A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Beültetés előtt, és utáni érzések

kisbuta:én most ráérek.De sejtem hogy kihez jársz.
Tehát akkor házidokitól egy beutaló az endokrinra aztán onnan IR-re kapok beutalót.????
melánia

Fogigátló után is 6 hetet várjak????
melánia

Csajok ha gond van az IR-en akkor arra van gyógyszer v. mi van????? Nem értek hozzá,bocs.
melánia

Meli, van rá gyógyszer, metformin. De ne rágódj ezen előre! A hídon akkor kell átmenni, ha odaértünk. (Ugye milyen bölcs vagyok, ha más bajáról van szó? :lol: )

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Szezso,
az nem muszály feküdni, de ajánlott egy kicsit legalább.

A megállapított terhesség 12. hetéig biztosan kell majd dugdosni.
Én pl a 25. hétig dolgoztam és ott nem volt lehetőség a lefekvésre utro felrakás után.
A lényeg az, hogy feszívódjon. Ami nem kell az úgyis kijön/kifolyik. Betétet célszerű használni.
A szájon át és a hüvelyi utro között egyáltalán semi különbség nincs. Csak a dobozon lévő felirat.
Sztem jobb, ha dugdosod ha azt mondta a doki, mert ténylegesen ott hat ahol kell.

Rana,
látod vannak csodák ... mégha az ember nem is véli annak. :D
Gondolj bele:
este összebújtatok - ugyanaznap mikor inszeminálódtál
rásegítettek a skacoknak és a csajoknak ,
2 hét múlva nem fog megjönni és utána sem,
tesztelsz + ... és mekkora öröm lesz, hogy nem fogod tudni, hogy most akkor mikor is??? ,
de már nem ez lesz a lényeg .... csak a + teszt varázsa és a kis albérlő!

Dezsina,
teaügyben nem vagy egyedül. Én is sokszor elfelejtek enni, mert mindig találok vmi más elfoglaltságot. Igaz Bo miatt rá vagyok kényszerülve, hogy egyek.
Múltkor pl. napközben felforraltam a forralóban a vizet a poroskávémnak, odakészítettem mindent - poharat, cukrot, kávét, Bo időközben felkelt és elfoglalódtam. :lol: Este vettem észre, hogy még mindig csak rám vár a pohár és a többi, de már nem csináltam meg. :)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Bella, nem hiszem, hogy a Merional-tól pirosodtam, mert a múltkor azt nem kaptam. Úgy érzem sokkal érzékenyebb a bal oldalam. Fáj a tegnapi szuri helye. A jobb oldalon meg nem érzek semmit.

skrisz72

Skrisz!
akkor szúrj a másikra. Amikor elszúrtam kékre az egyik oldalt, szúrtam a másikra. Pár nap alatt összeszedi magát és nyomathatod oda újra!

Melani!
nem szabad kétségbeesni! Sajnos tanácsokat nem tudok adni, de látod, hogy a lányok nagyon jártasak mindenben! Estikének pedig igaza van! Most mászkálsz ki a gödörből! :wink:
dezsina

Jaj, Hajnoca, könnyek szöktek a szemembe, olyan élethűen leírtad, amire vágyom... Úgy legyen! Ez lesz a mi történetünk: Kép

Krisz, sztem a bal oldalon jobb a vérkeringésünk, vagy ilyesmi! (Azon az oldalon van a szív, tán ezért?) :shock: Képzeld én a májusi stimu alatt tiszta ragya lettem a hormonoktól, és a bal oldalon sokkal jobban, mint a jobb oldalon!!!! Ja és azt is észrevettem, hogy az egész bal oldalamon (tehát végtagok is) a sebek SOKKAL hamarabb gyógyulnak, mint a jobb oldalon.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Most voltam kint a patikában. Nincs nekik semmilyen tűjük meg fecskendőjük... :evil: Milyen patika az ilyen? :shock: Most még utazás előtt járhatom a gyógyszertárakat felszívótűért... remek...

skrisz72

Skrisz!
ez egyszerűen hihetetlen :shock: :evil: :!:
dezsina

Skrisz,
én anno Gyógyászati segédeszközös boltban vettem.
Szerintem olcsóbb is, mint a patikában.
Ha jól emlékszem, akkor a 20 felszívót és a 20 szúrós fecsit vettem kb 500.- Ftért.
Mondjuk az sem ma volt. :?

hajnoca
Dunakeszi

... ja és a 20 szúrós tűt is beleértve.

hajnoca
Dunakeszi

Hajnoca, most csak az a bajom, hogy taxival kell mennem az összes cuccommal egy megbeszélt helyre, egy megbeszélt időpontra, ahol a kollégám felszed kocsival. Még be is kell vásárolununk hétvégére, és most még ki tudja, hol és hányadik patikában kapok.... Nem izgattam magam rajta, mert azt gondoltam, tűt aztán bármelyik patikában adnak... ezek szerint tévedtem...

skrisz72

áááá, érttem.

