A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

sziasztok!
Brigi örülök hogy Marci gyógyulgat!köszi a jelszót, megkaptam.

Kép
Kép
eyi

Hékás, örülök hogy gyógyulgattok.

köszi a dícséreteket a rucikhoz. a nadrág tökjó meleg, bélelt. ;)

csajok nálatok mennyit alszanak a lurkók? örülnöm kéne neki hogy Milán újabban sokat, csak nem tudom, hogy ez meg már nem TÚL sok-e. :(

éjjel 12 óra, aztán nappal reggeli után 1, tízórai után 1,5, ebéd után 2, uzsonna után 0,5-1 órát szunyál.

mia_snow

Miaaaaaaaaaaaaaa!!!!!
Irígyellek az alvásokért.... :shock: :wink:
Vendég

szájpenésze van dávidnak én meg romokban heverek és azt kérdezem magamtó:HOL RONTOTTAM EL???
természetesen a doktornak csak betegrendelése van ma úgyhogy még valami kis fasza betegség is jöhet hozzá..
telefonon beszéltünk és azt mondta ilyen "nagy" gyereknek már nem igazán lehet..
de akkor miért??? :cry: :cry: :cry:
gondolom az amúgy is nulla étvágyának még jobban vége lesz..most olvastam utánna..állítólag hónapokig is eltarthat
Vendég

Éjjel max 2-3 óra egyben...nappal összesen 1-2 óra....De így zombiként is jól érzem magam... :? 8)
Vendég

Sziasztok!

Már olvastalak titeket,de most jutottam az íráshoz.
Már voltunk sétálni is.

Mia:nagyon jók a rucik!
És én is örülnék ha ennyit aludna Máté!
Nekem ilyen hosszút (1-1,5óra) csak a babakocsiban alszik,ha sétálunk.

Ma (mint mindig ilyenkor,szuri után) úgy elvan a kisfiam,alig van hangja.

Kép
melike

Bari!
Nekünk a "kezdőcsomagba" a dokinő írt fel szájpenészre ecsetelőt és kis gézdarabbal kell kitörölni a száját vele...és ha jól kezeled,pár nap és "kiírtod"... :wink:
Vendég

Húú Csiri az igazán nem sok!
Mi fél 6ig aludtunk reggel,akkor evés és utána fél 10 kor kelt!

Kép
melike

Várom a futárfiút :oops: ,mert pizzát rendeltem.

Kép
melike

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.04 18:25-kor.
hékás

Hékás!!!!!!
Ezt hogy???? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
nagyon szuper!!!!
Vendég

Meg is érkezett.Hamizok.

Kép
melike

Hékás:ez igen!De te ültetted oda,ugye?Édes.

Kép
melike

Hékás:én ha az elérhetőségekre kattintok,visszajön a főoldal.Én vagyok a béna?

Kép
melike

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.04 18:25-kor.
hékás

De nagyon ügyes!!!
Ezt én is kipróbálom majd. :lol:

Kép
melike

xxx
hékás

Nekem semmi ablak,egyből vissza a főoldalra.

Kép
melike

Nekem is úgy jön ki mint melikének....visszaugrik a főoldalra... :shock:
Vendég

Akkor oké. :wink: Valami hiba van.

Kép
melike

sajnos eltaláltam..szájpenész!!
lila ecsetelőt kapott..jaaaaaj ugye hamar elmúlik?? :(
Vendég

Bari:ezt nem hiszem el!Amúgy az mitől van?

Kép
melike

Láttátok milyen sokan lettek a 2009es topicban?

Kép
melike

Sziasztok!

Kezdek én is zombi lenni. Dorina két és fél-3 óránként kel éjszaka, de reggel négytől már ennél is sűrűbben. Sokszor eszik is, hajnalban pedig sokat nyüglődik. :(

