A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Köszi a dicséretet!

A Lidl-ben képzeljétek szinte semmi nem volt Mátéra való!Olyan mérges voltam!Mindenből csak kicsik voltak,pedig a harisnya annyira cuki volt!Igy csak egy 3 db.os kombidresszt vettem,az is 62-68-as,de kibontottam,megnéztem és jó még neki.

Na,jó éjt!

Kép
melike

melike tényleg nem erre van szükségem...no de akkor inkább haggyuk....
kriszti:néztem de nincs a szájában semmi még a penész is elmúlt :roll:

csiri,hogy ti milyen idilli tökéletes anti tetovált,antinikotoinista,antinikotinista,nyugodt kiegyensúlyozott család vagytok...még jó,hogy vannak ilyen rossz anyák is mint én külömben az ilyen jóknak mint te nem lenne kihez képest jónak lenni

:wink:
Vendég

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.16 21:57-kor.
pironya

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.16 21:57-kor.
pironya

Ok Melike, hagyjuk a Barit, de hogy lehet ilyet leírni????? (én direkt nem is írtam erre semmit, mert a múltkorinak is meglett az eredménye) 8) 8)

[quote="Anonymous"]a írta:Anonymous lányommal is elbújtunk 1 évig a világ elöl,mert senki elött nem tudtam etetni itatni..mindíg ki kelet feszíteni a száját.egy átlag ember följelentett volna kiskorú kinzásáért!!és most kezdem elölről..kisértetiesen ugyan azt

Az a baj, hogy az ilyen esetek és ehhez hasonlók miatt tényleg szétesik a topicunk! De ez már rég megtörtént szerintem. :roll: :roll:
bszilvi25

Amúgy Csiri szépek a lányaid!!!! valamint nem rosz a karácsonyi ötlet!

Pironya: már meg szerettem volna kérdezni, hogy ez a fotózás úgy mindenestől (x alkalom) mennyibe kerül???
És még azt akartam mondani, hogy a negatívról rá tudják neked majd rakni cd-re! :wink:
bszilvi25

.....
pironya

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.16 21:58-kor.
pironya

[quote]c írta:siri,hogy ti milyen idilli tökéletes anti tetovált,antinikotoinista,antinikotinista,nyugodt kiegyensúlyozott család vagytok...még jó,hogy vannak ilyen rossz anyák is mint én külömben az ilyen jóknak mint te nem lenne kihez képest jónak lenni

Drága Bárány,Bari,Lia vagy akárki is az igazi Éned!
Nem vagyok minta anya és nagyon sokszor érzem azt,hogy nem vagyok jó anya sem!Nem vagyok antialkoholista és antinikotinista se,de legfőképpen antianya nem!És nem azért szültem 3 gyereket,hogy csak " a bajom" legyen velük és azt várjam mikor nőnek már fel végre!!!!Nekem is 3 gyerekem van és én is fiatalon szültem az első kettőt....nem is voltam még érett hozzájuk...viszont 30 egynehány évesen,már van egy csekély tapasztalatom,érettségem és elsősorban fontossági sorrend az életemben!!!!Ne azért vállaltam Öket,hogy várjam,hogy "maguktól" felnőjenek énpedig bulizzak,igyak és mint a gyárkémény füstöljek!Az Én életem is megmarad...bulizok,iszok,cigizek,de még nem most és nem a gyerekeim gyerekkorának kárára!!!!
Azt senki nem mondta,hogy rossz anya vagy,nem találok jó szót rá....talán eröltetett anya...és az ismételt névtelenségbe átmenőséged miatt megkockáztatom,hogy gyerekes is!!!(ami nem lenne baj,mert én is az vagyok néha,de tudni kel felnőtten,higgadt fejjel és felelőségteljesen gondolkozni,cselekedni 3 gyerekkel....mert ennyivel tartozom nekik,mert ÉN AKARTAM HOGY LEGYENEK!!!!
És nem vagyunk kiegyensúlyozott család sem,de törekszünk rá...és ha te is törekednél rá,és nem az állandó negatívumokon járna az agyad,akkor biztos érintenéd csak kicsit is azt a boldogságot és nyugalmat amit keresel és kutatsz....és tölünk kérded,mikor és merre keresd.... :wink:
Peace!!!
Vendég

Sziasztok!

