A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

Egy kép rólunk is:
Kép bealudtam

KépKép
jazmin2005

Bocsi, egy kis nyaktorna. :)

KépKép
jazmin2005

Apró! Nagyon édes! Mi is a szempilláinkkal hódítunk, mindkét fiam :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

sziasztok!

jajj, nagyon édes Levi baba! olyan kis kerek ő is! ;) apája meg úgysem tudja meg, hogy feltetted közszemlére, elvégre a pasik nem nagyon fórumoznak, nem? ;)

nálunk is Beni apától örökölt szempillával hódít, nálam legalábbis tuti befutó!!! és a szeme színe remélem, hogy marad tényleg kék, ahogyan többen is mondtátok! apája elég erősen barna szemű és hajú, szóval egy kék szemű, sötét barna hajú kissrác jól nézne ki azt hiszem! :P

jaa, és reggel sikerült egy vigyoris képet kreálni, mindjárt feldobom! annyira imádom, reggelente ilyen kis jókedvű, bár azt megfigyeltem, ha 6 körül odaveszem magunk mellé, és szopiztatom a nagyágyban, akkor olyan 8 magasságában már iszonyatosan nyüglődik! és azt vettem észre, hogy szerintem már nem akar olyankor aludni, mert, ha kikelüln az ágyból, és felteszem a pelenkázóra, onnantól indul a jókedv, vigyorgás, gagyarászás stb.

a combikra tessenek figyelni! :P

Kép

és a vad komolyság...

Kép

sophie27

Andi, Viki nagyon édes kiscsaj! kár, hogy jön a rossz idő, pedig most, mikor már ilyen nagyok, bandázhattunk volna Aprooékkal együtt... :(

amúgy én nem adtam még sosem GWt Beninek, szóval ebben a témában nem tudok nyilatkozni, csak írok, hogy vettem a kérdést! :)

Gabi, mennek a drukkok a mihamarabbi pozitív tesztelésért! ;)

sophie27

Köszi Zsófi! Nagyon helyes a kis pasid! Nálunk bármikor összejöhetünk rossz idő esetén, csak Apróék erősödjenek meg kicsit.

KépKép
jazmin2005

Pöttöm,
Megdumáltuk, a nagy hajúak egymásra találtak! Virágnak is szép nagy szemei vannak :) Na meg biztos tetszene neki Nono, a sérójával együtt :wink:

Hát nem tudom, hogy mi ez a nagy harag a jobb cicire, mert idáig nem volt vele semmi gond. Ugyanúgy jön belőle a tejcsi mint ezelőtt, van benne bőven, tehát nem hiszem, hogy azzal lenne a gond. Na és a másikból is ugyanolyan erősen jön a tej. Bár most legutóbb evett belőle egy keveset, de azt sem nagy örömmel. Olvastam egy cikkben, hogy lehet, hogy az oltás helye fáj neki és talán nyomom amikor úgy fogom, nem tudom. De van olyan is hogy szoptatási sztrájk, ami pont 3 hónapos kórtól fordulhat elő, és ilyenkor lehet hogy csak az egyik cici nem kell neki néhány napra. Most azt csinálom, hogy lefejem a jobb ciciben lévő tejet ha nem eszik rendesen belőle, és cumisüvegből adom neki. Egy nagyon kis lyukú cumifej van rajta, és még jobban meg kell dolgozni a tejcsiért, így lehet, hogy visszasírja majd a cicit, meglátjuk!

Kép
Kép
dia123

dia! És ha azt a cicit hónalj tartásban próbálnád adni neki? Hátha.

KépKép
jazmin2005

dia,
a szomszédasszonyom kisfia pl.csak a jobb cicit szereti a balnál mindig tekergeti a fejét, de mindig próbálkoznak , mert ugye azt is ki kell szívni és utána megkapja a másikat megnyugtatásúl...

de nagyon zabálnivalók a kicsik!!

aproo,
ha esetleg gondolkodnátok, hogy kinek is udvaroljatok, hááááát
nekünk nagyon megtetszett levibaba!!!! :oops:
Vendég

Csandi, lehet róla szó, még nem vagyunk foglaltak!köszi a hölgyválaszt, erre sem lesz gondunk!!! :wink: :lol:

Segítenétek? Talán Boniko, de lehet hgy más is tud....:
Szó volt régebben és volt is fenn két link , ahonnan rendelhető távírányítású kiságyra szerelhető zenélő forgó.
Most próbálnánk Levit kiságyba szoktatni és a pelusozón található forgónál van hogy 30 percet ott álldigállunk, annyira imádja, hátha bejönne a szoktatásnál és könnyítene.
Szóval, ha valaki emlékszik....köszi nagyon!

