A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Tontica!
Semmiképpen nem akartalak megbántani. Mint írtam: kinek mi válik be. Engem anno az az egy próbálkozás nagyon megviselt, talán ezért is ébrednek bennem mindig indulatok ettől a témától. De tényleg nem azért írtam, hogy bántsalak.
vovanda

Lányok :D
Ahány ház, annyi szokás 8)
Én pont azért szeretem ezt a topikot, mert nagyon ritkán vitatkozunk. Olyan jó kis toleráns topik. És ugyebár ki mondja meg, mi a jó? Senki... Orvosok, pszichológusok, kutatók állítják egyszer erről, egyszer arról, hogy úgy jó. Mindenki döntse el maga... és ami az egyiknek jó és bevált, egyáltalán nem biztos, hogy a másiknál is az működik. S nem csak a gyerekeink, mi sem vagyunk egyformák.
Próbálunk Anyák lenni és mindenki a legjobbat akarja a gyerekének, ez az, ami egészen biztos. Tanulunk/tanulhatunk egymástól, de alapvetően mindenki úgy csinálja, ahogy neki jó. Így mindig, mindenkinek igaza van :roll: Igaz ez altatásra, etetésre, öltöztetésre, játékra, stb. mindenre... Szerintem...
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Szió mindenkinek!

A lányok nálunk most már átalusszák az éjszakát többé kevésbé.Kb 22.óra körül befejezzük a kaját és jobb esetben 05.-ig alszanak ,igaz most két napja 03 órától fent vqagyok velük mert vagdossák magukat ,még mindig megvannak fázva ,már több mint egy hete :twisted:

Nappal általában az 05 evés után visszalaszanak igy 9-10 felé esznek ujra ,utána játék pici alvás ,aztán kajcsi 13-14 között ,játék ,ilyenkor már nem nagyon alszanak aztán este 17-18 között kajcsi , pihi 21 óra körül fürcsi alvás.
Volt nálunk hogy nem vettem egyből ki amikor sirt az egyik ,de most már kiveszem .

Ja és a kérdésem az lenne , hogy Lia baba kb 1 hete a jobb kezét olyan hülyén tartja ,hanyat fekszik és felfelé könyöknél behajlitva és a kézfejével hátra felé fog.Hát ezet jól leirtam ,remélem valaki megérti mit akartam irni.
Normális ez hogy igy fogja meg a dolgokat?
amonré

Az elalváshoz.
Nálunk első perctől fogva a kiságyban alszanak a csajok kbháromszor aludt velünk az egyik csajszi de akkor sem az egész éjszakát hanem csak hajnal felé pár órára raktam magam mellé.

Ha nagyobbak lesznek ugyis átjönnek -gondolom-ha reggel felébrednek ,de én nem vagyok annak a hive hogy a gyerekkekel aludjunk ,mert akkor nagyon nehéz őket "kitenni" onna és ha nagyobbak lesznek még rosszabb lesz nekik az elszakadás.

Az meg teljesen igaz, amit Fanni irt ,mindenki ugy nevelei a babókat ahogy jónak látja ,bár én örülök hogy van ez a forum és kikérhetem a tanácsotokat ,mert azért több tapasztalat sokat segithet akár megfogadja az ember akár nem .
Pusza
amonré

Vanda :P
Még valami. Tudod, ikreknél kivitelezhetetlen az, hogy a gyerek sose sírjon. De majd meglátod. Ettől ne bukj majd ki nagyon... inkább próbálj rá felkészülni. Ez persze inkább az elején van, de még akinek nincsenek ilyen elvei mint Neked, annak is borzasztó megemészteni...
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni!
Én sem a tutit akartam megmondani. Kinek mi jön be. Én így éltem meg, így látom. Persze kaptam érte én is anno. Hogy miért így csinálom, jól el lesz kényeztetve.
Tudom, hogy ikrekkel nagyon más lesz. Meg persze csendben reménykedem, hogy nem lesznek olyan bömböldék, mint a fiam. Most nem látszik rajta, tündér, vigyori, de az első 3-4 hónapot gyakorlatilag végigbőgte. Én meg teljesen készen voltam. Mert az egy dolog, hogy sír, természetes, de amikor éjjel-nappal és órákon keresztül... na az már sok. És persze semmi baja nem volt, egyszerűen sírós baba volt.

