A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Kata!
Laci is alszik. 8kor kelt, utána beájult 10től délig, aztán meg most fél 3kor.
20150601134430

viki!
sajtfondü lesz igen.
alma nem lesz hozzá. de lesz husika, koktélpari,karfiol,brokkoli,kelbimbó, piritott kenyérke, kolbászka, virslike, tintahalkarika meg hirtelen nem is tudom még mi.
van rendes fondükészletem és már elég poros. le kell portalanítani ;)

Kép

Kép
timi1982

sziasztok,

anyóspajti itt volt, főzött egy csomót, most ment el, így tudok csak jönni...Leány egy tündér, egész reggel mosolygott , mint egy erőművész állandóan nyomja ki magát és néha meg is fordul. Éjszaka szuper volt, 4-kor kelt, akkor evett, közben berottyantott, erre átpelusoztam, na erre kissé felélénkült, de azért fél óra alatt visszaaludt és még 7.15-ig nyomta. Aztán apa tehermentesített kicsit így csak 8 után keltem fel arra, hogy " beszélgetnek". Gagyogott vissza az apjának folyamatosan. :) Érdekes reggel egyre nehezebben kaparom ki magam, pedig többet alszom, mint régen :roll:

Viki
, Lackó nagyon édes...Ezeket a párnákat csinálja a barátnőd?
Remélem rendbejönnek a tejcsi-gondok...
Este üvöltött azért adtál még neki tápot?
A kedves ismerősnek meg hajrá!!! Reméljük minden ok lesz!

Marcsi, Nálad javult a tej kérdés?
Már ma hazajön a leány?

Roni, akkor jól fejlődik, nem kell aggódnod, hogy ha csak 4x eszik…
A penumotól sajna magas láza lehet, de reméljük nem lesz.

Kriszta, gratula a legjobb megoldást választottad! Én is ezt szoktam, ha már nem bírok vele. SÉTA. Nekem is jó neki is jó!

Tita
, semmi gáz, megértjük én is kilennék. Sokszor sírtam én is a szopisztrájk idején. Meg amúgy szoktam a gyerek előtt is…

Véda
, ez tetszett, ahogy írtad Lilluról, hogy ha fáradt volt, rettenetes hangulatba tudott kerülni. Na ez Adélra is abszolút igaz és emiatt kb másfél-2 hónappal ezelőtt nagyon nehéz volt néha vele. Azóta egy pár dologra rájöttem, összerázódtunk, így ha abszolút gáz a helyzet, nálunk mindig bejön a kendő vagy a babakocsi. Szerencse. Tegnap is olyan jót aludt a legnagyobb nyüzsi közben a kendőben, hogy öröm volt nézni… Pati mondta is hogy altassam kicsit Zsoltit is, de hallom, ő most tündérbabát játszott… Látod Pati, hát tényleg sok gyerek közé kell járni, ez a megoldás úgy tűnik…Remélem aludtál!?

Wera
, már nem rendelsz kaját? Csak hogy ne kelljen annyit főznöd…ha ilyen nehéz Nonóval. Ünnepnapon is biztos tudsz valami készételt szerezni, nem? Kitartás!

Ami
sajnálom!

Bencuri! Látszott hogy jól érezted magad, még ha halkan is…Majd legközelebb többet beszélgetünk…_olyan jó hogy jöttetek! Bence aranyos és persze Szonja is. Ahogy elaludt a pihenőszékben. Irigylésreméltó...

Másra már nem emlékszem...

Kép
andkata

Adél is durmol, de elég felületesen...Persze Potyka erre is tudott okosat mondani :wink:,miért alszik nyugtalanul. Élőben is nagyon megnyugtató jelenség :lol:

Kép
andkata

Itt van mindenféléről szó:oltásokról,erről,arról ha érdekel valakit:
http://www.babavedelem.hu/

Ha nem,az sem gond :lol: :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Ja és gratula Domi méreteihez!!!

Kép
andkata

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.04.18 21:01-kor.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.04.18 21:01-kor.
Vendég

Kata:köszi :D Kis zabós Professzorom :P

Kép
Kép
Kép
kike

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.04.18 21:02-kor.
Vendég

AKAta!
Én is remélem hogy rendeződik a tejcsi. Igen, sirdogált, és eléggé nyugtalan volt a lelkem.

Éjjel keltem éjfélkor sikerült fejnem h ma is kapott szopi után.

