A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Sziasztok!

Megjöttünka dr-től,szegény Áron babának kijött egy foga! :lol:
Anyu már mióta győzködött,hogy azért folyik ennyire a nyála,de mások meg azt mondták ilyen korán nem jöhet!
Nekem 4 hónaposan jött ki,Áron ma 4 hónapos!
Szegénykém bizti ezért volt éjszaka olyan nyügi megint!

Nálunk is bömbi volt fürdésnél,de az volt a baj,hogy éhes volt.kaja után fürdettük úgy jó volt!
Mostmár kibírja kaja előtt is!
Mire az utolsó ruha is rákerül addigra azért bepörög de nem vészes!

Kép

Kép
ibm

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.26 16:05-kor.
Vendég

Én is fogok főzni is és bébikaját is fog kapni.
Majd kialakul.
Házi csirkét nem szeretem,Apósék nevelnek,de nem nagyon eszem a husát,megszoktam a jó kis felfújt tápos csirkét! :lol:

Kép

Kép
ibm

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.26 16:06-kor.
Vendég

tudom hogy a szopi egyedi dolog, kinek mi a jo, mi valok be, mik az elvei, de mivel nalunk meg a kettobol sem lakik jol, igy megkapj amindkettot.
nekem a zoldseg gyumolcs nagy szivfajdalmam kenytelen vagyok boltba venni a minosegi meg pokoli draga, igy szerintem mi baby etelt is fogunk boven venni.
Vendég

Köszi!
Igen nagyon gyorsan megy az idő! :wink:

Kép

Kép
ibm

Hát panelban elég nehezen tudnék zöldséget gyümölcsöt termeszteni (bezzeg Mo-n mekkora telkünk volt), igy szerintem mi is fogunk bébiételt venni....hisz itt svédben nem is sok zöldség terem meg, így nagy valószínű, hogy vegyszerezve vannak, hogy kibirják az ideszállítást, és még el is tudják adni. De azért majd főzök én magam is.

d.dodó

amugy en mindig ugy vagyok ezze, a valyon mi van benne dologgal, hogy ha mindenen filozunk, es jujj ez ne az ne legyen benne mert karos, akkor egesz konkretan semmit nem ehetnenk ihatnank. mert ok sajat zoldseget nem permetezik az ember, de ugye sem a viz amivel ontozzuk sem a levego amin no nem egeszseges....szoval jobb emberi hatarokat szabni mi az egeszseges...
sajan ma Magyarorszagon ha nincs kertje az embernek igencsak penztarcahoz mert az egeszseges eletmod, es pl mi egy fizetesbol nem tehetjuk meg hogy bioelelmiszert vagyunk, de meg sok esetben azt sem hogy ne hipermarketbe vegyem a zoldseget.
Vendég

Szly :P Itt a 3 hós képünk, de küldöm priviben is :wink:

Kép

Véda
Vendég

Na, vége a nagy nyűglődésnek....már sehogy nem tudott elaludni, igy gondoltam egyet, ráadtam az overál, sapkát, és a hálószobánkban kinyitottam az erkélyajtót, és odafektettem az ágyunkra (sajna az erkélyre nem fér ki a babakocsi). 2 perc alatt elaludt. MA ugysem hiszem hogy lejutunk, mert esik az eső!

d.dodó

VKata!
Kép

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

AKAta!Kezd már a cicim is hozzászokni. de félek nehogy úgy járjunk mint Szly :oops:

Véda!
Du megyünk ;)

Ami!

Gratula a foghoz!
20150601134430

jelentem kész a palacsinta...

Léna baba ari volt és hagyta hogy megcsináljam fél 8 kor evett fél 12-kor kelett volna neki
nem értem sokszor komolyan mondom
pedig csak 120at evett

Képimg][/url]
Kép
ronix

délután nem igen leszek megyek ÜGYINTÉZNIIIIIIIIIIIIIIIII

UTÁLOMMMMMMMMMMM

Képimg][/url]
Kép
ronix

Roni!
Kérek palacsintát!!!!! Nyami nyami!!!!
20150601134430

Lacko annyira pasis! Nag hodito lesz!:)

Delutanra drukk!

Lena rendes lanyka! Igaz most Anna is kitett magaert! 2 oraja alszik az erkelyen! Egyedul aludt el..nem semmi. En is megfoztem, felporszivoztam egy adag ki van mosva.
MAs dolgom mar nincs is. igaz ebben a ki tudja mennyit alszik dologban meg azt nem birom hogy soha nemmerek belekezdeni tobb idot igenylo dologba mert ugye ki tudja 20 perc mulva ebred vagy 3 ora mulva....
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.26 16:08-kor.
Vendég

ruhi=ruhái
Vendég

kér=két
Vendég

Anyjuk!
Mi finomat főztél?

