A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.14 08:21-kor.
Vendég

Sziasztok!
Hát a mi éjszakánk megint nem volt a legjobb.....bár most nem kelt 5-ször, csak 3-szor. 8-kor lefektettük...erre az első kelése 10-kor!!!! volt! :evil:

d.dodó

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.14 08:21-kor.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.14 08:22-kor.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.14 08:22-kor.
Vendég

Dodó!
Lizy könyen visszaalszik? Én szaranyaként szájába dugom a cumit, és 2 szippantás után már alszik is.

Kata!

Lacus fél 8tól 5ig húzta a lóbőrt. Kajcsizott, visszaaludt.7körül megébredt, peluscseréltünk, játszottunk, megint visszaaludt. Most pörög a játszószőnyegn, míg én reggelizek. De ahogy hallottam nagyont rottyantott..... :roll:
20150601134430

sziasztok

Nem tudom mi volt Lénával este 8-kor evett és fél 3 kor felébredt enni,aztán fél 8 kor megint
nem szokott ilyet csinálni
most a tornázo alatt fekszik és szerintem be is aludt
tegnap jo nagyot sétáltunk

kata :remélem ma megkapod-nem értem hogy nem kaptad meg tegnap mikor elsöbbségivel adtam fel :twisted:
még pénteken délelött
az ilyen bosszanto tud lenni

pati neked mindjárt utalok,lehet nem ér oda azonnal mert otp-s vagyok

Képimg][/url]
Kép
ronix

viszonylag ma is itt leszek habár a kislányom kikönyörögte hogy had jöjjön ebéd után haza az ovibol

basszus jöjjenek a villanyszámla végszámlák is és olyan összegröl beszélnek hogy én már nagyon félek
a barinöm 22 ezret fizet havaonta és 92 ezres végszámlát kapott
mi 25 ezret fizetünk és hogy mennyi lesz nem tudom
ha nem jönnék akkor jo sok lett és szivinfarktust kaptam

Képimg][/url]
Kép
ronix

haho csajok merre?
mindenki föz??
és mit?

Képimg][/url]
Kép
ronix

viki!
Lizy éjjel hason alszik, igy nem tud cumizni.... Az első kelés után még hamar vissza szokott aludni, de hajnalban már nem mindig.
Most is épp a játszószőnyegén üvölt.....de muszáj egy kicsit hagynom, különben semmit nem tudnék megcsinálni......most is épp reggelizek.

d.dodó

romix!
Én csak tojás levest fogok főzni, mert van még vadas.

d.dodó

dodo a vadas gondolatával én is mindig játszom de még sosem föztem nem merek neki állni pedig nagyon szeretem

Képimg][/url]
Kép
ronix

Roni! A receptesben van vadas recept ;)

Mire fizettek ti 25 e-t villanyszmlára? Mi kb. 4-t csak.

:shock:
20150601134430

Kis Drágám:
Kép

Kép
Kép
Kép
kike

ronix!
ez hamis vadas...nagyon egyszerű...nincs is benne hús. Feltettem 2 hagymát, egy pár sárgarépát, egy-két fehérrépát (mindent darabolva) egész borssal, babérlevéllel vízben főlni. Mikor már puha minden, akkor hagyom kihűlni. Egy-két teáskanál ecetet teszek bele. Majd egy másik lábasban ugy egy evőkanál kristálycukrot karamellizálok, gyorsan ráöntök egy evőkanállal a léből, amiben a zöldség főtt. Leveszem a tűzről, átmerem bele az összes zöldséget (ügyelve hogy a bors, és a babérlevél ne menjen bele) összeturmixolom, közben még egy keveset kanalazok hozzá a léből, majd ízlés szerint egy kis mustárral ízesítem még. Most szimplán spagettit főztem hozzá, de szoktam zsemlegombócot is.

d.dodó

tudom hogy ott a vadas recept de fosti vagyok és nekem hust kö bele tenni mert apa husos :twisted:

