A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Jóreggelt Lányok!

Bocsánat, de megint csak bekukk-üzemmód :oops: . Képek csodásak! Huncut mosolyú Boti( és csini Anyukája csinipocival), Tündérkirálylány Emmácska, zsiráf- Kiscica a gyönyörű ragyogó szemeivel, állatszelidítő Szelike - szóval minden Gyerkőc gyönyörű! Jaj, nehogy kihagyjam vigyori Mátét, és a férfiasságát mutogató Gergőcit :lol: :D .
Képzeljétek el, anyu mesélte, hogy egyik ismerősének babája született. Végig lánynak látták, csak lánynévvel készültek, meg lánycuccokkal, erre: megérkezett egy fiú :D :D :D . Szóval Sense, ki tudja, mi lesz még itt...
Már se olvasni, se írni nem tudok, ne haragudjatok...csak ma megyek dokibácsihoz, és kérnék szépen pár drukkot :lol: . Majd beszámolok, mi volt! Megyek a fürdőbe, összekaom magam, mert horror külsőm van :lol: , aztán vasalok.
puszi
kispocc

hiiii! Nem néztem táblát! :oops:

Granda! Boldog szülinapot!!!

Kép

Most csak ennyi, megyünk sétálni, mivel Kiscicám nem alszik... lehet, hogy lassan elhagyja a délelőtti alvását??? Nem akarooooom! :(

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok

Hát próbálok vissza zökkenni a hétköznapokba de elég nehezen megy.

Nyaralásról :
Az utazásról csak jót tudok írni. Ádi egy igazi kis hős pasi és nagyon jó fiucska volt.
Indulás napján hajnali fél 5-kor kelt a 7 óra helyett és egészen 8-ig bírta. Akkor szállt fel a repcsi megetettem és már aludt is. Szépen együtt durmoltunk kb 2 órát.
Aztán egyszer leszálltunk Hurghadán ott letettük akik oda mentek és irány Sharm el Sheik.
Egész közel volt a szállodánk a reptérhez így kb 20 percet kellet még buszozni a szállásig.
A szálloda gyönyörű szép volt.
Volt egy nagy központi épület és azon kívül kicsi 2 szintes épületek.
Én nem tudom mennyi szobája lehetett a szállodának de a mienk a 2421-es volt.
A szoba amit kaptunk szép tágas volt és tengerre nézett.
Egésznap kint voltunk vagy a tengerben vagy a medencében fürcsiztünk.
Vittünk Ádinak UV szűrős fürdő polót mert már ilyet is lehet kapni és abba pancsolt.
Kajáknál a pincérek mindegyik szórakoztatta Ádit így most szívok is vele rendesen mert kicsit uncsinak talál a gyerekem mert én nem bohóckodom neki.
Szóval összegezve nagyon jól éreztük magunkat és nagyon nagy örömet szereztünk a szüleimnek mert ők is fantasztikusan érezték magukat.
És akkor dobok képeket.

Kép ismerkedés a tengerrel
Kép cuki ez a teve
Kép szobánk elött
Kép a laza
Kép napszemcsi az kell
Kép ilyenek mászkáltak este a házak falán
Kép tengarparton a homokba
Kép jó ez a nagy medence :)
Kép papi nekem már a nyakamig ér a víz ha ülök
Kép én és a delfin
Kép még puszit is kaptam

Előre is bocsi ha hosszúra sikeredtem.
Majd a szállodáról teszek képet csak az még nincs fent a gépen.

Puszi mindenkinek és kellemes napot.
20200310173350

K.Timi!

Csúcs szuperek a képek és kérünk még-még nem is volt sok. :D :D

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Granda: boldog szülinapot!!!!

K Timi: IRIGY!!!!!! delfinnnnnnnnn...akaromén is :lol: ......klasszak a képek, szupi lehetett!

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!
Péterke még szenved mindig, olyan kedvetlen, meg bújús is, hőemő van. Már ma én is láttam hogy a felső szemfog ezerrel nyomul. Hát nem tudom mi van a borostyán lánccal, de most nem hat, vagy lehet a kis piros torok a belejáccik.Viszont éjszaka aludt, igaz mellettem.

Timi, jaj de jók a képek! Szép helyen voltatok.

Heni
KépKép
heni81

hello!

Dettyk, Regi!
Köszi. De nem fér be. Ugyanígy rövidítettem le én is. És nekem sem fért be. Mindig az írja, hogy túl hosszú. Lehet, hogy a képet kellene kicsinyíteni????

