Halihó!
Köszi hogy így aggódtok értem!
Kriszti - Hát, nem örülök hogy Te is pont ebben a nyamvadt cipőben jársz... Sajnos tényleg úgy van ahogy mondják, a baj nem jár egyedül, de most már remélem több nem lesz mert kezdek fáradni.
Viki - Lackó nagyon ügyes hogy így átfordult. Jó erős kis fickó!
Egyébként Nóri még csak párszor fordult át hasról hátra (kb 4x) és azóta sem. De hátról az oldalára percenént átgurul, a kiságyban meg úgy pörög mint akit felhúztak!
Andi - ne viccelj már, én annak csak örülök hogy nem mindenki szenved!!! Jó volt olvasni amit írtál! Kicsit irígykedek is, persze csakis a legjobb értelemben!
Vkata - szuper a járóka!! Én is gondolkodom rajta. Bár hely az nem nagyon van neki
A nappali alvással még mindig ugyanúgy állunk, kizárólag séta közben, de akkor robbanhat bomba is!

Ma bementünk Apa munkahelyére bemutatkozni (mármint Nóri, engem ismernek, én is ott dolgoztam

). Azt képzeljétek, hogy héveztünk, villamosoztunk, buszoztunk és persze minden sofőr úgy vezetett mint egy állat (2-es pótló, ha mond valakinek valamit), frankón nem volt elég lefékezni a babakocsit, még fognom is kellett hogy el ne szálljon, de Nóri

, mint akit fejbe kólintottak, meg se moccant!!!

. Akkor ébredt fel amikor hazaértünk
Holnap főznöm kell. Terv: zöldséges húsleves, rántott csirkecomb, krumplipüré, tejf. ubi sali. Előre kész vagyok a Nóri-nyafogástól... nem lesz egyszerű menet.
Ami - Te mit főztél "elsőre"? Apa örült hogy terített asztal várta?

Látom Áron szivecském megint alakított!

Nóri is pont így szokta! És most van új! Képzeld! Olyan szinten anyás lett hogy nem akartam hinni a szememnek (na és a fülemnek!!!

) Tegnap apja nem dolgozott és amikor őnagysága elszundított délután, én is lefeküdtem. Norbi volt ott amikor felébredt (természetesen 20 perc után) és én csak arra ijedtem fel, hogy visít mint akinek a haját tépik vagynemistudom! Vártam úgy 4-5 percet és kimentem, erre boldogan mosolygott rám! Szóval ezután lőttek a kis kimenőimnek is! F@sz@!!!!

Egyébként apját nagyon sajnáltam, elég rosszul esett neki, de hát ez van
Huhhh, bocsi a többiektől, de nincs erőm tovább írni! Jóéjt!