Na vagyok én is, csak délelőtt piac, főzés, meg ugye mostanság mi is megint 2 óránként eszünk...Utána találkoztam Vidokatával és meglátogattunk néhány régi kollégát a Madarász kórházban...Adél nagyrészt aludt, különben meg csöndben volt

Édes.
Nemrég értünk haza.
Különben haladunk, Adél ma elnézegetett egy órán át a pihenőszékben engem, amint főztem, azóta viszont nem nagyon érzi jól magát a játszószőnyegén....szórakoztatni kell.
Pedig eddig el voltam kényeztetve (köszönet nagymamáknak), de nemsoká el kell kezdenem főzni nekem is.
Evelin, akartam már tegnap is írni. Nem lehet könnyű ELiotnak hogy nem fekhet hason, meg nyilván az átélt dolgok miatt is akar most többet lenni kézben. Kitartás, már csak pár nap! És le a kalappal előtted, hogy ilyen szépen fejsz és olyan nagy dolog, hogy féléves korig tudsz adni neki anyatejet!
Hozzátáplálás: hát az én leányom ugye szerencsére nem kap túl sok tápot, 150 ml körül egy nap, de kb. azért amiért Tamara- mert a tápot elég műnek érzem- én is elkezdek 4 hótól hozzátáplálni. Azt gondolom, hogy az alma, barack, banán nem allergizálnak
( banánból mondjuk én biot fogok venni, alma anyósomék telkéről, barackot meg már fagyasztottam le), a citrusféléket meg ugyse adjuk. Mondjuk én azért is kezdek hozzátáplálni, mert viszonylag hamar el akarok kezdeni húst is adni, az meg ugye fehérjeforrás.
Mi sajnos ugyse fogunk tudni táp nélkül élni a tehéntejallergia miatt...tejtermékek helyett nyilván kell majd valamennnyit adni valószínű 1 éves kor után is...de ez van, legyen egész életében ez a legnagyobb baja Adélnak...