Sziasztok!
Wicca!
Én is csak onnan ismerem a Miront, hogy egy pcos topiktársamnak van, de nagyon tetszik, a Rajmunddal nekem is csak az a bajom, hogy túl komoly, azt viszont lehet pl.Rajminak becézni.Fodor Rajmund vízilabdázót nem ismered?
Érdekes különben ez a névnézegetés, mi is muilliószor átnyálaztuk már mindet és mikor anyósom megemlítette a Kiarát, egyből gyönyörűnek találtam, mondtam is ez tuti nem volt benne a mi listánkban, amit az internetről nyomtattam, megnéztem, és benne volt!Simán elsiklottunk fölötte mindig.
Annyira drukkoltok a lányokért, de azért holnapra nekem még szorítsatok fiúért,oké? Annyira várom már más sem jár a fejemben.
Ja!Gyomorégést ne is mondjátok!Az utóbbi időben már kétszer megszivattam magam, hogy olyasmit ettem, amit nem tolerált a gyomrom, pedig sosem volt ilyen bajom, nincs is itthon semmink, ami segítene(holnap szerzünk, Rennie jó???)este van leginkább gáz, ha kicsit is nehezet eszem, kész.Úgyhogy mostantól csak vajaskenyeret fogok vacsorázni

Mondtam a férjemnek, hogy üssön le, ha azt látja, hogy valami nehezet akarok enni, vagy hagyma pl.A múltkor az tett be.

És érdekes, hogy siha ilyen bajom nem volt.
Hál'istennek a cukrom viszont rendben van(igaz szedek rá gyógyszert)és 1,5 kilót híztam eddig
Erpé!
De jó nektek!Jó pihenést!