Ktimi!
Nagyon jók a képek. Ádám nagyon vagány kisfiúnak tűnik.

Maggie!
Hát szerencsére tényleg nagyon ritkán rosszkedvű. De akkor is csak annyiban látszik, hogy ölbe akar jönni, és ott már mosolyog is újra. A faluban csak "mindig mosolygó botondnak" hívják. :lol:

Fleur!
Botond is imádja a csúszdát. Pedig itt nálunk nincs játszótér, és csak akkor van lehetősége csúszdázni amikor városba megyünk. Pár leszúszás után már nem is engedte, hogy megfogjuk, hanem egyedül csúszott le. És közben sikongat. :lol:
Játszótéren butulás nálam is megvolt. :oops:

Éjszakánk borzalom volt. Botond már éjjel 1-től mellettem aludt. És kb 40 percenként ébred. Pedig amióta eltettük az ágyát a mi ágyunk mellől, már csak hajnal 6-kor jött át hozzánk.
Nem tudom, hogy mi baja lehet, hogy ennyiszer ébred. Oké, jön a foga, de a fogfájás nem gyógyul teával!!! :shock:
Nappali alvás, úgy néz ki, beáll 1 db/napra, dél körül.Így legalább nincs 1 órás műsor az esti altatásnál.
Megyek, mert 1 db pelenka van itthon... :oops:
:arrow:

Ildikó
KépKépKép
sense4

Újra itt :lol: :lol: Nem szabadultok tőlem 8) :lol:
Folyt.köv.

Vindolanda kreatívoskodom. Csináltam már faliórát (üveglaposat), asztali díszeket, képeket, adventi koszorúk, stb.......
Az üveggel szeretnék mélyebben foglalkozni. Csiszolás, festés, tiffani technika.
Na ezt kell még tanulnom.
Gréti a cipőjét hozza ha kiakar menni és felül az ölembe, hogy adjam rá.

Mesi istenem de csodás képek.
Szép súlya van már most Gergőnek :lol: :lol:
De megpuszilnám azokat a kis talpacskákat :roll: :lol: :lol:

Panndi Zsófika jöhet hozzánk is takarítani :lol: :lol:

Fleur Lilla is tudja, hogy mit akar :lol: :lol:

Granda sok boldog születésnapot

Nagyon szépen köszönöm a Gréti dicséreteket :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:

Viranka jobbulást Bálintkának.
Mennek a gyógypuszik a tejfölszőke buksijára.

Kispocc megy a drukk++++++++++++++++
Kérünk majd beszámolót :lol:

K. Timi szuperek a képek :lol: :lol: :lol:
a napszemüveges nagyon tuti :lol:

Heni :( :( szegény Petike. Fog és torok egyszerre :( :(
Jobbulást neki.

Ma voltunk bankban. Nagy naivan Grétával. Nos Kiscicánk mindenkit elbűvölt.
Még az igazgató szobájában is megjelent. Én égtem, az ott dolgozók meg körberajongták a kicsikémet.
Kapott, tolat, mappát, névjegykártyatartót, matricát, rengeteg mosolyt, ölelést.
És azt mondták menjünk legalább 2 naponta mert a drága bearanyozta a napjukat 8) :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Csajok egy október végi november eleji talihoz mit szólnátok?

KépKép
Kép Kép
l.móni

LMóni! Ez igaz! Bár az ügyvéd nem ismer engem, ha én egyszer valamit akarok, akkor akárhogy is, de megoldom. :twisted: A hitelre is van B terv! ;) De remélem, azért így is menni fog!!!

Kép

Kép
regcsiken14

Viranka! Bálintnak jobbulást! :(

Kispocc! Megy a drukk! Aztán kérünk beszámolót! :)

KTimi! Csodás képeket hoztál! Hát nem sok kisgyerek mondhatja el magáról, hogy már ült tevén! :) Látszik, hogy nagyon jól éreztétek magatokat! :) Nagyon édes az a delfin is! :)

Heni! :( Majd csak kibújik végre az a fogacska... :( +++++++++

Sense! :( Többet én se tudok! Csak amit Mesi írt, hogy feltették a honlapjukra a képet, és ott rövidebb a neve, ezért befért... :roll:

LMóni! Tali! Nekem elvileg oké, ha Apa felvisz... :)
Elhiszem, hogy a száraz bankos életben, hogy kivirul mindenki a kis Tünemény láttán! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Talit hétközbe vagy hétvégére tervezitek?

