel, mert valószítű műteni kell a kiskrapekot vékonybélszűkülettel!

sajnos úgy látszik, hogy nem bukott a kissrác, hanem hányt, és az is nyugtalanító, hogy az utóbbi időben étvágytalan volt...

Aproo számít ránk, illetve a drukkjainkra!

amint van valami fejlemény, megírom!

sok sok +++++ megy Levinek és mamájának, Aprookának!

"szép" hétvégét mindenkinek!

sophie27

Sziasztok!

ZSófi add át Aprooéknak ölelésünket és gondolok rájuk!
Vendég

Kicsi Levinek és Aproonak sok ölelést, gyors felépülést kívánunk! :(

rizsimami

Aztaaaa! Apró kitartás, Levinek gyors felépülést! Nagyon szurkolunk, hogy a rémálomból a rém hamar eltünjön! Zsófi amíg nem írsz valami jót róluk, sík ideg maradok! Annyira át tudom az ilyesmit érezni...

Jöttem éppen a babaruhabörzéröl, de nem volt nagy kapás, mert a népeknek állati árelképzeléseik vannak. Ha én motyót árulok, az a max. 2 euros kategóriát ha megüti, a többiek viszont innen indulnak. Meg van bolondulva ez a világ! Hogy lesz így Eninek téli nadrágja!?
Mindegy. Vettem viszont Döncinek egy Sigikid játékkukacot, amit vagy a kiságy szélére, vagy a fa trapézra fel lehet csavarni ill. kötni és csuda édes. Íme:
http://cgi.ebay.de/Sigikid-Aktivanhaeng ... 286.c0.m14

Puszi: én
Vendég

Gondolok Rád és Levire Aproo, és szorítok Nektek.
pajo

Apróka, reméljük, hogy minden rendben lesz. Én is nagyon drukkolok nektek.

szuszu

mass!én is ilyen játszószőnyeget vettem és nagyon szeretjük :D

aproo!nagyon szorítunk értetek és sok erőt kívánok és millió gyógypuszi a pici pocijára!!

more milk:
ha valakit érdekel, felajánlanám a bő fél dobozt , mert megelégeltem a vakarózást és nem szedem tovább...hiába kezelem kálciummal a tüneteket akkor is allergiás vagyok rá és kész :( holnap megszámolom mennyi van még pontosan és kitalálok rá valamilyen árat is...
Vendég

Sziasztok Lányok!

Jó rég jártam fent, sajnos beteg a csalág. Párom kezdte aztán én és Áron is beteg már. Elkapott minket a nátha , szerencsére láz nélkül. tüsszögünk köhögünk de én vagyok a legrosszabbul , főleg este.

Ma erőt vettünk magunkon és elmentünk sétálni mi is ehhez a kopaszi gáthoz. Hát tényleg csúcsszuper egy hely. Kultúrált szép rendezett környezet tisztaság és friss levegő. szupi! ime képbe hogy jól éreztük magunkat. Annyira hogy Áron 2től mikor indultunk este 7ig aludt.
Kép
Kép
Kép

csak ezt az oldalt olvastam most el. de remélem holnap tudok kicsit olvasni vissza is mert már nagyon el vagyok maradva veletek mi újság.

Aproo megy a drukk++++++++++++ az erő veletek és jobbulást a kis tökinek!!!!!

Szuszu köszi a zenéket nagyon jók!!!

Láttam hogy volt tali sajnálom hogy nem tudtam elmenni pedig szivesen mentem volna de hát igy jár aki rég néz felétek :cry: :cry: de igy betegen nem akartam volna fertőzni senkit.
Vasárnap is szép idő lesz menjetek a szabadba mert jövőhét végére már csak 10fokot mondanak :(
Kellemes hétvégét mindenkinek!

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

ja és a bal cicim kezd befuccsolni nagyon nehezen termeli a tejet hiába maszirozom és eszik belőle áron. Mi a fenét tudnék kezdeni vele hogy dolgozzon jobban????

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Mecsi, akkor jól gondoltam, hogy ti jöttetek velünk szemben a Kopaszi gáton ma. Nem mertem rádköszönni, mert nekem nagyon rossz az arcmemóriám, de valahogy mégis ismerős voltál. Én még szoptattam is ma a fűben ülve.
Nagyon szép Áron baba. Olyan, mint egy kis angyal.

szuszu

Apró, remélem Levi hamar rendbejön!