Igen, a barinőm varrja ezeket a párnákat.

Mit mondott Potyka a felülets alvásra? Duni is megébredt az előbb, totál kóma, de alig akart visszahunyni.
20150601134430

http://www.babavedelem.hu/cikk/39

ezt azért olvassátok el,és szerintem midenki vigye beoltani a kicsit.Engem ez a cikk végképp meggyőzött.

Kép
Kép
Kép
kike

Igen, Kata láttam hogy eltűnt a hsz :wink: Semmi gond, hasonlítanak szerintem is...

Vik,én mostanság nem fejtem éjszaka, mert korán ébredt a leány, de szerintem lassan visszatérek, mert érzem a cicifeszülésen hogy kellene...Csak olyan jó végigaludni 6 órát egyben végre hetek óta...

Azt mondta hogy olvasta valahol, hogy ilyenkor az idegrendszer nem hagy túl mélyen bealudni, mert ebben a korban csúcsosodik a csecsemőhalál előfordulása. És ha ébreszt az idegrendszer, kisebb az esélye az " úgy elalszik, hogy elfelejt levegőt venni" -nek...
Adélt már kb 2 óra alatt vagy 3x simogattam vissza az alvásba, hogy húzza még egy kicsit... :( De így én tuti nem fekhetek le...[/i]

Kép
andkata

megjottunk,de csak egy oltast kapott bubu. A pneumot majd csak 6 honapos kora utan kapja mivel nem jar nagyon kozossegbe.
KAtak ez igy ok?

Anna 3 hos adatai: 5300gr, 59cm, fej 40,5cm, mellkas, 37cm, majd mindjart teszek kepet is, es akkor mehet a tabliba:)

Nurofen vagy panadol jobb lazcsillapitasra? mert en magamtol panadolt vettem volna de a doktorno a nurofent mondta. Most abbol kapott egyszer, mivel multkor felment a laza es mondta dokineni akkor jobb megelozni....

A kutacsan meg mindig fenn van akadva miert ilyennagy de azt mondta meg varunk egy honapot. Ismet Katak: mi lehet a gaz? Miert nem lesz kissebb a 2 csepp d vitamin sem segit:(
Nem lehet valahogy koponya uhra beutalot szerezni?
Vendég

Anna 3 honapos lett:
suly: 5300gr, hossz: 59cm

Kép

oltas ellenere is jo a kedvem:)
Kép
Vendég

oh, jol mutat az a nyaltocsa :oops:
Vendég

meg nem is mondtam a tegnapi nepnak koszonhetoen- hogy Anna annyit volt kezben- a bal karomat nem birom megemelni sem annyira izom lazam van :oops:
Vendég

Pneumo ráér 6 hó után, igaza van nem nagyon jár közösségbe és azt ott lehet elkapni...
Nurophen talán jobb egy kicsit lázcsillapításra.

Kutacs miatt szerintem ne aggódj, annyira más minden gyerkőcnél...Nem ajánlotta a koponya uh-t? Mert arra neki kellene beutalót adni. Egészséges gyereknél sem rossz megcsinálni. anna nem úgy néz ki, mintha bármi gond lenne a fejcskéjéval.

Nyáltócsa ide vagy oda, nagyon édes. Mi is tele vagyunk nyáltócsával különben :)

Kép
andkata

Bocs: Anna

Kép
andkata

Koszi Kata. Ez az hogy o nem ajanlotta, pedig aki helyettesitette ot es eloszor latta Annatmondta hogy a vacum miatt kene. HAt a mienknek nem jut eszebe:(
Lehet kerni fogom!
Vendég

a halos kisagyrol van valakinek tapasztalata velemenye? Ferjem a jaroka helyett azt partolja de nekem nem igen jon be!
O fel a jarokatol, hogy beszorul a gyerek feje elesik beleuti a fejet es betorik, stb..nem tudom meggyozni arrol hogy sok ksgyereknek van jarokaja es megsincs belole gond!
Vendég

anyjuk!
mekkora a kutacs?

nezelodunk:
Kép
Vendég

Anna jatszik( eloszor fordult oldalara:) )

http://www.youtube.com/watch?v=O430O_BoBLE
Vendég

jajj de jok ezek a kepek Mav! Hat igazabol a legnagyobb reszenel tenyleg nagyobb ket ujjnyinal, de nem tudommekkora ezt nem mondta. Csak ujra meg ujra rakerdez ugye 2 csepp d vitamint adok, en mondom igen es csak tapogatja es bologat hogy ez nem tetszik neki :twisted:
Vendég