Először is tegnap rohantam, és nem reagáltam, milyen szép babákokat láttam még Csirién kívül. (Övé volt az utcsó kép)
Szóval, Brigi, Marci, tényleg nagyon huncut szemű és huncut is ahogy elnézem a videókról :)
Szilvi, Mercike nagyon büszkén néz vissza a dédi kezéből és egy tündérke, nagyon szép baba!
Bari, Dávid nagyon is husis kis legény :) Boni ennél vékonyabb.
folyt.köv. Boni bekakált.

Kép

Kép
[/url]
stella40

És most leírom az ÉN véleményemet a baba etetéséről. SZERINTEM Ő tudja, mikor és mennyi kajára van szüksége, azt is tudja kb mire, de csak abból tud választani amivel megkínálom. Én soha nem erőltetem Bonit az evéssel. Pedig nekünk is voltak, vannak rossz napjaink, heteink. Volt, hogy 5 és fél órára evett. Amikor kb. ott az ideje, megkínálom tápszerrel, ha nem kéri, kínálok neki teát, vagy vizet, mikor mi van a cumijában. Sokszor miután iszik teát vagy vizet, már kéri a kaját. Ha nem, akkor időnként újra és újra kínálom, egyszer csak elfogadja. Boni sokszor variál a testhelyzettel is pl. Van, hogy csak fekve van, hogy az ölemben, most pl. az ölemben eszik, úgy, mintha szopizna és közben a szemére húz egy textilpelust. Ha valami nem stimmel, dobálja magát és sír. Ilyenkor nem erőszakolom rá a kaját, hanem megkeresem, hogy jó neki. Boni pl. nem "szól", hogy éhes általában, de ha meglátja a kaját akkor már türelmetlen.
A szilárd kaját pl. 4 hónaposan nem tudta kezelni, akkor letettük, most 2 héttel később próbáltuk újra, most már ízlelgeti, lenyeli.
Nem akarok senkit megítélni, csak leírtam a tapasztalatomat. Nem a saját vágyaimat akarom megvalósítani a gyerekemen, hanem egy önálló egyéniséget felnevelni.

Kép

Kép
[/url]
stella40

Bari!
Ide írok,mert a reggeli fenyegető leveled után,amit az iwiw-en kaptam Töled,töröltelek és nincs kedvem keresgetni és itt biztos olvasod!
Csak egy mondat még...
Én az általad leírtak alapján tudlak megitélni,nem ismerlek emberileg!Úgyhogy így gondolkozz!

Legjobb védekezés a támadás..... :!:

És sok sikert a továbbiakban!
Vendég

:?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 12:42-kor.
Vendég

Helló!

Úristen!Mi történik itt????!
Csajok,ezt nem hiszem el!Terhesen annyira mások voltunk (voltatok),most meg....

Nagyon szar éjszakánk volt.Máté többször is felkelt,mert hasra fordult és vissza már nem ment.Meddig tart ez?

Kép
melike

Kriszta:egyet értek!

Kép
melike

Jó reggelt!

Ma jó volt az éjszaka!! :D :D :D :D :D :D nem kelt fel!!!

Kriszta: én bírlak!
bszilvi25

Én senkit nem utálok itt!
Esetleg nem osztom a véleményét és ennyi.
Szeretek ide írni és innen véleményeket kapni.

Kép
melike

Kép Igazi pasi

Kép
melike

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 12:43-kor.
Vendég

Köszönöm Kiszta!
TE EGY IGAZ BARÁT VAGY!!!
Ezt vártam...tartom -e majd a hátam egyedül,holott mindenkinek ez a véleménye...ÉS AKI EZT TAGADJA AZ HAZUDIK!!!!
csak én felvállaltam többetek nevében...
Vendég

Van véleményem.Mindig mindenről.És lehet,hogy ezzel egy személytelen vagy mulya vagyok,de éppen ezért nem akarok ilyeneket írni,mert senkivel nem akarok veszekedni!
De mindent elolvasok és csak arra válaszolok,amire tudok normálisan.