Amonré!
Alapvetően Manó is a saját ágyában alszik, de ha sokszor felriad vagy rosszat álmodik, akkor áthozzuk. Inkább, mint hogy egyikünk óránként rohangáljon. Amúgy ha nincs semmi gáz, akkor elvan a helyén, reggel, ébredés után szokott fülig érő vigyorral megjelenni. Ja, és ha ez az "átosonok anyáékhoz" úgy sikerül, hogy rám hozza a frászt, na az az igazi móka. Olyankor egyszerűen gurul a röhögéstől. :lol:
vovanda

ui: vita. Szerintem amíg nem vérre menő és sértő, addig épít. Az ember mindig tanulhat újat.
vovanda

Vovanda: mi eppen most keszulunk 150 cm-es agyat venni hogy ha neha at akar jonni egy-egy gyerek atjohessen mert most nem fernenk el. :lol:
Sajnos tenyleg sok siras - rivas lesz mert pl. mig az egyik eszik a masik bombol es forditva, kell majd Neked segitseg!!! Viszont csodallatos dolog ikreket nevelni, enyemek mar olyan jol elvannak egyutt, jokat rohognek egymason es egymasra masznak. Tunderiek! Minden faradtsagot meger!
Sajnos nekunk csak az elso 2 honapban volt segitsegunk aztan elment a nagymamam es egyedul kellett megoldanunk. Muszaly volt "rendesen" aludnunk, azert irom idezojelbe mert a mai napig fokeltenek parszor es nem csak a kicsik. Tegnap ejjel pl. a nagy pisilt be. :roll: De ha a kicsik fol is sirnak egy simi, cumika, puszika es alszanak tovabb.

KépKép
KépKép
tontica

Amonré!

Dorka csinálta ezt egy időben, sokszor így is aludt, a frászt hozta rám, mert olyan "betegesen" néz ki, aztán egyszer csak elhagyta. Nem piszkáltam érte sosem, nem igazgattam a kezét, magától múlt el.

Alvás téma: Totál egyetértek Fannival, mindenki úgy csinálja ahogy jólesik neki, a véleményét/módszerét meg mindenki nyugodtan írja le ide, hátha tanulunk belőle, szerintem ezt itt sosem volt probléma.
Jó kis csapat ez!

Délelőtt voltunk a parkban játszani, hintázni, csúszdázni, négyre megyünk Gryllus Vilmos koncertre.

Puszi!

Judit

jucicuki

Tontica!
Segítségem annyi van, hogy a nagyra szokott vigyázni egy tündéri csaj, mondtam neki, hogy ha itt lesznek az ikrek, jobban igénybe lesz véve. Meg esetleg a legelején anyukám, de ennyi. Utána nekem kell megoldani, na meg telefonos segítséget bármikor kérhetek a nővéremtől (4 gyerkőcöt nevel). Párom anyukája is dolgozik, ráadásul kb. 200 km-re lakik.
Ja, az új kanapénk 170 cm szélesre nyitható. :lol:

A nagy neked mikor és hogyan lett szobatiszta? Manóval küzdeni kellett már a pisinél is (nem akarta, pedig ment már), a kakival a mai napig gondunk van. Érzi, tudja miről van szó, mégsem hajlandó bilibe/WC-be intézni. Erre a hónapra még az oviból is itthon fogtam, hátha javul (már az óvónők is morogtak) de megállt a tudományom, nem tudom, mit csináljunk. Nem erőltetünk semmit, nem szidtuk meg soha a balesetek miatt, mégsem. Oviba meg menne, unatkozik itthon. Nincs valami ötleted?
vovanda

Köszönöm csajok a tanácsokat!Reggeli után nem altattam vissza őket.Jázminnál bevált,uzsi után 2 órát aludt! :D Szabinál már másképpen alakult.Uzsira olyan fáradt lett,hogy nem evett semmit,csak üvöltött.Nagy nehezen elaltattam,ami tartott 20 percig. :? De majd csak megszokja ő is.A délutáni ceremónia még zajlik.

