A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

Lányok, hogy álltok a keményedéssel??? Én azt sem tudtam hirtelen amikor először jelentkezett, hogy az az! Miért van ez ilyenkor??? Én úgy emléxem, hogy Zsoltinál csak a végefelé jelentkezett! Tegnap nagyon sokat mocorgott babám és sokszor keményedtem is! Van összefüggés?

Szép napot!
Vica
wicca

Azt meg sem néztem, hogy miket írt a papírra, mert nem hiszem, hogy annyi idő alatt ponosan tudott volna bármit is mérni
annyira emlékszem, hogy kb 280 g a súlya

nemlajos, gratulálok Neked!
Remélem hétfőn kellemesebb élményekről tudok majd beszámolni.

egyre határozottabb vagyok, hogy panaszt fogok tenni a profnál.

wicca, nekem ma is erőssen keményedett a hasam, pláne ezután a fantasztikus vizsgálat után

Kép

Kép
gabka77

Sziasztok!
Köszönöm a hiányolást, elég ritkán van időm jönni, akkor is a felét elfelejtem, amit olvastam :oops:

Gabka!
Sajnálom, és szerintem tegyél panaszt!Én mondjuk nagy eü-gyűlölő vagyok, de mit képzelnek?Egy genetikai uh nem ebből áll, hogy megvan keze-lába, viszontlátásra!A 12.hetesen bent voltam vagy 15-20 percet!

Nemlajos!
Gratula!De jó!!!!!!!!!!!!!!!!Remélem ugyanilyen hírekkel jövök pénteken :D

Ma kaptam meg az AFP eredményt, minden negatív(18,21 triszómia, velőcső), minden oké!Tökjó!Azért így mégiscsak másképp nézek elébe a pénteki 4d-nek :D :D :D 15.30-ra megyünk, úgy várom már!
Lányok, ugye ha ilyen jó az eredmény az azt is jelenti, hogy egyébként is oké minden a babával?Márhogy él és mozog meg ilyenek :lol: A férjem kész van tőlem, de olyan gáz, hogy 11+5-ön láttam legutóbb, nem látom,hogy nőne a pocakom, nem igazán érzek mozgolódást, olyan gáz.Na de pénteken okosabbak leszünk! :wink: Már csak kettőt kell aludni! :D

Kép
Kép
zazzy

Sziasztok!

Elnézést, hogy ismeretlenül zavarok, de szeretnék a figyelmetekbe ajánlani egy barátnőm honlapját, aki szopopárnákat készít:
http://www.szoptatosparna.atw.hu/

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979

Ja!Kezd körvonalazódni, hogy Miron/Rajmund illetve Kiara/Patrícia fiunk/lányunk lesz.Ez már nagy előrelépés nálunk, már komolyan aggódtam, hogy nem lesz neve.
Nekem a Miron nagyon tetszik, egyszerű, de nagyszerű, nem igazán lehet becézni(a beceneve családilag úgyis más-a vonalzón látható)

Kép
Kép
zazzy

zazzy, teljesen megértem a parádat, én azt mondtam, hogy nekem ez az uh KELL ahhoz, hogy elfogadjam, elhiggyem, hogy egy élő kis poronty van a pocakomban. Most már lassan egyértelműen érzem a mozgását, de eddig ugye semmi (13+5 óta, öt hete!!! :shock: ), és hát a vetélés és a kezdeti nehézségek miatt én is attól féltem, hogy esetleg valami baj van vele. De hát nem. Még kukit is növesztett a szentem :lol:
Drukkolok péntekre!!!

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos!
gratula a kisfiúhoz!!! :D

mostmár kérünk csajokat is!!!!! :lol: :lol: :lol:

Wicca
tesódnak is gratula!!! :D

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Öcsém küldött képet, a dátumot időt ne nézzétek, mert nincs rendesen beállítva a fényképező!
Kép
Kép

Azért jó kis húsban vagyunk :D:D:D

Szép napot!
Vica
wicca

Gratulálok én ia a kis husibabához :)

mi mindannyian minden nappel közelebb kerülünk, ahhoz, hogy mi is ilyen képeket tegyünk fel :)

Jó éjt

Kép

Kép
gabka77

Sziasztok,

Wicca, gyönyörű ez a kicsi-nagy fiú! :)