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Bari!
Ne parázz,ez kellemetlen,de nem fájdalmas Dávidnak!Sterilizáld most sűrűbben a cumikat és gyakran töröld ki a kisszáját az ecsetelővel vagy kamillateával!!!!Mondjuk igaza van a dokinak,hogy nagyrészt újszülötteket "támad" meg,akiknek még nem elég erős az immunrendszere....elvétve szokott ennyi idős babaáknál kialakulni..
azért vagyoök ennyire jól informált,mert Szinikémnek annó volt,még a kórházban kapta el....
Vendég

melike nem tudom mitől van..nem azért,hogy magamat mentegessem,de szerintem semmi nem került koszosan a szájába..
engem is azért bánt mert állítólag az immunrendszer gyengesége lehet az oka..pont azért inkább ujszülötteknek van..mondjuk szilvinek 9 hós korában volt..
a nemevés megint katasztrófa..de nem a penésztől mert napok óta szinte tápszer nem ment le a torkán..kb össz napi 250gr..de már kezdek nagyon besokallni,most éppen bőgök
Vendég

hékás: csúúúcs ez a fotó :D
melike: jajj én is úgy ennék pizzát. tegnap este meg a sült krumplit kívántam meg... meg néha rákattanok a hamburgerre. :roll:

jó hogy irigyeltek csajok csak hát én meg éppen aggódom, nem dicsekvésből írtam hogy ennyit alszik Milán, hanem tényleg félek hogy nem TÚL sok-e esetleg. :?

mia_snow

Bari, Boninak újszülöttként volt szájpenésze :( Naponta többször kezeljed, fontos, hogy azt a fehéret le kell törölni, az a gomba. Alatta kicsit hámsérülés lehet, gyorsan meggyógyul, ne aggódj.
Ja, és igaza van Csirinek, fertőtleníts ki mindent amit a szájába vesz Dávid.
Mia, ha Boninak jó napja van ő is ennyiket alszik, és kb ezekben az időpontokban, én nem aggódom.
Annyi különbséggel, hogy ő azért éjjel minimum egyszer ébred enni.

Kép

Kép
[/url]
stella40

Hékás, nagyon ügyes Marci :)

Kép

Kép
[/url]
stella40

stella, köszi a választ

csajok, mivel jön ki a sütőtök? :lol:
Kép

mia_snow

stella:na ez az ...újszülötteknek van és legyengült immunrendszerűeknek..akkor dávid kizárásos alapon az utobbi..én meg romjaimban
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.04 18:26-kor.
hékás

Mia!
Milánnak pont olyan az arckifejezése,hogy "nemáááá,még mindig akarsz adni sütőtököt????" :lol:
Vendég

Brigi!
Most van időm,átküldöm az adatainkat végre.. :oops:
Vendég

Mia:nagggyon édi!Szupi fotó.Üveges sütőtököt evett?

Bari:erős vagy,ne add fel!Vagy:gyere ide hozzánk,segítek és jókat dumálunk.Rád férne. :wink:

Kép
melike

Na sziasztok!

Andi, Brigi, Pironya: köszi, hogy eszetekbe jutottam! :wink:

Brigi: én elmennék veled, de jó is lenne!!!! :roll: :roll: de mama van minden szombaton!
Nagyon ügyes Marci! Remélem jobban vagytok!!!!

Mia: édi Milán!! nekem tetszik, hogy mindene sütőtökös.....

Bari: ne aggódj a szájpenész miatt, ismerek valakit akinek szinte fél éves gyerekének volt ilyenje.

és a nap híre: (SZÁMUNKRA NAGYON NAGY!!!!!!!) ma átfordult hasról hátra!!! és egymás után 3*!!! (persze az elsőt csak apa látta, meg is orroltam egy kicsit, de utána nekem is megmutatta :wink: :wink: )

bocsi ha kihagytam valamit.
bszilvi25

hékás!
átküldtem végre valahára...a 4 és 5 hós adatokkal együtt!!!
de az első,hogy gyógyuljatok meg teljesen,ez ráér!!!!

Stella!
Most csak 1 ment,biztos ami biztos :wink: :lol: 8)
Vendég

Csiri!
Most topon vagyok :)
Mia, Milán eléggé ledöbbent arccal néz :) De nagyon cuki :)

Kép

Kép
[/url]
stella40

Most négyötöket bejelöltem iwiw-en! Ne lepődjetek meg, ott Buzásné Baka Szilvia néven "futok"!
De a kép talán segít ! :wink:
bszilvi25

Jó reggelt!
Köszi Szilvi, visszajelöltelek!
Hát, nemtom melyik a jobb, ha éjszaka felkelünk enni, vagy ha 6-kor már fenn kukorékolunk :) Azért remélem ez még nem a végleges változat :)

