A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.26 17:27-kor.
Vendég

Titi-persze,küldök recit-ki lehet szedni ha vársz vele egy kicsit,és nem épp frissen akarod kirázni,hanem mondjuk tíz perc múlva.

Kép
Kép
Kép
kike

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.26 17:28-kor.
Vendég

Titi:itt többfajta kenyeret is találsz:
http://sutisnene.blogspot.com/search/label/keny%C3%A9r

De beszkennelem majd és elküldöm a sima kenyeret is. :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.26 17:29-kor.
Vendég

hali lányok!
képzeljétek a törpe rászokott arra hogy napközben ugy aludjon el, hogy ölben van.
ha beteszem a kiságyba csak szenved. ölbe veszem és fél perc mulva durmol... igy jó hogy pl. ma nem volt semmi dolgom, de ha van akkor gáz a dolog...
még jó hogy csak most szokott rá, és remélem nem tart nála sokáig!

Kép

Kép
timi1982

igaz az is hozzá tartozik, hogy elalszik és utána visszarakhatom a kiságyba, de eddig olyan szépen elaludt magától.

Kép

Kép
timi1982

Kép

Kép
Vendég

uhhh,b.sszus!!! hogy lettek ezek ekkora???? :oops:
Vendég

NA azert csak sikerultvegigolvasnom tegnap delutntol mostanaig:)
Tegnapis mar elkezdtem meg reggel is, de most jutottam a vegere :oops:

Patr: nekem elkuldod legyszi a cimet, mert mi 10re tuti nem tudunk kierni Hovosvolgybe. Anna 8 fel 9 korul kel, mire reggelizik es elindulunk akkor van 10ora, es mirekierunk huvosvolgybe 11. Szoval nekem kene a cim es hogy hogy lehet tomegkozlejedessel odajutni!

Jajj, most hirtelen elfelejtettem mi mast szerettem volna irni.

JA igen, Andi: orulok hogy happy vagy es minden szuperul alakul.

Atfordulas, es egyeb ugyeskedesek: Annanak meg semmi nemmegy- veletlen ketszer mar atfordult- fogni nem fogja meg a jatekait, nem is nyul utanuk, o csak fekszik es magyaraz a pillangonak.
Csak aktivizalja majd magat egyszer.

Viszont tegnap est bevittem magammal a nagykadban na ott igen mozgeony volt, es nem is felt mar mint amikor eloszor probaltuk.

En ma delelott sminkelesen voltam - ilyen ingyenes cuccos- csak ugy poenbol, mert meg soha nem voltamilyenen, igaz nem is sminkelem magam, adig ferjem setalt Annaval,majd az Arkadba taliztunk begyujtottunk parfumillatmintakat, vasaroltunk es ugy jottunk haza.
Es jo mert a Cliniquenel smikeltek es kaptam kis termekmintakat:)

delutan Annaval kettecsken meg setaltun kegyet, es igen faradt vagyok, de apa most kosarazni van.

Holnap anyosek jonnek :twisted: :evil: :? :( :x reggel kelhetek fel fozni aztan jopofizhatok mig el nemmennek, meg minden erommel tartanom kell a szam( na ez a legnehezebb amennyi f....sagot osszehord anyos).
Szoval drukkoljatok ne haragitsammagamra vegleg :oops: :lol:

Jajj, minden baba gyonyoruseges!
Muffin: kar hogy nem futottunk ossze az Arkadban, tegnap este gondolokodtam elmenjunk e , de aztan mara halasztottam( mi oda jarunk a sparba vasarolni, meg ugy alt shoppingolni). de a c&a r amar nem maradt ma idom, pedig lattam ott is akciok vannak .Meg nyitott lent egy uj lakberendezesi kellekes bolt is:) de parom nem igen orvendett mikor be vagytam. meg hat eleg szuk babakocsival nem is igen fertunk volna be.
Na de majd kedden talizunk!