Képimg][/url]
Kép
ronix

8)
Vendég

ronix!
Akkor egyszerűen a zöldségek mellé egy szelet marhahust is belefőzöl.....az ize benne lesz a szószban, és magát a szelet főtthust meg tálalhatod apának a szósszal.

d.dodó

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.14 08:23-kor.
Vendég

Viki fogalmam sincs mi zabál ennyit :twisted:
van egy kombi hüttönk ,mosogép ,mosogatogép(napi egyet megy mindeegyik)
2 tv,bojler,mikro,dvd,számitogép,a tüzhelyem alja villanyos,porszivo,vasalogép(ami het 2 szer megy)
aprobb háztartási ketyere ami mindenkinek van szerintem
villanyos a fünyironk, ennyit azt hiszem és ez havi 25
nekünk rengeteg a rezsink
a vizdij is 16 ezer negyedévente :twisted:

Képimg][/url]
Kép
ronix

Mi havi 17-18-az fizetünk villanyt,de hozzá tartozik hogy két hűtő van,egy fagyasztóláda,három tv,ugye számítógép,két mikró,és a sütőm is villanyos,meg ugye egy mosógép.Szóval ha így nézzük azért reális.Bár azért mégis soknak tarjuk.Ja meg ugye DVD,meg videólejátszó.Na ja,ahol ilyen sokan élnek,mint mi :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

mi 90 négyzetméteren lakunk

igen ez a családiház átkaaaaa :twisted: :twisted: :twisted:

Képimg][/url]
Kép
ronix

kike mi hétköznap 5-en vagyun hétvégén 6-an

Képimg][/url]
Kép
ronix

Kata!
Mi 55 nm-en élünk, szintén villanyossal főzök (tévé, szgép, hütős, egyéb konyhai kütyük bejátszanak). Tavaly vmi 8 e Ft-ot kellett csak ráfizetnünk. Lehet h itt falunk olcsóbb.
20150601134430

Jó reggelt!

Adél köszöni a dicséreteket! :) :oops:
A gyönyörű kék szem egyébként zöldülni látszik :)

Mi is szeretjük azt a gatyót, ajándék volt...

Pati, a jövő szerdát én akkor teljesen szabaddá teszem, max megkérem anyóst, hogy másik nap jöjjön...

Lizy megjavul majd Dodó megint...meglátod.

Adél nem kel annyiszor mondjuk, de előbb mint régebben- mondjuk lekopogom, ma se hisztériázott, simán visszaalszik...

Kép
andkata

Sziasztok!

Bocsi csajok, de csak egy kérdéssel jöttem most a Katákhoz, hátha épp vannak.
Barinős talim lenne ma, de anyukám beteg volt, ő vigyázna Tamira, merjem ráhagyni, fertőzhet még, még köhög valamennyire. Úgy egy hete kezdődött nála.
Köszi, ha írtok!

Kép
teó

Mi meg Anyóssal,Papával 7-en vagyunk,és ott egész nap éjjel,nappal megy a tv,éjjel meg folyamatosan ég a lámpa :roll:

Domi éjszaka annyiszor felkel enni,van hogy négyszer is,nagyzabós lett,nem mintha eddig kiszabós lett volna,csak talán eddig a náthája miatt nem evett annyit.

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok!
Én az éjszakánkról már nem vagyok hajlandó nyilatkozni! Zombi vagyok...

Kata, még ne szólj anyósnak, előbb beszélek Potykával is! Meg visszakerestem, Titinek még jövő héten sem jó a szerda.

Kép
Kép
patr

ÁGI???

Kép
Kép
patr

villannyal ne is rémisztgessetek, rémisztgetem én magam: mi 130 nm-en élünk, hűtő, fagyasztóláda, két TV, számítógép, porszívó, mosogatógép, mosógép, éjszakai lámpa Rolinál és nálunk+apróságok. Tavaly nem jöttek leolvasni, úgyhogy idén ha jönnek két év hátralékát fogjuk fizetni. Havi 6000 az átalányunk, szóval fel vagyok készülve minimum 50 ezerre! :cry:
De valószínű, hogy ennél is sokkal több lesz!

