Sziasztok!
Végre újra netközelben...Már nagyon hiányzott a társaságotok. Csak BP-en nem volt netünk...
APró! Gyors gyógyulást LEvinek, nektek pedig kitartást az elkövetkezendő napokhoz. Lehet, hogy ez volt a baja Levinek, és azért csapdosta magát alvás közben is arcon, mert fájt pocija? Ha igen, akkor ezentúl csak jobb jöhet, és végre Levi is kialudhatja magát rendesen. MEg ti is! Szóval megy a drukk nektek!!
A tali nagyon kircsi volt, jól éreztük magunkat. BÁr RÉka épp a nyűgösebbik formáját hozta, nyilván a poci miatt. A kocsiban hazafelé már gyanús volt a szag... Olyannyira, hogy nagy baleset lett a pelenkában, úgyhogy a csap alá is bedugtam a kisasszonyt. És persze teljes ruházatot kellett cserélni... Amúgy nem tudom mi volt az oka, de az egész hétvégénk így telt. Vagyis sok-sok összekakilt ruhával, így jó sok átöltöztetéssel. Pedig máskor csak ritkán balesetezünk...
kopaszi gát tényleg nagyon szép, csak túl messze van hozzánk. Mg Óbudához képest is, hát még Pécshez
A kis törpik élőben is annyira aranyosak! Zsombi olyan RÉka méretű, és igazi kiskrapekos. Lili nagyon kis falatka! Olyan furcsa volt ilyen picurkákat látni (ugye Csabi is még pici hozzánk képest, de neki van egy hónap hátránya...), pedig még Réki is ekkora volt egy hónapja. Csabi nagyonédesen aludt, ha sikerül végre letöltenem a gépet, akkor ide is feldobom a képeket...
Mi a teraszos szopit kihagytuk, mert már érkezéskor letudtuk a kocsiban. RÉka egy "cseppet" türelmetlen volt
Mecsi, és a többi betegeskedő! Jobbulást nektek!
Tegnap este indultunk vissza Pécsre, sima utunk volt ismét (odafelé is az volt) RÉka aludt végig. Most az apjával jött kettesben, mert lehoztuk a kis Fiat Cinquecentonkat is Pécsre, hogy tudjunk RÉkussal zavartalanul csavarogni
Kicsit béna voltam, a mellszívóm fogantyúját meg a legfelső kupakot BP-en hagytam, így most egy villa sgeítségével üzemel a mellszívóm. Megkérem az ideiglenes albérlőnket, hogy küldje utánam. Addig meg csak nem lesz gond...