Nem emlékszem ki kérdezte, hogy milyen tornát javasolt a doki, ezt tudom, hogy akartam még írni:
- ellentétes könyök, térd közelítés, ugyanez azonos oldalon is
- kar kilazitása, nyújtott kar, tenyér lefele néz, apró rázogatással, ütögetéssel fel-le két oldalt
- két kéz és két lábfej összefogásával gurulás egyik oldalról a másikra, fültől, fülig, ugyanilyen fogással ülésbe húzás és visszaengedés
- magzati póz: ölben felhúzott térdekkel tartani, háta a hasadhoz simul
- hintáztatás tarkó és láb fogással

Kb ennyi, remélem érthető. Mivel féloldalas tartás is van nálunk, nem csak kötött nyaki izmok ezért úgy kell felvenni, szoptatni, büfiztetni, foglalkozni vele, hogy a másik irányba fordítsa a fejét.

Most megyünk nagyszülőkhöz vidékre, nagyimat is talán kiengedik ma a kórházból :(
Vendég

Mecsi, van ilyen, nálam mindig is 3-4 * több tej volt az egyik ciciben, mint a másikban. Lehet próbálkozni a tejtermelés fokozásával csak az egyikben, ha többször szoptatsz belőle, meg fejed pluszban, de az sem biztos, hogy olyan nagy baj, ha így marad. Én így szoptatok már 3 éve, max néha kicsit asszimetrikus a dekoltázsom, ez van :D De ismertem olyan lányt is, akinek csak az egyik cicijében volt tej és végig abból szoptatott és még elég is volt a kicsinek.
Vendég

Jó reggelt!

Szuszu én nem is láttalak, annyira a szemembe sütött szemből a nap hogy örültem hogy nem borulok fel a saját lábamba.

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Csenge, én kérdeztem! köszi, megpróbálom megérteni! :) persze nem a leírással van baj, hanem az én képzelőerőm hiányával...

Aproo üzente:

"Levimet hosszas küzdelem után éjjel műtötték gyomorszűkülettel. Kb. 8 napig maradunk, de nincs anyás szoba, csak sámli. Így haza kell menni sajnos. Majd jelentkezem. pusz."

:(

átadom az üziket nekik!!!

sophie27

drága kicsi Levi baba gyógypuszikat küldünk Zsigivel
Vendég

Szegény Levi baba, remélem nagyon hamar meggyógyul, sok-sok gyógy puszi Aprónak, és kitartás!

Szuperek az új talis képek, valahogy fel kell jutnunk nekünk is....

Dadomi, erről jut eszembe, hogy amíg ilyen szép idő van, nem hagynád egy kicsit a takarítást, és összehozhatnánk a tali, jönne Binyek, Julcsi, és Katica is... olyan jó lenne!

Nekem is sokkal kevesebb a tejem az egyik ciciben, és azt a cicit két-három napja gyakran feje, napközben, ennyi idő alatt is látom a változást, eleinte kb 60 ml tudtam fejni belőle (míg a jobbikból 160 ml) most már 80-90 ml-nél tartok, Mecsi próbáld meg te is. A másik cicimet nem fejem, csak este elalvás előtt, hogy ne durranjon be éjszaka. Áron baba nagyon édes, egyre jobban tetszik nekem ez a Kopaszi gát, úgy megnézném....

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Hali!

Hazaugrottam csak aludni átöltözni.
Dél óta újra ehet, 2-4-8... miliket. Teljesen újra kell építeni a táplálását. Petim szerint ma délután már vigyorgott, elképesztő krapek, tiszta hős.Most fejek, azért ülök itt közben.Csak átfutottam az oldalt, köszi mindent és majd jövök...
pusz

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Apró!
Nagyon sok kitartást nektek, nagyon örülök, hogy Levi jól viselte ezt az egészet, remélem hamarosan már csak távoli emlék lesz ez az egész!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Sziasztok!

Szomorúan látom, mi történt Apróékkal amíg nem voltunk :( Nagyon sajnálom, jobbulást Levinek!! Apró, te is hős vagy, én belehalnék, ha Lilivel történne ilyen :( Ha bármiben segíthetek, szólj!!! Addig is megy a sok +++++++++.

Barbikám,
nagyon ritkán jössz, pedig így a távolból is szívesen öntenék beléd lelket! Rengeteget rohangáltok, igaz mostanában mi is. Most értünk haza a szüretről, kb. 20 éve voltam utoljára, annyira élveztük, Lili is a szőlőben aludt egész nap, ott szoptattam a tőkék között, isteni muri volt :)

Beleki, a hintát a Vaterán vettük, de lehet kapni boltban is, ez 15 ezer volt, az új kb. 18-20 ezer. Megérte, mert a kiscsaj nagyon bírja.