Akkor éjszakára is felejtsem el a tápit mostmár,és csak vízzel kínáljam őket?

Kép
ani0227

Ani
sajnos éjszakai harcokban nem tudok segíteni,enyémek ha nincs semmi bajuk akkor alszanak éjjel 3 hónapos koruk óta.

Bercus lerobbant.Benyaltuk azt hiszem a barátném fiának a torokfájós-köhögős vírusát.Kicsi hőemelkedése van,nyűgös,köhög meg szörcsög szegénykém.De többet alszik mint máskor hála az égnek.
Marci reggel 6-kor kelt,fél egykor ebéd közben dőlt ki.Gondoltam halleluja.Én kis naív.Röpke 25 perc alatt újratöltődött a gyerek.Valami hihetetlenül csintalan lett az utóbbi időben.
Elküldtem őket apával a lidl-be harisnyáért,mert reggel hoztam 4 db 62-68ast,De ici-pici Bercusra nagy.Most vehetek neki 50-56ost a kis rövid lábaira :lol:

Rossmannos pampers akciót láttátok?
Sleep&play jumbo pack 2599Ft,4 csomag törlőkendő 1497ft
21-től
Vendég

Ani!
Én Manó éjszakai kajááját fél éves kora után fokozatosan csökkentettem. Utána egy darabig teázott éjjel, aztán arról is leszokott.

Banika!
Sajnálom a takonykórt. Sajnos nagyon könnyen átragasztják egymásra. Én most azon csodálkozom, hogy a múlt héten a tesóméktól nem kaptunk el semmit.
vovanda

Ani,
Én nem nagyon tudok neked segíteni, mert nekünk sem a nappali, sem az éjszakai alvással nincs gondunk. :D
2,5 hónapos korukig volt, hogy sírtak éjjel. Ha nagy sírás volt, akkor szerencsére nálunk bevált, hogy rajtam vagy apán aludt az amelyik nyűgösködött, majd szépen visszatettem az ágyba. 2,5 hónapos koruk óta tulajdonképpen végig alszanak éjszaka. Kezdetben olyan 3-4 óra felé még nyöszörögtek, de nem ébredtek fel, nálunk elég volt ilyenkor hasra fordítanom őket, plusz egy kis simi, én nem adtam nekik semmit. Most már ez sincs, este kb. 22-től reggel 8-ig húzzák a lóbőrt. Nagy mázlink van! :wink: :oops: Nappal pedig kb. 3-szor alszanak hosszabbat. Reggeli után még visszaalszanak 1-2 órát, illetve délután is szoktak aludni kb. 2*1 órát. Mondjuk ezt én nem szabályozom nekik egyenlőre, úgy alszanak ahogy akarnak. :D

Vovanda,
Én van olyan eset amikor sírni hagyom őket, mert az a legjobb nálunk. Amikor pl. nagyon fáradtak semmi nem jó, kézben pl. csak addig nyugodtak, amíg le nem teszem őket, utána azonnal üvöltés van, és még jobban mint előtte. Kb. 5 perc és elalszanak ilyenkor. Persze amit te írsz, hogy 1,5 órát nem aludt, hanem sírt, az más. Azt én sem hagytam volna/hagynám, mondjuk nálunk ilyen még soha nem volt.

Fanni,
Tökéletesen igazad van. Kinek mi vált be, mit érez jónak úgy csinálja. A gyerekeink is fullra különböznek, mi is, nincs olyan módszer, ami mindenkinél bevállna. Az biztos, hogy mindenki a lehető legjobbat akarja a gyerekeinek. A topic nagyon jó, mert megosztjuk egymással a tapasztalatainkat, módszereinket, aztán vagy hasznosítjuk azt, vagy nem. :wink:

Banika,
Jobbulást Bercusnak!

