A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Nekem színtelen. A nyákom krémes.

Kép
flóra 11

Fú de jó leptető! :lol: Milyen gusztustalanságokat írok és pont ez kerül fel. :oops: Bocsánat.

Kép
flóra 11

De a pete kipottyan a hasüregbe, ott van már némi folyadék és repedéskor oda folyik össze, a másik petevezeték is beleér a folyadékba és be tud menni! ha..........

Vettem c vitamint még ló adagot és aspirin protektet ami segítíi a beágyazódást!

Kép
muzsuzska

Ez egy természetes dolog, kerülhet laptetőre! :D

Kép
muzsuzska

Tehát akkor nem is olyan kicsi az esély, Zsuzsi. Akkor tényleg húzzatok bele. :wink:

Kép
flóra 11

nem is vacsizunk, nehogy ellustuljunk!

Kép
muzsuzska

Meg tudod mit érzek? Néha mintha szurkálna ott lent, olyan nagyon kellemetlen érzés. Benne a p...ban. :oops: Ilyet nem éreztél? És a melledben szurkálások voltak?

Kép
flóra 11

Igen! Majd utána jobban fog esni. Előtte csak eltelít és álmosít, elnehezít. Jól teszitek! :wink: :lol:

Kép
flóra 11

Vitaminokat beszedtem! Királyfi is kapott c-t ! :D

Kép
muzsuzska

Nekem ott nem szúrt, de a cicikkel szenvedtem, nagyon!

Kép
muzsuzska

Helyes! Én most ebben a ciklusban folsavat meg E vitamint szedtem. A palástfüvet még mindig iszom, egészen menziig. Aztán megint kezdem a cickafarkot.

Kép
flóra 11

Nekem a piri után fájt a méhem amikor nőtt a méhnyálkahártyám, egészen tegnapig. Olyan égő, nehézkés érzés volt. Flóra, ez volt az első pirim január óta ,hogy magától megjött.erre épülhetett nyálka!

Kép
muzsuzska

Nekem tűrhetőek a cicik. Csak néha belevág hirtelen olyan éles fájdalom. Egyébként csak akkor fáj, ha megnyomom,ráfekszek. Csak a zsibongást szoktam érezni, főleg a mellbimbó körül.

Kép
flóra 11

Én is ittam cickafarkot, de tegnap majdnem kihánytam, lehet hogy nem reggel éhgyomorra kellett volna innom.

Kép
muzsuzska

Nekem áprilisban volt meg utoljára magától...

Kép
flóra 11

Én a palástfűtől vagyok minden nap rosszul. Ma rájöttem a suliban, hogy attól van naponta hányingerem, nem is a dufastontól.

Kép
flóra 11

Zsuzsi,én nem is tudom, hogyan akarok így teherbeesni, ha nincs meg magától a pirim.

Kép
flóra 11

Egy kanál mézet is teszek bele, így jobb az íze.

Benó, ma nem is volt még!!!!!!!! :evil:

Kép
muzsuzska

Mi van a mi duplamaminkkal? Ma nem jelentkezett.

Kép
flóra 11

Na, megint egyszerre gondolkodunk! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
flóra 11

vegyél te is 1000mg c vitamit és kezd el szedni, hátha a closti vékonyítja a hártyád.

Kép
muzsuzska

:D :D :D :D :D :D Benó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

És még tudod milyen tünetem van? Olyan érzés,mintha meg akarna jönni, mintha kicsit bugyborékolna ki belőlem valami, de csak a színtelen folyás az. Olvastam, hogy színtelen menzi előtt van.

Kép
flóra 11

Az se baj ha nem jönne meg! :D

Kép
muzsuzska

Veszek Zsuzsi. Menzi után elkezdem szedni. Már lassan én is begyagyulok. Reggelente először pajzsmirigy bigyó,aztán ébredéskor hőmérő, ha van duphaston vagy Closti akkor az, napközben a vitaminok, teák... mint valami narkós.

Kép
flóra 11

Én benne lennék Zsuzsi. :wink: Csak ugye ezek az előjelek.... sajna.

Kép
flóra 11

Ja,azt hittem, hogy már ma megjön,mert mára teljesen lezuhant a hőm. :(

Kép
flóra 11

Kijavítottam a dogákat. A matek nagyon jól sikerült. :D

Kép
flóra 11

valami jó hír is, gondolom ilyenkor mosolyogva osztod ki a dogákat.

Kép
muzsuzska

Zsuzsi, lefagytam,míg itt ültem. Beburkolóztam pokrócba és hoztam teát.

Kép
flóra 11

El sem hiszed mennyire örülök! Ma úgyis olyan hülyéket összeírt nekem két gyerek!!! :evil: :evil: :evil: :evil: Állati hülyék. Bocsánat, de erre a kettő roma kölökre nincs más kifejezés. Az volt a feladat, hogy nevezzék meg a geometriai alakzatokat.Erre az egyik a szakaszra azt írta, hogy hernyó,a másik meg hogy fóka. Most sírjak vagy nevessek?