Mindenkinek szep estet!
Vendég

Sziasztok!
Na, végigolvastam mindent, de tuti semmi nem maradt meg a fejemben! :) Most értünk haza a magyar találkozóról! Nagyon jó volt....nem voltunk sokan, mert nem tudott mindenki eljönni, de pont ezért olyan családias volt. Laura nagyon jól viselkedett, viszont egyszer aludt csak fél órát.....meg még délelőtt egyszer fél órát! :shock: Szerintem ez egy kicsit túl kevés....na, de remélem éjjel jól alszik majd! Most fogunk hamarosan fürdetni, csak muszáj volt egy kicsit a fürdéshez bekapcsolni a hősugárzót, hogy átmelegedjen a szoba!

Anyjuk!
Holnapra kitartást!!!

maverick!
Nagyon jók a képek!

d.dodó

Sziasztok!

Dodó, örülök h jól sikerült a napotok! :D

Viki, hogy sikerült az ebéd? Lackó hogy viselte a vendégeket?
Boldog hófordulot!

Hene, nagyon boldog szülinapot! :D

Anyjuk, anyós remélem jól viselkedik holnap, ha nem mondjon leee! 8)

Tündériek az ikrek csak kár h már foglalt a szívük! :wink:

Patr, nem tudom, hogy megyünk-e? Nagyon szeretnék, de nem biztos hogy találok valakit aki vigyázz Bencére! Pedig nagyon jó lenne!
Zsolti, nagyon édes!

Titi, örülök h jól alakult az estétek és hogy Tamás meglepett! Egyébként már akartam kérdezni, h miért keresel másik nőgyógyit? már nem is mész hozzá többet? múltkor nekem soron kivül felrakta a spirált! nagyon rendi volt velem!

V.Kata, most h irtad h nosztalgiázol én is elolvastam az első két oldalt a többit nem hagyták a gyerköceim! :D

Szly remélem jól sikerül apukád műtétje!

Szabolcs csodaszép és mekkorát nőtt!

Bocsi akit kihagytam, de elége kihagy!
mindenkinek további szép hétvégét!

Tényleg Henka is rég járt felénk! Vajon mi lehet vele?
bencuri

ja és találtam egy nagyon jó játékboltot!
www.jatekfutar.hu
bencuri

Hoppá-hoppá-hoppá! Ami! Popdaráló! Most vettem észre! :lol: :lol: Csala Lillácska fejét kéne kicserélni! :twisted:

sz.andi

Popdaráló... most kapcsoltam oda... de msot is azért mert irtad andi!
:( :( :( nah majd legközelebb... régi szép idők :D :D mindig hogy vártuk

Kép

Kép
timi1982

Bencúri: az előzmények és a távolság miatt nem megyek többet hozzá. Két gyerek mellet nagyon messze van.
A spirál hogy működik? :oops:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Halihó!
Köszi hogy így aggódtok értem! 8)

Kriszti - Hát, nem örülök hogy Te is pont ebben a nyamvadt cipőben jársz... Sajnos tényleg úgy van ahogy mondják, a baj nem jár egyedül, de most már remélem több nem lesz mert kezdek fáradni. :roll:

Viki - Lackó nagyon ügyes hogy így átfordult. Jó erős kis fickó! :)

Egyébként Nóri még csak párszor fordult át hasról hátra (kb 4x) és azóta sem. De hátról az oldalára percenént átgurul, a kiságyban meg úgy pörög mint akit felhúztak! :lol:

Andi - ne viccelj már, én annak csak örülök hogy nem mindenki szenved!!! Jó volt olvasni amit írtál! Kicsit irígykedek is, persze csakis a legjobb értelemben! :wink:

Vkata - szuper a járóka!! Én is gondolkodom rajta. Bár hely az nem nagyon van neki :?