Nemlajos, neked óriási gratula a várva várt kisfiúhoz! és örülök, hogy minden rendben és megnyugodtál a babóval kapcsolatban...
Képzeld, nekem is egy héttel idősebbnek mutatták a mért paraméterek alapján a babót. Döme nagyon jó név! :)

Gabka, nagyon sajnálom, ami veled történt... És 20 perc késés ezt nem indokolja... Elhiszem, hogy felháborodtál, de tényleg inkább koncentrálj a hétfői vizsgálatra, ott biztos alaposabbak lesznek.
Egyébként az időt tekintve az én UH-m sem volt hosszú, szerintem engem még soha nem vizsgálgattak 10 percig sem. Doki lemért egy csomó mindent (tele van a papír mindenféle paraméterekkel), meg megszámolta a végtagokat, végignézett a gerincoszlopon, de max 4-5 perc volt mindez. A legtöbb időt szerintem azzal töltötte el, hogy próbálta kideríteni a nemét, de tényleg nem fordult ehhez kedvező pozícióba a babóca...
A lényeg: nem a rááldozott idő számít, de ha tényleg nem mért le semmit, az nem túl jó...

Mi holnap elutazunk, kis fürdőzés-kikapcsolódás a 4 napos hétvégére. Samu valójában egy vízimanó, tutira élvezni fogja.
Mindenkinek szép hétvégét kívánok!
Üdv:
Éva

Lilypie Kids Birthday tickers
erpé

Erpé: Jó pihenést!!
Gabka: Igen!!! Alig várom, hogy mi is elkezdjük feltöltögetni a képeket a manócskákról, meg majd izgulunk egymásért :D!

Szép napot!
Vica
wicca

Zazzy: Ne izgulj, minden rendben manócskával odabenn. Én is nagyon vártam a 18. hetit, hogy végre lássam a kis babámat jól van-e. Teljesen természetes ez az izgulás :D. Gratula a jó AFP eredményért!!!! Nagyon különleges neveket választottatok!!! A Miron nevet én még nem is hallottam!!!! :roll: A Rajmundról nagyon komoly üzletember jut eszembe, egyet sem ismerek :D:D:D:D!

Szép napot!
Vica
wicca

Anna boldog szülinapot! Isten Éltessen!
Mennyi szülinap, Kuklika, te, én. Lesz még vkinek mostanában? :D

Nemlajos, gratulálok!!!!!
és szép poci :wink:
Wicca, a te sogórnődnek is gratula

Gabka, sajnálom a rossz élményt :(

Wicca, nekem is keményedik néha, viszont
Csajok lenne, egy kérdésem, jobb oldalt hasam alatt, ha felemelem a lábam, vagy öltözködök, fáj, de csak jobb oldalt, ilyen van vkinek? felfázás vagy ott a baba, vagy az izmom nyúlik, mi lehet ez? Sima has keményedést én is éreztem már, de ez nem ilyen, felemelem a jobb lábam, és felette fáj a hasam alja, bal oldalt kipróbáltam, semmi.

Lehet rákérdezek, de csak jövő hónapban megyek rendelésre

Tegnap este(napok óta már belülről mocorgott, de kívül még nem éreztem) először éreztem, hogy rúg a baba, odatettem a kezem, várt egy kicsit, aztán még egyet, még egyet :) jó érzés volt

Bea, Maja

Kép
bea1978

Zazzy, 16 és 20 között kezd el mozogni, én most lépek a 19 be, tehát nincs miért aggódni, főleg, hogy az AFP is jó!!

Bea, Maja

Kép
bea1978

Sziasztok csajok!

Bocs hogy csak igy ismeretlenül, de lenne egy eladó babakocsim hátha érdekel valakit!!
Szerintem az egyik legjobb babakocsi.
Ha érdekel Tel.: 06 30 2951327.

Kép
Kép
Kép

Kép
fiona66

Bea nekem ilyen fájdalmaim nincsenek ... csak a keményedés meg néha meghúzom (általában) a jobb oldalam, egy hirtelen v. rossz mozdulattal.

Szép napot!
Vica
wicca

Nekem húzódás max a bal farpofámban van :?
Viszont a mai nap ismét a gyomorégésé, most valahogy a Maalox sem segít. Ennyit a babaébresztő kóláról és csokistekercsről :?

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Köszi a választ Wicca, majd rákérdezek, de azon gondolkodom, most van a csontosodás, gyorsabban nő, lehet emiatt...a napokban mozdult meg, természetes folyamat ugyan, de csak nyúlnak az izmok, csak hát igazából először arra gondol az ember, mi lehet ott lenn?? Biztos vmi nem stimmel, remélem elmúlik, kicsit félek..