KépKép
columbine

minden erőnket és jókívánságainkat küldjük Levibabának, hogy gyorsan gyógyuljon!!!!
Vendég

Aproo Levibabának soksok gyógypuszi!!!!!!!!

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Columbine! Köszi, megnézem. :)

Apróéknak gyors gyógyulást és kitartást!
Vendég

Aprooka, gyógyuljon meg Levi hamar! Drukkolok neki. Neked meg kitartás ezekben a napokban. Nagyon nehéz lehet, hogy még mamás szoba sincsen. Ez felháborító.

Beleki, nézd meg ezt a hintát azon az oldalon, ahol a pihenőszéket vettem, mert az a cég a Fisher Price hazai forgalmazója és náluk minden termék olcsóbb.
http://www.jatsszvelem.hu/index.php?lap=88

szuszu

Ágicám!

Olyan jól esik, hogy hiányolsz! Meg Niki is hiányolt egy kicsit. :)
Tegnap kaptam egy zacsi kislánynak való ruhát, javarészt felsök, bodyk és pizsik a 74-es méret körül, vagyis szük egy évesen tuti jók lesznek. Elküldöm öket anyámékkal egy pár másik apróság társaságában. Csinálok képeket is róluk, ha kimostam és kivasaltam a cuccot. Ki volt ugyan mosva-vasalva, de egy ideje a pincében lehetett és egy kicsit érezni lehetett.
Mi ma sétálni voltunk a belvárosban a parkban. A város iparváros létére nagyon zöld. Van egy igazi zöld tüdeje, mely több kilométeren áthúzódik a város magján, a várost pedig minden oldalról dombok és erdök gyürüzik. Szóval a park a föpályaudvar mögött kezdödik és kimegy az állatkertig, ill. abban folytatódik mint botanikus és trópusi kert. A csajok annyi gesztenyét szedtek, hogy kidurrant a kocsi egyik kereke (na jó, biztos nem ettöl, de ez is közrejátszott), de már most megcsinálta a párom.
A srácok meg végigaludták az egész kiruccanást! A férfiak kímélését nem lehet elég korán kezdeni! :)

Jövö hét is izgi lesz kezdve a holnapi iskolai meghallgatással, amelyre a párom akar mindenképpen elmenni. Ha ott is elcsúszik a dolog, még a végén kereshetünk új iskolát is. :(

Megyek a kis pelenkarémemhez, mert nagyon cuppog az öklén!

Jó éjt!

Barbi
Vendég

Mecsi sajnálom hogy betegek voltatok ti is.. Nekem HRk által javasolt Gripp HEel segített.egy csodaszer! nem volt hideg a fű?

Én is Sziszkamódszert követtem, és visszatért a bal mellembe az élet meg a tejci is hihi

:roll:

Apro kitartás! és gyors gyógyulást kívánok LEvinek!

BArbi remélem jobban vagytok már.. éls nem kell sulit váltani
Vendég

sziasztok!

csak gyorsan írok....

kaptam egy tippet tapasztalt anyukától a szuri utánra homeós kúp, a neve viburkol, és álltólag ettől nem lesz lázas és nyűgös a baba. Majd kipróbálom október végén, ha megyünk oltásra.

A kopaszin nagyon jó volt a találkozó, és ott a teraszon szoptatttunk mindhárman, nem volt belőle semmi gond.

zsófi: a kenguru Baby Björn, én e-bayről rendeltem Németországból, összesen szállítással együtt volt 9 ezer forint, amúgy újonnan 16 rugó ha jól tudom.
Csabi nagyon jól elvan benne befelé fordulva is és kifelé is. a fejét néha megtámasztom egy pelussal, ha kifelé néz.

aprónak kitartást kívánok és drukkolok Levi babának hogy minál hamarab gyógyuljon meg.

szombaton mi is voltunk Kopaszin :) nagyon bejön mindenkinek ez a hely, ahogy látom.

vasárnap meg tandemugrást néztünk Dunaújvárosban a reptéren. Csabi jól bírta a napot, végig aludt a kenguruban a hasamon.

puszi mindenkinek!

Lei
lei

a lilipie-os vonalzó miért nem mutatja nekem Csabinál a rendes hónapot? pedig már kétszer is beállítottam a születési dátumot, mégis rosszat mutat.....hiszen már 7 hetes múlt tegnap....
másnak is van ilyen?
lei

Sziasztok!

Aprooka,
Nagyon sajnálom, ami történt, biztosan nagyon nehéz volt ez a helyzet, de már túl vagytok a nehezén. Gondolok rátok, mielőbbi gyógyulást Levi babának!!