A nappali alvással még mindig ugyanúgy állunk, kizárólag séta közben, de akkor robbanhat bomba is! :twisted: Ma bementünk Apa munkahelyére bemutatkozni (mármint Nóri, engem ismernek, én is ott dolgoztam :P ). Azt képzeljétek, hogy héveztünk, villamosoztunk, buszoztunk és persze minden sofőr úgy vezetett mint egy állat (2-es pótló, ha mond valakinek valamit), frankón nem volt elég lefékezni a babakocsit, még fognom is kellett hogy el ne szálljon, de Nóri :shock: , mint akit fejbe kólintottak, meg se moccant!!! :twisted: :lol: . Akkor ébredt fel amikor hazaértünk :roll:

Holnap főznöm kell. Terv: zöldséges húsleves, rántott csirkecomb, krumplipüré, tejf. ubi sali. Előre kész vagyok a Nóri-nyafogástól... nem lesz egyszerű menet. :?

Ami - Te mit főztél "elsőre"? Apa örült hogy terített asztal várta? :D Látom Áron szivecském megint alakított! :twisted: Nóri is pont így szokta! És most van új! Képzeld! Olyan szinten anyás lett hogy nem akartam hinni a szememnek (na és a fülemnek!!! :twisted: ) Tegnap apja nem dolgozott és amikor őnagysága elszundított délután, én is lefeküdtem. Norbi volt ott amikor felébredt (természetesen 20 perc után) és én csak arra ijedtem fel, hogy visít mint akinek a haját tépik vagynemistudom! Vártam úgy 4-5 percet és kimentem, erre boldogan mosolygott rám! Szóval ezután lőttek a kis kimenőimnek is! F@sz@!!!! :twisted: :roll: Egyébként apját nagyon sajnáltam, elég rosszul esett neki, de hát ez van :?

Huhhh, bocsi a többiektől, de nincs erőm tovább írni! Jóéjt!
Vendég

Jah még csak annyit akartam, hogy

Vkata - igen, elvileg Nórinak is volt lakótársa, csak aztán ő inkább nem jött. Nekem nem mondtak a szülésnél semmit, de az elején határozottan látszott a 2 petezsák. Nem is tudtam hogy nevessek vagy sírjak. Te csak a szülésnél tudtad meg hogy ketten lettek volna?
Vendég

Hali!

Ezek szerint lemaradtam a Popdarálóról :shock: :D ? A 2 hónapos kórházi tartózkodásom alatt mindig néztük a szobatársammal.
Mi betegeskedünk, azaz Toncsi és én, remélem Bogika megússza, bár ma már Ő is többször is hapcizott.

Én is csodálom azokat, akik makulátlan rendet tudnak tartani otthon. Azért szeretem, ha vendégek jönnek, mert akkor tuti rend lesz. Csak ne jöjjenek túl gyakran :wink: .

Nekem most pár napja annyi tejcsim lett :shock: , hogy mitől? Mindenesetre alig várom, hogy Bogóka éhes legyen. Csak hát ő nem eszik túl sokat és most meg egy cici is sok neki. Ráadásul a mellszívóm is eltörött, hát miért is ne. Szegény Bogit tegnap is csak tömtem, hogy egyen még. Aztán persze a fele vissza is jött :? .

Eddig tartott különben mire végigolvastam, már szerintem több mint egy órája.
Lassan nekem is menni kéne aludni.
Megpróbálok gyakrabban jönni, akkor nem kell egyszerre ennyit visszaolvasnom.

Jó éjt
Puszi a szülinaposoknak!

Csilla

Kép

Kép
csillala

hahó,
na most értem csak ide :?
Tegnap egész nap ástam - de nagyon élveztem, vissza kellett magamat fogni, hogy ne nyüzsögjek túl sokat, mert nem lesz Nándinak tejci. Hát nem is nagyon volt már estére, úgyhogy ma valami nyugisabb teendő után nézek... takarítok? :D Nem, de lehet, hogy én viszem el Szonját színházba, apja meg kertészkedhet Nándival. Ha bevállalja Nándit, mert a színházból nem tudok hazafutni, hogy cicire tegyem és megnyugtassam.