KépKép
kaqk
Debrecen

Végül is, igaz nem könnyen, de megszületett a fal szine 3napos csúszással ( már szombaton meglehetett volna :evil: ) teljesen világos almazöld lett. Tök jó szerintem, de fotózni nem lehet:-(

Heni
KépKép
heni81

Mégis sikerült lefotózni, szerencsére elborult, igy nem csal a kép :wink: Kép

Heni
KépKép
heni81

Tali: mi most megyünk jöv héten kedd-szerda Pestre, nem hiszem, hogy még egy kiruccanás beleférne ebben a hónapban:-( De azért nyugodtan szervezkedjetek csak, aztán lehet még is belefér majd :wink:

Móni édes lehetett a bankos szitu. Én tegnap Péteremen annyira meglepődtem, hogy milyen türelmesen kivárta a sorát a doktornőnél. Egy órát kellett várni. Nézte a gyerekeket, azok megsimizték őt, unalmukban vonatoztak a kisszékeken. Mindenféle nyügi nélkül vártunk, igaz egy cumisüveg teát megivott.

Sense a mi fiaink sajna ilyen közénk bújósak, de ennek is megvan az előnye hátránya. Ha nem jönne kistesó, nem is bajlódnék, mindig alhatna köztünk, de majd 4 en egy ágyban :shock:

Regi nekünk nem jó tapasztalataink vannak a lakáshitellel kapcsolatban. Nem tudom, hogy pontosan hogy néz ki ez nálatok, de sok sikert hozzá. Ja és most még gázos is a pénzügyi helyzet. Biztosan megoldjátok/ják.

Heni
KépKép
heni81

Hahó! :D :D Örülök, mint majom a farkának :D :D , Panka megtette első 2 önálló lépését, majd óvatosan térdre ereszkedett :D :D . Hihetetlenül koncentrált, még a nyelve is kilógott, és utána nagyon örült magának :lol: :lol: :lol: :lol: , velem együtt...
És 12 fogunk van :D .

Sense, tééééényleg, így 2 képpel hosszú....nekem is ezért van 1 közös kép a gyerekekről :? .
dettyk

Heni, qrva jó színe van a falnak, nekem nagyon tetszik :D !
dettyk

Ja, és a képeket elfelejtettem: szuperek!!!! Gréta cica gyönyörű, Emmácska igazi kis hölgy, Ádi nagy zsivány kis pasi, Gergő baba pedig....fantasztikusak ezek az UH-os képek!!
Csajok, a fényképekből soha nem elég, napokig el tudnám nézegetni ezeket a gyerekeket, mert szerintem a baba szót már csak a következő generációval kapcsolatban használhatjuk :wink: . Soha senki nem sok!!!!
dettyk

Halihó!

Nekem is ma reggel jutott eszembe, hogy nem néztem táblát. :oops: :oops: :oops:

Granda! Isten éltessen sokáig!

Húúúú, látom másnak is hasonló élményben volt része éjszaka. Mondtam én, hogy nem sokáig fog tartani a jó alvás. Bercó egész éjszaka sírdogált, nyögdécselt. Adtam neki Panadolt is, de nem változott semmi. Még jó, hogy előzőleg feltankoltam, így bírtam magam ma. Óriásit csavarogtunk a városban, olyan f.11-11 között ébredt, öt körül elaludt. Még mindig alszik, mi lesz így éjszaka???
A csavargásunk eredménye a mosó-szárítógép. Nyílt itt egy outlet, ott találtuk. Tényleg nagyon jó árért vettük, van néhány karcolás a tetején, egy apró horpadás az oldalán, azt hiszem szállítási sérülésnek szokták az ilyet nevezni. A működését viszont nem befolyásolja. Bercó annyira élvezte a sok gombot rajta, hogy megsiratta. Apa holnap megy kifizetni, aztán v.mikor szállítják.

Sense! Én meg még nem is gratuláltam a kislegényhez. Naná, hogy én is fiú párti vagyok. Hú, de csinoska vagy!!!!! :lol:

Fleur! Jó pakolászást! Ez igen, így kell megmutatni, hogy ki az úr a háznál. Főnökasszonyt csókoltatom. :wink: :lol: :lol: Egyébként imádom, hogy ilyen kis akaratkák. Majd idővel megtanulnak kompromisszumot kötni.

Hörcsög! Majd top modell lesz Ildikéből is. :wink: Jól beindult a leányzó.