Bea, Maja

Kép
bea1978

Pedig a kóla nekem jót szokott tenni a gyomorégésre, persze csak jéghidegen!!! Egyébként pedig Rennie-t szoktam rá enni, mert nem kólázhatok örökké és egyébként annyira nem is szeretem!!

Szép napot!
Vica
wicca

Sokszor gondolkodom azon, hogy remélem mindene megvan és ép, annyira messze van még a November 10, akkorra kellene elvileg időpontot kérnem

Bea, Maja

Kép
bea1978

Na látod Bea az tényleg lehet! Biztos nincs baj!!! És mocorog is a Drága :D:D:D:D:D

Szép napot!
Vica
wicca

hát, igazándiból gyanús is, hogy kettőkor ittam meg az utolsó kortyot és este 7-kor kezdek égni...
De mondjuk már az uhura várva is volt egy olyan kis büfi, amitől azt hittem, hogy most meghánytatok mindenkit a környéken.
Szóval a gyerök a hibás 8)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Ja igen, olyan aranyos érzés volt ahogy odatettem a kezem , biztos a kis lába volt:)

Bea, Maja

Kép
bea1978

Nemlajos neked milyen a húzódásod? mit érzel? hátha hasonlót érzek én is :oops:

Bea, Maja

Kép
bea1978

Ez nem szerelmi vallomás akart lenni :lol: :lol:

csak paráztatom magam , mi lehet ott benn, féltem a bébit :oops:

Bea, Maja

Kép
bea1978

mondom, nekem a fenekemben van, bal oldalt, és egyszerű görcs.
Hja meg a lábaimban, elalvás előtt :?
MagneB6, Kalcium.
Párom meg feszt parázik, hogy túlkalciumozom a gyereket, miközben kb 3 naponta fogyasztok egy pezsgőtablettát 8)
Na, jó éjt, én kidőltem :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Bea:nekem is szokott lenni alul szúrós fájdalom.. főleg mostanában hogy egyre többet mocorog.. Csajok.. ez a gyerek megvárta a félidőt azóta viszont egyfolytában.. ma egész nap éreztem ahogy úszkál a hasamban :D:D:D
Szóval növexik a gyerek Bea ennek meg csak örülni kell ;) magnézium segít.. én iszom is pezsgőtablettában.. meg persze a magne B6 is megy.

én egyszer ittam kólát gyomorégésre, mert én is hallottam hogy jó... na el kell mondjam akkor először hánytam a terhességem alatt és utoljára.. úgyhogy azóta a kólásüvegre ha ránézek is rosszul vagyok...

KépKép
KépKép
adryn

Jó pihit Nemlajos!

Köszi Adry, megnyugtattál, én már rögtön összefűztem a múltkorival, hogy bebeszéltem magamnak, hogy vmije sérült, több se kellet mint ez a szúrás lenn.. de biztos ok minden, más nem is lehet, csak egészséges, erős baba!

A cola-t állandóan kívánom :oops: :)

Bea, Maja

Kép
bea1978

Én is fekszem, jó éjt :!:

Bea, Maja

Kép
bea1978

Hát most én is olvashattam 2-3 oldalt, jó sokat írtatok :) Az utóbbi napok húzósak voltak, nem volt időm elolvasni sem:(

Anna neked utólag is Boldog Születésnapot!!!
Bár én nem is tudtam :( fent vagy iwiw-en?
Nemlajos gratula a kistököshöz!!
Wicca gratula az unokaöcsihez! Tényleg jó kis husibaba :wink:
Gabka ez tényleg szemétség hogy ilyen gyorsan lerendezett a doki, csak azt nem értem, hogy ilyenkor nem érzi magát rosszul, mégis csak egy babát vizsgál :shock:
Erpé neked jó pihit, irigyellek :)
Bea egyszer azt olvastam valahol, hogy az lenne a furi terhesség alatt ha nem fájna mindenhol valami :D itt szúr, ott fáj... úgyhogy ne aggódj :wink:
Zazzy ez a Miron név tényleg szép, és még én sem hallotta, pedig most olvastuk végig az utónévkönyvet :)
Nemlajos együttérzek tegnap este nekem is baromira gyomorégésem volt :(
Már nem tudom ki kérdezte a keményedést, de ilyenkor már azért előfordul. Úgy tudom hogy amúgy is rendszeresen összehúzódik a méh csak eddig még nem éreztük. Akkor kell vigyázni ha túl sokszor keményedik be egy nap.