Képzeljétek,
tegnap Szonja cumi nélkül aludt el! Nem volt könnyű, szegénykémnek... Megbeszéltem vele, hogy ideje letennie a cumit, mert már nagylány (és nagyon zavar engem, hogy állandóan cumival a szájában van itthon, úgy beszél, és egy szavát sem érteni :evil: ). Nagyon hősiesen próbálta elviselni, és végül elaludt, de nehéz volt neki is. Kitaláltam hozzá egy mesét, hogy elment a cumija a Mikuláshoz, hogy elmondja, Szonja jó kislány, és már nem is cumizik, tehát kaphat sok ajándékot (mi azt mondjuk Szonjának, hogy a rossz gyerekek is kapnak ajándékot a Mikulástól, csak ők kevesebbet...)
Azért szántam el magam erre a drasztikus lépésre, mert szerintem két hét múlva ugyanígy nehéz lett volna elhagyni a cumit... a pelenkát is le kellett róla vennem, akkor egyből szobatiszta lett (mondjuk nem siettük el, két és fél éves is elmúlt addigra).
Remélem, sikerül leszoknia, mert nem akarom kínozni, de az lenne most már a legrosszabb, ha visszaadnám a cumiját :?
Inkább megpróbálom másképp megvigasztalni :roll:

Na most visszaolvasok, amíg hagynak a gyerekek :wink:

KépKép
szkagi

Jó reggelt!
Nem mondhatnám, hogy kialudtam magam. És hogy nekem is jó legyen, még meg is jött! Pedig én aztán szoptatok éjjel-nappal! :?

Anyjuk, priviben küldöm a címet, Kata neked is, bár érted akkor vagy elmegyek Solymárra, vagy az Ágival jöttök!
Titi, te kérdezted, hogy hogy lehet oda eljutni? Moszkva térről 56-os villamos, onnan még egy busz, hogy hányas azt sajnos nem tudom, de én mindenkit begyűjtök, aki oda jön, sőt szerintem Muffin is. Ugye Evelin? :lol: Tök jó, hogy ti is tudtok jönni!
Bencuri, miért ne hozhatnád Bencét is??!! Bondi?
Ha mindenki jön, aki most tervezni, akkor most leszünk idáig a legtöbben!

Kép
Kép
patr

Jó reggelt!

Úgyí szeretnék még aludni!!!!! :roll:
Sajnos lemaradtam a popdarálóról,az elejéig bírtam aztán elaludtam!
Olyan későre tették!
Pedig már úgy vártam!

Áron 22-3-ig aludt,aztán simivel sikerült még a kiságyban 6-ig,aztán nálunk 7-ig.
Evett és játszik!
Ilyenkor már nem alszik vissza csak 1-2 óra múlva,addigra nekme meg már kipattan a szemem!
Pedig olyan fáradt vagyok már!
Most megint mérges vagyok,Apa itt durmol ahelyett,hogy egyszer vigyázna rá és én aludnék!!!!!!!!! :twisted:
Na mind1,már nem is mondok semmit!

Wera! Áron is ilyen anyás lett mostanában,de akkor "örülök",hogy nem csak nálunk van ez!
Tegnap este nővérem próbálta altatni,ne tudjátok meg,azt a visítást,mire elvettem,20 percig dajkáltam sikítva majd végre elaludt 10 percre,aztán békésen vigyorgott 22-ig!
Ha elmegyek mellőle állandóan keres,néz utánnam!

Ma megint megyünk Anyósékhoz ebédre,már nem annyira díjazom ezt a "kötelező" vasárnapi programot!
Nem egyszerű az élet azért Áronnal!

Na most megyek mert kiabál,beteszem a birodalmába,aztán a változatosság kedváárt sterilizálok!!!! :wink:

Ja amúgy:tepsibe csináltam,krumpli,hagyma,szalonna,tejföl,sajt!
De bármit csinálhattam volna olyan jól elvolt!
Persze gondolom ez nem lesz mindennap!