Andi, grip water sztem okozhat hasmenést! Bár nálunk a betegség miatt vált híggá és taknyossá azt hiszem...

Dia, óvatosan azzal a cumisüveggel, nálunk az okozott cumizavart a kórházban és utána nehezen állt vissza a szopi, ha ugyan visszaállt, mert még most sem 100%os. Inkább picit hagyd küzdeni, vagy fejd és tedd el. Talán megoldódik pár napon belül....én várnék a cumisüveggel, mert nálunk majdnem csak tápi lett miatta.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Szuszu, lassan egy újabb táblát kellene kreálnod, mint táblázatkreátor, mégpedig, hogy kinek ki a választottja, nehogy szerelmi háromszög legyen a dologból idővel! ;)

sophie27

Aproo, szerintem a www.jatsszvelem.hu -n tudsz keresgelni ;) de ez csak így beugrott, szóval lehet, hogy nem erről volt anno szó

sophie27

Zsófi! Sajnos Csenge elkapta apukájától a hasmenős vírust, attól lett zöld és nyálkás a kaki. Így most nem tudtuk a héten megkapni az oltást. Remélem azért következő kedden már megkaphatjuk. Kakit elemzésre akkor fognak küldeni, ha következő hétig sem javul az állaga. :( De én bizakodó vagyok. Jó kedvű és hangulatú Csenge, így remélem hamar kijövünk ebből a fránya kórból. Pedig mi is próbáltuk apát elszeparálni.

ma akkorát kakilt, hogy újra szőnyeget takarítottam. :shock: mert ugye az a menet nálunk, hogy amint elkezdem kibontani, akkor biztos már jön neki az inger, és mikor már törölgetem a popot, és krémezem, na akkor néha olyan adagot kapunk, hogy alig bírjuk elkapni. Szóval tuti hogy szőnyegcsere lesz hamarosan.

rizsimami

Szilvi, remélem, hogy tényleg hamar túl lesz Csenge ezen a hasmenős betegségen, de az jó jel, hogy jó a kedve! ;) örülök!

amúgy én azt olvastam valahol, hogy a babák pucér fenékkel jobban szeretnek kakilni, mert a pelenka sem nyomódik ilyenkor a fenekükre, és ezért egyszerűbb nekik! mondjuk mi a pelenkázásnál a pisivel vagyunk néha úgy, hogy kicsit későn kapcsolok, de egyelőre még nincs szőnyegünk, szóval ezt ilyen formán megúsztam! :D

sophie27

Sziasztok!

Ma vendégeink voltak, azért tűntem el nap közben, Binyek járt nálunk az ikrekkel, majd dobok képet, de még nincs a gépen.
A grip Water nekünk sem okozott hasfájást!

Zsófi: nagyon édes Beni baba, nagyon jó lett ez a mosolygós kép!

Apró...nem tudom mi van velünk, de mi sosem látjuk a képeket, amiket Leviről teszel fel :twisted: Mi lehet az oka? Látom, hogy a többiek igen....A zenélő forgó nekünk a Brandonból van.

Csenge: nektek jobbulást!

Pöttöm: köszönjük a bókokat :)

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Kép

szóval a közös kép :)

<
sziszka78
Tolna

Sziasztok!

Apró: megoldottuk a kérdést, és végre láthattam Levi babát :) El is voltam olvadva tőle, nagyon jók ezek a képek :) Igazából nem is látszik rajta amin keresztül ment, édes és mosolygó :)

Pöttöm, volt egy kis időm és Nonot is meglestem, hihetetlen mennyire hasonlít rád! Nagyon szép baba ő is!

Ó...Málnus nyűgös, mennem kell :(

<
sziszka78
Tolna

Sziasztok!

Elnézést, hogy ismeretlenül zavarok, de szeretnék a figyelmetekbe ajánlani egy barátnőm honlapját, aki szopopárnákat készít:
http://www.szoptatosparna.atw.hu/

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979

Csajok!
Nagyon jót röhögtem rajta, és néhány pontjában a férjemre ismertem benne, gondoltam megosztom veletek is! Hátha szerzek vele néhány vidám percet nektek!

Férfiszótár
Amit mondanak és amit jelent:

"Sehol sem találom!"
Jelentése: "Nem hullik magától az ölembe, így teljesen tanácstalan vagyok."

"Hozzám jössz feleségül?"
Jelentése: "Elköltöztek a szobatársaim az albérletből, elromlott a mosógép és kifogyott a sör a hűtőből."

