A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Kérdezted tegnap a nov. -et.... Nem tudom mi lesz, mert 30-ra tervezzük a kolléganőimmel, hogy összeülünk picit, mert soha nem tudunk találkozni, hisz kettő közülünk mindig dolgozik. Kellene egy kis csapatépítés! :wink:

Kép
szilzi

Most meg teleettem magam. :roll:
Az orvosoknál mindig attól félek, hogy valamivel beégetem magam, nem a fájdalomtól. Pl. elszakad a melltartóm pántja vagy valami ilyesmi. :roll: :lol:

KépKép
benó

Tudom! :wink: :D

Kép
szilzi

Nekem ilyen sosem jut eszembe! :shock: Annál cikibb nem lehet, hogy pont ott az Ő székén jöjjön meg! :oops: :lol: :lol:

Kép
szilzi

Nyugodtan építsetek csapatot, az tényleg jót tesz! :D :D 30-án csapatot építesz, szombaton meg velünk leszel. :wink:
Egyébként gratula a laptetőhöz! :D :D :D

KépKép
benó

Hogy volt ez a tesóddal Benó, én erre nem is emlékszem, hogy már beszéltünk e róla :oops: :arrow: Ez nem lett valami értelmes, de mindegy :lol: :lol:

Kép
szilzi

Ja, tényleg, jónak mondom. :lol: :lol: Bocsi. :lol: De, biztos lehet, majd csak figyelj. :lol:

KépKép
benó

Lehet, hogy még nem írtam a tesómról és a bajáról. Tehát a szülés után egy hónappal teljesen összeomlott és egy hónapig kórházban kezelték, idegosztályon vagy hol, nagyon gáz volt. Nem ismert meg minket sem. Anyuék meg foglalkoztak a Vivikével. :wink:

KépKép
benó

De hogy kezdődött neki? Előtte sosem volt baja?

Kép
szilzi

Várom a pocakodról a képet! :D Szerinted van már pocód? Mármint a babóktól? :lol: :lol:

Kép
szilzi

Na, mit szólsz az elsejéhez? Nem mondom, hogy majd jól berúgunk, de ti ihattok persze. Én is ittam szeptemberben Tequilát kétszer is. :oops: :oops: Az a Gy. szerint direkt jót tesz a babáknak. :lol:

KépKép
benó

Nem tudom a szombatot, mert mi péntekre Jaegert tervezünk :oops: :oops:

Kép
szilzi

Nem, semmi baja nem volt. Úgy kezdődött, hogy állandóan járkáltak hozzájuk mindenféle emberek (rokonok, védőnő stb.), és ezek mindig marhára idegesítették a tesómat. 22 éves volt ekkor. És mindig pakolászott, nem érte utol magát, mindig rendetlenség volt végül is, nem volt ideje főzni stb., és elvárt magától mindent. Aztán egy idő után olyanokat kezdett képzelődni, hogy ott vannak a rokonok a függöny mögött és onnan nézik őt, hogy mit csinál, meg veszekedett a védőnővel a tejen (arra már pontosan nem emlékszem), meg tök riadt volt, mindentől megijedt, elhagyta magát stb. Aztán a Józsi elvitte pszichológushoz, és utána egyből vitték a pszichiátriára. És akkor ott szegénykém azt hitte a dokira, hogy anyu, meg mikor én bementem, akkor nem tudta, ki vagyok. És mutattam neki képet a Vivikéről, és azt mondogatta, hogy még nincs meg a gyerekem, nagyon fog fájni a szülés, bele fogok halni, nekem nincs gyerekem. Nagyon-nagyon szörnyű volt, anyuék be se mentek hozzá inkább, mert különben nem lett volna lelkierejük rendesen a Vivikével foglalkozni, aki persze nem szopizott, mert a tesóm nem volt otthon és gyógyszert szedett, tehát 1 hónapos korától tápos gyerek lett szegénykém. De ez nem látszik rajta! :lol: :lol: :lol: A gyönyörűségünkön! :D :D :D :D :D

KépKép
benó

A pocakkép este érkezik, de már nagy, képzeld, NAGY! Már nem lehet nem észrevenni. :shock: :shock: :shock: Nagyon durva, nem? :shock: Még csak 9 hetesek lesznek holnap! Ez már nem háj, ezt már én is úgy látom.

A Jager nem kompatibilis a Tequilával? :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Oké, majd lesz valahogy. :D

KépKép
benó

Tancsu, mi van már a dokival? :wink:

KépKép
benó

Húúúú szegény tesód! :cry: :cry: :cry: Ez nagyon durva! :cry: :cry: :cry: Sajnálom még utólag is és félig ismeretlenül! :cry: :cry: :cry:

Nagyon örülök a pocidnak! :D :D

Kép
szilzi

Durva, durva, de túl van rajta szerencsésen ő is és a gyerek is és ez a lényeg. :D :D :D Tehát semmi gond. :D :D :D

KépKép
benó

Tancsu négyre ment, nem? :shock: Vagy fél négyre? :shock: Még nem lehet otthon szerintem! Remélem minden ok lesz! :idea:

Kép
szilzi

Kösz, majd meglátod, akkora, mint a Timinek 20 hetesen. (Timi, bocs, hogy mindig veled jövök. Most már viszont neked is nagy.)