Na megyek mert már nagyon höbörög! :lol:

Kép

Kép
ibm

Ági, az oké, hogy zavar a cumi, és persze, hogy jó lenne, ha minél hamarabb elhagyná Szonja, de valami oka van, hogy két hét múlva mindenképp el kell hagyni?
Én azt tanultam pszichológiából :lol: :lol: :lol: , hogy ha már mi adtuk oda nekik a cumit, akkor ne vegyük el tőlük, várjuk meg míg maguktól lerakják.

Ja Véda, egyébként Zsuzsi nem sokat mesélt a pszihonéninél történtekről, beszélgettek, természetesen le kellett rajzolni a családját. Szegény gyerek állandóan a családját rajzoltatják vele, szerintem már marhára unja. Elmesélte, hogy először Zsoltit rajzolta le, majd saját magát, fogják egymás kezét. Aztán a mamát, engem és a Szabolcsot. Az apja lemaradt! Most először nem rajzolta oda, idáig még mindig rajta volt az apja is. De már megint másfél hónap alatt összesen 5 órát látta, tehát lassan nincs min csodálkozni.

Kép
Kép
patr

Ami, Wera, nálunk is ez van, hogy ha látja, hogy hol vagyok, akkor béke van, de ha kimegyek a látóteréből, akkor először csak keres, és max öt perc múlva hiányol. De nálunk hál istennek apa a kivétel. Nála még akkor is megnyugszik, ha én nem tudom megnyugtatni.

Kép
Kép
patr

Jó reggelt.

A vendésgeskedés nagyon jó volt. A kaja ízlett. Dundus nagyon cuki volt, nevetett, vigyorgott, pedig a végére már nagyon elfáradt.
A mai nap az enyészeté, nagy Laci még szundizik.

Andi!
Én úgy örülök nektek!!!!

Titi!

Amilyen fincsi jajákat írtál...., olvasás közben is korgott a pocim!!! Muti a láncot!

AKata!
Az én férjem is velem tud csak gyűrűt venni :)

Dodó!

Én még sosem fürdettem Dundust egyedül! Sztem nálunk úszna minden.

VKata!
AMúgy írni akartam h tök jó h másr most szoktatjátok Dórikát a járókához. A barátink 9 hónaposan tették "ketrecbe" a fiúkat, és szegénykém mindig sirdogál benne.

AKata!

Lacus sincs el magában, max. 10 percet. Ő is mindig reklamál, és szórakoztatnom kell.

Most betömtem a száját cucóval, hogy vissza tudjak olvasni. :lol: :lol: :lol: (szaranya)

Amikám!
Nagyon fincsit főztél!!!!

Véda!
Én utálom ha vki bejelentés nélkül jön.

Timi!

Még most szokasd át Bencust az ágyban alvásra, amíg lehet!!! A barátnőm a 10 hónaposuk fenekét minden altatásnál a mai napig rázza.

Nosztalgia

Nekem tegnap volt 1 éve h jött az utsó menszi és Dunci pont 3 hós volt.

Mav!
Nagyon jó képek az Ikrekről!!!!!

Anyjuk!
Kitartást mára!

Bencuri Viki!

Köszi ;) Bencusod hogy van?

Szly!

Rolkó és apud hogy van?

Wera!
Nóri ilyen jól bírja a tömegközlekedést? Nem semmi!!!

