Vindolanda és a többiek
Nem a butulással van a gond

persze én is ittam alkoholos tartalmú italokat itt ott, játszótér is volt közte. A gond az, hogy minek kell az üvegeket, cigi csikket, cigis dobozt és egyebeket a gyerekek homokozójába és körülötte szétdobálni, amikor ott a kuka 2 lépésre.
Granda
utólag is nagyon boldog születésnapot neked!
Móni
Biztosan lesz mit

persze remélem az ügyben is, ami miatt erre jártatok. A hét lehet, h jó nektek akkor?
tiffani technika az szuper...csinálsz nekem lámpát? Bele vagyok őrülve
Bank-így kell ezt csinálni és máris megvan a gyors hitelügyintézés

még lehet némi kedvezménnyel is.
KTimi
Nagyon jók a képek és Ádi tündéri

és a delfin simogatás...hát az nagyon tetszik
Nekünk van FP tanuló kutyus. Szereti, de egyelőre még nem köti le hosszabb időre, az az igazság. Most a cipőfűzőjével még hosszabb ideig elvan
Ez az iwiw-es dolog azért nagyon durva....
Sense
Nem a tea a lényeg a fogfájás nyugtatásban, meg nem is a folyadék. Maga a szopizás folyamata nyugtatja meg őket.
Tali: én benne vagyok! Nekem a nov 1.-i 7vége nem jó valószínű.
Heni
Szép lett a fal
Dettyk
Gratula és 12 fog az rengeteg!!!
Viranka
Jajj nagyon cuki, ahogy farkasszemet néz a zsiráffal
Zárt fórum: engem igazából nagyon sok emlék fűz ide, de ha mindenki megy én sem maradok itt egyedül. Amikor a babákról beszélünk szerintem az nem annyira titkos és ha olyan téma van azt gmail-re leírhatja mindenki.
Azt hiszem azt pont ezért is hoztuk létre.
No szóval, hogy konkrét legyek egyelőre a babanetre szavazok.
Ágica
Timi
Kitartás, mit biztosan támogatunk. Te egy f@sza csaj vagy és biztosan mindent sikerül majd elrendezned.
Vindolanda
Lehet, hogy titokban kipróbálta??!!
És ez a munka jobban tetszik, mint a múltkori?
Szia Berni, Anikó15 gyere csak nyugodtan!
Viranka
Válaszoltam gmailre
Próbáltam visszafogni magam, hogy az első képen ne hangosan röhögjek

csuda egy figura a kicsi fiad
Annyian írták, hogy babóca elindult, hogy már követni sem tudom. Gratulálok minden járogató babának!
Mesi
A zenebölcsi szerintem teljesen olyan mint a Ringató, persze lehetnek apróbb eltérések, de a lényeg ugyanaz
Szerintem akármelyik is nagyon jó

ha a foglalkozást tartó személy szimpatikus
Irina
Hiszti nálunk is van ezerrel. Mindig bepróbálkozik a lelkem, hogy így fejezze ki bármilyen nem tetszését. A leginkább bevált módszer az, hogy nem veszek róla tudomást és akkor abbahagyja, normál esetben.
Ha valamiért nem, mert pl. fogzik, egy idő után odamegyek, nyújtom a kezem és mondom neki, hogy álljon fel. Ilyenkor általában megfogja a kezem és akkor modnom, hogy menjünk el a fürdőbe és megmosom egy kis hideg vízzel az arcát.
De csak finoman, hogy kizökkentsem a hiszti állapotból. És utána terelek. Ez így általában szokott hatani.
Karácsony: mi vettünk neki lego quatro-t az a duplo előtti, jó nagy építgetős játék. De persze baba függő Lilla szeret építgetni. Van még egy mobil telefon (FP) (imád telefonálni) és még szóba jöhet persze nem tőlünk gyermek zongora (olyan kis állatfejekkel, ami hangokat ad ki, ami van neki az nagyon egyszerű, de nagyon szereti), formabedobós játék, a fa építőkockákat is szeretik.
Ja és igen valaki írta a mágneses rajzoló táblát. Az is tök jó ötlet.
Anikó15
Nagyon édes Dávid!
PAnndi

kutya
Kolbi
Aztaa Máté miket épít
Poharat Lilla sem fogadta el egy ideig, nem tudom miért. Most újból elfogadja. Semmit nem csináltam közben. Szerintem periódusaik vannak. Próbálkozz...
Csütörtökön jó mászkálós napunk volt. A nagymamámnak kellett beszereznem egy gyógyászati segédeszközt, így talán el tud kerülni egy műtétet.
Délután meg játszón voltunk a barátnőmmel, szóval végül fél 7re értünk haza

11-től. Persze enni nem nagyon volt hajlandó egész nap nasikon kívül semmit, persze lehet csak nem ízlett neki amit vittem.
A játszón meg kicsit kiakadtam, mert van egy család aki a sok gyerekét mindig ide csapja le (lakásukhoz köel van nagyon) persze a szülők nincsenek lent a gyerekekkel. Van kb. 5 gyerek a legkisebb 2 év forma a legnagyobb 14 körüli. És a nagyok a kicsit verekedésre, rugdosásra, meg csúnya beszédre tanítják. (tegnap pl a hülye gci volt asztalon-direkt nem írtam ki)
És a kicsi persze mondta vissza. A durva az, hogy az amúgy normális lelkivilágú gyermekek is hamar utánozni kezdik ezt a viselkedést. Az én lányom pl. homokót szór a csúszdába (és ebben még semmi durva nincs) de például egy amúgy tündéri kisfiú (ismerem az anyukáját is meg a kispasit is) 3x jött oda, hogy direkt belerúgjon Lillába. A 3.nál az apja sikeresen elkapta mielőtt rúgott volna.

az anyuka szegény meg nem győzött mentegetőzni. Szerintem szörnyű, lehet ezt a játszóteret nagy ívben elkerüljük délutánonként. Nem akarom, hogy Lilla ilyen dolgokat tanuljon el.

meg persze tudom, hogy burokban sem tarthatom, de most nem érti még, hogy amit csinál az rossz dolog.
Hát hogyan magyarázzam el neki....
Szombaton
Lillát vittük nagymamához Kecskemétre és miután hazajöttünk onnantól estig pakoltunk. Este elvitt a férjem vacsizni

jó volt kicsit kettesben.
Vasárnap
Hát nagyon furcsa volt, hogy nincs ott Lilla. Megint egész nap pakoltunk

és szép rend lett, egy csomó dobozt megszüntettünk

lassan elmondhatjuk, hogy beköltöztünk.
Lilla nagyon jól érzete magát a nagyinál. Jól is evett, jól is aludt. Csak akkor döbbent rá, hogy anya is van, mikor megérkeztünk. Akkor aztán odaszaladt és rúgkapált össze vissza nagy boldogságában. Jó darabig meg sem foghatta más

még apa sem