Marcsi
Nálunk van olyan, hogy egészséges tanácsadás. Ez nem betegrendelés, hanem csak az egészséges gyerekek jönnek oltésra, mérésre, tanácsadásra, receptírás, dstb. végett. Időpontot is adnak, de ha nem, akkor sem kell sokat várni, pláne nem betegek között. Nagyon jól ki van találva! Kár, hogy nem mindenhol így csinálják!
Timi
Vigyázz a korai hozzátáplálással! Könnyen válthat ki allergiás reakciót a túl korán adott gyümölcs, főleg a málna. Azt csak az utolsók között szabad, mert aprómagvas. ezeket nem szabad túl hamar. Hogy mit írnak rá, azzal ne törődj, az ő szempontjuk más

Kap még anyatejet Bence, ugye? Akkor nem fontos, hogy "igyon". Tudod, az anyatej kaja, pia 2in1
A Regio-s linket én is elmentettem, nagyon jó dolgokat láttam jó áron. Valamit veszek is Csabinak
Muffin
6 hónapig ráérsz várni a hozzátáplálással. Ha van addig anyatej, és persze, hogy lesz!!!, akkor addig nyugodtan elég, ha csak azt kap. Főleg, hogy nálatok valóban nem mindegy, mit szippant fel Eliot

(Amilyen sokat le tudtál fejni régen, ugyanolyan könnyen visszaáll majd a rend!)
Csabeszom alszik. Éjjel 2X kelt, ahogy szokott. 1-kor, 4-kor. Cicizés után hamar visszaaludt. Reggel fél7-kor keltünk.
Lilut ma csak kirakta Apa az iskolánál. Egyedül akart bemenni. Ez az első alkalom. Mindig egy lépéssel önállóbb. Ilyenkor mindig az jut eszembe: egyik szemem sír, a másik meg nevet. Gondolom, értitek...
Tegnap családrajzot csinált a Kati néninél. Utána jött egy varázsló, aki Lilu kérésére átváltoztatta a családtagokat valamivé, amit Lilu találhatott ki.
Na, lehet röhögni:
Lilu: kutya - bassethund
Csabi: mókus
Anya: nyuszi
Apa: medve
Mama: malac
Papa: vörös macska
Sokféleképp lehet ezt értelmezni, egy biztos, senki sem patkány, kígyó, vagy ragadozó, vagy bogár... Tehát ez biztos jó jel. És Apa ill Mama lett "nagy" állat. Egyébként is ők a dominánsak a családban. 2 hét múlva újra folyt.köv.
Véda