KépKép
benó

Biztosan minden ok lesz :D , az időpontokban nem vagyok otthon. :wink:

KépKép
benó

Nem mondod, hogy nem emlékszel az időpontokra??? :lol: :lol: :lol: :lol: Nem ismerek Rád! :lol: :lol:

Kép
szilzi

Benó, mennem kell, mert felkéne huzatolnom, felmosni, hajat mosni és este még rávenni A-t egy laza, kötetlen, nem kötelező szerű együttlétre! :lol: :lol: :lol:

Kép
szilzi

:wink: :lol: :oops:

KépKép
benó

Ú, hát csak most olvasom, neked DOLGOD van! Menj! Uzsgyi! :D :D :D :D :D

KépKép
benó

Később benézek, puszi :D

Kép
szilzi

Puszi

KépKép
benó

Jó, akkor én meg elmosogatok.

KépKép
benó

Megvolnék.
Ti mit főztök ma?

KépKép
benó

Jó, szóljatok, ha itt vagytok, addig ledöglök olvasni.

KépKép
benó

Tancsu, még mindig nem értél haza? Flóra, te se? Csodálom, lányok. :roll:

KépKép
benó

Kialudtam! :D

Kép
muzsuzska

ma királyfi szekrényét pakoltuk, egy zsák ruha szanálva, és örököltem tőle drapp nike nacit és fehér pulcsit stb....

Timi, ma újítottam: mivel üveges borsót vettem a pennyben villámgyors voltam. Egy kanálnyi olajba két gerezd fokhagyma, liszt, pirospaprika (ez volt a rántás) Felöntöttem a borsóval-lével együtt egyet forrt és kész volt. Tükörtojás hozzá!

Kép
muzsuzska

A holnapi menüt még megálmodom!

Kép
muzsuzska

Helló Zsuzsi! Kialudtad magad? Örülök! :D Finom lehetett a borsófőzelék! :D

KépKép
benó

Mi szeretjük!
Ma épp gondoltam rád, (Mikor nem!) Szójából is klassz dolgokat lehet csinálni. Én régebben csináltam fasírtot és pörköltöt is.

G. most főz nekünk kávét! :D

Kép
muzsuzska

Aranyos. :D Gy. még haza se jött. :cry: Túlórázik megint.
Tényleg, mintha lenne itthon szója, na, majd meg is nézem. Én most azt gondoltam, főzök tésztát és teszek rá paradicsomszószt borsóval.

KépKép
benó

Jaj lányok!!!!!!!!! Én gyógyszert szedek ti meg Jaegerről és Tequilárról álmodtok????? :evil: :evil: :evil: :evil:

Mindig elfelejtem megkérdezni a dokitól hogy ihatok e néha egy pohárral? Én gyógyszerre sosem szoktam!

Gondolná a doki, cigizik és még iszik jó kis züllött csaj! :evil: :evil: :oops: :oops:

Kép
muzsuzska

Nézd meg nem e szója granulátorod van???????? Segíthetek?

Kép
muzsuzska

Igazad van, ez nekem eszembe se jutott, hogy esetleg a Clostitól vagy akármitől ne lehetne inni. Én nyáron is ittam, nem? :roll: Pedig akkor kezdtem el a gyógyszert. Lehet, szerintem. :D

KépKép
benó

Mingyán megnézem, egyáltalán van-e valami. :lol: Rögtön jövök.

KépKép
benó

A borsó felfúj, a tömény paradicsomszósz gyomorégést csinál!

Kép
muzsuzska

Hát, gyönyörű vagyok, van, de lejárt. :roll: De most, hogy mondod, nagyon megkívántam. Holnap veszek is majd.

KépKép
benó

Akartam segíteni, húsmentes szójás spagettit csinálni! :D Gy-nak is ízlene.

Kép
muzsuzska

Jó, és ha valamivel higítom és nem teszek rá borsót?

KépKép
benó

Én még sosem ettem paradicsomos borsót...... :oops: :oops: :oops:

Kép
muzsuzska

Nem lett volna rossz. De most már el nem megyek sehová. Mint tegnap a ribizli után. :wink: :lol: Aztán meg nem is volt sehol. :lol:

Na, de majd legközelebb veszek és akkor majd együtt megcsináljuk, on-lány, jó? :D Köszi egyébként. :D

KépKép
benó

Ha ti megeszitek akkor csináld meg!

Kép
muzsuzska

Szerintem én se. :lol:

Szívat ez a szkenner, eltünteti az oldalat, átalakítja a betűket, vááá!

KépKép
benó

Ha leírod mit kívánsz és mid van otthon segíthetek főzni on-lány!

Kép
muzsuzska

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?