sziasztok,
csak gyors bekukk, egész nap rohangáltam, megyek pihizni Leventével
Légzésfigyelő: mi a kombinált Angelcare-t vettük, teszveszen 25-ért, majdnem teljesen új. A Brendonban akcióban van:
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =1&whid=32, adnak hozzá egy pelusvödröt, ami egyébként kb 8 ezer Ft.
Petne, most a szülésfelkészítőn ott volt a doki, aki a madarászban csinálja a bölcsőhalál-prevenciós programot. Ő a Baby Sense nevő légzésfigyelőt ajánlotta, annyi a különbség a mienkkel, hogy az 14 mp után riaszt, az Angelcare csak 20 mp után. A Baby Sense-t ők árulják és 35-be kerül, sok éve használják és ezt ajánlják. 2000 Ft egyébként a tanfolyam és minden kedden 4-6-ig van.
Mi a Léghajó Alapítvány tanfolyamán voltunk, nagyon hasznos volt, igaz ez 10 ezer Ft, de nemcsak az újraélesztésről szólt, hanem minden egyéb csecsemő- és gyerekkori vészhelyzetről szó volt, pl mérgezés, égés, lázgörcs stb. Egész napos volt.
Magdolna, mi a Brendonban vettük a kiságyat (Drewex), nagyon sok fajta van, az biztos
A Babyfun-t mindjárt megnézem!
Ma shoppingoltam (megint), megvettem a matracot a kiságyba, Manónak átlapolós bodyt (védőnők szerint ez sokkal jobban szeretik, mint a fejen áthuzigálósat, úgyhogy pár ilyet majd beszerzek még

), zenélő körforgót a kiságyára, újszülöttpelust, szopis melltartót, hálóinget, tetra pelenkacsomagot, popsitörlőt és még sorolhatnám
Mágnes, miért haragudnék a szivárvány miatt?

Legfeljebb jutalékot kérek a cégtől

Kíváncsi vagyok, majd tegyél képet, ha fölraktátok! Egyébként állítólag bevizezve le lehet szedni és újra felhasználni, ha festettek.
Biga.csiga, én nem szoptattam, utánaolvastam és végül Avent kézi mellszívóm lesz (jelenleg Katánál pihen a bimbomarketes csomagban, itthon 15, kint kb 10-re jött ki). Gondoltam, ha nem kell, 10-ért el is tudom akár adni...
Kata, hétvégén nem tudunk elmenni, tetőt szigetelünk

Jövő héten mindenképp elhozzuk, remélem nem gond, hogy addig tárolod...
Hanna, láttam a szopis fotelt

egyetlen vigaszom, hogy mi is akcióban vettük, de asszem 33 volt, nem 29

Szuper a cukoreredményed!!!!