Hoztam mai képeket:
Kép Blanka művelődik :D Kép Szia anya! :D

Kép
rebe
Dunaharaszti

jajj rebe de édik a csajok :D nekünk is van ilyen könyvbigyónk anditól vettük :D
fanni :wink: :wink: pusz
vovanda tonti :D én egy nagy ágyban alszok a két pici lányommal és úgy vagyok vele most ez így nekünk jó aztán más úgy csinálja ahogy akarja.én is :D :wink:
van új babakocsink be be be Kép

lanyané

Kép

lanyané

Lanyané!
Klassz az új járgány! A csajoknak is tetszik? :lol:
vovanda

Banika, Sleep and Play nekünk annyit ért, mint a.... aa..... halottnak a csók. Folyton átázott a pelus. Sztem sz*r.

Kép
an°°di

Köszönöm mindenkinek a hozzászólást,tényleg nagyon jó ez a topic!Hogy miért is nem léptem be hamarabb.... :oops:

Rebe!
Nagyon szépek a csajszik!

Lanyané
A régi nem vált be?

Ja !És még valami!
Bébikomp!?Kinek mi a tapasztalata,ill.véleménye? :roll:

Kép
ani0227

Nekem egyik pelussal sem volt gondom.Illetve a libero 2-es túl vastag volt a pipszárlábú kölkömnek.Berci pampers fenekű,Marci meg libero popó.Csak az a rohadt balzsam ne lenne a pampersbe.A sleep&play legalább jószagú :lol: :lol: :lol: :lol:

Ani
Nekünk tuti nem lesz bébikompunk.

Lanyané
Szupi a járgány

Rebe
gyerekeim is ebből művelődnek ezerrel :lol: Bár egyszerre kell mindegyiknek és olyankor rángatják jobbra-balra :lol: :lol: :lol:
Vendég

Ani

Én biztos, hogy nem veszek bébikompot.nem tertom jónak, több szempontból sem:
megterheli a ygereket, mert akkor is áll benne, mikor már ő saját magától nem bírna,ugye kiszállni sem tud belőle.
körülötte van egy védőperem, ami miatt nem ütközik , esik soha.

amit viszont helyette kapnak majd a csajok:
játékasztal. ezen is vannak játékok, mint akompon, csak itt ő áll oda hozzá.ha meg már nem bír ott állni, leülhet, vagy amit akar.

Járássegítő. játszhat vele ülve, vagy tolhatja.de már csak akkor tudja tolni, ha ő maga tud menni.

szanet

Ja pelus

nekünk a Sleep and Play is jó.amúgy én ezt, a sima pamperst, és tescósat szoktam venni.amúgy meglepődtem de atescós nekünk bevállt!és baromira olcsó , mikor leárazzák

szanet

De jó, hogy nincs vita :D

Szanet :P
Teszel fel egy képet erről a játékasztalról? Érdekelne, hogy milyen. Köszi!

Mariann :P
Nagyon tetszik a kocsi! A színe is vagány és jól kormányozhatónak tűnik. Új, vagy lőtted valahol?

Rebe :P
Szuper ügyik a csajok és édesek is.
Nálam Márkó napról napra ügyesebb. Már megfogja amit elér. Milcsikémet még ez nem izgatja, ő inkább csak néz még, meg püföl :lol: Ja és nagy dumás :lol: De ilyen minifekvőtámaszt még nem tudnak 8)

Vanda :P
Nem lesznek bömböldék? He-he. Amikor mindenki jött a sztereotip dumával, hogy "nem irigyellek", "két fiú? nagyon nehéz lesz", és még sorolhatnám, én mindig csak mosolyogtam és mondtam, hogy tudom-tudom. De nem tudtam :oops: :lol: Az ikrek tényleg több, mint 2 gyerek... ezt is mondták... De az a jó, hogy vannak itt olyanok, akiknek már nagyobbak a gyerekei és ők adják a reményt, hogy tényleg könnyebb lesz. Azt meg úgyis tudom, tudjuk, hogy "megéri" 8) De a segítség... az szerintem nagyon kell... Legalábbis nekem. Persze csak a "jó segítség" hasznos.

