Halihó!
Nekem is ma reggel jutott eszembe, hogy nem néztem táblát.
Granda! Isten éltessen sokáig!
Húúúú, látom másnak is hasonló élményben volt része éjszaka. Mondtam én, hogy nem sokáig fog tartani a jó alvás. Bercó egész éjszaka sírdogált, nyögdécselt. Adtam neki Panadolt is, de nem változott semmi. Még jó, hogy előzőleg feltankoltam, így bírtam magam ma. Óriásit csavarogtunk a városban, olyan f.11-11 között ébredt, öt körül elaludt. Még mindig alszik, mi lesz így éjszaka???
A csavargásunk eredménye a mosó-szárítógép. Nyílt itt egy outlet, ott találtuk. Tényleg nagyon jó árért vettük, van néhány karcolás a tetején, egy apró horpadás az oldalán, azt hiszem szállítási sérülésnek szokták az ilyet nevezni. A működését viszont nem befolyásolja. Bercó annyira élvezte a sok gombot rajta, hogy megsiratta. Apa holnap megy kifizetni, aztán v.mikor szállítják.
Sense! Én meg még nem is gratuláltam a kislegényhez. Naná, hogy én is fiú párti vagyok. Hú, de csinoska vagy!!!!!
Fleur! Jó pakolászást! Ez igen, így kell megmutatni, hogy ki az úr a háznál. Főnökasszonyt csókoltatom.

Egyébként imádom, hogy ilyen kis akaratkák. Majd idővel megtanulnak kompromisszumot kötni.
Hörcsög! Majd top modell lesz Ildikéből is.

Jól beindult a leányzó.
Regi! Ne is hagyd magad. Mi az építkezés alatt anno, csak azért sem engedtük, hogy kiboruljunk, nem is veszekedtünk apával. Talán csak egyszer, de az sem volt igazán veszekedés, csak ő tartotta a kapcsolatot a szakikkal és mivel a festés lassan haladt, kértem, hogy egy kicsit noszogtassa már meg. De édes tündérmanópapa módjára ugye, ő nem egy "parancsolgatós" típus. Ebben én vagyok a határozottabb.
Amíg a kultúrbiztosítékot uralom nincs baj, de sajnos néha lecsapódik.

Egyszerűen nem bírom az igazságtalanságot, ha bántanak, ha gonoszkodnak. A szolgáltatókról meg már elmondtam, hogy mit gondolok.
Viranka!

Jobbulást!!!!!
K.Timi! Még a szám is tátva maradt, úgy néztem a képeket. Nagy világcsavargó lesz ez a csemete. Olyan természetesen fedezi fel a távoli országokat, mintha mindig is ezt csinálta volna. Delfinért én is nagyon i.

Milyen érzés volt megfogni, megsimizni?
A kis gekkót, vagy mit bezzeg nem szeretgetted meg? Ugye?
Kaqk! Én is azt hittem a testvéredet látom a képen.
Heni! A fal csúcsszuper lett!!!!! Péterkének gyógypusszancs. Én is itt állok tanácstalanul. Első körben a fogára gyanakodnék, de nem nagyon látok semmit, bár mintha a felső szemfogak helyén duzzadt lenne az ínye. Nem engedi, hogy megnézzem. De tegnap éjszaka még a hold is bekavarhatott.
Móni! Én is szívesen kipróbálnám a Gréta-hatást.

Az eredményt meg már most borítékolom.
Jaj,
Kispocc! ++++++++++++ Nyugi, Drága minden oksi lesz!!!!
Dettyk! Üüüüüüüügyes!!!!!!! Óriási gratula!!!!!