Regi! Ne is hagyd magad. Mi az építkezés alatt anno, csak azért sem engedtük, hogy kiboruljunk, nem is veszekedtünk apával. Talán csak egyszer, de az sem volt igazán veszekedés, csak ő tartotta a kapcsolatot a szakikkal és mivel a festés lassan haladt, kértem, hogy egy kicsit noszogtassa már meg. De édes tündérmanópapa módjára ugye, ő nem egy "parancsolgatós" típus. Ebben én vagyok a határozottabb. :oops: :oops: :oops:
Amíg a kultúrbiztosítékot uralom nincs baj, de sajnos néha lecsapódik. :oops: :oops: Egyszerűen nem bírom az igazságtalanságot, ha bántanak, ha gonoszkodnak. A szolgáltatókról meg már elmondtam, hogy mit gondolok. :oops:

Viranka! :cry: :cry: Jobbulást!!!!!

K.Timi! Még a szám is tátva maradt, úgy néztem a képeket. Nagy világcsavargó lesz ez a csemete. Olyan természetesen fedezi fel a távoli országokat, mintha mindig is ezt csinálta volna. Delfinért én is nagyon i. :oops: :oops: Milyen érzés volt megfogni, megsimizni?
A kis gekkót, vagy mit bezzeg nem szeretgetted meg? Ugye? :wink: :lol:

Kaqk! Én is azt hittem a testvéredet látom a képen. :oops:

Heni! A fal csúcsszuper lett!!!!! Péterkének gyógypusszancs. Én is itt állok tanácstalanul. Első körben a fogára gyanakodnék, de nem nagyon látok semmit, bár mintha a felső szemfogak helyén duzzadt lenne az ínye. Nem engedi, hogy megnézzem. De tegnap éjszaka még a hold is bekavarhatott.

Móni! Én is szívesen kipróbálnám a Gréta-hatást. :wink: :wink: Az eredményt meg már most borítékolom.

Jaj, Kispocc! ++++++++++++ Nyugi, Drága minden oksi lesz!!!!

Dettyk! Üüüüüüüügyes!!!!!!! Óriási gratula!!!!!
dmaggie

Sziasztok !

Hozok még pár képet és aztán nem fájdítom utána már senki szívét.

Delfin az egy imádni való állat. A bőre olyan mintha egy vizes gumimatracot simogatnál.
Én nem voltam oda addig értük míg 5 évvel ezelött nem úsztam velük. Azóta szerelem ezerrel.

És akkor a képek.

Kép repcsiről
Kép ez is még a repcsiről
Kép szüleim egy igazi beduinnal aki a taxisunk volt
Kép kis családom
Kép csak úgy lste Ádi a csajt

Utána felvette a csajszi Ádit és úgy táncolt vele mondanom sem kell, hogy Ádi végig a csajszi cickóit nézte. Igaz pasi a fiam.

Kép és egy kis ejtőzés a medence partján

A taliba benne vagyunk remélem nem is szól közbe egy betegség.

Szép estét mindenkinek.
20200310173350

Sziasztok

Csak gyorsan tudok jönni ne haragudjatok!!

Granada boldog szülinapot!!

Ktimi: Csodálatos helyen voltatok nagyon jók a képek!!!

Lmóni: A taliba mi is benne vagyunk csak ne legyen beteg :oops: Még nem jártam a harisnyás helyen de ígérem szólok.Elküldöd pü-ben a számod?

Viranka: Mi baja Bálónak? Remélem nem Petrától szedte össze :oops: :roll:

Mi sajna még mindig tök taknyosan és nagyon köhögösen :cry: Egyszerűen nehezen múlik ez a takony de sztem holnap vissza viszem a dokihoz hogy hallgasson rá ne hogy megint tüdőgyuszi gyanúja legyen. :roll: Már annyira sajnálom szegényt.A fogával is küzd rendesen a nyála ömlik ezerrel :?

:arrow:

Kép

Kép
agica1126

Tali: Mi is benne vagyunk!!!!!!! Most próbálok szállást foglalni november 7-8-9-re, ha sikerül, akkor remélem nem ekkor talizunk! :roll:
AZ október vége is jó, remélem mindenki meggyógyul addig!!!!

Irina! Remélem nincs baj Ádóval?! :roll: Olyan régen írtál... :(

Heni! A fal színe tök jó lett!!!!! :D Péterkének meg jobbulást!!!!