"Ez férfidolog."
Jelentése: "Semmiféle átgondoltság nincs a dologban és esélyed sincs, hogy logikát találj benne."

"Segíthetek a vacsorakészítésben?"
Jelentése: "Mi a francért nincs még az asztalon a vacsora?"

"Bonyolult lenne elmagyarázni!"
Jelentése: "Fogalmam sincs, hogyan működik."

"Ma egy csomót sportoltam."
Jelentése: "Elromlott a távirányító, így kézzel kellett csatornát váltanom."

"Késésben vagyunk!"
Jelentése: "Végre van valami indokom, miért autózok úgy, mint egy állat."

"Pihenj egy kicsit, túl sokat dolgozol."
Jelentése: "Nem hallom a meccset a hülye porszívótól."

"Ez érdekes, drágám."
Jelentése: "Még nem fejezted be?"

"Drágám, szerintem nem kell bizonygatnunk egymásnak, hogy mennyire szeretjük egymást!"
Jelentése: "Már megint elfelejtettem a házassági évfordulónkat!"

"Ez tényleg egy jó film volt!"
Jelentése: "Volt benne lövöldözés, autós üldözés és pucér nők."

"Á, hagyd csak. Csak egy kicsit elvágtam az ujjam, nem egy nagy szám."
Jelentése: "Majdnem levágtam, de inkább elvérzek, mint beismerjem, hogy baromira fáj!"

"Sokat segítek a házimunkában."
Jelentése: "Egyszer a szennyeskosárhoz egész közel sikerült ledobnom a koszos törülközőmet."

"Hé, okom volt rá!"
Jelentése: "Nagyon remélem, hogy mindjárt az eszembe jut valami ésszerű magyarázat rá."

"Csodálatosan nézel ki ebben a ruhában!"
Jelentése: "Légy szíves, fejezd már be az öltözködést, mindjárt éhen halok!"

"Hiányoztál."
Jelentése: "Nem találok tiszta zoknit, a gyerekek éhesek és elfogyott a WC papír!"

"Megosztjuk a házimunkát."
Jelentése: "Én csinálom a koszt, ő meg takarít utánam."

"Nincs szükségem a használati utasításra!"
Jelentése: "Tökéletesen el tudom rontani nyomtatott segítség nélkül is."

<
sziszka78
Tolna

Csak gyorsan, mert semmire sincs időm :)

Csengének jobbulást!

Nagyon jók a fényképek a gyerekekről!

Egyik ciciből nem evők: nem lehet, hogy a szopási póz ellen van kifogásuk a piciknek? Lehet akár tényleg az oltás miatt vagy valamiért kényelmetlen/fájdalmas az a póz. A cumisüveg nem feltétlenül zavar be, nálunk működik, hogy cumisüvegből adok pótlást este a lefagyasztott tejből, ha kevés van már a ciciben. Zétinél sem okozott gondott.

Apró, ugyan nem távirányítós, de vettem egy Chicco elemes zenélő forgókáét Zsombinak és 10 percig zenél egyszerre. Kikában 10e helyett most 7e-ért van.

Voltunk dévényes kezelésen, hát nem esett jól Zsombinak finoman szólva, meg nekem se volt jó élmény látni :( , de kibírjuk, mert tudom, hogy hasznos. Ortopédia vizsgálat is volt ma, olyan gyors, hogy Zsombi fel se ébredt közben :) javul a csípője, mennünk kell kontroll UH-ra is.
Vendég

Aproo én nem a játsszvelemről rendeltem, de megbántam, mert utána láttam, mennyivel olcsóbb.Nekünk a legalsó van, de nagyon szar elem kell bele AA-s és folyton lemerül... így szerintem a legfelsőt válasszátok :wink: Zsigmond nagyon szereti..napközben is.

Ez a 3as csoportkép tüneményes

:lol:

CSengének jobbulást!

BEni hurkácskái zabálnivalók :lol:

Mindenkinek szép estét!
Vendég

JÁzmin kitekertem a nyakam..VIki édes nagyon!
Vendég

Boni, ha olyan elemet veszel, ami tölthető!? Nem kiadósabb???

Amúgy én olyat szeretnék, ami a plafonra is vetít képeket, később biztosan az is nagyon leköti majd! ;)

Köszönjük a bókokat combi ügyben! :)

Amúgy ma iszonyat nyűgös a gyermek. Kaját sem ette meg teljesen, szopizni meg nem akar! :( Pedig mostanában mindig így altattam el... :( Francba, pedig de jó lett volna ma kicsit kikapcsolni.