Ha jól emlékszem kosdi vagy,ugye?

hajnoca
Dunakeszi

Skrissz: :twisted: Hihetetlen, hogy nem kaptál!
Hova utazol?

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Hajnoca, majdnem... rádi :lol:

Puszi, Mártélyra megyek fotózni.

skrisz72

Nem esik útba Vác?
Mert akkor a Gyógyászatisban bizti tudnak neked adni.

Támasz Rehab Kft
2600 Vác, Zichy u. 3.

Fő tevékenység: gyógyászati segédeszköz forgalmazás
Telefon: 06-27/ 313-599

Vagy akár Mártélyon is megkérdezheted a patikában, hátha van.

hajnoca
Dunakeszi

Mindszent - Kamilla Patika
Csokonai u. 17.
225-143

Mártély - Kamilla Patika fiókgyógyszertára
Községház u. 17.
228-038

A körzetszám: 62

hajnoca
Dunakeszi

Hajnoca, köszi, nagyon aranyos vagy. Elmentem még két patikába, az utolsóban kaptam. Megnyugodtam.
Azt viszont nem értem, hogy a Madarász utcai gyermekkórház patikája miért zár be 2-kor??? Utána meg az özönvíz?? :evil:

skrisz72

Szerintem pénteki nyitvatartás miatt volt ez. ... vagy már ngyon mentek volna haza és bezárták.

A lényeg, hogy kaptál és megnyugodhatsz. :lol:

Jó utat, kellemes időt és jó pillanatokat a képekhez. :D
vagy mit szoktak ilyenkor mondani????
... ja meg van ... nehogy kifoggyon a gépből a film!!! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

hajnoca
Dunakeszi

Hajnoca, ezt szokták kívánni a fotósoknak: "szép fényeket, homogén hátteret!" :lol:
Köszönöm a jókívánságokat! :lol:

skrisz72

Melani,
hát jó kérdés. Nálam így volt, de a háziorvos nem az IR kivizsgálás miatt adott beutalót endokihoz, hanem a pajzsmirigy miatt, és utólag már személyesen kértem az IR vizsgálatot is.
Szerintem megéri megkérdezni első körben a házidokit, hogy adhat-e ő IR-re beutalót? Nem tudom. Ha nem, akkor tutti, hogy az endokival kell megbeszélned.
Ja, igen, elvileg csak akkor küldhet IR-re, ha valami rossz éhgyomri cukrot mértek nálad. (Ne kérdezd miért, ilyen a tb-támogatási rendszer, hiába nem jelent semmit a jó cukor az ir szempontjából!) Nekem az endoki ráírta a beutalómra, hogy magánlaborban mértek nálam magas cukrot, azért küld tovább, ugyanis az oep nem tudja ellenőrizni a magánlaboros leleteket.

Skrisz,
jó utat!
Én kertezek hétvégén, végre levonultak a kivitelezők, csak irtózatos rumlit hagytak maguk után.

Kép
kisbuta

Skrissz: jó munkát kívánok és ügyesen kapkodd el a szép pillanatokat!!!! :wink:

Kép

Kép

*puszedli*

Skrisz! Jó utat, kellemes kikapcsolódást kívánok!