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Sziasztok!

Fanni, Jázmin 4710, Milán 4770gr.Nálunk mindketten szerettek hason,Miota Jázminnon van a terpeszes rugi,azota nem igazán szeret hason lenni.

Rebe,Hát a lányaid nagyon fognak csábitani .Szinte a gépen keresztül követelik a puszit(legalábbis nálam :wink: )Jaj én végig azt httem,hogy Dunakeszin laktok :oops:

Lanyané,a mi verdánk is hasonlo :D mi is is igy alszunk.apa éjszaka mindig bekukkant hozzánk :lol:

Banika,Binyek már vagy háromszor rolatok álmodtam,hogy nagyon joban vagyunk és átjárunk egymáshoz :lol: Bercinek jobbulást!!Nálunk Milán már másfél honapja állandoan taknyol.doki szerint ninsc mit tenni,csak szivni,Szegényké,nek az orrlyuka olyan lessz mint egy tehéné :?

Hát szopizásban néha összejün a 3 ora néha nem :? nagyon fáraszto,de megbeszéltem magammal mig birom cérnával addig szopizunk.ma átjöttek a barátaink.jo sokan voltunk,de élveztem,hogy dumcsizhattam velük.Dobok pár képet
s.csilla

Szanet,engem is érdekelne a játékasztal és képek a csajokrol :D
s.csilla

Fanni

én mondjuk nem ezt néztem ki, de ez is egy játékasztal:
http://www.neobaby.hu/index.php?PHPSESS ... 45202083e9

szanet

szanet

Kép Kép Kép a mienk ilyen,van hozzá két lábzsák is
s.csilla

Ani!
Nekünk sem lesz bébikomp. Nem is volt. másnál láttam, inkább nehezíti mint segíti a járás fejlődést.

Fanni!
Én azért bizakodó vagyok. Tudom, hogy nehéz lesz, de megoldjuk.

Csilla!
Jó kis buli lehetett. :lol:
vovanda

Bébikomp NEEEEEE!

Persze ez ugye megint csak az én véleményem, de úgy látom sokan egyetértenek.
Szerintem ez csak a szülőnek kényelmes, azért találták ki.
Nekünk van Chicco-s játékasztalunk, de nem ez a fajta, amit Szanett tett fel, de nagyon szeretik a lányok, ketten elférnek körülötte, rengeteg minden van rajta, most már tologatják is :lol: + járássegítős bébitaxink van, jelentős igénybevételnek kitéve.

Akinek esetleg van Metro kártája, október 16-tól Bébijáték vizipark csak 5988 ft, élőben nem láttam, de az újságban nem néz ki rosszul és jóval olcsóbb, mint a Chicco.

Gryllus Vilmos jó volt, bár gyerekeim nem tudtak megülni a kis fenekükön, néhány kilométert gyalogoltunk, ki-be, fel-alá, viszont hazafelé Dorka énekelt :D

Judit

jucicuki

Mi is tescos pelust használunk, most volt akció 68 db (3-as) 1600 Ft volt, vettünk vagy 10 csomaggal :) a törlőkendőben viszont nem szeretem a tescosat, hanem a Mülleres a sárga csomis a jó. hasonló mint a Nívea.

nekünk már van játszóasztalunk, Fisher Price, azt is használtan vettem egy ezresért :) sztem nagyon jó. igaz német, de nem baj :)

Lanyané, jó a kocsi? és mi lett a másikkal? sikerült eladni? ez milyen széles??

zsuzska80
Szombathely

Kép

jucicuki

Na sikerült nektek bevarázsolnom a Metróst, kis szerkesztgetéssel

Judit

jucicuki

Szanet :P Judit :P
Köszönöm! Nekünk is lesz majd ilyen :D csak még megvárom, amíg kúsznak-másznak.