Jó éjt nektek!!!

Sziszka, 3as kép iszonyat édi!

sophie27

Sziasztok!
Helyzetjelentés: A hétvégén nagy volt a jövés menés így nem sikerült sem írni sem olvasni.
Alma 2 napja ismét hasfájós gyanus és így oda a nyugodt éjszakánk, legalábbis nehezen, vagy csak cicivel alszik el.
Párom most itthon dolgozik így csak most jutok géphez :(
Új napirendünk:5-7 között ébredünk,11körül bealszik Alma és 15-17h között ébred. Utána 23-24h között alszik el. Egyre többet szemlélődik és nagyokat vigyorog.
4.40-mértünk kedden és 53 cm. Jövő héten ltásra megyünk :cry:
Sajnos nem sikerült még mindíg képeket feltennem,valamiért azt írja ki,hogy hiba :wink: tanácstalan vagyok.
sziszka!:nagyon jó a férfiszótár még Attilámnak is elnyerte tetszését :lol: A képek is jók a babákról
Apró:Istenhozta Levi babaát újra itthon. Sokat imátkoztunk érte Almával :D
Amilyen szépek a babák olyan gyönyörüek a mamák :D

Kép

Kép
feluca
Mezőszemere

Sophie: megnéztem Beni baba képeit és nagyon cuki,tiszta mamája :)
Olyan jó,hogy ilyen sokan össze tudtok járni és baba randit tartani. Tölem mindenki olyan távol van :cry:
Kedden voltam egy kismamánál, baba látogatóba. Két lánya van 2 éves és 3 hónapos. Kitaláltuk,hogy csinálunk egy klubbot, hátha többen leszünk :wink: . Drukkoljatok,hogy sikerüljön, mert annyira jó lenne,ha összejönne.

Kép

Kép
feluca
Mezőszemere

Sziasztok!
Helyzetjelentés: A hétvégén nagy volt a jövés menés így nem sikerült sem írni sem olvasni.
Alma 2 napja ismét hasfájós gyanus és így oda a nyugodt éjszakánk, legalábbis nehezen, vagy csak cicivel alszik el.
Párom most itthon dolgozik így csak most jutok géphez :(
Új napirendünk:5-7 között ébredünk,11körül bealszik Alma és 15-17h között ébred. Utána 23-24h között alszik el. Egyre többet szemlélődik és nagyokat vigyorog.
4.40-mértünk kedden és 53 cm. Jövő héten ltásra megyünk :cry:
Sajnos nem sikerült még mindíg képeket feltennem,valamiért azt írja ki,hogy hiba :wink: tanácstalan vagyok.
sziszka!:nagyon jó a férfiszótár még Attilámnak is elnyerte tetszését :lol: A képek is jók a babákról
Apró:Istenhozta Levi babaát újra itthon. Sokat imátkoztunk érte Almával :D
Amilyen szépek a babák olyan gyönyörüek a mamák :D

Kép

Kép
feluca
Mezőszemere

Na ez most valamiért mégegyszer elment :wink:

Kép

Kép
feluca
Mezőszemere

Jóéjszakát mindenkinek :)

Kép

Kép
feluca
Mezőszemere

Halihó!

Köszönjük a dícséreteket!

Tegnap párom családjánál volt csali-tali (havonta egy este,mindig készül valaki egy témával), gondoltam jó későig fennleszünk, majd visszaáll az éjjeli rend. Hihi, Levi másképp vélekedett. Éjfélkor aludtunk el, de ugyanúgy fél2kor kelt, aztán fetrengett, nyögdécselt félálomban fél5ig, akkor lepasszoltam páromnak, mert már nem láttam, így sikerül két órácsát nyernem hajnalban, aranyat ért, még tejcit is éreztem a cicimben, először a kórházas sztori óta. Hiába magyarázom Kisprücsinek, hogyha nem hagy aludni, nem lesz kajci, nem hatja meg a dolog..... :lol:

Lucám, köszi az imákat, eljutottak hozzánk! Hajrá Kismamaklub!
Nyugodt éjszakák: én már mondom, annak is örülük, ha két órát egyben tudok aludni, nem is tudom mikor volt már 3 óra egyben, talán műtét előtt.
MA biztosan nem hagyjuk az ölünkbe Levit aludni, mindig letesszük, mert akkor 20-30 perceket alszik csak. Jó lenne egyfelől, ha emgtanulna egyedül aludni lassan, hogy ne csak rajtunk lógva menjen, másfelől jól kifárasztjuk estére, hátha....
Nem tudom, mikor tudunk majd menni hozzátok, mert a november zűrösebb, minden hétvégén van valami progi, meg keresztelő is lesz 15.én!