Ági!
Boldog Első névnapot Nándusnak!
20150601134430

Hú csajok,előjött belőlem a kemény,szigorú anyuka!
Egyszerűen besokallta ettől az altatástól!
Ringatom,ringatom ő meg ugyanúgy sikít mintha legalábbis verném! :twisted:
Vérnyomásom 200,gyomrom görcsbe,már ott tartottam,hogy falhoz vágok egy poharat vagy valmait,hogy lenyugodjak,hát ezt nem lehet bírni idegekkel ezt az üvöltést!
Barinőmnek ikrei vannak,ő azt szokta mondani,hogy mindjárt kimegy a garázsba ordítani egyet!!!!!!! :lol:
Szóval beraktam a kiságyba,pelus a kezébe,félig a fejére és ütögettem a hátát.
Egyszercsak a hátára fordult én elengedtem és tök szépen elaludt,de szegénykém mindig felriadt!
Na erre elkezdtem simogatni,hogy érezze,hogy ott vagyok,aludjon nyugodtan!
Szerintetek???????????????????
Újra kezde az üvöltést! :twisted:
Gondolom,hogy vegyem fel!
Hát nem,nem és nem!!!!!!!!!!!!!!!!!
Elegem van!
Oldalra fordítottam,pelus vissza és alvás!
Azóta alszik!
JUPIJJJJJJJÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ
Nagyon nehéz menet lesz,de ha itt is ordít,ott is ordít akkor legalább a kiságyban ordítson!
Hú brutális ez a gyerek!
Valyhogy muszály lesz jófiút csinálni belőle! :lol: :lol: :lol:
Előbb-utóbb majdcsak megszokja nem??????????
Nővéremét is így altattuk kézben,de ő legalább csendben volt!!!!!

Más ötlet????

Kép

Kép
ibm

Sziasztok!

Titi, először elégé fájt a hasam tőle mikor felrakta. Mostanában nem, kop-kop. De szerintem akkor derül ki majd igazán megjön?! hogy milyen lesz tőle. De én inkább ez mellett döntöttem mint mindennap a gyógyi! :oops: 8) és most egy darabig nem szeretnék még kistestvért nekik! 8)

Ami, hajrá szerintem próbálkozz, szundikenője nincs Áronnak? Nálunk nagyon bejött! :wink:

Wera, jó hogy jöttél! :D Jó hallani felöletek!

Ági, cumi mi is próbálkozunk. nálunk most az a gond h szétrágja őket! :shock: És az a baj h nappal is keresi, nem elég neki alváshoz! :cry: mi most azzal próbálkozunk, h csak akkor kapja meg ha alvás van!
Nándinak Boldog névnapot!

Viki, örülök, h jól sikerült a tegnapotok! Köszi Bence már tök jól van! nagy kopé! mindig valamiben töri a fejét, főleg abba mostanába hogyan lehet az autók kerekét kitörni! :roll: :wink:
bencuri

Patr, elküldöd nekem is majd a cimet, hátha! nagyon szeretnék menni és megismerni titeket és a babókat!
bencuri

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.26 17:30-kor.
Vendég

Sziasztok!

Ami! Mi is így szokattuk be a kiságyba Jázmint. Csak annyi volt a különbség, hogy nekünk nem aludt el kézben, hiába ringattuk, szóval muszáj volt. Én is oldalra fordítottam, cumi a szájába, pelenka a fejére és ütögettem a popóját, közben cumi kiesik, beraktam. Eleinte ez majd egy órát vett igénybe. Közben persze abbahagytam az ütögetést, ritkábban esett ki a cumi, szóval voltak fokozatok. Aztán egyre hamarabb elaludt, már abszolut nem kellett ütögetni. Most meg már beteszem az ágyába, cumi+pelenka és már alszik is. Szóval kitartás, meg fogja tanulni.

Bencuri, Ági! Mi is próbálkozunk a cumi elhagyással, bár én csak nappalra akarom egyenlőre elhagyni, alváshoz megkapja.

Folyt köv

Kép
szly27

Ennek az lett az eredménye, hogy délben követeli, hogy fektessük le, mert akkor cumizhat! Legalább nem kell könyörögni, hogy aludjon.
Most viszont olyan beteg, hogy minden köhögésre öklendezik és van hogy hány is, szóval most megkapta a cumit.

Viki! Apu meglepően jól viselte a műtétet, azt mondta nem fáj. Az altatás után is jól nézett ki. Pedig tipikus férfi, egy náthától halálos beteg!

Nándinak Boldog Névnapot!

Kép
szly27

Sziasztok!

na most hogy befejeződött a Forma1, jöhet a Babanet :lol:

Hene!
Utólag is boldog szülinapot! :D

Nándinak boldog 1. névnapot!!! :wink: :D
Isten éltesse sokáig!