Ami a szonográfust illeti, nőci volt, ha pasi lett volna, tuti nem méri le Gergőci fütyijét. De neki muszáj volt. Apa meg nem győzte csapdosni a homlokát kínjában. :lol:

lmóni! Háááát... NEm csodálom, hogy a kis Gidádat körberajongták... Gondolom, milyen büszke vagy rá!

KTimi! Ezek a képek..... Fúúúú....... Isteniek!!!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok.

Sajnos ma nem nagyon jutottam ide, mert dolgozgattam, de most már elküldtem a heti adagomat :lol:

Ktimi: nagyon jó képek. Biztos nagyon jól éreztétek magatokat! Rám is rám férne egy hasonló meleg, lazítós hely :lol:

Dettyk: Ügyesek vagytok!

Maggie: én még nem is hallottam mosó- és szárítógépről egyben :oops: Hol van az az outlet, ha megkérdezhetem?

Heni: szép szoba, Péterke biztos jól fogja magát érezni benne. Én mindig fehér falat festetek (vagy festek), de egyszer hátha :roll:

Móni: akkor menjetek a bankba gyakran, hátha kaptok majd extrákat is ingyen :wink:

Találka: Én sajnos egy októberi-november eleji időpontot nem tudok már vállalni a szigorlat miatt (november 5.). De mindent bele azért!

Rugó elaludt az előbb, én meg megyek dolgomra lassan. Szép éjszakát mindenkinek, V.

Kép
vindolanda

Sziasztok!

KTimi: irigy-irgy :lol: Nagyon jó nyaralás lehetett!

maggie: remélem Te is úgy fogod szeretni a mosó-szárítógépet, mint én :lol: Én nagyon szeretem,a miénk most lesz egy éves, és nem bántuk meg!

Heni: szerintem tök jó ez a zöld!

Móni: nem csoda, hogy Grétitől odavoltak :wink: Zsófi a postán kap mindig mindenfélét :lol:

Tali szerintem jó ötlet, mi mennénk, november nyolcadikán vizsgázom, de hol van az még :lol:[/b]
Vendég

Tényleg, mi mindig fagyi-tölcsért kaptunk, a néni nem tudott Rugónak ellenállni.

Panndi
: meglettek a vizsgáid a múlt héten? Ugye jól emlékszem, hogy mentél? :roll: :roll: :roll:

Ha nem voltál, akkor ne is válaszolj, minta nem írtam volna semmit :lol:

Kép
vindolanda

Halihó!

Én meg jól bealudtam a BK-be. :oops: De még várt rám a zuhi. De leragad a szemem.

Ágica! Ó, ez a fránya betegség már megint. :cry: Én is visszavinném a helyedben. Mielőbbi jobbulást Nektek! Gyógypuszikat belecupp az éterbe.

Gremese! Ny.háza?
Talira mi biztosan nem tudunk menni. Brühühü. :cry: :cry: :cry:
Pedig a nyári is akkora élmény volt!!! Már most sóhajtozok.

Vindolanda! Pedig vannak ilyenek is. Jön a tél, a kazánház a tetőtérben van (oda szoktuk felvinni a ruhákat száradni), a lakás penészedik, ha sok a ruha. A drága szomszédok :twisted: meg ugye furkálnak rendesen. Szóval sokat rágódtunk rajta, aztán amellett döntöttünk, hogy ilyen gépet veszünk. Egyébként nem igazán régi a mostani mosógépünk sem. Csak nem értem, hogyan tud tönkremenni cirka 7 év alatt ennyire egy gép? :roll:
Na, csak a lényeg marad le: Segner tér. Elektro outlet.

Panndi! Köszi, én is bízom benne, hogy segítségemre lesz. Jó kis gépnek néz ki, 8 kg ruhát tud kimosni, 4-et szárít. LG egyébként. Az eladó nagyon tündéri volt, jót beszélgettünk vele, nagyon úgy nézett ki, hogy érti a dolgát. Azt mondta, hogy ezt a fajtát nem is igazán forgalmazzák itt, tényleg nem találtam ilyet a net-en. Ha igazat mond az árat illetően, akkor spóroltunk 160 ezret.
:lol: :lol:
dmaggie

De, de én is akartam kérdezni! Panndi! Vizsgák????
dmaggie

Jó reggelt :)

Aranyosak vagytok, hogy érdeklődtök :) Nincs még eredmény, én meg már kezdek megőrülni :? Nagyon kéne, hogy mindkettő sikerüljön, remélem ma már kiderül... :roll:
Vendég

Hihi, oldalt kezdtem, az élet apró örömei :lol:
Vendég

Jó reggelt!

csak egy link.
Szavazzunk!
http://www.forint.hu/Engine.aspx

Most el kávét főzni.