Vidokata! Nekünk nem kell puska, itt van a nagy, erős bátyja Jázminnak, majd megvédi! :lol:

Patr! Kép?

Kép
szly27

Ja és ezt úgy kell majd kifizetnünk, hogy apa felmondott, egyenlőre nincs munkahelye, ha lesz is minimálbéren lesz! :cry: Egy darabig!

Kép
szly27

Marcsi :P
Nálunk van olyan, hogy egészséges tanácsadás. Ez nem betegrendelés, hanem csak az egészséges gyerekek jönnek oltésra, mérésre, tanácsadásra, receptírás, dstb. végett. Időpontot is adnak, de ha nem, akkor sem kell sokat várni, pláne nem betegek között. Nagyon jól ki van találva! Kár, hogy nem mindenhol így csinálják!

Timi :P
Vigyázz a korai hozzátáplálással! Könnyen válthat ki allergiás reakciót a túl korán adott gyümölcs, főleg a málna. Azt csak az utolsók között szabad, mert aprómagvas. ezeket nem szabad túl hamar. Hogy mit írnak rá, azzal ne törődj, az ő szempontjuk más :wink: Kap még anyatejet Bence, ugye? Akkor nem fontos, hogy "igyon". Tudod, az anyatej kaja, pia 2in1 :D
A Regio-s linket én is elmentettem, nagyon jó dolgokat láttam jó áron. Valamit veszek is Csabinak :D

Muffin :P
6 hónapig ráérsz várni a hozzátáplálással. Ha van addig anyatej, és persze, hogy lesz!!!, akkor addig nyugodtan elég, ha csak azt kap. Főleg, hogy nálatok valóban nem mindegy, mit szippant fel Eliot :wink: (Amilyen sokat le tudtál fejni régen, ugyanolyan könnyen visszaáll majd a rend!)

Csabeszom alszik. Éjjel 2X kelt, ahogy szokott. 1-kor, 4-kor. Cicizés után hamar visszaaludt. Reggel fél7-kor keltünk.
Lilut ma csak kirakta Apa az iskolánál. Egyedül akart bemenni. Ez az első alkalom. Mindig egy lépéssel önállóbb. Ilyenkor mindig az jut eszembe: egyik szemem sír, a másik meg nevet. Gondolom, értitek...
Tegnap családrajzot csinált a Kati néninél. Utána jött egy varázsló, aki Lilu kérésére átváltoztatta a családtagokat valamivé, amit Lilu találhatott ki.
Na, lehet röhögni:
Lilu: kutya - bassethund
Csabi: mókus
Anya: nyuszi
Apa: medve
Mama: malac
Papa: vörös macska
Sokféleképp lehet ezt értelmezni, egy biztos, senki sem patkány, kígyó, vagy ragadozó, vagy bogár... Tehát ez biztos jó jel. És Apa ill Mama lett "nagy" állat. Egyébként is ők a dominánsak a családban. 2 hét múlva újra folyt.köv.

Véda
Vendég

Lányok :D
Ha valaki akar bespájzolni: az Auchan-ban most 200 Ft a Hipp bébiital. A Hipp nagyon jó minőségű. Lilu is szerette, és van amit nehezebb itthon kotyvasztani. Én veszek egy párat, ki tudja, januárban mennyibe fog kerülni... :roll:

Véda
Vendég

patr: nekem a jovo szerda nem jo, Anna oltast kap delelott a delutant meg nem merem megkockaztatni , ki tudja most hogy reagalja le a dolgot.
szoval ha megis akkor lesz en ismet lemaradok:(
Vendég

Anyjuk, nem maradsz le! Titinek sem jó a szerda!
Kedd, vagy csütörtök?

Szly, küldöm.

Kép
Kép
patr

Anyjuk, ha oltás kap Anna szerdán, legyen inkább a kedd, ha a többieknek is jó! És akkor Katának sem kell anyóst lemondania!

