Dodó! Nagyon boldog születésnapot kívánok Neked!!!
Hú, pár napja alig tudtam idejönni...

Annyi minden volt!
Muffin
Eliot sebe, ha ezt egyáltalán anak lehet nevezni, alig látszik! Egyre szebb a kis pofija!
Koszmóra ua. tudom írni, mint a többiek.
Akata
Aranyos vagy! Sajnos nem tudunk menni. Egyrészt messze van innen Nagytétényből (ez a XXII.ker alsó csücske). Másrészt elég húzós napunk van Lilu szempontjából is... De ha legközelebb lesz tali, én is kérhetem Werához csatlakozva, hogy kicsit lejjebb legyen. Akár Pest, akér Buda, de lejjebb? Akkor talán könnyebben megközelítjük mi is
Andi
Örülök, hogy Apa javult
Sziszka
Luca annyira gyönyörű!!!
Bencuri
Pár napja Csabesszal az ölemben olvastalak benneteket. Amikor meglátta Szonját, elrikkantotta magát, és csapkodni kezdett az ölemben

Mi ez, ha nem első látásra szerelem?
Ami és Wera!
Úgy sajnállak benneteket! Lilu is "nehéz" baba volt. Talán nem ennyire sírós, de azért nehéz. Nehezen aludt el, és a fáradtságtól rettenetes hangulatba került, de elaludni nem bírt. Akkor még nem jöttünk ráa hajszárító csodaszerre, bár lehet, az sem segített volna. Olyan jól tud jönni ilyenkor egy kis segítség. Nekem szerencsére itt volt Anyu, Apu. Tudtam pár percre valakire bízni. Mondjuk amég pisiltem

Kár, hogy kevés a segítségetek. Biztos könnyebb lenne. A babákat meg szintén sajnálom. Hiszek abban, hogy nem azért sírnak, hogy idegesítsenek minket, hanem azért mert törődésre vágynak, v. valami bajuk van. Később jobb lesz! Lilu is, ahogy megtanult kommunikálni, jobban rájöttem mi a baja, és akkor már egyszerűbb volt megoldani. Kitartást neketek!!!
(Wera, ha Apa megteheti, és otthon van, sétálhatna ő egyedül Nonóval, és addig te otthon maradhatnál kicsit egyedül. Hidd el, kisimulnának az idegszálaid!

)
Kike
Lányodat én is szívesen megnézném!
Véda