Boniko, azokra a kismacikra gondolsz?
Nektek az van, ami 20 percig is tud egyben zenélni, az a lemerülős?
Nekem a pandás is tetszik, amit majd Levi is tud nyomkodni, csak az nem távirányítós sajna. Ha meg az elsőt válsztanám, akkor inkább már a második, mert az ugyanaz, csak színesebbek a figurák, plusz a mostani forgónk is macis.
De közben jelezte a leendő keresztmami, hogy az 1 éves fiacskájának van egy, amit nem szeretett, így padlásra került. Megvárom, hátha az is megteszi.
Azért köszi és Neked is Zsófi a linket, elraktározom.

Mi most sztem nem megyünk a talira, ha lesz is, mert kissé zombi vagyok, talán jövő hétre rendeződünk, már jó lenne élőben is látni a babákat!

Jaja olyan depis idő van, megyek is takarítani meg főzni, h. valami hasznosat is tegyek ma. Végre van két szabad lezem egy kiscsit behozni a teendőket. Szpmbaton jön az egyetemi barátnői köröm, akikkel 6 éve nagyon szoros a kapcsolatunk és van egy 4 hónapos kiscsaj is a bandában, mint újdonsült tag. :lol:
Már úgy várom, leszünk 13an, megszálljuk az egész lakást, a csilláron is lógni fogunk, ezért kell kicsit gatyába rázni a lakást.

Szép Nemzeti Ünnepet Nektek!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Szép napot mindenkinek!

Nincs időm visszaolvasni, és nem tudom ki kérdezte, de vetítős bébiőr, elmentettem a linket, amikor valaki ajánlotta. Nagyon sokat gondolkodtam rajta, hogy megrendelem, de Málnus hason alvós, és így nem igazán élvezné ki azt ami a lényeg lett volna...

http://bolthely.hu/manojatek/lista/474f ... ito-bebior

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Apró, azon az oldalon, amit Sziszka beírt, vannak olyan forgók, amilyen nekünk is van :) Még mindig szereti Dominik, és nagyon strapabíró, még Dani kapta pár hetesen :wink: Három olyan van ott, mint a mienk, az egyik a Macis projektoros forgó, csak nekünk a figurák mások rajta. Távirányítós, több dallam van rajta, a miénken az egyik dallam olyan, hogy még én is majd elaludtam rajta régebben :lol: És az elemek is olyan jól elzárt részen vannak, hogy a gyerekek tuti nem tudják kiszedni belőle. Bár azért a Fisher Price az minőségi termékeket gyárt. Ja és sötétben a plafonra, oldalfalra vetíti a mintákat (mienk csillagokat meg holdakat). És 5 percig megy egyszerre :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

Sziasztok Lányok!

Minden nap végigfutom a híreket, csak reagálni nem volt idöm és/vagy kedvem, ezer bocsánat!
Tegnap megkapta Dönci a második oltását, amit hösiesen türt. 6 órával az oltás után lett höemelkedése, nem mértem meg, nehogy bepánikoljak. Reggelig megvolt ez is. Éjszaka nagyon kajás volt, ma de. meg nyügös, most bealudt. Sajna immár 4. hete köhécsel. Nem sokat, de akkor is. A doki szerint minden rendben, vérkép, Hb szintén. Inhalálok vele napi 1-2x, mikor hogy jön ki, Regövel szintén.
Jelentem ma kacsasült lesz krumplipürével és vöröskáposztával. Holnap Eni osztálya öszi ünnepet tart, arra is még kell valamit sütnöm.
Szombaton Imi szülinapja volt, képeket mindjárt mellékelek. Almatortát kért. Aznap volt a sütötök-ünnep is. Nagyon jó volt, faragtunk töklámpást, az enyém a képen a pókos. Utána volt tábortüz, frissen grillezett virslik és egy rémisztö történet (elég konkrét háttérrel, mivel két nappal elötte törtek be az egyesület házába, ahol ünnepeltünk, szétverték az ajtókat, részben el is vitték, de más kár nem keletkezett, pénz nem lévén). Eztán jött a lámpás vándorlás az éjszakai erdöben, majd levezetésképpen a tökleves! Isteni volt.
Másnap meg egy közeli kolostorban voltunk tárlatvezetésen. Nagyon szép volt.
Tegnap meg megvettem az egyik ovibeli anyuka babakocsiját, amely gyakorlatilag új. Csinálok majd képet róla. Aztán volt lomtalanítás és megint sikerült pár apróságot kivadászni.

