Halihó!
Köszönjük a dícséreteket!
Tegnap párom családjánál volt csali-tali (havonta egy este,mindig készül valaki egy témával), gondoltam jó későig fennleszünk, majd visszaáll az éjjeli rend. Hihi, Levi másképp vélekedett. Éjfélkor aludtunk el, de ugyanúgy fél2kor kelt, aztán fetrengett, nyögdécselt félálomban fél5ig, akkor lepasszoltam páromnak, mert már nem láttam, így sikerül két órácsát nyernem hajnalban, aranyat ért, még tejcit is éreztem a cicimben, először a kórházas sztori óta. Hiába magyarázom Kisprücsinek, hogyha nem hagy aludni, nem lesz kajci, nem hatja meg a dolog.....
Lucám, köszi az imákat, eljutottak hozzánk! Hajrá Kismamaklub!
Nyugodt éjszakák: én már mondom, annak is örülük, ha két órát egyben tudok aludni, nem is tudom mikor volt már 3 óra egyben, talán műtét előtt.
MA biztosan nem hagyjuk az ölünkbe Levit aludni, mindig letesszük, mert akkor 20-30 perceket alszik csak. Jó lenne egyfelől, ha emgtanulna egyedül aludni lassan, hogy ne csak rajtunk lógva menjen, másfelől jól kifárasztjuk estére, hátha....
Nem tudom, mikor tudunk majd menni hozzátok, mert a november zűrösebb, minden hétvégén van valami progi, meg keresztelő is lesz 15.én!
Boniko, azokra a kismacikra gondolsz?
Nektek az van, ami 20 percig is tud egyben zenélni, az a lemerülős?
Nekem a pandás is tetszik, amit majd Levi is tud nyomkodni, csak az nem távirányítós sajna. Ha meg az elsőt válsztanám, akkor inkább már a második, mert az ugyanaz, csak színesebbek a figurák, plusz a mostani forgónk is macis.
De közben jelezte a leendő keresztmami, hogy az 1 éves fiacskájának van egy, amit nem szeretett, így padlásra került. Megvárom, hátha az is megteszi.
Azért köszi és Neked is Zsófi a linket, elraktározom.
Mi most sztem nem megyünk a talira, ha lesz is, mert kissé zombi vagyok, talán jövő hétre rendeződünk, már jó lenne élőben is látni a babákat!
Jaja olyan depis idő van, megyek is takarítani meg főzni, h. valami hasznosat is tegyek ma. Végre van két szabad lezem egy kiscsit behozni a teendőket. Szpmbaton jön az egyetemi barátnői köröm, akikkel 6 éve nagyon szoros a kapcsolatunk és van egy 4 hónapos kiscsaj is a bandában, mint újdonsült tag.
Már úgy várom, leszünk 13an, megszálljuk az egész lakást, a csilláron is lógni fogunk, ezért kell kicsit gatyába rázni a lakást.
Szép Nemzeti Ünnepet Nektek!