Mi taliztunk egy másik édes kis Lacikával ma, nem sokkal Dundus előtt született. Hát az én fiam olyat csinált, mint még soha.... sírt a kocsiban, ki is kellett vennem úgy nyugodott meg.
20150601134430

Kép

Kép adidas csukám van ám!
20150601134430

VKata!
AKkor te is inkább fiús csaj voltál?
20150601134430

mara meg tegnap fozte: spenotos lepeny, holnapra meg ma lencselevest es azt amit mikor kismama voltal nem szabadott leirni( de boltit)
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.26 16:09-kor.
Vendég

Látod Tamara milyen ügyes Anna, beáll majd nálatok is ez az alvás...Nálunk is sokat javult, na nem mindig megy, de azért sokkal jobb...Ma is már volt babakocsis, másfél óra :)
Csak úgy spontán letört a fogad?

Véda, Csabika :) Lilla simul? Szeret a pszicháterhez járni? Apa jól van lelkileg? ( az én férjemnek nagyon jót tett Adél :))

Viki, Lackó nagy szerlmünk nekünk is! :)

Maverick, sajnálom Csabót! Azóta evett?

Kép
andkata

[quote="anyjuk1"]m írta:anyjuk1ara meg tegnap fozte: spenotos lepeny, holnapra meg ma lencselevest es azt amit mikor kismama voltal nem szabadott leirni( de boltit)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

mikre nem emlékszel!!!!
20150601134430

Vendég

ahha, csak ugy, almomban tuti valami kemeny dolgot ettem :lol:
igazibol ez a letoresnel durvabb az egesz hatso fogtest hianyzik, hozzateszem lyukas fog volt( de ennyire?)
Vendég

Anyjuk!
Fáj is?

Apropóóóó!

Kike!
Nálad mizu a foggal?

WERA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
20150601134430

Sziasztok!
na végre vagyok én is, majd belerázódok valahogy a történésekbe :wink:
megvolt a keresztelő, előtte volt nagy bőgés, vagy a hideg templom miatt, vagy a fotózások-minden rokon ölében- miatt :?
de mikor kijött a pap, azonnal elhallgatott, egy mukk nem volt egész szertartás alatt :lol: :lol: :lol:
büszke vagyok rá! :wink: :P

Kép
Kép

Mav!
sajnálom a cicisztrájkot, remélem hamar visszaáll a rend! :wink:

Ronix!
vajon nem lehet hogy a fürcsit kezdi nagyon élvezni és azért sír mert kivetted?

Tamara!
sajnálom a fogadat :(
én is jártam így , egyetemista koromban, puha kenyérszeletbe tört a metszőfogam :oops:
olyan csúúúúúúnya voltam :lol: :evil:

Ami!
gratula Áronnak a hófordulóhoz meg AZ ELSŐ FOGACSKÁHOZ!!!

Viki!
milyen jó csukája van Lacinkónak!
mehetne reklámozni!!! :wink: :P

Kép
kimma

Viki: nem nem faj, csak az a tatongo lyuk mindig oda vonzza a nyelvem, na meg nem tudok enni.
Vendég

Anyjuk!
annyira cuki Anna a videón!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
kimma

Szedsz kálciumot?
legalább a többi fogad ne töredezzen, lehet a szopizás miatt van :roll:

Kép
kimma

Hú, azt én is utálom, hogy marha rosszak a fogaim. Nekem is most is van két olyan fogam, aminek a fele hiányzik. Ha hazamegyünk meg is kell csináltatnom (itt förtelmesen drága a fogorvos). Mondtam is hogy durva de 30 éves koromra a végén nem lesz saját fogam (2 már most hiányzik, és szerintem ezt a kettőt is kihuzzák).

Húúúú, olyan sötét van, hogy villanyt kell kapcsolnom. :(

d.dodó

Mondtam is, hogy remélem Lizy az apja fogait örökli. Csak 1 évesen nőtt ki neki az első, de azóta is jó fogai vannak. 34 éves, és csak két tömött foga van, azokat is tini korába tömték. Csak fogköve szokott lenni.

d.dodó

Kimma!
Nagyon szépek vagytok!

Anyudék hol élnek Erdélyben? Mert én sokat jártam Kolozsvárra, Sepsiszentgyörgyre.