Kép
melike

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 12:44-kor.
Vendég

Veszteni valóm nincs!
Úgyhogy íme a baritól kapott levelek!Eredetiek,nem változatattam rajtuk!Biztos írt azóta is,de letiltottam az üzijeit és nem kapok meg semmit,automatice törlődnek olvasatlanúl....

nézd nem vagyok gyerekes egyszerűen többet nem akarok írni a babanetre!ez gyerekes!igen egyszer amikor épp gigit űzted el szintén így gondoltam.de a többiek miatt visszajöttem,bár gigivel szemben akkor is gerinctelennek éreztem magamat..de mindegy.
ÉN MÉG MIÓTA DÁVID MEGSZÜLETETT EGYSZER SEM VOLTAM BULIZNI,PIÁLNI,ÉS EGYSZER SEM PASSZOLTAM ODA HÉTVÉGÉRE ENYÓSOMNAK(AKKOR SEM HA JÓBA LENNÉNK)NEM IS ENGEDNÉM,HOGY MÁS VIGYÁZZON RÁ CSAK AZÉRT HOGY A VALAGAMAT A BABANET ELÖTT MERESZTHESSEM.SŐŐŐŐ ÉN NEM A LÁNYOMAT HASZNÁLOM BÉBISZITTERNEK MERT NEM NEKI SZÜLTEM.
ÉS HA ELUTAZIK NEM VÁROM HAZA EZERREL,HOGY DÁVIDOZZON,VAGYIS VÁROM DE NEM AZÉRT,HOGY CSICSKÁZZON NEKEM!
ÚGYHOGY KOPJÁL LE RÓLAM DE GYORSAN MERT SEGÍTEK MEGISMERNI AZ IGAZI ÉNEMET ..AMIT NE KÍVÁNJ.SE ENGEN SE A BARÁTAIMAT..
AMÚGYMEG BIZTOS ,HOGY VALAMI NEM STIMMEL DÁVID EVÉSÉVEL ,AMI KIBORÍT IDEGILEG AZÉRT MERT MINDÍG A TÖKELETESSÉGRE TÖREKEDTEM,VISZONT HA AZ EVÉS ÁRA AZ,HOGY HATALMAS HÓFEHÉR HÁJGOMBÓC LEGYEN BELŐLE AKKOR SOSE EGYEN!!

egyszer sem etettem senkit,amit írtam igaz volt..nincsenek ilyen beteg hajéamaim,hogy mondjuk kitalálom,a gyerek hány,a gyerek sír..ezek valós dolgok voltak,én meg azt hittem ez egy olyan topik ahol nem csak a cigányos csiribiri babaruhákat mutogatjuk egymásnak hanem meghallgatjuk akinekj "nem tökéletesen"mennek a dolgai
a nyári topikban is rengeteg problémásan evő baba van..istenem nem lehet mindenki felnőtt korára egy hústorony!!!
és nem űztek még el senkit a problémájával...
sajnos ha akarom ha nem olvasom a mocskodat a babán,mert egy két"régiismerősöm"adja a helyzetjelentést,mert többen nagyon hiányolnak!!amúgy elég rövid az eszed mert te kezdtél ki engem..vagyis küldtél tetoválni,cigizni,meg inni!!
ezúton kérlek meg,hogy a rólam szóló irományidat mellőzd ezentúl a babán!!!
amúgy ez neked a fenyegető levél??akkor te tényleg kurvára nem ismersz...

ÉN NEM BÁNTOTTAM A GYEREKEIDET SEMMILYEN JELZŐVEL!!!!!
Vendég

És most megyek,felöltöztetem az imádnivaló hófehér kis hájgombócomat a cigányos ruháiba,lepasszolom anyósnak,majd visszajövök mereszteni a seggem ide......
Vendég

sziasztok...

hűű forradalom? kicsit felhúztam magam az olvasottakon.

nem voltam itt pár napig, mert a fiamnak kissé "elmentek otthonról", ezt úgy kell érteni hogy kb átvisítja a délelőttöket (nem, nem egyszerűen sír), és kicsit kivagyok idegileg. napközben csak és kizárólag ebéd után hajlandó aludni, azt is csak úgy hogy 5-10 percenként rohangálok be hozzá, hol a cumi kell neki, hol felsír, stb. szerencsére az éjszakák többé-kevésbé jól telnek. azt hiszem fogzik a drága. eléggé kimerültem az elmúlt pár napban és gondolom nem most lesz vége.

na de amiért ezt most leírtam... (Bari, neked is szól!)