Judit :P
Elolvastam, amit írtál a játszóházról. Erre gondoltam... A játszóház üzemeltetői is szólhattak volna a kedves szülőknek, hogy ez nem az ő gyerekük szintje... Még jó, hogy senki sem sérült meg...

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Csilla :P
A gyerekek súlya tökéletes. Biztosan nem éheznek :lol:
Ennyi gyerek mellett tudtatok beszélgetni is? :lol:
Nálam a barátnőm volt 2 gyerekkel, meg ugye az én két gyerekem és egyetlen történetet sem tudtunk végigmesélni egymásnak :lol:

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

10-re megyünk oltásra. Remélem, ma be is adják nekik... Attól tartok, egész télen fognak kicsit szörcsizni... akkor sosem kaphatják meg? :shock: Na meglátjuk...
Most mértem, lázuk nincs, 37,4 és 37,6 a popsiban...
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni, nem voltak rá felkészülve, szerintem, hogy ennyien lesznek. A színpadon műsorok is voltak, meg büfé, meg lufifújás és nem volt elég ember.
Ha fizetős lesz, már biztosan nem lesznek ennyien.
Csak azért akartam kipróbálni, hogy mit szólnak hozzá a csajok, elég nagyok vagyunk-e már hozzá. Szépen el is lettek volna, ha nem ijednek meg a nagyoktól.

Hát nem tudom, ez gondolom orvostól is függ, hogy beadja-e. Végül is ez nem láz...

Judit

jucicuki

Sziasztok!

Rebe: gyonyoruek a Lanyok!!! :D

Ani: mi vettunk bebikompot aztan hasznaltuk vagy egy honapot es azota ott all foglalja a helyet es meg eladni sem tudom. :evil: Gyerekek nem szeretik inkabb masznak. Szoval en nem vennek a helyedben!

Csilla: nagyon edesek, anyam mennyi gyerek! :lol:

Lanyane: jo a kocsi!!! Nem eshetnek le a Lanyok az agyrol? En ugy felnek, mondjuk nekunk kozepen van az agy nem a falnal.

KépKép
KépKép
tontica

tonti milyen gyönyörű anna szeme,alexnak még olyan különleges?sarokban van kipárnázok mindenhol meg én vagyok a védőfal :D tegnap esti etetéstől mindketten az ágyukban aludtak hajnal ötkor szörnyen megilyedve ébredtek,hogy hol vannak :oops: :lol: alig bírtk nyugodni apa is átrohant a szobából mi a baj aztán segített megetetni majd eggyütt bújtunk a cunákkal reggelig.
nektek szoktak a gyerekek rosszat álmodni :?: álmukban sírnak néha rá is kezdenek :cry:
szanet az a játékasztal nagyon király én is szeretnék majd és ami ott van az oldalon chicco járássegítő az ikresen vettem már 4Eft.-ért elraktam későbbre annyiért elég jó ár volt.
fanni drukkolok az oltásra,mi szerdán kapjuk.
zsuzska még nem sikerült eladni a bergont :cry: de ez olyan könnyen kormányozható ,használtan vettem de tipp-topp
csilla cukik vagytok,nekünk nincs lábzsák de megoldom(tavaly ilyen mercink volt :wink: ugyan ilyen fehérbe)
banika---"berci panpers fenekű,marci liberó popó" :D :D :D
nekem a csajok liberó popók
ja van pár csomag 7-14kg-ig 44db-os huggies pelus eladó 1700ft-cs az auchanban 2500ft akinek bevált.
ani a bergon nekm nem vált be a lakótelepre meg nem fér be a kocsimba de mostmár reszkess ikea :D
vovanda ma megyünk sétizni de tuti tetszik nekik is :wink:
andi "a...aa csók :D :D :D

lanyané

Fanni!
Azt mondják az okosok,hogy aki nem tudja hasra tenni a gyerekét,az csinálja azt,hogy üljön le hátradőlve és tegye a mellkasára a gyereket,mert ott is támaszkodnia kell meg tartani a fejét,de lehet közben beszélgetni vele,így nem veszi észre,hogy hason van. :wink:
Próbáld a sütőtöklevet,mert az édes!