Ami, Andi!
annyira örülök hogy ilyen rendesek apucik! :wink:

Viki!
gondolom hogy felszusszansz most egy kicsit hogy elmentek a vendégek!
kajcsi jól sikerült? :wink:
váratlan vendégek: én olyankor nem bizti hogy ajtót nyitnék :evil:
pláne hogyha evésidő vagy ahhoz közel :!:
ha bejelentkeznek egy pár órával előtte oké, mert akkor tudom igazítani picit Emci evését, de különben nem borítom fel a nyugalmát.

Ami!
nálatok nem segít a cumi?
mikor -nagy ritkán, mikor fáradt- nyűgös Emci, valahogy beletuszkolom :lol: a szájába a cumit ,ottb ülök mellette amíg nekifogja szívni, 1 perc múlva alszik :wink: ű

képzeljétek, tegnap annyira sokat csuklott evés után, gondoltam megkínálom egy kis lefejt tejcsivel-hááááááát, elfelejtette hogy kell használni a cumisüveget :shock: -1 hónapja evett így utoljára , mikor dokinál voltunk
lehet ajánlatos lenne próbálkoznom gyakrabban?
vagy ne kísérletezzek amíg van cici?

VidoKata!
nagyon tetszik a járóka! :wink: meg a könyvecske is :!:
most én is elgondolkoztam rajta :roll:

Kép
kimma

Szly!
de gondolom nem sokat kéri már a cumit
fokozatosan akarod leszoktatni vagy egyből?
jobbulást neki!
küldöm a gyógypuszit! :wink:

Kép
kimma

Bencuri! Van neki az is,de egyenlőre esélytelen!
Hátha egyszer!

Szly! Hát örülök,hogy sikerült remélem nekünk is menni fog!
Egyszerűen muszály megtanulnia,idegölő lesz biztos de ez még rosszabb!
És különben is!
eDDIG FÁJT A HASA,NEMTUDTUNK VELE MÁST CSINÁLNI,NA DE MOSTMÁR ELÉG!
Hoppá caps lock!

És jelentem a 2. foga is áttörte az inyét!
Kíváncsi vagyok mikor látszik majd rendesen!
Szegénynek azért fájhat rendesen,időnbként kilöki a cumisüveget és úgy sír! :cry:
Most bekentem megint Dentinoxal,így elvan!

Na lépek mert lassan indulunk Anyósékhoz,csak úgy kéne kiszámolnom,hogy legalább a kocsiban aludjon mert ott NEM FOGOM RINGATNI!!!!!

Jók legyetek,majd még benézek!

Szép napot mindenkinek!

Kép

Kép
ibm

na megyek enni egy kicsit, meg készíteni lassan az ebédet
pusz

Kép
kimma

Ami!
gratula Áronnak a 2.fogacskához!!!!! :wink:
mostmár talán nyugisabb lesz, lehet ezért volt mostanában ilyen nyűgi

Kép
kimma

Sziasztok!

Én is szívesen várom az altatási ötleteket! Szundikendő nem jött be!
Gergő csak kézben hajlandó elaludni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mindig a ringatás, susogás kell neki. És csak hason alszik!
A babakocsiban már képtelenség elaltatni séta közben.
Ott már csak a feszengést és a forgolódást csinálná ha elférne! :?
Ha játlk közben elfárad elkezd nyöszögni. Volt már hogy próbálkoztam hogy magától aludjon el, de csak az ORDÍTÁS volt! Nem tudok vele mit csinálni! SEGÍTSÉG!!!!

KépKép
hene

Kimma! Rolinak míg terhes voltam, elég volt alváshoz a cumi. Eszébe sem jutott, hogy nappal is szeretné. De miután Jázmint hazahoztuk és neki is volt cumija, ő is kérte. Így odaadtam neki, nehogy az legyen, hogy a tesónak szabad, neki meg nem. De most már próbálom megint csak alvásra minimalizálni, mert nem lehet érteni mit mond, folyik a nyála. Az Aventes cumikat mind kiharapta, volt ami egy hétig sem tartott, pedig drágák. Vettem olcsó latex tescos cumit, na az bírja.