van egy blog, amit olvasok. íme, itt a cím: http://picibaba.freeblog.hu/ - kéretik beleolvasni, és tanulni belőle. az előzmények (ha valakinek nem lenne ideje/kedve beleolvasni): pár nappal ezelőtt az anyuka addig mosolygós, 7 hónapos babáját be kellett vinni az ügyeletre, majd a kórházba... azóta élet-halál közt lebeg. minden nap egy icipicit van csak jobban, de még mindig nincs magánál, még mindig szinte a gépektől, az imáktól, a sokak által küldött pozitív energiától, a saját akaratából, a szülei kitartásából szerzi azt az erőt, ami igazán életben tartja!!! mert mindannak ellenére, amin keresztül ment az a csepp fiú, és a szülei, nem adják fel! nincs elege az anyának az anyaságból! hanem minden áldott nap új hittel, megerősödve, a legmaximálisabb optimizmussal ébred fel (ha egyáltalán aludt éjjel) a család, új nap - új esély - így indulnak neki minden napnak!

őket olvasva belegondoltam, hogy az én fiam nyűgje SEMMI az igazán komoly bajokhoz képest, hogy a szeretet TÉNYLEG mindenre megoldás. hogy a pici gyerkőcünk éltete, egyelőre csak tőlünk függ... az életben maradása is, a személyiségének a kialakulása is! azzal nyújthatjuk a legtöbbet, ha kiegyensúlyozottan, pozitívan, optimistán, a lehető legtöbb szeretettel és türelemmel próbáljuk őket nevelni úgy, hogy semmiképp ne gondoljuk azt hogy teher, még akkor sem ha sír, ha nem eszik, ha beteg, ha lázas, vagy ha bármi baja van. akartuk őket, szeretjük őket, az életünket adnánk értük!

és Bari, ami miatt neked is külön szóltam: néhány hozzászólásodban (mostanában, de még pocakos-korodban is) az anyaság tényét húzod le úgy, mintha egy csapás lenne!!! arról beszéltél az első hetekben/hónapokban hogy állandóan üvölt a fiad - mégis a tiéd volt a legeslegtöbb hozzászólás a babaneten. sajnálkoztál... de mit TETTÉL VALÓJÁBAN, ha állandóan itt tudtál lenni??? felhúzod magad a nem-evésen már hetek óta, mégis látni, hogy Dávidboy jobb súlyban van, mint sok más baba itt a topicban!!! te magad akadsz ki, hogy most cigi kell, meg hogy most úgy kivagy hogy elmész tetováltatni, stb... EZ A MEGOLDÁS?? hogy várhatod, hogy nyugodt, kiegyensúlyozott gyereked legyen, amikor te magad sem vagy az??? a gyerekünk a tükörképünk, én így gondolom... nézz rá, majd nézz magadba, és kérdezd meg magadtól: jól csinálom? aztán gondolkozz el a dolgokon.

bocsánat, egy kicsit kifakadtam. tény, hogy bár nem ismerem a blogoló családot személyesen, megvisel az is, hogy olvasom őket... ugyanakkor hálát adok a sorsnak azért, hogy az én fiam ha most hisztis és nyűgös is, de EGÉSZSÉGES! többé-kevésbé végigalussza az éjszakát, és minden nap MOSOLYOG RÁM! ez mindennél többet ér, nem sajnálok rá egyetlen percet sem. törődésre, nyugalomra van szüksége akkor is, amikor szétmegy a fejem a visításától. vállaltam, és tudtam hgoy nemcsak mosolyt kapok cserébe. és amióta olvasom annak a családnak a mindennapjait, mégtöbb türelemmel próbálok lenni Milánnal, és még szorosabban ölelem magamhoz. tudom, hogy az idő véges... és nem lehetünk együtt ÖRÖKKÉ - és nem vagyok pesszimista, épp ezért szeretném a rendelkezésünkre álló időt a legpozitívabb hozzáállásban eltölteni VELE, legyen az 10 20 vagy 50 év.

bocsi hogy hosszú voltam, csak egy kicsit szét vagyok esve és így jöttek ki a gondolatok.

mia_snow

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 12:45-kor.
Vendég

Szilvi, Hékás, Bettica, Melike, Csiri: szuperjó fotókat raktatok fel! ;)

forgás: Milán hasról hátra... újabban éjszaka is, akkor jön a panasz hogy fordítsam vissza. meg hason fekve kolbászol, hol erre van a feje hol arra, előre-hátra kúszik, szóval 1 percnél tovább nem merem magára hagyni a nagy ágyon sem. hátról hasra továbbra sem mutatja semmi szándékát... :roll:

csajok, akinek sport/esernyőre csukható babakocsija van: milyet vettetek? mik a tapasztalatok? milyet NE vegyünk? muszáj lesz beruházni egyre mert a miénk elég huzatos lesz télire. :(

mia_snow

[quote="oszman777"]. írta:oszman777..
most akarok venni botmixert,és van olyan amihez kis tálka is van,külön benne éllel+a botmixer fej.
...

az jóféle, amit említesz. nekünk sima botmixer van de azt is csak úgy tudom használni hogy egyszerre 2 adagot mixelek vele mert 1-et nem visz, kevés neki. :( amúgy 5ezer körül vettük és van hozzá egy hosszúkás műanyag "bili".