Lányok! Jöttem sírni-ríni. :( :cry: Nem tudom, hogy mi van, de olyan mértékig vagyok depis, hogy már saját magam szára is elviselhetetlen. A családom menekül, és űzöm Őket. Szarúl vagyok, fáj a hasam, megnőtt, nem tudom begombolni gatyáimat. De a legszörnyűbb, hogy az élő fába is belekötök. :twisted: lehet ez a szuritól, hiszen még csak 3 napja szúrom magam. Az elsőnél semmi ilyet nem tapasztaltam. :shock: Bocsánat az ooffért :(

Kép
estike66

Estike,
hormonokat szurizol magadba!!! Ezt ne feledd!!!
S mint tudjuk a hormonok olykor a magaslatokból képesek egyik pillanatról a másikra a mélységekbe kergetni minket. .... úgy, hogy nem kell hozzá semmi sem.
Vagy épp elég csak egy rossz nézés, egy rosszul kimondott szó vagy akár az hogy a párod épp nem gondolatolvasó! :(

Tudom szar ez így, de majd változik. :?
Legalább szoktatod őket a terhestünetekhez. :wink: :D

Én nem szúrom - bököm magam mégis vannak rossz pillanataim ...sőt van, hogy nüansznyi dolgon is képes vagyok összezörrenni a párosommal.
Ilyen volt múltszombat is. Ideges, feszült voltam a vizsga miatt és még rátettünk egy jó nagy lapáttal. :oops: :cry:

Nyugodtan sírd itt ki magad, de azért a párodnak is bocsáss meg és próbáld vele megbeszélni, hogy nem tudod miért vagy ilyen.
Ne azt lássa, hogy csak velünk tudod megbeszélni ezt a nagyon is kellemetlen szitut. :(

Amúgy a topik nevéből is adóddóan a legjobb helyen vagy!!!

hajnoca
Dunakeszi

Estike drága! Én PONT így voltam a májusi stimu alatt, mint te most! (Szegény uram a megmondhatója, mindig rajta csattant az ostor..) Ez bizony a hormonoktól van!!! Ezért a mostani stimu alatt (igaz, most kevesebb hormont kaptam), minden nap két bögre citromfűteát megittam! Neked is ajánlom. Meg a meditációt, intenzív tornát (ideg levezetése, plusz endorfin szabadul fel), jógát. Na meg a felszabadult, önfeledt összebújást! :wink:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Bogyimami, Rana! Köszönöm nektek! :D :shock: Máris jobb egy kicsivel. van itthon citromfű és megfogadom a tanácsod, inni fogom. Összebújás? :roll: Nem tom. Feltudunk-e oldódni? :roll: Ha másképp nem megy, holnap lelángosozom :D

Szép estét nektek és mindenkinek!

Kép
estike66

Sziasztok Lányok,
10 petesejtem lett, nagyon örültünk nekik :) holnap 11 körül telefonálás, hogy, hogyan is alakult a randi :wink:

Szezsó,
drukk ezerrel+++++++++++++++++++++++

és persze Mindenkinek!!!!!!!!

KépKép
tobi

Tobi!
De jóóóó!!! Örülök, hogy végül megemberelték magukat a petéid!!!! Drukk, hogy szépen meg is termékenyüljenek!!!!!! :lol: ++++++++++++++++++++++++++++++++++

KépKép
zsófikukac

Tobi! Kép Jó randizást és sejtosztódást a petikéknek és spermikéknek!

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Estike! Szexi fehérnemű, és már nem is kell lángosozni! :wink: Kép

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Sziasztok!!!

Most sajna nincs időm visszaolvasni. Majd holnap...úgyis szüncsi van! :D
Reggeli hő 37.
Voltunk Debibe...kb minden rendben de a doki mindig úgy agyja elő mintha nem lenne.Nyh 8,5 mm, egyik petefészek ok, a másikban talált egy 13 mm-es szabálytalan körvonalú vmit...aminek nem nagyon örült...pedig én azt gondoltam, hogy pé után egy héttel tök normális ha egy összeesett sárgatestet talál vagy mit....de egy szóval sem mondta, hogy ez az lenne...de azt sem hogy nem.Na mindegy amikor rákérdeztem, azt mondta nem gond.Szte a másik petefészek körül összenövések vannak...de hát ez nem is csoda 3 műtét után. :?
Mivel tavaly dec-ben volt a 2. lombik, már lejártak az orvosi papírjaink...de azt mondta, hogy most azok várhatnak...az endo sürget minket.Hát nem tom el kell-e majd menni vmikor...az se volt ingyen.Azon húztuk fel magunkat tavaly is ha vmi ribi lennék és bemennék az ANTSZ-be, hogy nincs-e hepa fertőzésem az ingyen lenne....de így pénzbe került a lombik miatt.Szép világ!!!
Long protokollal indulunk...holnaptól fél decat kell szúrnunk. (Kellett nekem azt írni a múltkor, hogy én szerettem a szurikat. :shock: )31-én kontroll vagy ha hamarabb megjön akkor akkor...de hát oda várható piri valahova.Egyenlőre ennyi...meglátjuk...
Holnap olvasok ...szép jó éjt!!! :D
:twisted:
vizkriszisback

Vizkrisz! Hányadik cn-on vagy? És ki az orvosod? B vagy T?