Képzeljétek tegnap tudtam venni egy terhesfarmert 3500-ért a turiban, múltkor meg megvettem 9000-ért a butikban. :evil: Kár hogy nem volt akkor a turiban semmi. :(

Na megyek mert a gyerkőcök kezdik szétszedni a házat, mindenkinek jó hosszú hétvégézést. Ha valakit kihagytam akkor bocs de sok minden történt veletek :D

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

jó reggelt mindenkinek.

ezek a keményedések "kellenek", akkor van csak gáz, hogy ha ezek sürüvé és görcsös fájásokká válnak.
egyébként meg annak a jele, hogy a nö a méhetek is :)

tegnap este még elemeztük a férjemmel, hogy miket és mennyit mért az a tyúk. ja merthogy ez a papás rendelő, ahol viszont anyuka nem látja a gyereket :(
szóval én nem is láttam, hogy mi történik, csak a férjem látta azt a monitort, amit a doki is nézett.
összeszámoltuk, hogy megmérte a fejét (2 irányból), a hasát (2 irányból) és egy combcsontot.
Egyébként erről kellene szólnia:

A következő ultrahangvizsgálatot a 18. és 20. hét között végzik, ami az un. genetikai szűrővizsgálat. Ilyenkor ellenőrzik a méhlepény elhelyezkedését, a magzatvíz mennyiségét, a koponyát, a gerincet, a hasfalat, a végtagokat, a 4 üregű szívet, a rekeszizmot, a veséket, a gyomrot és hólyagot. A gyomor teltsége jelzi, hogy a magzat nyelőcsöve átjárható, a telt hólyag pedig, hogy működik a vese. Ebben az időszakban a magzat fekvésétől függően már a neme is megállapítható.

Anyit még benyögött, hogy fejfekvésü és a lepény elől tapad

Bocsi, most már nem rágódok itt Nektek többet a témán :)

Kellemes hétvégét mindenkinek!

Kép

Kép
gabka77

Bocsi, nincs időm semmire - megyek Botiért, csak lelkiismeret furdalásom volt a mi kis Döménk miatt táblázatilag! ;) Gratula hozzááááááá! Iagzán szép helyen lakik! (klépeket megnéztem :oops: )
Vica ez a baba gyönyörűűűűű és óriási!!!!!!!!!!!!!!!!! Lett Beás Kamillának egy haverja itt. :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

sziasztok.
először is mindenkinek kellemes hosszú7végét kívánok :D gondolom ez főleg a dolgosoknak különleges..

Papillon meg jól eltűnt.. pedig tudom hogy jó lett a vizsgája, csak hagy minket izgulni... :P :twisted:

ja.. nemtom ki kérdezte még tegnap hogy mit csináltatok a hajammal.. hát akkor még fogalmam sem volt csak azt tudtam hogy sötétebbet.. mert eddig satírozva volt, de túl soknak találtam a szőke tincseket... na most sötét az tuti :lol: :lol: :lol: anyukám alig ismert meg.... majd csinálok fotót és felteszem iwiwre :D :D :D

KépKép
KépKép
adryn

úgylátom túl változatos színű nem lesz ez a tábla :) kevés a csaj!!!

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

hát moncsi.. eléggé kékül... de ha rózsaszín lesz akinek eddig sárga még mindig a csajok győztek... 8) :twisted:

KépKép
KépKép
adryn

akkor még talán van remény :D:D

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

remény az mindig van ;) ha meg kék lesz az egész Te fogod képviselni a kisebbséget a Kuklival :lol: :lol: el lesznek kényeztetve a lányok az tuti..

na.. nagyonbabás vonalzóm bedöglött... 1 nappal kevesebbet mutat. :x

KépKép
KépKép
adryn

Kuklika, isten vagy, köszönöm!!! :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Bakker, beléptem a 20. hétbe! :shock:
Már lehet, hogy nincs annyi hátra, mint amennyin túl vagyok :shock: :shock: :shock:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sziasztok!

Boldog babavárást!

Ha vkit érdekelne irjon nekem privit,és tudok még képet is küldeni.Én nagyon szerettem ezt a kocsit főleg hogy Máté is tavaszi baba :)

Kép

Retrus Fire Exclusive Babakocsi Eladó ! ! !