Milán eszik: reggel-délben-este szopi vagy fagyi-tej. tízórai gyümölcs: alma, barack, alma+barack, néha megy hozzá kevés banán, de az megfogja sajna úgyhogy nem nagyon merem. lehet előveszem a fagyasztóból a meggyet is, hátha ízlik neki. délután pedig alma-krumpli, alma-cékla-krumpli, alma-répa-krumpli, sütőtök-alma. sütőtök-krumpli - jelenleg itt tartunk. de szép adagokat eszik belőle, a mérőkén 200 ml van... nemtom hány gramm lehet. :D

mia_snow

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 12:45-kor.
Vendég

Na, még akartam írni, csak aztán az én nyűgös fognövesztős babócám lefoglalt.
Szóval, Barinál valóban azt éreztem én is, hogy igazából nem is akarja, hogy megoldódjon a problémája Dáviddal, mi itt adtunk mindenféle tanácsokat sajnálva a kisfiút, ő meg csak mondta a magáét továbbra is, csak, hogy az egész topic rá figyeljen. Csak arról szólt az élete, felénk legalábbis ezt mutatta, hogy egy nagy probléma az élete. Az anyaság nem erről szól. Soha nem tud örülni annak, hogy van 3 egészséges gyereke és bennük napról napra mennyi örömet talál.
Ilyen keményen Csiri mondta ki először a véleményét, de ez már sokunkban érlelődött.
Kriszta, gratula a forduláshoz :)
Boni meg ma reggel fordult meg először hátról hasra :) De csak azért csak most, mert el volt foglalva azzal, hogy háton fekvésből, hogy lehetne felülni :)
Ja és alul négy fogat indított útnak. Gondolom, nem kicsit fáj neki.

Kép

Kép
[/url]
stella40

Oszman, nekem is olyan botmixerem van amihez olyan hosszúkás edény van, abban én 1 kis krumplit is le tudok turmixolni, sztem jó.

Kép

Kép
[/url]
stella40

Stella: Milánnál 3 helyen látunk fehéredést... de én ezen elcsodálkoztam. az alsó 2 után nem a felső 2 jönne elvileg?

a botmixernél... a krumplival nekem sincs gondom, abból megy a kis mennyiség, de pl gyümölcsnél (ami ugye nyers, keményebb), már nagyobb mennyiséget tudok csak csinálni.

mia_snow

Ja, Mia, én még csak krumplival próbáltam.
A babák nem mindig olvassák el a könyvben, hogy mi következik, Boninak is az alsó első 4. Úgyhogy jól látod. :)

Kép

Kép
[/url]
stella40

Sziasztok!

Bari témáról van véleményem, de megtartom magamnak ;)

Stella: Boni nagyon ügyi :)

Mia: köszönöm a dicséretet :) Na és persze az ötletet is, hogy olyan botmixert vegyen az ember, amihez van keverőedény... Nektek milyen van? Csak hogy tudjam melyik küzd meg nehezebben a nyers cuccokkal... Meggyet már próbálgatnád? Nem lesz túl savanyú neki? Majd oszd meg velünk is, hogy ha sikerült megetetni vele, akkor mit tettél mellé ;) Engem érdekelne...
Esernyő kocsiról nem tudok nyilatkozni... Én most vettem egy nagy batár babakocsit az óriás fiamnak :) Retrus lett, mert ennek jó nagy a fekvőfelülete és ráadásul nem süpped, mint pl a régi Graco, így hasra tudom tenni. A kerekei is jó nagyok és a tolókarja átfordítható. Sajnos nem bolygósítható a kereke, de szerencsére a méretéhez képest nem egy nagyon nehéz kocsi. Ja és mózes-szerűvé alakítható... Később pedig sportkocsiként használható.
A másik befutó nálam a Bergon lett volna, de az használtan egy picit drágább lett volna, mint ez volt (szintén használtan)...