Kép
Kép
patr

Kép Kép Kép Unokatesóval

Kép Papával és mamával

Kép
szly27

nekunk jo ejjszakank volt, 9kor aludt el( ismet jo hosszas uvoltes elozte meg a vacsorat, na de erre mar immunis vagyok) aztan 3kor kelt es fel 9ig aludt. most nyuzog fogalmam nincs mi a szitu....

koszonom a regios tippet, igaz a kozelben nem tudom hol van bolt, de utnaa nezek majd.
Vendég

Megkaptam!

Kép
szly27

a kedd jo!
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.14 08:24-kor.
Vendég

Szly, nagyon helyesek!! :)

Kép
Kép
patr

Patr! Megkaptam mind a kettőt!

Andi! Küldtem neked emailen a 2hós táblit!

Nagyon eltűntetek! Andi, Ági, Wera, Ami...

Kép
szly27

azittnei tescoban meg mindig nincs ilyen sapi, pedig nagyon tunderi. igaz Annara nagyon koto nelkuli sapit nem adok mert egy masodperc alatt lejon a fejerol....
Vendég

Anyjuk! Jázminnak is lejön, vagyis beleforog, kinn a füle. Ez majd akkor lesz igazán jó, ha majd ül! Fekve nem az igazi! De nagyon megtetszett. Azon gondolkodom, veszek egyel nagyobbat is, hogy majd tavasszal. ha ül a kocsiban, akkor is legyen, mert ez már kicsi lesz!

Bencuri is el van tűnve!

Kép
szly27

Szép napot!

Hát mi gyúrunk a kakabajnokságra! :?
Az előbb még a Huggies is feladta!

Mehettünk zuhanyozni. És amíg egy negyed másodpercre nem figyeltem a kezére, még az arcát is összekente a jósággal! :shock: :oops:
Most lemostuk a valagát, azóta röhög a markába! :lol:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Veda: de a tapinal azert csak jobb a gyumi meg a zldseg nem? Legalabbis en igy gondolkodok, es e miatt tervezem hogy hamarosan elkezdem a hozzataplalast. Annyira meggyotri a gyomrat a tapi, ezerrel pukizik tole, na meg olyan budoset kakil :oops: meg azert csak mu az egesz....
kovetkezo latogatason ha jon a vedono megkerdem o hogy latja elkezdhetjuk e a probalkozast.
en is mar kezdtem neki gyujtogetni italt, etelt mikor akcio volt, aminek a szavatossaga meg jo lesz akkor, hisz amig van hely tarolom en, mert tenyleg ki tudja januarban mi lesz itt....
Vendég

visszaolvasni még nem volt időm, de gondoltam megosztom veletek élményemet :D

délelőtt megkóstoltattam a törpével az alma-barack-banán bébiitalt. kiskanállal kínáltam... hát nem tudtam olyan gyorsan kanalazni mint ahogy ő igényelte ;)
olyan 30-40-et nyammogtunk be :D

Kép

Kép
timi1982

Timi: hogyhogy mar adsz neki ilyent?
olyant vettel amire 4 honapostol van rairva?
de az jo ha nem ellenkezik az idegen iztol, ez biztato!
Vendég

:twisted: :twisted: tényleg kicsi a sulya a képen ;)
nyusziapu irta be a számokat és ő megszokásból igy irja :twisted: :twisted:

viki az innivaló 4 hónapos kortól van. régen volt 3 hónapostól de már mindent 4 hótól irnak.
mivel mi már napi 1-szer eszünk anyatejet igy mertem megkóstoltatni vele.
egyébként van olyan nap amikor csak tápot kap és mégse hajlandó inni hozzá. se vizet se teát (kamilla, édeskömény). ezt megitta :D
habár hiába innivaló mégis sűrűbb mert ugyebár a barack meg a banán sűrít rajta.
a málnásat még nem merném neki odaadni. azt tényleg majd később.

Kép

Kép
timi1982

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?