Használt, de nagyon szép újszerű
állapotban lévő babakocsi
eladó! Ár: 30 000 Ft
Tel: 06 70 60 25 40 5

Bolti ára : 69 990 Ft

Újszülött kortól 15 kg-ig használható

3 funkciós, sportkocsivá alakítható

Fő tartozék: textilmózes

Tartozék: lábzsák, tető, kosár, karfa, 5 pontos biztonsági öv, esővédő

Ülőrész jellemzői: vízszintesre dönthető, több fokozatban dönthető

Textilmózes jellemzői: oldalsó és alsó műanyag merevítőlap, textil hordozófül, levehető lábzsákrész

Tető jellemzői: kupolás, kupolásból nyári tetővé alakítható, ablakos, zsebes

Esővédő jellemzői: gumis szélű, szellőző lyukakkal ellátott

Lábtartó jellemzői: állítható 2 fokozatban

Huzat anyaga: pamut es poliészter

Váz anyaga: acél

Váz jellemzői: teleszkópos rugózás

Kerekek tulajdonságai: nagy méretű, 4db, fékezhető, gumi futófelület, felfújható

Pelenkázótáska nélkül.
Vendég

Sziasztok!
Wicca!
Én is csak onnan ismerem a Miront, hogy egy pcos topiktársamnak van, de nagyon tetszik, a Rajmunddal nekem is csak az a bajom, hogy túl komoly, azt viszont lehet pl.Rajminak becézni.Fodor Rajmund vízilabdázót nem ismered? :D
Érdekes különben ez a névnézegetés, mi is muilliószor átnyálaztuk már mindet és mikor anyósom megemlítette a Kiarát, egyből gyönyörűnek találtam, mondtam is ez tuti nem volt benne a mi listánkban, amit az internetről nyomtattam, megnéztem, és benne volt!Simán elsiklottunk fölötte mindig. :roll:

Annyira drukkoltok a lányokért, de azért holnapra nekem még szorítsatok fiúért,oké? Annyira várom már más sem jár a fejemben.

Ja!Gyomorégést ne is mondjátok!Az utóbbi időben már kétszer megszivattam magam, hogy olyasmit ettem, amit nem tolerált a gyomrom, pedig sosem volt ilyen bajom, nincs is itthon semmink, ami segítene(holnap szerzünk, Rennie jó???)este van leginkább gáz, ha kicsit is nehezet eszem, kész.Úgyhogy mostantól csak vajaskenyeret fogok vacsorázni :lol: Mondtam a férjemnek, hogy üssön le, ha azt látja, hogy valami nehezet akarok enni, vagy hagyma pl.A múltkor az tett be. :lol: És érdekes, hogy siha ilyen bajom nem volt. :?
Hál'istennek a cukrom viszont rendben van(igaz szedek rá gyógyszert)és 1,5 kilót híztam eddig :D

Erpé!
De jó nektek!Jó pihenést!

Kép
Kép
zazzy

Ezzel a babakocsival csak az a baj, hogy nagyon nehéz (18kg) és nagyon széles (nem fér bele a legtöbb csomagtartóba), viszont szép...
Hihi, kezdek eligazodni a babakocsik világában :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Zazzy: Tudtam, hogy "ismerek" Rajmundot!!! :D:D:D:D:D Szupi, hogy jó a cukrod!!!! Igen, a névválasztás komoly dolog :D! Én tegnap megláttam a tv-ben, hogy Szollár Domokos és mondtam azuramnak, hogy ez a név most nagyon teccik :D, szóval lehet, h még változik és nem is Bálint lesz ... A Rennie nagyon jó, legalábbis nekem! Állandóan ég a gyomrom és sajnos teljesen mind1, hogy mit eszek :(. Drukkolok Neked a kistökösért, gyere majd hamar a hírekkel!!!!!!!!
Nemlajos: Hipphipphurrrá :D!!! Bizony kevesebb van előre mint hátra!!! :D:D
Gabka: Hát igen, ezt mind meg kellett volna néznie a dokinak!!! Nekem anno meg is nézték, de Erpé-hez hasonlóan nekem sem tartott olyan nagyon sokáig a vizsgálat, max. 10 perc lehetett az adminisztrácóval együtt. Panaszold be, aztán meglátod történik e valami!