Puszi

KépKép
Kép Kép
l.móni

Szia Panndi :lol: azt hittem én leszek az első :roll:
Ha esetleg nem lesz ma eredmény és az őrültek házába kerülsz akkor odaszervezzük a talit :wink: :lol: :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

:lol: Na ez jó ötlet, legalább nem fogok unatkozni :lol:

Zsófi ma is korán kelt, és bár köztünk aludt hajnali háromtól, így is sírva kelt :?
Vendég

Pálinkás jó reggelt MIndenkinek!
Panndikám, akkor szorítunk tovább. Gondoltam én is, hogy írásbeli vizsga lehetett, mert akkor már megosztottad volna velünk.
Ha a talihely az lesz, akkor feltétlenül megyünk. :wink: :wink: Azt nem lehet kihagyni.

Éjszaka nem volt olyan rossz, mint amire számítottam.
Én már túl a kávén.

Ma megint megyünk zenebölcsibe, du-n meg barátnőzünk, majd jelentkezem.
Pusszancs
dmaggie

Szavaztam. :lol:
dmaggie

Sziasztok!

K.Timi!
Nagyon jók az újabb képek :D :D

Panndi!
Drukk-drukk :D

Taliban én is benne vagyok bár még meg kell beszélnem apjukkal
de szeretnék menni.

L.Móni!
Aranyos a kép Grétiről. :D

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Jó reggelt!

Heni! Szép lett a fal! :)

Pankának gratulálok az első önálló lépésekhez!!! :)

Maggie! Ha 160-at spóroltok, mennyi az eredeti ára? :shock: Szerintem jó üzletet csináltál vele! :)

Ma délelőtt megyünk ügyintézni, megkapjuk az utolsó részét a lakás vételárának. Úgyhogy november 1-től már nem a miénk (khm, illetve nem a enyém)...

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok, csak egy gyors életjelre futja...

Az éjszakánk egész jól telt, hála a panadolnak. Éjfélig vagy ötször sírt fel, és azután beadtam neki :roll:

Nagyon lóg már kifelé a foga, szerintem napok kérdése, és átszakad szegénynek.

Annyira nyűgös, rossz látni.

:arrow: :arrow:

Jók legyetek. V.

Kép
vindolanda

enyém gyereekem még alszik :) gyógyul :)

Szép napot :)

Panndi!
no már tudod az eredményt?
s ugye már nem fogysz? hányinger,hányás még van?

Móni!
ez tök jó lenne ha tudnád csinálni :) Grétától nem csodálom h. olvadtak :) s s jelmeze tuti :)

Ágica!
biztos nem tőletek kaptuk el :) megint torokgyuszi, szerintem Míra hozta haza oviból,csak ő már nem érzékeny rá :)

Regi!
fura lesz nem :)

Kispocc!
mi volt?

Heni!
tök jó színe lett a szobának :) zöld nekem is kedvenc színem :)

Kolbi!
fogsz találni állást,fogsz találni állást 8) 8)

Dettyk!
ügyes Pankánk is :)

KTimi!
fú de rossz helyen voltatok :lol: nagyon szupik a képek .)

Sense!
küld el Merykénekl a képeket,hátha meg tudja alkotni a vonalzódat :)

Taliban benne vagyunk :) óriási szülinapi tortával :) mindenki futni fog a gyereke után :)

Bálint amúgy szerintem jobban van :) remélem az ezüstkolloid hatott :) mert semmit nem kapott germiciden és cataflam cseppen kívül,de ezeket is inkább lázcsillapításra...mert szegénykémnek iszonyatosan forró volt a feje napi 2* s hajnalokban. de ma nem :) s még minidg alszik :)
szombaton meg Visegrádon voltunk,boboztunk MÍrával,Bálint fejest ugrott az egyik favonatról,bele a homokba(ezt már Mogyoróhegyen tette) hazfele mind2 kidőlt a kocsiban :) legalább apa tudott dolgozni :)

s még mindig alszik :) szerintem napközben már nem fog :)
mintha tudna inni :)
Kép
szülinap 1.0
Kép
Kép

pusza :)

KépKép
viranka

Dága Lányok!Megint rohanásban :oops: ...
Olyan kedvesek vagytok, hogy drukkoltok :lol: ! És nehiába ám! Meggyecske szépen nő, 3 cm! :lol: :lol: :lol: Hallottam a szívét is :lol: , nagyon kalimpált! Olyan jó volt!
Dokim viszont felajánlotta, hogy van valami integrált teszt a down szűrésére - persze nem ingyéééé :lol: , 25 ezer forint. Nézetm rá nagy szemekkel, hogy miért ajánlott ez nekem? 28 éves vagyok, van egy egészséges fiam...Ti hogy vagytok ezzel, kismamik? Kinek van tapasztalata? Érdemes? Mert eddig nem féltem, hogy baj lesz, de most itt a bogárka a fülemben... :?