Nagyon jók a kopaszi gátas tali képek!! Talán majd tavasszal mi is tudunk menni egy talira :)

Kép
Kép
dia123

Sziasztok!

Jaj szegény Levi, sok sok +++++++++++ neki és Aprónak is.

Nekem úgy tűnik nem csak az egyik cicim bénázik, hanem mindkettő.
Nemtudom mit tegyek, mert csak szopizik és eszem iszom rendessen, de mégis kettőből eszik és ma reggel azt láttam még ez sem elég. Ha fejek, akkor mégannyi sem lesz, mert kifejem. Mit tegyek. TEgnap sokat aludt manó és bedurrant a bal cicim, ezért lefejtem 25-öt, de utánna abból csak 50-et evett, nem volt több és 50 evett a másikból is, így elég volt reggelire, de kérdem én, ha be van durranva, akkor miért csak 75 van benne? Hát tiszta ideg vagyok, mert a légzésleállásnál mondják, hogy kockázati tényező ezeknél a babáknál a tápi, tehát ezeket a babukat minnél tovább szoptassák, mit tegyek?

Pénteken lesz tali? Megyünk, de lehet késünk, mert 9-re ortopédiára vagyunk hivatalosak.

Harisnya: bármelyik bababoltban lehet venni, a brendonban a legkissebb Zorkának még nagy, de aláhajtom a bokájánál és így jó.

Jók legyetek, megyek tejet termelni: ja én sört nem tudok inni, mert glutén van benne nekem azt nem, a homeos bogyeszt szedem, de laktózos, így megoldott a napi több.......

Ritus

Kép
rituspoc

Amúgy meg apával voltunk kint a gáton vasárnap, nagyon nagyon szép hely, Virágnak is tetszett!! Íme néhány kép :D

Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
dia123

Sziasztok!

Végre újra netközelben...Már nagyon hiányzott a társaságotok. Csak BP-en nem volt netünk...

APró! Gyors gyógyulást LEvinek, nektek pedig kitartást az elkövetkezendő napokhoz. Lehet, hogy ez volt a baja Levinek, és azért csapdosta magát alvás közben is arcon, mert fájt pocija? Ha igen, akkor ezentúl csak jobb jöhet, és végre Levi is kialudhatja magát rendesen. MEg ti is! Szóval megy a drukk nektek!!

A tali nagyon kircsi volt, jól éreztük magunkat. BÁr RÉka épp a nyűgösebbik formáját hozta, nyilván a poci miatt. A kocsiban hazafelé már gyanús volt a szag... Olyannyira, hogy nagy baleset lett a pelenkában, úgyhogy a csap alá is bedugtam a kisasszonyt. És persze teljes ruházatot kellett cserélni... Amúgy nem tudom mi volt az oka, de az egész hétvégénk így telt. Vagyis sok-sok összekakilt ruhával, így jó sok átöltöztetéssel. Pedig máskor csak ritkán balesetezünk...

kopaszi gát tényleg nagyon szép, csak túl messze van hozzánk. Mg Óbudához képest is, hát még Pécshez :lol:
A kis törpik élőben is annyira aranyosak! Zsombi olyan RÉka méretű, és igazi kiskrapekos. Lili nagyon kis falatka! Olyan furcsa volt ilyen picurkákat látni (ugye Csabi is még pici hozzánk képest, de neki van egy hónap hátránya...), pedig még Réki is ekkora volt egy hónapja. Csabi nagyonédesen aludt, ha sikerül végre letöltenem a gépet, akkor ide is feldobom a képeket...
Mi a teraszos szopit kihagytuk, mert már érkezéskor letudtuk a kocsiban. RÉka egy "cseppet" türelmetlen volt :lol:

Mecsi, és a többi betegeskedő! Jobbulást nektek!

Tegnap este indultunk vissza Pécsre, sima utunk volt ismét (odafelé is az volt) RÉka aludt végig. Most az apjával jött kettesben, mert lehoztuk a kis Fiat Cinquecentonkat is Pécsre, hogy tudjunk RÉkussal zavartalanul csavarogni :wink:

Kicsit béna voltam, a mellszívóm fogantyúját meg a legfelső kupakot BP-en hagytam, így most egy villa sgeítségével üzemel a mellszívóm. Megkérem az ideiglenes albérlőnket, hogy küldje utánam. Addig meg csak nem lesz gond...

panna1

Szóval most jön a képözön...
A taliról:
Kép
Kép
Kép
Kép

és Rékáról:
Kép
Kép
Kép

panna1