Szép napot!
Vica
wicca

zazzy : drukkolok a fiúért, ;) meg Papillonnak is. ő majd 28-án megy.

Wicca:nekem a Rajmundról egyből ügyvéd vagy jogász jut eszembe, mert olyan komoly tényleg. mondjuk lehet azért mert ügyvédet ismerek akit így hívnak...

KépKép
KépKép
adryn

Gabka, nekem sem volt 10 percnél több a vizsgálat (vagy még annyi sem), de a papíron elég sok minden van, hogy mit néztek (az asszisztensnő nézte le a képernyőről, így konkrétan egy csomó minden nem hangzott el).
wicca, ha már Domokos, nekem a Domonkos név tetszik még.
Mi is olyan névre gyúrunk, ami kicsinek is, nagynak is jó, a Döméről először úgy tűnt, hogy csak picinek fekszik, de aztán elhangzott a Döme bácsi, és hát :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Én semmit nem értek a babakocsikhoz, inkább a kocsikhoz :lol: , eddig csak abban kellett még döntenem. Viszont a súly miatt nekem is jól ki kellesz próbálnom, az 50 kilómmal egy 20 kilós kocsi :o

Vica, Babával kapcs, szerintem tegnap már túlparáztam magam :oops: , Nadrág: az teljesen jó ár a farmerért, a 3500, majd teszel fel képet? Nekem még nincs, pedig már nagyon kellene, butikban én is 9-ért néztem,viszont nem volt felesleges 9000 forintom :( Genetikain beszélgettem egy kismamával, 500-ért vett kismama passzrészt, 1000 Ft-ért varatta, 1500-ből jött ki, 2-3 nadrágját alakította így át, nekünk van otthon varrógép, így a varratást is megspórolhatnám, farmerom meg sok :wink: egyre nagyobb számút veszek, de így se gazdaságos, pocakom meg már nem fér, ha esetleg készítünk vmit, felteszem, de lehet majd nézek egyet, mert már nadrággal szenvedésben vagyok.

Heheniről tudtok vmit, rövidméhszájas topicban láttam, mi lehet vele és az ikrekkel?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bea1978 2008.10.23 12:19-kor.

Bea, Maja

Kép
bea1978

Rajmund komoly név? Nekem volt egy Rajmund nevű kollegám, mindent el lehetett mondani róla, csak azt nem hogy komoly, és nagyon népszerű volt :D

Bea, Maja

Kép
bea1978

Papillon üzeni hogy a vizsgája király lett!!!! :D :D :D és hogy most 2 napig nem lesz mert elutaznak. de gondol ránk. :P

KépKép
KépKép
adryn

Papillon
gratula!!! :D

képzeljétek, tegnap Fannival baleset történt... :cry:
voltunk játszóházban, Fanni végig sírta az egészet, mindenen kiborult, ha valaki csak egy kicsit hozzáért, már üvöltve sírt. úgy látszik még korai volt, mert aztán hazafelé a kocsiban el is aludt. hazaérkezvén felébredt, elkezdett vacsizni, kiflivel a kezében hagytam lenn, hogy eszegessen szépen, addig én megcsinálom a fürdővizet. azt tudni kell, hogy bárszékeink vannak... hallom fentről, hogy nagy sírás van, lerohanok, és a földön fekszik, kajával teli szájjal, felemelem, elkezd öklendezni, és hányt egy kicsit. látom, hogy véres a nyaka, és egy 5 cm hosszú véres csíkot látok a fején. hányás összeszedve, Fanni megvígasztalva, erre úgy elkezdtem bőgni, hogy a végén ő vígasztalt engem, elmesélte, hogy felállt a székre, és megígérte, hogy soha többet nem csinál ilyet. aztán elmentem az aloe first-ért, hogy befújjam a sebét, és akkor látom, hogy csak egy fél cm-nyi sebe van, csak ahogy folyt a vér, hosszabbnak látszott... még most is görcsöl a hasam, nagyon kiborultam.
most nem láttam rajta semmit, ami agyrászkódásra utalna, de holnap is figyelem, ha kell viszem dokihoz. a hányás szerintem az ijedségtől és a takony-nyeléstől volt. legalábbis nagyon remélem! jaj, de szörnyű ez!!! még soha nem esett le sehonnan...

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

csibb :shock: :shock: :shock:
Óvatosan!!!

papillonnak gratula! :lol:

Kép

Kép

Kép