A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Adél!
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Csak kár,hogy elhagyott minket az Ikrekért! Kép
20150601134430

Szly, küldök Neked szójás tápot és nem akarsz többet tápot enni az tuti... :D

Képzeljétek van már olyan gatya, amit Adél nem hosszban hanem derékban hízott ki :oops: :D
Hát hiába, aki már 5740 gramm...

Van vkinek tapasztalata a Tescos törlőkendővel? Jó árban van?
Most nyílt nálunk áruház és most hétvégén oda fogunk menni...

Kép
andkata

A.Kata én a lilát szoktam használni, és azt szerettem.
A sötétkék nem annyira nedves szerintem. A világoskéknek meg ne szeretem az illatát!

Gyönyörü Adél!nem Csoda h ennyi hódoloja van!
bencuri

Kép Benézek hozzátok Csajok!
20150601134430

Milyen laza Lackó fickó!
Azért még meggondoljuk az ikreket. Meghát ugye Eliot...

Kép
andkata

Viki, Lackón ez a pulcsi nagyon tetszik.
Ha lány lett volna, mi lett volna a neve? ( csak úgy eszembejutott)

Kép
andkata

sziasztok!
Megjöttünk, de most rohanok....

na, akkor itt van két kép a nagylányokról.... (akik, ha tudnák mit csinálok.... :shock: :? )
Lilla:
Kép
Laura:
Kép

később jövök, és mesélek! :lol:
Vendég

AKata!
Lány neven nem gondolkodtunk. Talán Emilia, Eliza.......

A puleszt kemény 500 Ft-rt túrtam :oops:

Megyek, átöltöztetem a legényt, kaja és megyünk a kedves doktornénihez. gyanítom ott nem fog úgy röhécselni, mint most teszi
20150601134430

De szépek Marcsi...

Kép
andkata

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.26 16:11-kor.
Vendég

Sziasztok!

Köszi a hiányolást, édik vagytok!! :D Ki sem látszom a rohanásból, nem is tudom valaha utólérem-e magam a teendőimmel.
Egyébként minden ok velünk. Nóri egyre ügyesebben kúszik, imád hason lenni, folyton dumál, vigyorog, és persze még mindig csak séta közben hajlandó normálisan aludni.

Jót vigyorogtam amikor láttam hogy Ti is kívánjátok az édességet. Én eddig is nagyon édesszájú voltam, de most valami brutál. Tegnap lenyomtam egy csomag csokis perecet, egy magnumot meg egy valag túrós sütit. Amúgy meg a napi 1 tábla rizses Milka a minimum! Jesszus! Még így leírva is sok! :twisted: Még szerencse hogy nem dagadok tőle, a napi 3-4 órás séta és a kb 10 adag szopizás lezabál rólam mindent! :wink:

Ami - gratulálok Áronnak az első fogacskájához! Ha már látszik akkor kérünk fotót a kis drágáról!!!!!!! :D :D

Maverick - én is sokáig nem tettem Nórit hasra és úgy jártam ahogy Ti! Azért most már kezdd el mindenképp, először csak 1-1 percre fordítsd meg a fiúkat, napi 4-5 alkalommal és emelgesd a buksijukat óvatosan. Pár alkalom után a kezüket húzd fel könyöklésbe és egyre ügyesebbek lesznek, majd meglátod! Nóri már imád hason lenni, de jól megszenvedtünk mire eljutottunk idáig! Kitartás! :wink:

Bébikaja: én is fogok neki adni boltit és házit is. Én végképp nem tudok háztól zöldséget szerezni, így semmi garancia rá hogy abban nincs semmi káros.
Egyébként Hipp gyümilevet már szokott kapni Nóri, napi 80-at adok neki. Issza mint a kacsa! :lol:

Ronix - nem lehet hogy Léna fázik a pancsi után? Csak egy ötlet volt. Egyébként Nóri is nagyon rosszul viseli a törölközést, az öltözködést meg pláne, de én végig éneklek és bohóckodok neki és így egészen jól elterelem a figyelmét (ideig-óráig :P ).
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.26 16:12-kor.
Vendég

Játszom
Kép

Csücsülök
Kép

Megnéztem a porszívó dobozát belülről
Kép

Itt látszik hogy a 9 hónapos uncsitesóm nem is sokkal nagyobb nálam :P
Kép
Vendég

wera!
Nóri már kúszik?? :shock:

Csajok, miért van az, hogy Lizy napközben nem akar ciczni??? Este a fürdés után, meg hajnalban nincs semmi gond, de napközben katasztrófa...már odáig jutottam, hogy kifejtem üvegbe, és onnan adtam (hogy ne "éhezzen"), ugy elfogadta!