Kriszta: Zétinek is gratu a forduláshoz! :)

Csiri: Milyen volt a séta? ;) Ne húzzátok fel magatokat, lányok!

Melike: Dettó! hideg van nálatok, hogy ennyire be van öltöztetve a bébi? Egyébként nagyon helyes, igazi kiskrapek :lol:

Szilvi: Irigykedem az éjszaka végigalvás miatt ;) Ügyik vagytok :)

Pironya: A képekre én is nagyon kíváncsi leszek! A képeket szkenneld be és akkor meglesz digitálisan is. Esetleg kérdezd meg egy fotós boltban, hogy a filmről lehet-e ilyesmit csinálni. Azt tudom, hogy diafilmet lehet szkennelni, ha a szkennernek van ilyen funkciója...

Andóca: Merre vagy? Délelőtt nem jelentkeztél! Se skype, se msn, minden oksa?

A fognövesztős babáknak jobbulást és hatalmas cuppanóst ;)

Tegnap jártunk Lidlben... Vettem 74-80-as hosszúujjú bodyt 1 csomaggal, 2 kezeslábas pizsit és egy harisnyát. A pizsik akkora méretűek, hogy csak néztem. A párom is mondta, hogy ezt tuti nem kínaiak csinálták :lol: Tehetem a szekrénybe, mert egyenlőre óriási, de a többi sztem most jó lesz ;) Köszi a tippet!

Annyi mindenre szeretnék reagálni, de kútfejem van és nincs türelmem újra átolvasni még vagy 5 oldalt ;)

No, akkor egy pici önzőzés a végére: Bence úgy döntött, hogy anya egye meg, amit főzött :lol: nem kellett neki a sárgarépás sütőtök. Aztán az alma sem... Ma reggel az imádott pép sem kellett neki... Így jártam ;) Alig evett valamit, de most délben már elég éhes volt a drága, mert csak elkezdte enni az almáskrumplit :) Persze csak és kizárólag cici után. Tudja mi a jó és ha abból nincs sok, csak akkor jöhet a b menü :lol:

További szép napot!
Akire nem reagáltam, millió bocsánat!!!

Kép

Kép
bettica

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.05 15:40-kor.
hékás

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.16 22:03-kor.
pironya

Köszönöm lányok a megerősítést,jól esett és Üdv itt Hékás :wink:

Most értem haza,kicsit pakolászok aztán jövök!És adjatok ötltet,szerintetek minek örülne,két kiskamasz karácsonyra?
Én annó a gazdálkodj okosan társasjátékért remegtem ilyenkor....de ez már nem az a világ... :roll:
Vendég

mennyi mindent írtatok! és milyen igaz hsz-ek!!!! láttok mások gondolatában??

Mia amit írtál az nagyon ott van! még meg is könnyeztem! :shock: :shock: :shock: De én már csak ilyen vagyok! Van hogy a kiságya felé hajolok, és akkor is simán elsírom magam, amit talán elötte nem kellene, de annyit vártam rá, hogy tényleg nem bírom sokszor. Ha bármi baja lenne, én bele is halnék az biztos!

Bettica: csak a szombat éjjel volt gáz a 2 keléssel, amúgy jó gyermekem van! :wink:

Kriszta: gratu az átforduláshoz!!!!

Voltunk ma egy csomó helyen, de a cseppem már nem alszik a jó friss levegőn sem. Eddig szokott, de egy pár napja, nem! :roll: Most persze:
Kép
bszilvi25

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.16 22:04-kor.
pironya

piri!
Nekünk csak pengetőnk van,mert az most a menő kilyukasztva a nyakba hordva :shock: :shock: :shock:
gitár nincs hozzá... 8) :lol:
Vendég

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.16 22:04-kor.
pironya

Sziasztok!