Fogilag én is gynegusz vagyok, már van koronám.... :(
20150601134430

Szia Viki! :lol:
hiányoztatok!!! :lol:

Zilah, Szilágy megye- ez nagyjából Kolozsvár és Nagyvárad között van

Kép
kimma

Ott is jártam! Ott volt a Prodpan SA, (ma már ABO MILL SA) na ott építettem minőségügyi rendszert! ;)
20150601134430

de jó!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
kicsi a világ :wink:

Kép
kimma

Imádom a huncut Emcis avatarodat!!!!
20150601134430

Jelentem fiacskam evett. Nem tul sokat,de mar 2szer is. Furi ez nekem mert korhaz ota mindig zabaltak. En soha nem mertem oket.
De vigyrog szoval csak nincs baja.

Anyjuk!
Ne aggodj,en se vagyok az az aggodos fajta,csak ha mar latom h nagy a baj(pl ha egy hetig se enne azert beparaznek) :D

Viki!
Nagyon csini Lacko,mi is imadunk ilyen gatyakat hordani.

Katak!
Nem kapunk kepet a csajainkrol? :D :D :D

Vkata!
En is fius voltam nagyon. Azert orulok h fiaim lettek :)
En azt se tudom hogy kell egy lannyal babazni. De harcolni,birkozni,autoversenyezni,motorozni tuti menni fog :D 8)
Vendég

Sziasztok!

Mav! Sajnálom, hogy sztrájkol Csabi! Majd csak jobb lesz! Biztos kegyetlen két babával!

Ami! Gratula Áron fogacskájához!

Kimma! Szépek vagytok! Emci nagyon ügyi volt!

Lacus nagyon vagány a gatyójában!

Fogak: Nekem szinte minden örlő fogam tömött és már kettő hiányzik is! Remélem én is hogy a gyerkőcök apa fogát öröklik!

Roli lázas. Délelőtt csak sírdogált, megmértem, 38,3. Adtam neki Panadolt, meg elkezdem az antibiotikumot, mert már vagy másfél hete beteg, a tüneti kezelés nem segített kigyógyulnia. Aludt, most kelt fel, persze sírva, lázasan. Kapott kúpot, most eljátszik. De nem hajlandó sem enni, sem inni. Majdcsak alakul!

Ma 4-re jönnek apa rokonai babanézőbe! ( majd négy hónappal le vannak maradva :twisted: ). Persze apa nem lesz itthon! :x Mindegy, kibirom. A csaj, aki jön, 21-ére van kiírva a 3. kisfiával. Az első 3 éves, a második 1,5 és most jön a harmadik! Na őt sem irigylem!
Lakás kitakarítva, szóval ma még nem unatkoztam!

Kép
szly27

Kedves Mamikák!
Novembertől Baba Mama jógát tartok a Jászai Mari térnél!
Kép
Szeretettel várlak Titeket és a Babákat :D

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Sziasztok!

Szly, gyógypuszi Rolinak és mielőbbi gyógyulást!

Ami, gratula Áron első fogacskájához! :D

Viki, Lackó nagyon sármos! Ha esetleg van még hely az ő listáján Szonja szívesen feliratkozna! :D

Mav, örülök, h azóta evett már Csabi! nem lehet könnyű két babát egyszerre szoptatni!

Kimma, szépek vagytok! :D

Bébiételek, Nálunk Bence azt is evett, meg sajátot is .néha jó ha van otthon bébi-papi! Én úgy tervezem h mind a kettőből adok majd Szonjának! :wink:
bencuri

sehol senki, de csak azért mert most ráérek egy kicsit :cry:
bencuri

Ó!!!!!!!!!!!! Szonjának mindig szorítunk helyet a listán! A mi szívünk nagy!
20150601134430

Köszi! ez nagyon rendes tőletek!
Irulunk-pirulunk! :D
bencuri

Hát csajok! Ez az édesség kívánás nem semmi nálam! Nincs itthon semmi, már azon gondolkodtam, felbontom Jázmin tápszerét és eszek abból. De nem tettem! Helyette főztem maláta kávét és egy csomó Completta porra tettem kevés kávét és most azt kanalazom :oops:

Köszi Bencuri!

Kép
szly27

Csabinak és Bencének :)

Ezek most a legfrissebbek...

Kép Kép Kép

Kép
andkata

Szly!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Én ma már ettem mese kekszet, milkát.......
20150601134430

Szly nem vagy egyedül vele, én pl tegnap este fél10kor csináltam pudingot mert nem volt itthon más. Muszály volt valami édességet ennem! 8) :oops:
bencuri

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?