Édesség: hmmmm....sajna nekem is elég sok lecsúszik....pedig igy is nagy már a fenekem! :evil:

d.dodó

Kata - nagyon jó ez a szexi kép!!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Dóri - ez még nem olyan igazi kúszás, de szépen halad előre :)
Nincs ötletem miért nem szopizik Laura napközben. Azért erőltesd amennyire tudod, mert ha rákap a cumisüvegre méginkább nem fogja kérni a cicit :?
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.26 16:13-kor.
Vendég

Viki - Lackó nagyon nagy csibész lesz, ez már most látszik! A szeme se áll jól! :lol: :wink:

Marcsi - a nagylányaid csodaszépek!! Az életben is ennyire hasonlítanak egymásra mint a képeken?
Vendég

Katus, ez a kép....

Figyelj, Roni, fürdés után próbáljátok meg a hajszárítót, nekünk abszolut nyerő volt az elején ( most már nem kell....) Bevittük a hajszárítót bekapcs és a hangjától meg a melegtől lelazult Adél. Most azért nem kell, mert annyira szeret fürdeni meg utána a masszázst. Asszem Léna is mimóza típusú gyerek kehet....

Wera, Nonó nagyon édes! És akkor forog is gondolom. Nemsoká indul a felállás, ha így folytatja...Napi 4 óra séta, nem semmi ( mondjuk 2-3-at én is szoktam, mert Adél is jobban csípi a babakocsit, mint az ágyát...)

Kép
andkata

wera!
Nagyon jó az a kép Nonóról, ahol abban a csini ruhában ül a fotelban.

d.dodó

Akkor Lizy még mindig csinálja?
Nem jön neki elég gyorsan vagy mi a baj? Éjszaka meg minden ok?

Kép
andkata

Köszönjük a bókokat, Nóri már el is pirult! :lol:

Akata - a forgás még csak hasról hátra megy és hátról oldalra. A lábát is teljesen átfordítja olyankor de arra még nem jött rá hogy az "alsó keze" útban van! :lol:
A felállástól már előre rettegek. A keresztlányom 7 hónaposan állt fel, azóta is napi 10x hanyatt vágja magát... hiába állsz ott mellette, nem tudod elkapni, olyan hirtelen! Szörnyű!!! :roll:
Vendég

akata!
Szerintem az a baj, hogy tul gyorsan jön neki....ha lefejek előtte belőle, akkor is.... ha már egyszer rossz sugárban jön, és félrenyel, nem mer visszamenni rá... :(

d.dodó

Wera!
Hát ez a gondom nekem is, hogy nem akarom, hogy rákapjon a cumira....de éhezni is hagyhatom...próbáltam kiskanállal is, de több megy mellé, mint a gyerekbe...meg ugy elég fárasztó is! :?

d.dodó

Dóri - szerintem meg fog tanulni ügyesebben, gyorsabban nyelni, csak erőltesd a cicit! Én úgy csináltam ilyenkor h fölvettem a vállamra, vártam kicsit, majd vissza mellre. Előbb utóbb menni fog, biztos vagyok benne! Kitartás!!
Vendég

Az is baj, ha túl gyors...ja értem.
Nálunk sztem az volt. hogy túl lassan jött...

Evvel tényleg Vera is szenvedett.
Nem könnyű ez a szoptatás téma.

Kép
andkata

éhezni is hagyhatom = éhezni sem hagyhatom :oops:

wera!
Köszi a bíztatást!

d.dodó

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
timi1982

mondjuk sokat nem látni belőle de alapvetően Bence is a papára ütött, nem?

Kép
andkata

Viki, Lackó fickó hogy viselte???

Kép
andkata

Sziasztok!
Majd még írok,meg jövök,de egyenlőre ha szépen kérlek titeket,szavaznátok tücskeimre? :oops:

Domi:
http://www.babamamatudakozo.hu/disneyon ... _szamadesc

Vercsi:

Kristi:

Előre is köszi. :)

Kép
Kép
Kép
kike

Visszamentem a fogorvoshoz mert még mindig nem stimmelt valami:megröngenezte,hát a betömött fogam melletti fogam is rossz volt,belülről,ezért volt a fogínygyulladás is.Adott inekciót,majd pedig kifúrta,és betömte alaposan.Érzéstelenítő nélkül azt mondta nagyon fájt volna,így viszont semmit nem éreztem,remélem végre már megoldódik a foggondom,mert elegem van belőle.

Kép
Kép
Kép
kike

de még nem merek enni rajta,pedig már lehetne,na mindegy...
és végre elmúlt a zsibbadás is.

Kép
Kép
Kép
kike

Kike, szavaztam...

Kép
andkata

köszi szépen :P

Kép
Kép
Kép
kike

na akkor remélem megoldódik a fogad, Kike...

Kép
andkata

Köszi,én is remélem :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok!

Most csak panaszkodni van időm...