Hát visszaolvastam a tegnapi és a mai napot, el voltam szörnyülködve, szó mi szó nekem is van véleményem a témáról, de nem vagyok egy ügyes fogalmazó, és nem szeretném ha félreértenétek.
Egy biztos: Csiri semmi rosszat nem akart, és teljesen egyetértek a véleményével.
Már írtam, hogy én is sajnos a pesszimista emberek közé sorolnám inkább magamat, amire cseppet sem vagyok büszke, de a kisfiam előtt sosem mutatom ezt az oldalam. A legfontosabb az ő kiegyensúlyozott kis élete. Ha netán túlreagálom egy két dolgát, akkor inkább veszek két nagy levegőt és újult erőre kapok. De valóban nagyon okos kis emberpalánták, és ők még az ég világon semmiről sem tehetnek. Én is kinlódok a kajálásokkal, főleg hogy Marcellnek elég kicsi a súlya így valóban minden falat számít, de már rájöttem, ha nem idegeskedem miatta máris helyreáll az evészete. :lol: :lol:

Mia hozzászólása az anyaságról nagyon tetszett ennél szebben le sem lehetett volna írni! És milyen igaza is van!

Zéti, és Boni fordulásához gratulálok! Nagyon ügyesek!
Nálunk még mindig nincs forgás, de szerintem már nem sokon múlik, szerintem napok kérdése a dolog. (oldalról már megy hasra, és onnan vissza hátra, kis segítséggel :wink: :wink: )

Botmixer témához csak annyit, nekünk is van hozzá hosszúkás keverőtál, és nagyon jó: főzihez való kis mennyiségeket is le lehet vele turmixolni. A gyümölcsöt még én sem próbáltam vele :? 8)

Esernyős babakocsink nekünk még nincs és szerintem majd csak tavasszal lesz, amolyan könnyűvázas kis egyszerű. Szerencsére, egyenlőre amink van az elég jó, és sporttá átalakítható amiben remélem a télen nem fog fázni. :wink:

Fogzó babáknak kitartás!!!És egy óriási puszi!!!!Nálunk is alul fehéredik már kettő, és sokat nyügösködik miatta, talán most már hamar kibújnak azok a fogacskák!

Képzeljétek voltunk babausziban és ma merült először az én kisbúvárom! Nagyon ügyes volt, tiszta büszke voltam rá, mert nem minden kisbaba viselte olyan jól a dolgot, de Marcinak egy szava sem volt, minden feladatot ügyesen megcsinált. Most ki van purcanva és alszik, biztosan nagyon elfáradt szegénykém.
Remélem nem voltam túl hosszú!

Andóca, Márti merre vagyotok? És a többiek is akik nem írtak?????!!!

ancsika82

csiri: szerintem SAJNOS pénznek és/vagy mobiltelefonnak, pár menő cd-nek, ilyesmi. könyvutalványt ne vegyél. :lol:

Szilvi: komoly ez a kiterülős kép. monnyuk nekem mindig teccenek a babák kiterülős alvásai, itthon ilyet úgysem látok. :lol:

mia_snow

.....
pironya

pont úgy ülök itt a gép elött, ahogy Te is fogod a fejed Piri!
Amint felfedeztem, jött a felismerés! A puszit átadom :wink:
bszilvi25

Mia!
Telefont tegnap nézhették,választhatták ki a neten....csak remélhetjük,hogy addigra olcsóbb lesz kicsit....cd-ket kiíratják mindig az mp-4 re...pénzt nem adok elvből karácsonyra...
Valami olyan meglepit szeretnék,amiről nem tudnak és Örök emlék marad...
Tavaly csináltam nekik1-1 "naplót" 0 éves koruktól 2007 decemberéig a fényképeikkel,emlékeimmel róluk,közös kirándulásainkról...minden fotó mellé leírtam épp akkor mire emlékszem...pl elsős képek,ovis képek,ünnepségek,meg ilyenek....
ez beköttettem és nagyon örültek neki....
de most nincs ötlet...és az idő rohan....
Vendég

Szilvi!
Mercike ÉDES!

Mia!
Jól bebugyoláltad Milánt! :wink:
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.16 22:05-kor.
pironya

Ancsi: köszi a dícséretet a fogalmazáshoz...
a merüléshez gratu, nem kis feladat, mi is múlt szerdán produkáltuk először. :)
Szilvi: én is úgy ülök. :D erre a régesrégi fizikatanárom mindig azt kérdezte: na mi van? nehéz a víz, fiam? :lol:
bugyolálás: így szeret aludni, evvan. :D

ötlet még: nemtom mennyire szeretik a népies dolgokat... pl 1-1 kézzel festett tányér vagy iesmi amire rá lehetne írni a nevüket. de lehet névre szóló törcsit, gravírozott poharat, tollat... én tollmániás voltam tinikoromban, és a mai napig gyűjtöm a bögréket/poharakat, ezért jutott eszembe. :)

mia_snow

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?