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Az utroról egy fontos dolog: azért jobb a hüvelyen keresztül, mint szájon át, mert ott van, ahol szükség van rá (vagyis nagyon közel), és gyorsabban felszívódik.
Nekem pl. azt mondta a dokim, hogy ha csak szájon át szedhetőt kapok a patikában, azt is hüvelyben használjam.

Hajnoca, na ez velem soha nem fordulhatna elő. Elfelejteni enni?! Elképzelhetetlen. Imádok, és fizikailag is rosszul vagyok, ha éhes vagyok… ájulás közeli állapot.

Krisz, szép időt, jó fotózást! Ja, és szép fényeket, homogén hátteret!

Estike, persze, hogy lehet a szuritól. Fel a fejjel, remélem, azért akik szeretnek, megértik, hiszen csak a hormonok játéka az egész. Jobbulást!

Tobi, gratula a 10 petikéhez, Reméljük, összemelegednek éjjel apa kiskatonáival :wink: .

Vizkrisz, sok sikert a szurikhoz.

Kép
petne

Sziasztok!

Megjöttünk a dokitól, minden rendben, így elindítottuk a Gonalt is!!!!! Napi 2 szurit nyomunk már! :wink: Szezso, követlek!! :wink:

Tobi: gratula!!!!!!!!!!! Kép

Jó éjt! *

Kép

Kép

*puszedli*

Sziasztok.

puszedli:akkor kellemes kékmentes szurizást!!!!
Rana:már megint megkérdeznélek harmadjára tudom ,de nincs kedvem visszakeresni.Úgyhogy Hol is volt a sperma genetikai vizsgálat???? Budapesten ugye???? Mennyibe került????
Inkább küld el privibe mert úgyis elfelejtem.Csak erre a vizsgálatra fel lehet menni nekünk is? Már úgy értem hogy mást nem kérnénk?
Bocsi hogy már megint ezzel zavarlak.Ja azt is írd meg hogy az eredménye mikor van meg???
melánia

Zsófikukac
Mikor lesz az első lombikod és melyik intézetben?

Vízkriszbarack
Én is a db-i kaáliba járok (másik dokihoz) és endom volt (remélem csak volt), nov. végén mi is szeretnénk kezdeni.
Te magadnak adod be a szurikat?
Nekem a férjecském adta be hősiesen mindet az elsőnél.

Tényleg többiek nálatok ki adja be a szurikat, én nem merném magamnak

Rana köszi a segítséget az avatar és a vonalzó gyártással kapcsolatban.
Küldök Neked virtuálisan sok-sok babaragasztó ragacsot, ami segít most a megtermékenyülésben és az aztán osztódásban.
Tegnap megkaptam az utolsó gynevacot is. Mikor utaztok? Vigyázz magadra.
Amúgy hogy érzed magad?

Petne
Én is nagyon remélem, hogy a 2. lombik ez már az utolsó lesz. A 16-ból 3 arány– ez is ICSI-vel és HA-val sikerült csak, legalábbis ezt mondta a doki, és a papíromra is ez volt írva.

Melani
Írtad, hogy a TSH-d rendben van, mennyi az a rendben? Lombiknál 2 alatt kell lenni a TSH-nak.

Kép
brizo

Rana

Ti voltatok Pesten genetikai vizsgálaton nem is tudtam :?:

vizkriszisback és puszedli én is kékmentes szurizást kívánok neked.

vizkriszisback
Bocsika, az előző hozzászólásomban nem jól írtam a nevedet.
Nekem most januárba a db-i ANTSZ-nél ingyen volt a AIDS és hepa vizsg, mivel vittem beutalót. A beutalót, pedig a meddőségi klinikán kértem, mikor jártam a gnrh szurikra.

Kép
brizo

Sziasztok!