Vendég

Na halló! :D

Délelőtt miközben írtam annyira ari volt Nóri, gyorsan lefotóztam és akartam hozni nektek, de elbénáztam vmit és azután nem működött az egér. Úgy meg nem bírok semmit csinálni! De hazaért apa és megszuperálta úgyhogy most megmutatom:

Elbújtam:
Kép

Észrevettem anyát:
Kép

Nah, megyek is mert felébredt a mai 3. húszperces alvásból és utánam sikít. :twisted: Majd még folytatom...
Vendég

AKata!
Köszi az infót!

Na Laci aludt kb. 1,5 órát ma délután. Máskor 3at is szokott, elég nyügi a lelkem.

Holnap nem leszek,mert a szüleimmel leszünk úton.
20150601134430

8)
A hozzászólást 4 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.04.18 21:03-kor.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.04.18 21:04-kor.
Vendég

Sziasztok!

Elnézést, hogy ismeretlenül zavarok, de szeretnék a figyelmetekbe ajánlani egy barátnőm honlapját, aki szopopárnákat készít:
http://www.szoptatosparna.atw.hu/

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979

Vkata :P
Kivel kevered Adélt? Kire hasonlít?

Anyjuk :P
Nem csodálom, hogy a vékonyka kacsóid elfáradtak a tegnapi naptól... De azért jó, hogy nem hagytad ki! :wink:
Koponya UH-ra nekünk a gyerekorvos adott beutalót a Heim Pálba. Csúcsszuper dr.néni és tündéri asszisztens vizsgálta Csabikámat. Flottul ment minden, tudom ajánlani!!!
(Szerintem nagy nekünk is viszonylag a kutacsunk, de sosem mondtak rá semmit. Én azért felvittem napi 2 cseppre a D-vitamint, úgyis megy el a napocska. Ártani nem fog.)

Wera :P
De édes Nonó!!! Meglehet zabálni!!!
Azt a kockát hol vettétek? Én ilyet keresek, de még nem találtam :roll:

Lilu Apával játszón, Csabi alszik, én meg most toltam le egy Lottó csokit, hogy finom legyen Csabinak a tejcsi 8) Tényleg csak azért!!! :lol: :lol: :lol: :oops:

Véda
Vendég

Véda - Tiszaújvárosban vettük egy kis bababoltban. De van itt a plázában egy frankó kis játékbolt, ha gondolod szívesen megnézem nektek, aztán elvisszük a köv talira :)
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.04.18 21:05-kor.
Vendég

Vidokata - tegnap Krisztinek már ígértem bőbőmasinás képet, de ma nem csináltam (egész jó gyerek volt amúgy). De fogok és megmutatom! Kár h videót nem tudok csinálni róla. Megijednétek! :twisted:
Vendég

8)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.04.18 21:06-kor.
Vendég

Véda, Annával hasonlítanak kicsit...főleg egészen újszülöttként, most már nem annyira...Adél tiszta férjem, finomvonású, világoshajú, világosszemű, vékonycsontú. Tita azt mondta, mintha nem is én szültem volna :shock: Pedig igen, emlékszem :wink:
Ki vizsgálta Csabót, melyik doki, emlékszel? Kedves kollégáim...

Anyjuk, Anna nagyon cuki!!!

Nonó is... Milye jó húsban van :)

Kép
andkata

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.04.18 21:06-kor.
Vendég

Én meg ilyen textilkönyvre áhítozom...

Kép
andkata

Tényleg Wera, nyugodtan. Én kiváncsi lennék rá.
Tegnap meglepődtek, hogy Adél is hogy tud ordítani...Kis cuki pofijával...Lehet hogy nekem is le kellene videóznom. :)

Kép
andkata

Sziasztok!