Más újdonság különösebben nem történt. Jövö héten iskolai szünet. Hétfön meglátogatom a kórházbeli barátnömet, kedden meg az ovi csinál lámpás menetet. Pénteken jönnek anyámék szülinapozni! Juhu!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Nagyon édesek a képek a sok gyönyörü babáról!
Sziszka! A lányodat magadról klónoztad? Le se tagadhatnád! :)

Ági merre jársz?

Niki?

Mentem vasalni. Sose lesz ennek vége.

Barbi
Vendég

Köszi a segítséget, linkeket. Sziszka, gyakorlatilag ugyanazok vannak, mint a jássztvelemen, csak picikét drágább.
HA nem lesz nyerő,a mit kapunk, akkor marad sztem az esőerdős-vetítős.

Kész a kaja, szerelmes a szakácsné, kissé elsóztam az oldalast, de nagyon fini lesz amúgy. Mellé tökfőzi nekem, spenót apájának hogy jó erős legyen. Levi meg ptóolja az éjszakát, már közel másfél órája szunny, pedig nappal 20-30 perceket szokott. Ja, és a nagyágyban, egyedül....ezért volt időm főzni. :wink:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

sziasztok!

remélem, hogy mindenki jól van, és csak a nagy 4 napos "szabi" miatt vagytok eltűnve!

Benivel kapcsolatos bókokat köszönjük, jó lenne egyszer már végre talira is eljutni, és személyesen is bemutatkozni a babócáknak! talán jövő héten már ez is sikerül! ;)

ma mi is elvoltunk a párom szüleinél, ugye ott szülinapoztunk, holnap pedig anyuékhoz megyünk. volt nagy kajálás és holnap is lesz, szóval lassan újra ott tartok, mint a terhességem 9. hónapjában, mármint kiló ügyileg! :D

gyerek ma iszonyat jókisfiú volt! de tényleg. és jelentem a 3. majdnem reggelig alvós éjszakánk is megvolt! általában 22 után tesszük le, legkésőbb 23ig, és hajnal 5ig simán alszik ilyenkor, persze én közben többször ébredek, hogy mi a szitu, de végül kiderül, hogy gyerek még alszik, így én is nyomom tovább a szunyát! ;) remélem, hogy idővel ez állandósul, és akkor az nagyon jó lesz! kívánom mindannyiunknak, akik még nem átalvósak, hogy jöjjön el ez a csodás időszak mihamarabb, hogy a fogzás miatt éjszakai ébredésekig legyen egy pár hét-hónap, amit mi is alvással tölthetünk éjszakánként! ;)

kicsit fáj a fejem, de talán a fáradtság teszi, és nem más!

lányok, tudja valaki, hogy a pneumo oltás következő részét mikor adják? vagy most akkor a 2., 3., 4. havi oltásokkal mindig kapunk azt is!?

jaaa, és vettünk kengurut! jajj, kíváncsi leszek, hogy hogy bírja benne majd a manó hosszú távon!

na. nem szaporítom tovább a szót, mindenkinek kellemes hétvégét, állítólag szép időnk lesz!

Barbi, még mindig nagyon szépek a gyerekeid!!!

Feluca, Almáról mikor láthatunk képet!? ;)

sophie27

ma így ébredtünk, mert tudtuk, hogy ma talizni fogunk :
Kép

Barnuséknál voltunk látogatóban :
Kép
(és anyáink is tudnak minket utánozni nemcsak fordítva,itt éppen bumbi arcot vág :roll: )

és a peluscsere alkalmával sikerült lepisilno a ruhánkat így a Barnus rucijában jöttünk haza :oops:
Kép

mosolygós kisbaátunk :D
Kép
Vendég

sniky, a te gépeddel is csinált a Titi néhány képet, majd azokra is igényt tartanék :D és köszönjük a vendéglátást meg a rucit is
Vendég

Sziasztok!

Mi is vagyunk, csak olvasóban, meg persze szenvedek a heti legalbb 1 migréntől, bár a múlt héten 7 napból 4* volt. Járok akkupunktúrára, hátha jobb lesz. Mi is beálltunk éjjel, de 3* eszünk. :( 1-kor, 4-kor és 7-kor. Nembaj legalább nem alszik annyira mélyen, hogy elfelejtsen levegőt venni. Az ökölszopi nálunk is ezerrel megy, van mikor kettőt nyom egyszerre, és úgy folyik a nyálunk mintha valami fogacska készülődne.
Minden babu csodaszép még mindíg. Jó lenne talizni, de ez a tranzitos annyira nem kényelmes babukkal, pláne, hogy mostmár 600 ruha kell rájuk.