Mariann!
Jó a kocsi!A miénkre érvényes licit van a Vaterán,azért húztam a választ neked... :oops:

Csilla!
Örülök,hogy ilyen jó barátnők vagyunk! :lol: :lol: :lol:

Zsuzska!
Mi is tescos pelusban nyomjuk és a sárga mülleres popsitörlőt használjuk! 8)

Nekünk se lesz kompunk,az biztos!Én se tartom jónak...

Banika!
Jobbulást Bercusnak!Ilyenkor beteg lesz a másik is?

Rebe!
Tök édik a csajok!

Ani!
Üdv itt!A legjobb helyen vagy!Sokkal jobb,mint az ikresek.hu,mert ott csak mindenki kioktatja az embert.Én már oda nem is írok semmit,mert csak szép lehet az ember,okos még véletlenül se... :roll:

binyek

Lett egy édes képünk Majussal: Kép

binyek

Binyek: jaj de jo ez a kep!!!! :D Amugy meg szoktam am lesni a kepeidet!!! :wink:

Lanyane: bizony van ilyen, meg a nagy is szokott rosszat almodni es akkor folsir, folkel de nagyon ritka, amikor kissebbek voltak tobbszor volt ilyen. Egyutt alvas szuper lehet, olyan jo amikor ott szuszognak melletted, enyemek csak le akarnak maszni az agyrol, egy percre se maradnanak nyugton.
En azt szeretnem majd ha nagyobbak lesznek hogy mind a 3 gyerek egy szobaban aludjon ha lehet egy agyban is vagy 3 agyban de kozel egymashoz. Nagyon jo emlekeim vannak a gyerekkorombol amikor este rohogcseltunk meg beszelgettunk a tesoimmal es sosem feltunk eggyutt. Persze amikor kiskamaszok lettunk mar mindenki sajat szobat akart. :roll: :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Binyek
Még nem tudom beteg lesz-e a Marci is,de gondolom nem mivel ő folyamatosan szedi a Zinnatot a műtétig a vizeletfertőtlenítés miatt.Emiatt gondolom hogy az antibiotikum megvédi.
Bercus baja sem komoly,a lecsorgó váladéktól köhög.Kapott köptetőt meg orrcseppet,szerdán kell hívnom a dokinénit hogy van-e változás az állapotában.Legalább feleslegesen nem kell becipelnem.Azt mondta nyugodtan adjak nekik cebion cseppet főleg ha kicsit taknyosak.Ezt is már akartam kérdezni tőle,de ismét megelőzött :lol: :lol:
Ikreseket én is csak olvasom,nekem ez a csapat közvetlenebb.Az kicsit zártnak tűnik.

Lanyané
Enyémek is felsírnak néha álmukban.Biztos vmi rosszat álmodnak,mert kicsit felveszem 1-2 perc múlva már édesdeden alszik az ágyban.Szerintem fel sem ébred.Talán kétszer volt,hogy nem hagyta abba a Marci,akkor felkapcsoltam a villanyt,kinyitotta a szemét,nyugtázta hogy én vagyok és aludt tovább.A műtét után biztos gyakrabban lesz ilyen nálunk.Oltások után csinálták eddig.De lehet,hogy csak véletlen egybeesés :lol:
Vendég

Tontica
Mi sosem aludtunk az öcsémmel.Állandóan játszottunk este lefkvés után,de olyan csendben hogy sose buktunk le :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Lanyané!
Manó nekem még elég sajátos hangeffekteket is produkált pár hónaposan. Én meg majdnem szívbajt kaptam, de persze semmi nem volt. Álmodnak, Baluval még most is előfordul hogy felnyekereg, szeme nyitva, ül az ágyában de látszik, hogy nincs magánál. Nem emlékeznek reggel az egészre.
vovanda