Bocsi, nem tudok visszaolvasni, tiszta ideg vagyok. Nincs elég bajom. Kimentem a konyhába tejpépet csinálni mint szoktm én hülye és Olivért a mit nem szokott felemelte Levit és persze leejtette. ajna nem tuom mennyire emelte fel, de Levi nagyon sírt, alig tudtam megvigasztalni. Most itt alszik a kendőben. Nem tudom mit csinéljak vigyem e most orvosoz vagy csak figyelgeem! Aki tud segítsen!!! Katák? Miből látom, hogy valami baja van?
Na fel is ébredt.
Megüt a guta, hogy egyedül hagytam őket, de soha nem szokott ilyet csinálni Olivér inkább nekem szól, ha meg akarja fogni.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ
Pont most nincs itt senki! :cry:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Hogy találtad Tita?

lent volt már a földön?
a fejét megüthette?

ha hányna, vagy furcsa lennn a tekintete, nagyon aluszékony lenne, azonnal orvos! Különben csak nézegesd! És ébrezd fel éjszaka is ha nem ébredne, hogy nem furcsa-e...

Kép
andkata

Titi:Csatlakozom Katához.Ennél jobb tanácsot én sem mondhatok,min ő.Remélem nem lesz gond,bár nem valószínű.
Előfordul az ilyesmi.De talán csak nagy volt az ijedség-majd jelentkezz mi van.
Szegényem-gondolom hogy megijedtél.És nem tehetsz róla-mondom előfordul.Nyugi!

Kép
Kép
Kép
kike

TITI
TUDOMASOM SZERINT A SUDAR HANYAST KELL FIGYELNI ES HOGY NEM FELTÜNÖEN ALUSZEKONY E
MEG HOGY A VISELKEDESE NEM NAGYON FELTÜNÖ E
SZERINTEM EGYENLÖRE ELEG LENNE MEGFIGYELES OLIVER NEM OLAYN NAGY; IGY TALAN AZERT NEMIS OLYAN MAGASROL ESETT

REMELEM NEM MONDTAM NAGY HÜLYESEGET DE SZERINTEM NEM!!!!

NYUGI!!!BIZTOS MINDEN RENDBEN LESZ!!!

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.04.18 21:07-kor.
Vendég

Már a földön volt és elég nagy volt a koppanás, de egyből sírt (mind a kettő).

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Köszi csajok!

Levetkőztetem pucérra a fürdéshez és úgy fivánkol és bugizi ahogy szokott. Nagyokat vigyorog! Evett is azóta, meg "sokat " ivott, de nem jött ki belőle semmi.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Óóó, Titi! Nagyon sajnálom!!! Őszintén remélem hogy tényleg semmi baja sem lett Levinek! Olivért bántja a dolog? Tudtatok beszélgetni a történtekről?
Vendég

Sziasztok
Talis képek nagyon jók! Babák gyönyörűek.
Titi! Gondolom hogy megijedtél!
Jó sokat írtatok! Mire vissza olvastam, addigra mehetek is, mert Bianka lányom nem akaródzik feküdni.
Jó éjszakát

Kép
dittke

Vkata - tényleg, köszönöm a tejpépes infókat, most már ezt is tudom! :D

Nórinak adtam ma (először) egy kis Hipp finomfőzeléket, mert úgy láttam nem elég neki a tejcsi, de nem nagyon evett belőle. Kokrétan a száját se akarta kinyitni neki és pofákat vágott. Nagyon cuki volt, még a füle is narancssárga volt, annyira próbáltam etetni, de ezek szerint mégse maradt éhes. Meg hát gondolom új volt még neki hogy más íz + állag... mindenesetre én jól szórakoztam! :lol: :lol:

Most megint tejparám van (mármint az hogy kevés), jöhetne már Potyka hogy jól beolvasson nekem! :twisted: :D Persze csak jó értelemben. Akkor mindig megnyugszok egy időre. Na mondjuk hozzá tartozik hogy a vitaminokat 20 ml tejben evés előtt kapja Nóri cumisüvegből, és megint hiszti van a cicin amikor már nem jön olyan erősen. Ez tuti attól van, pedig 1-es cumit használunk még mindig.

Tényleg! A rostos gyümileveket Ti miből itatjátok meg a babákkal? Már aki ad neki. Mert én 2-es cumival adtam Nórinak, de megakad benne és nem tudja kiszívni. Ötlet? Ivópohár esetleg? Nemtom hogy az nem lenne korai-e még :roll:

Nóri is elég nyugtalanul alszik, de ha ez azért van amit Potyka mondott, akkor nem aggódok! :wink: Ezentúl akkor leszek para ha nyugodtan alszik... mindig van valami, nem igaz? :twisted: :lol:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?