Banyek jó sokat írtatok megint! Egy órája olvasok, mkint egy örült.
Na akkó sorba!
Zsuzsa nagyon boldog szülinapot! Így utólag is, bocsi de tegnap örültem, hogy élek!
Aida: nem irigyellek, nálunk az én szüleim ilyen jó fejek... nálunk az anyósom jóindulatú, de néha kiborít. A múltkor bejön, és az asztalon ott volt egy olló, a közelében nem voltam, erre elkezdett hüledezni, hogy úristen nehogy rámessen... engem csak így borít ki, de elég is... kitartást, remélem a párod jól dönt!
Mush azt hiszem passzolom a tigrist, majd szerzek mást, de aztért köszi. Nyugodtan add oda a kollegédnak! Ja nincs tetkóm, csak tegnap ahogy festettük a szobát, a hasamon több volt a festék, mint a falon és inkább abbahagytam.
Ma bementünk elintézni az apaságit (illetve kísérletet tettünk rá), a múlt héten direkt rákérdeztem, hogy mi kell hozzá... a kiscsaj (volt kb 20 éves) azt mondta, hogy elég a kiskönyv, meg a személyi. Ma bemegyünk, erre csdálkozva kérdezi, hogy az igazolás??? Mondom milyen igazolás? Amit az orvos állít ki. Hát mondom arról nem volt szó, én legközelebb 2 hét múlva megyek dokihoz. Ó akkor semmi gond, az még október vége, belefér. Ja, csillagom nekem egy közel 2 kilós gyerek van a méhemben, nem túl könnyű már vele mozogni. Azt hittem szétrobbanok!
Apa befejezte a szobát, nagyon nagyon jó lett. A héten talán elhozzuk a kiságyat is és majd dobok képet is. Most már minden kész Dani érkezésére. Pénteken kiborultam, és sírtam este egyet a páromnak, nagyon félek a szüléstől, de megnyugtatott, hogy nem lesz semmi baj...
Ma egész délután takarítottunk, olyan jó volt, hogy segített, de így is nagyon elfáradtam. Meg bedagadtam.
Most megyek eszek, aztán pihenek. Tegyétek ti is azt!!!!