Anyukám kórházban, műteni fogják holnap, rossz a kedvem emiatt. Megyek is utána nemsoká, Botit lepasszolom. :cry:

Bálint :D , hogy bűvöli azt a fincsi tortát!ÉÉÉÉÉDES!

jajjj, Boti nyúz
kispocc

Sziasztok!

Írtam az elöbb hosszan de lányom kitörőlte ahogy nyúlkált.
Így most csak röviden:Holnap vizsgázom és utánna jövök remélem. Apa elutazott vidékre dolgozni pár napra.
Éjszaka kiscsajom nem tudott aludni így én sem sokat.Nem tudom mi volt, ha ki akartam menni a szobájából sírt. Mellé feküdtem a földre míg elaludt.
Képeket láttam és minden baba gyönyőrű!!!!!!

KépKép
anikoh

Hello Lányok!

Viranka!
Bálintnak gyógypuszik+++
Képek : :lol:

Vindolanda!
Sztem nálunk is a fog miatt van a gond. Botond éjjel kb 15-ször ébred, és megivott kb1 és 1/2 l teát. :shock: Persze egész éjjel mellettem. Ő most alszik, én kómázom.

Kispocc!
Én megcsináltattam az integrált tesztet. Csökkentettem a havi kiadást... :roll: Így nyugodtabb vagyok. Én 30 múltam. Persze sokan azt mondanák, hogy hülyeség, de az én lelkemnek könnyebb.

Ildikó
KépKépKép
sense4

Na jó a vonalzóm??????????????
:shock: :shock: :shock: :shock:
:lol: :lol: :lol: :lol:

Ildikó
KépKépKép
sense4

kispocc: nálunk is van integrált teszt, szerencsére ingyenes, de nekem is mondta a dokim, hogy csináltassuk meg (én 25 vagyok :roll: ) Bár azt is mondta, ha már van ez a lehetőség, használjuk is, de én pénzért nem csináltatnám meg.
Vendég

Sense!
csak megoldottad :) s jóóóóóóóóóóóóóóóóóóó

s Bálintot végre sikerült nem almával megetettnem :) pár napja csak azt volt hajlandó enni :roll:

KépKép
viranka

Viranka! Ezek a képek.... :lol: :lol: :lol:

Tali: Légyszi-légyszi ne legyen november 7-8-9-én, mert már biztos, hogy megyünk Nyíregyházára. :)
Dmaggie! Akkor nyélbe üthetnénk egy minitalit. :D

Mi is többször kelünk még éjszaka... Inni.... :roll:

Kép
Kép
Kép
gremese

Tali!
Én is benne lennék! Már javasolni is akartam, hogy kellene tartani!
Valamikor mi is megyünk majd egy hosszú hétvégére, de még nem dőlt el, hogy mikor s hová. :shock:

Ildikó
KépKépKép
sense4

Sense! Tök jó lett a vonalzód, és külön jó, hogy a tesók egymás mellett vannak! :D
Jó huzata van Botondovának :shock:. Zsozsi az esti elalvási procedúra alatt majdnem egy Aventes (260 ml) üvegnyi-t megiszik, azt - mikor elaludt - újra kell töltenem, mert jön az éjjeli műszak a felsírásokkal ivászatokkal.

Már arra gondoltam, hogy beszerzek egy párásítót... Dmaggie! Nektek van?

Vizsga előtt, és után állóknak (Panndi, Vindolanda, Anikoh) mennek a kamionnyi drukkok, hogy jók legyenek az eredmények!!!!

Én most lettem 30, de nem csináltattam integrált tesztet.
Annyi féle képpen megnézték már a Picit.

Ráadásul most megtudtam egy újat, hogy honnan látszik még, ha Down-kóros a baba: Az ultrahangon az látszik, hogy a nyelvét nem tudja a szájában tartani, mert nekik az sokkal nagyobb.

Irina?????????????????