Ami! Innentől fogva meg mindent a fogzás fog okozni! Legalábbis mindent ráfognak. De nálatok azért van alapja, ha már a második fogacska tört át! Hátha most lesz egy kis pihi fogzás terén és jobb kedve lesz Áronnak.

Kép
szly27

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.26 17:46-kor.
Vendég

Kimma, de jó neked h nézted a forma1-et én ilyenekbe már nem is reménykedek h ennyi időre leüljek! Pedig én is nagyon szeretem!
Ki a kedvenc!

Áron gratula a 2.-dik fogacskához!

Hene, Ibm kitartás előbb utobb csak megtanulnak elaludni maguktól.

Marcsi nagylányod hogy van, mivel kedveskedtél neki hétvégére?

További szép napot mindenkinek, mi nemsokára indulunk szülinapozni!

Pusszantás !
bencuri

Kép

Ezt most találtam Bence, kicsit több mint 6 hónapos volt! Gondoltam megmutizom! Egy kicsit nosztalgiáztam a régi képek között!
bencuri

sziasztok

sok időm nincs, főleg regálni nem nagyon fogok tudni. Tegnap este anyával ünneplés volt, jól sikerült ( Adél majdnem végig aludt a babakocsiban:)). Majd utána tesóék maradtak a leánnyal miután lefektettük és elszöktünk moziba. És a nyira jól választottunk!!!!Rég éreztem ilyen jól magam. Dan és a szerelem, mindenkinek csak ajánlani tudom.
Ma meg futok a dolgaim után, férjecske nem hajlandó ma segíteni, csak olvasgat :shock: a lakás meg irtózatosan néz ki. Már pakoltam mostam, közben 3x szoptattam ( ja és éjszaka most nem volt túl jó, 3 után óránként felsírt- egyszer evett) és még mosogatni, takarítani kell. Egykor meg jön apu és a tesóim és megyünk kajálni.

Szly meg Ami csak Nektek akartam Adél is pint így alszik, hasra, szundikendő, cumi, popsidöcögtetés. 2 hete még 40 perc sirdogálás után aludt el, tegnap 5 :!: perc volt és már nem is sír. Persze azért babakocsizunk is néha a lakásban is, szerencse, mert ott is alszik, ha hasra rakom.

Wera, remélem a világ egyre szebb lesz azért!

Bocs, másra nem emlékszem...
Szép napot mindenkinek!

Kép
andkata

Köszi Kata!

Még nem is mondtam! Ma négy hónapos Jázmin és úgy örülök, mert az volt a célom, hogy legalább négy hónapos koráig csak szopiztassam Jázmint és mást ne kapjon. Szerencsére sikerült. Roli már ilyenkor evett tápszert. Remélem még fogom tudni jó sokáig szoptatni.

Kép
szly27

Boldog hófordulot Jázmin babának! :D
Kapunk képet róla!
bencuri

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.26 18:11-kor.
Vendég

Ja azt elfelejtettem mondani, hogy éjszaka 1 ébredésünk volt. Akkor is csak teát kapott. Este 6-kor kajcsi, fürdés után 8 körül a pótvacsiból csak a felét ette meg. Éjszaka csak tea, és reggel 3/4 7-kor ébredt fel, akkor reggelizett! Ilyen éjszakákat teretnék!

KépKép
hene

Boldog hófordulót Jázminnak! :D

KépKép
hene

Jé, végre én is laptatő egyszer! :lol:

KépKép
hene

Boldog hófordulót Jázminnak!
A négy hónap az nagyon jó! :)

Kép
andkata

Hajrá Gergő úrfi!!!
lyen éjszakákat továbbra is! Kapunk képet!

Kép
andkata

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?