Kép
flóra 11

Helló csajok!
Zsuzsi, voltál uh-on? Visszaolvasok.

KépKép
benó

Úgy tűnik a lovak közé csaptatok! :lol: :lol: :lol: :lol: Nagyon helyes! Békén hagylak. :wink:

Kép
flóra 11

Na helló kismami. Csakhogy előkerültél! :wink:

Kép
flóra 11

vagyok még de lassan lelépek!

Kép
muzsuzska

"8,5 mm méhnyálkahártya és 23mm -es tüsző, ami ma éjjel kireped! Megúsztam a repesztő szurit, és a doki vagy öt percig csodálta a méhnyálkahártyám!!!!!!!!!!!"

Ó, Zsuzsi, nagyon-nagyon örülök! Reméljük, Királyfi ma éjszaka "ráér"! :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Hogy vagy Benó???????????

Kép
muzsuzska

Igen ráér! :D :D :D

Kép
muzsuzska

Helló még egyszer. :D
Tancsu, sajnálom, hogy gáz a gépetek, reméljük, azért tudsz jönni mégis valahogy. :wink:
Timi, nagyon drukkolunk neked holnap a dokihoz és a ctg-hez. Sok sikert! :D

KépKép
benó

Akkor jó, ha ráér! De jó! De jó! :D :D :D :D :D

KépKép
benó

Hát el is várjuk egy Királyfitól, hogy ráérjen és kényeztesse az udvarhölgyét! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
flóra 11

Én most jelenleg egy picit émelygek és nem kívánok enni, pedig éhes vagyok.

Voltam a háziorvosnál és a védőnőnél. :D :D :D :D :D Nagyon-nagyon meglepődtek mind a ketten (a háziorvosnál már voltam tavalyelőtt vagy mikor, beszéltem vele a babáról, a múltkor meg, mikor hánytam a fejfájástól, akkor elmentem megkérdezni, mit vehetek be, ha terhes vagyok, tehát ismer), a védőnő pedig a suliban is védőnő, aki tartotta a bébiszittert is, úgyhogy ő is ismer. Ha leírom részletesen, jó hosszú leszek.
Ja, és eddig aludtam az orvos/védőnő után, azért nem jöttem. Egész éjszaka nem aludtunk, forgolódtunk. :roll:

KépKép
benó

benó! Gyorsan pötyögtesd le a napod és az állapotod, mert nem érek rá!

Kép
muzsuzska

Benó, mi sem tudtunk éjjel aludni.

Kép
flóra 11

Gy. felfogta már a kispapaságot? Vagy majd ha kézzel foghatóak lesznek?

Kép
muzsuzska

Igen, Benó. A Zsuzsinak dolga van. :lol: :wink:

Kép
flóra 11

Szerintem ilyenkor még egy férfi sem fogja fel a dolgot. Ugye dicsekedni jó vele,de tudatosítani nehezebb. Majd ha látszik és mozog...

Kép
flóra 11

Benó, eltűntél? Csak nem elmentél hányni? :shock:

Kép
flóra 11

Elvárjuk! :lol: :lol:

Bementem a háziorvoshoz, akinek megmutattam a babákat, teljesen el volt hűlve az asszisztenssel együtt, és örömködtek egy jó darabig, aztán mondta a doki, hogy ha akarom, most azonnal kiír, mert az ikerterhesség normál állapotban is veszélyeztetett terhesség. Mondtam, hogy nem kell, majd jövök, ha ki kell írni, köszönöm. Kérdezte, mit kívánok. Mondtam, én nem tudom, a Bácsi mondta, hogy menjek el a háziorvoshoz. Jó, erre összeszedte magát, és adott beutalót belgyógyászatra (de majd időpontot kell kérnem), és laborba. Aztán ennyi. Ja, és azt mondta, szerinte ahhoz a védőnőhöz megyek, akihez akarok.

Lementem a védőnők szobájához, nagy nehezen megtaláltam, és kerestem az Annát, a védőnőt (már kifigyeltem, hogy ilyenkor van tanácsadása), és bementem hozzá. Először nem tudta, mi a fenét keresek ott. Aztán nagyon örült. Ezer adatot felvett (mikor volt meg utoljára, hány napos szokott lenni, volt-e valami bajom gyerekkoromban /fene tudja/, hol lakunk stb.), két kis könyvbe is beleírta, megmérte a vérnyomásom (100/60), a súlyom (60,5 :shock: :shock: :shock: :shock:), aztán valami műszerrel meg akarta hallgatni a babákat, de csak kicsit lehetett hallani.
Mondott még mindenféle okosat, a fene se bírta mind megjegyezni, irkáltam mindent. Úgyhogy van kiskönyvem! :D :D Majd a doki következő vizsgálata után kell visszamennem, nov. 17-én.

KépKép
benó

A kórházban láttam a frissen született kisbabát és láttam a vetélt kismamit is akit vittek küretre. :x

Kép
muzsuzska

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?