Sziasztok!
Melcsi!
Dejó neked, hogy már előre tudod, hogy mikor jön a kiscsaj! Ha csak addig nem...
Nati!
Kitartás, nemsokára eltelik az a pár nap, és itthon lesz a férjed! De sztem nem lesz gond az idő eltöltéssel.

Szerintem az always éjszakai nem lesz elég az első napokban...legalábbis ezt mondják. Én is pont tnap vettem olyat, de nekem vannak extra specko cuccok az első napokra, amit itt kint direkt ilyen célra árulnak. Szal gondolom előbbit majd 3-4 nap után fogom használni. Sztem még általános iskolából vannak betéttel kapcsolatos emlékeim utoljára, és akkor bevált az always...úh most úgy gondoltam jó lesz az addig, amíg majd kell...remélem nem fogom húzni 6hétig.
Ditta!
Szurkolok a természetes és gyors szüléshez!
Hangolka!
Örülök, h jól vagytok, de azért még húzzátok ki 1-2 hétig! A strepto miatt sztem ne aggódj, mert úgy tudom, hogy otthon megvizsgálják rögtön a babát, h elkapott-e vmt, vagy automatikusan adnak antibigyót...ami még sztem mindig jobb, mintha beteg lenne és nem kezelnék.
Szaszi!
Örülök, hogy jól vagytok! A fehérje vm fertőzésre utalhat, remélem nem lesz gond! Egy bizonyos szintig teljesen normális.
Eszter!
Akkor én neked sms-eznék! Elküldenéd a számod? Köszi!
Anikó!
Sajnálom, h sz.rul voltál, de mostmár minden ok, ez a lényeg!

Helyes a babasarok!
Alexa!
Üdv közöttünk! Kitartás!
Dalma!
Szeméremcsont fájdalom nálam is játszik, de csak akkor, amikor felkelek valahonnan, főleg reggel. Nem irigyellek, h futni kell Kori után, én már képtelen lennék erre. Kitartás! Jó érzés lehet, amikor összebújtok!

Hozzám is bújt néha Aidan, és jó volt, pedig nem is a sajátom.
Ez a doktornő egy állat, már bocs! Sztem tőlem megkapta volna a magáét...ilyenkor elgondolkodom, h mi a enét keresnek ilyenek a pályán? És hogy mit meg nem engednek maguknak?! Felháborító!!!
Katinka!
Sajnálom a koccot, de ne foglalkozz vele, reméljük nem lesz sokkal több az a biztosítás! Kitartás neked is...asszem a mai dátumunknak lőttek...vagy nem tudom, te hogy állsz?
Nagyon sajnálom a kislányt, szörnyű lehet!
Sclara!
Sajnos otthon ez a csúnya valóság, és sztem ne vedd zokon, ha közli veled a dokid, h "mennyibe kerül a szolgáltatása". Nagyon sokan megmondják. Nagyon szomorú ez a helyzet.
Akíra!
Jaj, ez a fájdalom nem hangzik túl jól! Tessékeld arrébb a kiscsajt.

Nekem most napok óta egyfolytában mocorog, sztem próbál vm kényelmes pózt találni, ami már nem megy, mert tutira nagyon szűkös bent a hely. Úh kb riszálja magát a jobb és bal oldalam között, hol itt, hol ott érzem a hátát végig, a másik oldalon pedig dugdossa ki a talpait. Gondolom arra már nincs helye, hogy vissza forduljon ülésbe, hála az égnek.
Beagle!
Gátmasszázsra jó a sima oliva vagy napraforgó olaj is. Vagy az E-vitamin olaj, bár erről még nem hallottam, h lenne otthon. És igen, arról én is tudok, h a DM-ben van specko cucc erre. Hozatni is akartam, de végül találtam itt is.
Kata, Alexa!
Jó tudni, hogy nem csak én vagyok itt ilyen fiatal.
Judit!
Nem, sajnos nem úgy néz ki. Pedig olyan jó lett volna pont ma...na de mindegy, mostmár vmkor csak kijön. Annyira telnek a napok, h mostmár nem lehet túl sok hátra. Remélem....
Na a végén Blanka fogja okozni a nagy meglepetést, és különc lesz a tesóihoz képest. Én azt érzem, h nálad már közeleg a vége.

Lehet, h be is előzöl.
Velem semmi különös, azon kívül, hogy azóta is nagyon várom a végét, és csak vegetálok. Napok óta sokat keményedek, de semmi más jel nem mutat ezen kívül arra, hogy ki akarna jönni a csajszi. Pedig nagyon szerettem volna ma szülni...a bűvös okt. 18. (ma vagyok 23,5 éves

) Érzem, hogy alig van már helye, meg gondolom hízik is sokat, mert egyre nehezebb. Hátha mostmár neki is elege lesz a nyomorgásból.

Tegnap megjött a kamera, úh mostmár tényleg jöhetne.

Igaz a strepto szűrésemről semmi hír, ami kezd idegesíteni. Hétfőn küldtem vissza a mintát, és azt igérték, hogy 3 munkanap....hát már szombat van.

Ha hétfőn jön, akkor pont egy hét fog eltelni, de már nem érdekel, csak jöjjön meg...az most nem lenne túl jó, ha elkeveredne, és újra kéne csinálnom az egészet. Azért mostmár para, hogy megelőzi a kiscsaj a teszteredményt, és hát jó lenne tudni, hogy mi a helyzet. Itt nem hiszem, h adnak automatikusan antibigyót, azt meg nem tudom, hogy őt megvizsgálják-e születés után, h elkapott-e vmt. Ha igen, az elég nagy gáz. Na majd erre is rákérdezek a dokitól. Elvileg a héten el kellett volna mennem hozzá, de pénteken hívtam őket időpontért (mivel csak aznap lehet kérni

) és bemondta a gépi hang, h zárva vannak aznap...hurrá! Úh majd hétfőn...ha csak addig nem.... Hétfőn jön még egy adag cucc anyukáméktól is, úh mostmár azért azt is megvárnám...abban lesz a Tesco-s macis kezes-lábas, amiben hazahozzuk a csajszit. be kéne még vágni azt is a mosógépbe.

A lábam most 1-2 napja jobban van, nem vizesedek annyira...nemtom miért van ez, de nagyon jó!
Ja, és lassan mi is össze rakjuk a babasarkot. Tegnap itt volt egy baráti pár lány tagja (a pasi influenzás, és miattam nem jött), és kérdezte, h mikor készülünk össze...erre daddy mondta, h hát mostmár össze kéne rakni a cuccot. Tökjó, mert én direkt nem akartam rákérdezni, mert gondoltam, h biztos csak az lesz, hogy hagyjam már, ráérünk majd. De így megoldódott. Nemtom most hétvégén lesz-e belőle vm, de ha nem, akkor jövő hétvégén már tutira. Ha csak addig nem lesz akció, és akkor majd ügyködhet egyedül...na nem mintha én annyira sokat tudnék segíteni, de azért csak jobb hétvégén túllenni rajta, mint hirtelen hétköznap, amikor dolog van, na meg szülés, meg egyebek.
Hát most egyelőre ennyi voltam, majd jövök még!