Kép
Kép
Kép
gremese

Viranka!
Elolvastam több helyen, hogy milyen homeos szerek jók fogzásra, de nem tudok dönteni.
Botond "tűnetei": Nappal nem nyűgös, de ömlik a nyála. Az arca nem piros. Széklete egy egész picit talán hígabb mint általában, de sztem jelentéktelen, Ja! És büdös, de azt nem tudom, hogy csak én érzem-e így... :oops: Éjszaka 40 percenként ébred és felülve sír. Ha simogatom eltol, csak ivással nyugszik meg. (viszont csak mellettem marad meg, az ágyából kimászik.) Ekkor kb 1 deci teát megiszik és visszaalszik. Nem hajlandó betakarózni, egy szál pizsiben is képes leizzadni.
Szerinted????????

Ildikó
KépKépKép
sense4

Lányok!
Még valami eszembe jutott. Nem most, csak most gondoltam, hogy írok róla. (Vagy lehet, hogy már régebben is írtam, csak leszavztatok?! :roll: )

Engem néha nagyon zavar, hogy túl sok személyes dolgot írok ebbe a fórumba. Képeket rakunk fel a gyerkőcökről, a családunkról a házunkról, az autónkról stb. Ha az egyes embereknek összeszednénk az összes hozzászólását, akkor szinte nyitott könyv lenne az élete. BÁRKI számára. Lehet, hogy a szomszédom is ezt olvassa, hogy értesüljön a legújabb fejleményekről. :shock: Vagy arról, hogy mikor nem vagyunk itthon... :shock:
Szóval arra akarok kilyukadni, hogy mit szólnátok, ha átmennénk valami olyan helyre, ahova csak jelszón (vagy meghíváson) keresztül lehet fórumozni. Nem igazán értek hozzá, mert máshol nem fórumzok, de tuti van ilyen hely.
Talán túlparázom a dolgot, de manapság már nem nagyon vagyunk biztonságban. Veletek pedig nagyon szeretek beszélgetni, olvasni rólatok, elmesélni,hogy velünk mi történik. De nem biztos, hogy ezt MÁSSAL is meg akarom osztani.
Vélemény???? Esetleg megvitathatnánk, hogy Ti mit szóltok hozzá.

Ildikó
KépKépKép
sense4

Pörgés van?!!!! :lol:

Vacakocska olyan jól elfáradt, hogy alig néhány méteren bealudt a b.kocsiban, felhoztam, levetkőztettem, szopizott picinykét és ki sem nyitotta a szemét.

Regi! Az eladó szerint kb. 260.
Apa haza ugrott a papírokkal, csak azt nem mondta, hogy akkor hozzák-e ma, de gondolom igen.

Vindolanda! Fogacskák: :cry:

Viranka! Az alvás a legjobb gyógyír ilyenkor szerintem is. Ügyesen tudja Bálint! De édesen bandzsít a tortájának!!!! Az a harapás.... :lol: :lol: :lol: Jaj, de imádom a tejfelszőkeségét. :lol: Vonalzód csúúúúúcs lett.

Kispocc! Szerintem se stresszeld magad. Én 27 évesen szültem a második gyerekünket, akkor még szerintem Down-szűrés sem volt. Most meg ugye, 37 évesen amniocentézisre mentem, pedig a 12 hetes szűrés, a 14 hetes 4D sem mutatott semmilyen eltérést. De ez a korom miatt volt szükséges. 35 éves korig nagyon kicsi a valószínűsége, utána sem túl nagy a D-nak. Szerintem egy 4D-s, alapos uh-on már szinte hibaszázalék nélkül látható, ha van bármilyen eltérés. A 12 hetes kötelező uh-on úgyis meg fogják nézni a tarkóredőt az már ad némi támponot. Olvastam valahol és én rá is kérdeztem anno, hogy az orrcsont látszik-e. Ugyanis a D-kórban szenvedőknél az majd csak a későbbiekben fejlődik ki. De nálunk a klínikán azt is rutinból nézték.
A döntés viszont a Tied.

A 3 centis kicsi bogárhoz meg szívből gratulálok!!!

Sense! Győzelem!!!! Nagyon jó lett. :lol:

Gremese! Nekünk hidegpárásítónk van, csak akkor szoktuk használni, ha a gégegyuszi előjön, egyébként nem. Oksi, megbeszélem a nagy fehérrel is, aztán jöhet a mehet. :lol:

Anikoh! Kína összes termése segítsen!
dmaggie

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?