sziasztok,
anyóspajti itt volt, főzött egy csomót, most ment el, így tudok csak jönni...Leány egy tündér, egész reggel mosolygott , mint egy erőművész állandóan nyomja ki magát és néha meg is fordul. Éjszaka szuper volt, 4-kor kelt, akkor evett, közben berottyantott, erre átpelusoztam, na erre kissé felélénkült, de azért fél óra alatt visszaaludt és még 7.15-ig nyomta. Aztán apa tehermentesített kicsit így csak 8 után keltem fel arra, hogy " beszélgetnek". Gagyogott vissza az apjának folyamatosan.

Érdekes reggel egyre nehezebben kaparom ki magam, pedig többet alszom, mint régen
Viki, Lackó nagyon édes...Ezeket a párnákat csinálja a barátnőd?
Remélem rendbejönnek a tejcsi-gondok...
Este üvöltött azért adtál még neki tápot?
A kedves ismerősnek meg hajrá!!! Reméljük minden ok lesz!
Marcsi, Nálad javult a tej kérdés?
Már ma hazajön a leány?
Roni, akkor jól fejlődik, nem kell aggódnod, hogy ha csak 4x eszik…
A penumotól sajna magas láza lehet, de reméljük nem lesz.
Kriszta, gratula a legjobb megoldást választottad! Én is ezt szoktam, ha már nem bírok vele. SÉTA. Nekem is jó neki is jó!
Tita, semmi gáz, megértjük én is kilennék. Sokszor sírtam én is a szopisztrájk idején. Meg amúgy szoktam a gyerek előtt is…
Véda, ez tetszett, ahogy írtad Lilluról, hogy ha fáradt volt, rettenetes hangulatba tudott kerülni. Na ez Adélra is abszolút igaz és emiatt kb másfél-2 hónappal ezelőtt nagyon nehéz volt néha vele. Azóta egy pár dologra rájöttem, összerázódtunk, így ha abszolút gáz a helyzet, nálunk mindig bejön a kendő vagy a babakocsi. Szerencse. Tegnap is olyan jót aludt a legnagyobb nyüzsi közben a kendőben, hogy öröm volt nézni…
Pati mondta is hogy altassam kicsit Zsoltit is, de hallom, ő most tündérbabát játszott… Látod Pati, hát tényleg sok gyerek közé kell járni, ez a megoldás úgy tűnik…Remélem aludtál!?
Wera, már nem rendelsz kaját? Csak hogy ne kelljen annyit főznöd…ha ilyen nehéz Nonóval. Ünnepnapon is biztos tudsz valami készételt szerezni, nem? Kitartás!
Ami sajnálom!
Bencuri! Látszott hogy jól érezted magad, még ha halkan is…Majd legközelebb többet beszélgetünk…_olyan jó hogy jöttetek! Bence aranyos és persze Szonja is. Ahogy elaludt a pihenőszékben. Irigylésreméltó...
Másra már nem emlékszem...