Emma ma evett reggel 8-kor, és 12-kor ciciből, de sajnos nincs most mit...
Erre 4-kor felébredt, megpróbáltam neki tápit adni, amiből összesen 40(!) g-ot evett meg, és azóta is ismét alszik...
A többit beraktam a hűtőbe, mert már olyan sokat borítottam ki, szerintetek neki adhatom még?

DE MIÉRT NEM ESZIK EZ A GYEREK?!!!

Annyira sírt egyébként, már amikor meglátta a cumisüveget, hogy majdnem bőgtem vele együtt... :cry:
Vendég

Szegény Emmácska....

Eddig szerette ezt a tápot, nem?

szerintem nyugodtan odaadhatod...

Fel a fejjel, hátha csak átmenti a zavar!!!

Kép
andkata

Marcsi - szerintem még odaadhatod neki ha felébredt. Ma sajna nekem is ki kellett venni egy tejcsit a fagyóból. Kb 2 órája. Nem tudom mi a franc van, pedig már olyan rég nem volt tejcsi-gond! :( Mérgemben megittam egy egész flakon ásványvizet :evil:
Vendég

Hú, mindenhol tejcsi és evés gondok vannak?
Lizy is éppen előbb megint megjátszotta azt, hogy látszott hogy éhes, de a cicitől eltolta magát és üvöltött....mondom csakazért sem adok cumit, nem akarom hogy rászokjon. Fél órát hagytam üvölteni (a szívtelen anya :evil: ) aztán megint megkínáltam cicivel, és evett is....most meg alszik! Ma 8-ig ki kéne huzni a fürdetéssel, mert Ati ping-pong-on van. És nélküle nem fürdés a fürdés :)!

d.dodó

nyugi nap van mert front van:(
mondjuk nalunk eves gond nincs, de alvas annal inkabb. csak a nyuglodes megy:(
3kor ledoltem en is mert hulla voltam, erre 20 perc utan felebredt, mondom jo, akkor lemegyunk, akkor aludt fel orat, de csak obegatott, kivettem, jott a hassal tolom a kocsit seta, majd ujra belaudt fel orara, most meg ugyan olyan nyugos mintha egy szemhunyasnyit sem aludt volna.
Vendég

Nori nagyon szep lany! Es mar nagyon nagy!
Vendég

Sziasztok!

Na, felébredt...
ezt a tápit úgy ahogy megette. összesen talán 4-5 alkalommal volt rá még csak szükség. szerencsére. most néhány napja ismét kevesebb a tejem, ezért próbáltam pótláshoz nyúlni. tegnap 100-at evett, ma 40-et. tehát össz-vissz ennyi a pótlás még..
Ha jól számolom, kb 2 hete volt a mensim, szerintem újra a peteérés kavar be!!! :twisted: :twisted:
De ami jó hír, hogy a tápi miatti üvöltés után, (amiből persze egy korty sem ment le...) szopizott. annyit, hogy a böfizés után apának át kellett öltöznie, mert rá is jutott!!! :lol:

Remélem, ismét csak átmeneti probléma van, mert szeretném még nagyon sokáig szoptatni.

Ma vettem kengurut!
Fel is avattuk, szfehérváron az auchanban. Emma nagyon élvezte, hogy mindent jól látott.
aztán pedig elaludt. olyan aranyos volt. Ennek örömére holnap, ha jó idő lesz, kimegyünk a piacra is!!! :lol: :lol:

ilyet vettem:
http://shop.unas.hu/shop_ordered/3112/s ... 230833.jpg
Vendég

akata!
tiszta apja. mikor megszületett még nem volt ennyire látható, de hogy öregszik tiszta apja. főleg ha összehasonlítom az ő gyerekkori képeivel... persze vannak belőlem is vonások, egy két testrész (orr, kéz, szemszín-egyenlőre ;))

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
timi1982

kike!
remélem tartós lesz a fogad, és nem lesz több gond vele.

kajagondok :( látom egyre többen küzdötök vele... lehet ez is a kor velejárója :(
lesz mire felkészülnöm.

Kép

Kép
timi1982

Sziasztok!

Hú, nekem ma olyan migrénem volt, hogy apának haza kellett jönnie a munkából! Most már kialudtam, de pocsékul voltam.

Írtam Potykának sms-t, hogy jó-e a kedd! Azt válaszolta, hogy igen!
Írjátok majd meg, hogy ki jönne!

Csodaszépek a babákok, egytől egyig!!!

Kép
Kép
patr

Na, Lizy még mindig alszik! Kíváncsi vagyok meddig még. Jó lenne minimum még egy fél óra lenne, mert akkor utána még egy felet játszással kihúzunk fürdésik....na de hát ez nem kívánságműsor!

d.dodó

Még mindig alszik! :shock: Most viszont lassan lehet hogy fel kéne ébresztenem, mert éjjel nem fog aludni!

d.dodó

Timi:köszi,én is remélem.Bence linkjét berakod,hogy szavazni lehessen?

Kép
Kép
Kép
kike

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?