Lanyané,
Jó az új kocsitok! :wink:
Az enyémek is szoktak rosszat álmodni, felsírnak, de pár pillanat az egész. Mire berohanok, már nincs semmi, édesdeden alszanak. :wink:

Ani,
Mi nem veszünk kompot, nagyon sok rosszat olvastam róla. Viszont az asztalka, vagy a bébitaxi szerintem is nagyon jó, azt hiszem ezekre mi be fogunk nevezni. :wink:

Banika,
Mi most Libero popók vagyunk! :lol: A pamperstől Zsaninak kiütéses lett a feneke. Mondjuk nekünk a babylove is nagyon bevált.

Csilla,
Jó kis husiban vannak a gyerekek! Jó sokan voltatok! :wink: :lol:

Binyek,
De édi ez a kép! Egyem meg a kis husiját! :wink:
Ikreseket én is olvasom néha, de nekem is olyan zártnak tűnik.

Csajok, Zsani popója megint kipattogott, meg az egyik oldalon már csúnya piros folt is van, olyan 1,5 cm átmérőben. Tegnap már levedzett is kicsit. Bepanthennel kenem, egyéb ötlet, hogy gyorsabban elmúljon???

Kép
rebe
Dunaharaszti

Rebe!

Sudo krém és próbáld minél többet levegőztetni a popsiját pelenkázáskor és pár napig cseréld sűrűbben a pelust.

Judit

jucicuki

Rebe!
Neogranormon is jó, vagy írass a gyerekorvossal "kutyulós" gyógyszertári krémet. Hamar el fog múlni.

Csajok!
A lényeg az előbb lemaradt: voltunk reggel UH-n. A kismanók iszonyatos tempóban nőnek, a fejük 10 nap alatt majdnem 1 cm-t nőtt. Szóval a két buksi 60 mm, a súlyukat a doki olyan 40 dkg-ra saccolta. Nekem már teljesen kaotikus volt a monitor, a doki szerintem a cipőméretet is nézte. :D
vovanda

Sziasztok!

Alvástéma. nálunk Marcinál a sírni hagyás jött be, de fogalmam sincs, hogy ez 2 gyereknél hogyan kivitelezhető, gondolom sehogy...

Bébikomp: én sem szeretem, mondjuk nem is próbáltuk...

Banika: köszi a babakocsis segítséget, tegnap a 12 hetes UH-n minden rendben volt, így tegnap meg is vettük a Peg Peregot, nagyon szupi, ha nem írod le a címet, lehet még mindig csak keresnék :roll:

Kép
Kép
nikole

Sziasztok!

Banika: sajnalom hogy betegek vagytok!

Vovanda: elfelejtettem multkor irni a szobatisztasagrol hogy talan nem ert meg meg ra fizikalisan merthogy egeszen biztosan nem akarattal kakikal be.
Az en fiam masfel eves volt amikor szobatiszta lett egy het alatt es azota is csak neha van baleset, kaki soha. Akkor fejlodott kicsit vissza amikor szulettek a babak de csak 2-3 honapig tartott azota minden ok.
Amit mi csinaltunk hogy minden pisi, kaki utan nagggggggggggyon, nagggggggyon orultunk, taps, dicseret, oromtanc :lol: es ami meg nagyon bejon a fiamnal (ha pakolni kell vagy gyakorolni irni vagy valami olyat kell csinalnia amit nem akar) a matrica, szep szines, csillogo matricakat vettem, van kocsis, micimackos, allatos stb. es ha valamit jol csinal kap egyet amit a fuzetbe ragaszt es 10 matrica utan kap egy jatekot, persze nem nagy ertekben (kiskocsi, kiskony stb.) a lenyeg hogy O maga valassza ki!
Remelem segitettem bar biztosan mindent kiprobaltatok mar!

Na, mennem kell, hogy nem tudok soha mindenkinek irni, allandoan rohanni kell! :evil:

KépKép
KépKép
tontica

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?