Sziasztok!
Szilvi gratula a forduláshoz!
Hékás, jó hír, hogy gyógyulgattok! Csak így tovább
Bari: A játékokat se felejtsd el kimosni (plüssöket is!), egyszóval mindent, amit a szájába vehet Dávid! Tényleg nem nagy ügy, hamar elmúlik, ha gyakran ecseteled és törlöd neki... Menni fog és pár nap múlva már csak emlék lesz
Megvan az új babakocsink! Annyira örülök, ma le is teszteljük a járgányt. Remélem Bence jókat fog benne aludni végre.
Alvás nálunk úgy néz ki, hogy kelünk fél 8-8 körül, majd reggel 9-től 10-ig alszik néha, majd séta közben (10-12) vagy alszik fél órát vagy nem, fekvés 2 körül, alszik fél 4-4-ig, majd 5 körül megint séta és az alatt imádkozom, hogy aludjon ismét egy fél órácskát, mert a következő alvás már az esti kb fél 9-től reggel fél 8-8-ig. Éjjel pedig 2-3 alkalommal kel enni...
Persze ma hajnalban erre rácáfolt a kishamis, mert a félt 5-ös etetés után óránként kelt, mert mindig beszorult az ágy sarkába...

Anya boldog volt, hogy állandóan ki kellett onnan szedni, cumit visszadugni, majd fél órát szenvednie, hogy vissza tudjon aludni újabb fél órára
Tehát, ha összeszámolom, akkor nappal 3-4 órát alszik, éjjel pedig kb. 11-et...
Képek fantörpikusak, de már megint csak ismétlem önmagam
Jól sikerültek az itteni babócák
Rántott karfiol? Hmmm, nyamiiii. Kéne piacra menni és bevásárolni rántani való ződségeket. Gombát, cukkinit, padlizsánt, karfiolt. Jó kis rántott sajttal... Jaj nekem, éheees vagyok

Keresek is vmit a hűtőben gyorsan
Csók, megyek kicsit összekapom magam és megtömöm a fejem...
(Hajat én tegnap este mostam, már bele sem mertem nézni a lecsordogáló vízbe... Bánfi hajsamponnal próbálkozom, remélem bejön még mielőtt elhagyom az összes hajam...

)