Kép

Kép
[/url]
stella40

Jó reggelt!
Stella!
Akkor ha jól bogozom ki,átaludtátok az éjszakát és 6 kor ébredtetek?
Vendég

jó reggelt

Szilvi, gratu az átforduláshoz!

melike: Milánnak én kutyulok, csak azért van itthontartalék üveges, hogy ha megyünk valahova akkor az egyszerűbb, de eddig még csak 2szer volt ilyen. gazdaságosabb ha az én főztömet szokja meg. :)

kéne mennem hajat mosni... hú de utálom. megint búcsúzhatok párszáz száltól. :(

mia_snow

[quote="mia_snow"] írta:mia_snowmegint búcsúzhatok párszáz száltól. :(

ne is mond!!! Nekem is meg kellene ma mosnom a hajam! :(
De pont ezért nincs sok kedvem hozzá... :roll:
bszilvi25

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.04 18:26-kor.
hékás

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.04 18:27-kor.
hékás

[quote="hékás"]A írta:hékáskkor is mama-nap van szombaton, ha az munkanap? :)

MINDEN SZOMBATON!!! NEM SZÁMÍT NEKI, HOGY MI VAN! Megmondom őszintén, hogy néha már egy kicsit nincs kedvem menni, de ő direkt főz nekünk, meg minden..... úgyhogy ja! :shock:

Örülök, hogy jobban vagytok!!!!!
bszilvi25

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.04 18:27-kor.
hékás

Sziasztok!

Szilvi:gratula,ügyes!

Ki az,aki már főzeléket vagy tejpépet ad rendes evésre és mikor adjátok?
Azon gondolkodtam (felírta a doki a tejpépet),hogy mikor kéne főzit vagy gyümit és mikor a tejpépet adni?
Már csak azért is,mert mi sokat csavargunk és ha ezt megszokja,akkor jó lenne itthon lenni olyankor,mivel ezek kanalasak.
Megkérdeztem a dokit mi a véleménye a kompról és azt mondta ő nem komp párti és csak terápiás célra szokta ajánlani.

Kép
melike

Sziasztok!

Szilvi gratula a forduláshoz!

Hékás, jó hír, hogy gyógyulgattok! Csak így tovább ;)

Bari: A játékokat se felejtsd el kimosni (plüssöket is!), egyszóval mindent, amit a szájába vehet Dávid! Tényleg nem nagy ügy, hamar elmúlik, ha gyakran ecseteled és törlöd neki... Menni fog és pár nap múlva már csak emlék lesz ;)

Megvan az új babakocsink! Annyira örülök, ma le is teszteljük a járgányt. Remélem Bence jókat fog benne aludni végre.

Alvás nálunk úgy néz ki, hogy kelünk fél 8-8 körül, majd reggel 9-től 10-ig alszik néha, majd séta közben (10-12) vagy alszik fél órát vagy nem, fekvés 2 körül, alszik fél 4-4-ig, majd 5 körül megint séta és az alatt imádkozom, hogy aludjon ismét egy fél órácskát, mert a következő alvás már az esti kb fél 9-től reggel fél 8-8-ig. Éjjel pedig 2-3 alkalommal kel enni...
Persze ma hajnalban erre rácáfolt a kishamis, mert a félt 5-ös etetés után óránként kelt, mert mindig beszorult az ágy sarkába... :twisted: Anya boldog volt, hogy állandóan ki kellett onnan szedni, cumit visszadugni, majd fél órát szenvednie, hogy vissza tudjon aludni újabb fél órára ;)
Tehát, ha összeszámolom, akkor nappal 3-4 órát alszik, éjjel pedig kb. 11-et...

Képek fantörpikusak, de már megint csak ismétlem önmagam :D
Jól sikerültek az itteni babócák :D

Rántott karfiol? Hmmm, nyamiiii. Kéne piacra menni és bevásárolni rántani való ződségeket. Gombát, cukkinit, padlizsánt, karfiolt. Jó kis rántott sajttal... Jaj nekem, éheees vagyok :) Keresek is vmit a hűtőben gyorsan :)

Csók, megyek kicsit összekapom magam és megtömöm a fejem...

(Hajat én tegnap este mostam, már bele sem mertem nézni a lecsordogáló vízbe... Bánfi hajsamponnal próbálkozom, remélem bejön még mielőtt elhagyom az összes hajam... :roll: )

Kép

Kép
bettica

xxx
hékás

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?