Dobok fel én is képet mindjárt.

Barbi: Imolának nagyon boldog szülinapot!

Ja mi is igényt tartunk egy fiúcskára, már szétosztottatok mindenkit, de nekünk BARNUS is nagyon bejön,

Na dobok is fel képet, hátha megtetszünk valamelyik kisvitéznek :)
:oops:

Kép
rituspoc

Kép unatkozom Kép nagyszemű babánk Kép kihullattuk a hajunkat Kép de vicceset csinálsz Kép még nyáron, így alszunk mi

Ritus

Kép
rituspoc

Sziasztok!

A tegnapi napunk maratoni volt, mivel Alma mindösszesen másfél órát aludt, de estére olyannyira nyügös volt és fáradt, hogy a fürdtés utáni etetés már kín volt mindkettőnk számára :cry:
Csak jojózott a cicimmel, vagy bömbikélt és semmi sem használt. :?
Apja ezekután sikeresen elaltatta, úgy 21:30-kor és reggel 8-ig meg sem mukkant. :shock: Én akkor néztem egy nagyott és még áldottam az eget,hogy esete lefejte mind a két cicicmet,mert reggelre tuti kő kemények lettek volna. Így is volt bőven mit leszívnia.
Most úgy tűnik,hogy kezdünk átálni a 4 óránkénti evészetre.
:)
Zsófikám! Próbáltad már a melltertónélküli alvást? Mert nekem az segített. Bár leginkább az alvásra lenne szükséged úgy gondolom és most azért fogunk imátkozni,hogy hadjon Levi baba aludni,mert tényleg sokat használ :)
Sophie! Megpróbálok képeket feltenni,de nemtudom,hogy mikor sikerül,mert a legutobbi alkalommal nemsikerült. Van valami képméret meghatározás :?: Mert nekem kiírta,hogy hiba :wink:

Kép

Kép
feluca
Mezőszemere

feluca,
max.600*600pixel lehet
Vendég

Sziasztok, vagyok, csak általában olvasó üzemmódban...:(

Ritus, Zorka babát már "lestoppoltuk" magunknak nagyon rég, már elfelejtetted? ;)

Andi, átküldöm majd a képeket 1-2 készült, igen;)
és jó volt, hogy itt voltatok!!!

Mostanában nem túl jó a kedvem csajok, azért is nem jöttem és mert nem nagyon volt időm se, aranyos vagy Barbi, hogy hiányoltál;)

Iminek utólag is boldog szülinapot! Nagyon szép volt a tortája!

Ági, azt hiszem te mondtad azt a körtés-camembert-es csodát, leírnád, hogy hogy készül, mert nagyon lázba hozott;) előre is köszönöm!

Apró, örülök, hogy itthon vagytok és szépen rendeződnek a dolgok, Levinek nagy-nagy puszit küldünk!

Rita, szép lehet ott nagyon nektek Erdélyben, én már jó rég nem voltam, pedig a páromnak van egy szép háza Kalotaszentkirályon, talán lassacskán eljutunk mi is oda...

na megyek, mert lassan indulunk tesco-zni;)

puszi nektek és további szép 7végét!

sniky

Egy pár friss kép tőlünk is:)

Kép manókám:)

Kép értelem;)

Kép kis haver;)

Kép mosolygós

Kép kaja után alvós;)

sniky

Sophie! Vedd úgy, hogy az utolsó kérdés el sem hangzott. Már látom a méreteket, meg a mennyiséget is :)

Kép

Kép
feluca
Mezőszemere

Sziasztok!

Csak beugrottam pár kép erejéig
Annyira szépek a babák...
dobok én is párat... :D Kép Kép fürcsizni szeretek :) Kép a nagy ágyban Kép épp mondom a tutit Anyának
makadu

sziasztok lányok!

RIzsi ezt csak neked egy napos késéssel :D

Kép

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Jó reggelt! Illetve a legjobbat!

Este fél10től 3/4 2-ig aludtunk, aztán nyomikázta a kakit fél3 és 3 körül, de öt perc alattvisszaaludt és fél7kor (ami most fél6, de akkor is 4,5 óra múlva) én keltettem, mert pici fejés után is már kivoltam a cicimtől. Szóval több mint 7 órát aludtunk, ez most már nagyon kellett!!!

Tegnap voltak itt egyetemi barátnőim, majd dobok fel képeket, volt egy majd 5 hós kiscsaj is, írtó édik voltak Levivel, bár a hangzavar (13an voltunk) jobban lekötötte őket,mint egymás figyuszolása.

