Sziasztok!
Köszi a hiányolást, édik vagytok!!

Ki sem látszom a rohanásból, nem is tudom valaha utólérem-e magam a teendőimmel.
Egyébként minden ok velünk. Nóri egyre ügyesebben kúszik, imád hason lenni, folyton dumál, vigyorog, és persze még mindig csak séta közben hajlandó normálisan aludni.
Jót vigyorogtam amikor láttam hogy Ti is kívánjátok az édességet. Én eddig is nagyon édesszájú voltam, de most valami brutál. Tegnap lenyomtam egy csomag csokis perecet, egy magnumot meg egy valag túrós sütit. Amúgy meg a napi 1 tábla rizses Milka a minimum! Jesszus! Még így leírva is sok!

Még szerencse hogy nem dagadok tőle, a napi 3-4 órás séta és a kb 10 adag szopizás lezabál rólam mindent!
Ami - gratulálok Áronnak az első fogacskájához! Ha már látszik akkor kérünk fotót a kis drágáról!!!!!!!
Maverick - én is sokáig nem tettem Nórit hasra és úgy jártam ahogy Ti! Azért most már kezdd el mindenképp, először csak 1-1 percre fordítsd meg a fiúkat, napi 4-5 alkalommal és emelgesd a buksijukat óvatosan. Pár alkalom után a kezüket húzd fel könyöklésbe és egyre ügyesebbek lesznek, majd meglátod! Nóri már imád hason lenni, de jól megszenvedtünk mire eljutottunk idáig! Kitartás!
Bébikaja: én is fogok neki adni boltit és házit is. Én végképp nem tudok háztól zöldséget szerezni, így semmi garancia rá hogy abban nincs semmi káros.
Egyébként Hipp gyümilevet már szokott kapni Nóri, napi 80-at adok neki. Issza mint a kacsa!
Ronix - nem lehet hogy Léna fázik a pancsi után? Csak egy ötlet volt. Egyébként Nóri is nagyon rosszul viseli a törölközést, az öltözködést meg pláne, de én végig éneklek és bohóckodok neki és így egészen jól elterelem a figyelmét (ideig-óráig

).