Addig meg egy kedvec kép:
Eminem hozzám képest....avagy, anya, nem látod, hogy ez a sapi már kicsi??
Kép

BArbi!

Elfelejtetem!!!IMIT ISTENKE ÉLTESSE!!!!!

Niky, köszi, odanyammogok hozzá és átadom, mi a baj???El ne tűnj nekem, mert én is tudok ám harapni! :wink: :lol: és nem is vagy messze, tudod....

Hihetetlen, itt fekszik mögöttem, most ébredt, hason van és nem bömbizik. Imádom, remélem ez egyre többet lesz így. Na, rohanok, mert benyeli az öklét.

Feluca, köszi a tippet (cici, melltartós). VAn átméretező progid, hogy tudj képet feltenni?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Ha képet szeretnétek feltenni, akkor a neten van egy oldal www.snipshot.com, itt lehet aztán méretezni ezerrel :)

Ma mi sem törődtünk az átállással jelen idő szerint fél7-kor keltünk, de úgy, hogy előtte fél 6-kor ettünk, jaj apával kómázunk cunuska meg nyomja a szunyát, mert persze elfáradt a sok játszásba :)

Niki mi a baj, ne legyél rosszkedvű, mert megharaplak :)

Már élőben is össze kéne hoznunk a porontyokat ;)
Meg nem felejtettem el, hogy lestoppoltatok, csak azért kell a megerősítés :)

Ritus

Kép
rituspoc

jó reggelt!

Aproo, gratula az átalváshoz, vagyis a nagy alváshoz! ;) tök jó lenne, ha ebből Levi rendszert csinálna!

(amúgy mi még szabadok vagyunk... csak azt nem tudom, hogy melyik lányka szingli még, na mindegy, majd idővel, ha még egyáltalán marad valaki nekünk, akkor lestoppoljuk! :))

Niki, ne légy szomorú! nem is tudom elképzelni, hogy mi történhetett, ami miatt rossz lett a kedved, hiszen Te mindig vidám vagy! :( gyere közénk, hátha tudunk segíteni, már csak azzal is, ha kipanaszkodod magad! de remélem, hogy nem anyós macerálás...

jó lenne a tali, de tényleg nem tudom, hogy mi lesz jövő héten! főszervezőasszonyka is el van tűnve, Ági :P remélem, hogy most, mikor már kb. 90%, hogy tudunk menni mi is, akkor lesz is tali...

na, most megyek, mert éhes a gyermek! ;)

szép napot, remélem, hogy kisüt a napocska, mert így olyan lehangoló...

Kitti, édes nagyon Levid! Barnus is nagyon cuki, tiszta nagyfiú már! hogy mennyit változnak a babók... Eminemet is pusziljuk! ;) és természetesen a lányok is tündérkék, Zorka baba és Csenge baba, sok puszi Benitől is!!! ;)

sophie27

sziasztok csajok!
az a kérdésem, h. mi az a mennyiség amit megesznek a babák egyszerre?150 kb. a max? és ahogy nőnek többet esznek kevesebbszer??akkor ugyanott vagyunk nem?? :oops:
köszi

Kép
winona

Sziasztok!

Aranyosak vagytok, hogy aggódtok értem, nem olyan vészes a dolog, csak egy kicsit depizek mostanában....

anyós elment Erdélybe, így legalább egy darabig miatta nem üt meg a guta;)

igazából nagyon egyedül érzem magam egy ideje, egész nap kettesben vagyok Barnussal, ami szuper, csak egyrészt hiányzik a régi pörgés, ami ugyebár most lehetetlen, a másik és nagyobb bajom pedig az, hogy apa sokat dolgozik és keveset van velünk. Semmi időnk nincs egymásra és a legrosszabb, hogy úgy érzem csak anyaként tekint rám, nőként nem...:(
úgy érzem magam, mint egy két lábon járó tejeszacskó, aki semmi másra nem jó:( nem tudom, hogy vkinél van-e hasonló helyzet, de sajnos mi még nem voltunk együtt apával a pici születése óta és úgy érzem, mintha csak nekem lenne rá igényem :cry:

nem tudom mit tegyek, de baromira el vagyok emiatt keseredve! persze egy jó párszor szóvátettem, amiből óriási veszekedés lett és nem javult a helyzet. Persze ő nyugtatgat, hogy szeret, meg minden, csak mégsem történik semmi... esetleg vkinél volt hasonló? hogy oldottátok meg?

sniky

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?