Brizo, ami a szurikat illeti, én is azt hittem, hogy nem bírom magamnak beadni egészen addig, amíg egyszer nem volt más választásom, a férjem nem volt otthon, amikor szúrni kellett. Muszáj volt magamnak beadni, és onnantól kezdve már majdnem mind az én kezem munkáját dícséri :wink: :lol: . Tudod, a kényszer nagy úr. Szerintem itt legtöbben magunk szúrunk, szúrtunk.

Puszedli, hogy lopott fordulattal éljek, neked is boldog szurizást kívánok!

Mindenkinek küldüm a mai napi energiákat (szurizáshoz, tüszőéréshez, tapadáshoz, osztódáshoz...)
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
petne

Szép jó reggelt! :D

Kidobott az ágy...apa ment dolgozni, keltem vele...majd alszok dél körül. Épp tejberizst eszem meg olvasok...aztán viszek apának is belőle le a boltba.
Úgy döntöttük du. fél 2 körül fogunk mindig szúrni...műszakváltáskor. Nekem mindig a párom adta be (még a gynevacot is egymásnak adtuk mert sajnáltuk rá a vizitdíjat :lol: )Erről jut eszembe:alkoholt nem vettem.Van itthon sebbenzinünk is, a párom azt mondta az jó fertőtlenítőnek.Szerintetek??? :shock: Leghamarabb sztem szombaton tudok alkoholt venni.

Ma van a 21. cn.Hő 37. Elég béna....lehetne több is :lol: Meg ez az egész görbe...majdnem sík, persze a 2. fele feljebb van. (majd egyszer megszerkesztem :oops: )

Ha most terhes vagyok :wink: remélem nem árt a deca...de vki azt mondta, hogy nem. De lehet nem is kellene ezt feltételeznem mert akkor megint nem állok neki hasizmozni és szobabicajozni...pedig kéne. :oops: Írtatok itt a tornákról páran, van vmi tiltólstás...ezeket az aviva , arwen tornákat nem ismerem...de van egy jóga kazettám meg hullahoppkarikám is.Szóval? :shock:
Egy kicsit még mintha mindig lenne egy kis hólyaghurutom .DEZSINA: Mit szedsz te erre??? Én ma iszok cicka teát is a palástfű mellé pedig azt nem nagyon kéne a ciklus 2. felében ...de mit csináljak ha ez való rá? Majd beülök sós vízbe is.

Brizo
Igen T-hez járok. Az ANTSZ-hez mi is vittünk beutalót a házidokitól...de mivel a páromén rajta volt, hogy a lombikhoz kell, így fizetni kellett...tőlem vették le előbb a vért, az enyémen nem volt ilyesmi...szóval miattam nem kellett volna, de az ő papírja miatt lebuktunk. Nekem is ICSI és hatching is volt...hát igen az endora azt mondják, hogy vastagíthatja a petesejt falát :shock: ...de azért mégis sok olyanról hallottam aki spontán teherbe esett. :D

Rana
Mennek a babatapacsok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Punkció utáni topiktársak!
Hát ez nem semmi!Jó sok petikét produkáltatok!!! :D Sok sikert az osztódáshoz és a beültihez. :D

Melanie
Kitartást továbbra is! Pozitív gondolkodás nélkül nem lehet ezeket a dolgokat végigcsinálni.
vizkriszisback

Sziasztok!
Hű,nem szabad ám ilyen sokáig hiányozni,órák óta olvasok vissza,és alig emlékszem valamire :lol:
Szezsó,Tobi!Gratulálok a sok-sok tüszőhöz,és osztódó drukkok mennek!
Estike,Puszedli,Krisz!Tüszőnövelőket küldöm!
Rana!Babaragacsok ezerrel,örülö,hogy mégis lett inszem!
Vizkrisz!Hajrá kezdés,végre.
Melcsi,a váltás jó ötlet!Csak támogatni tudom!!!
Dezsi,szerencséd,hogy nem voltam itt :evil: :evil: :evil: remélem ár szorgosan teázgatsz!!! :wink:
Zsófi,biztos lesz kezdés,csak gondolom nem longod lesz,ezért ráér a 23.napon menni.
Jujj,most hirtelen ennyi.Ma rokonok jönnek,nem tudom mennyit leszek.
Vendég

Melanie
Asszem te érdeklődtél a gynex-ről.Nekem nem vált be...2 hónapig szdtem anno a cseppeket és mindkét hónapban minden reggel 37-et mértem, egész hónapban végig...sztem nem volt pém akkor. :shock: De ismerek olyat aki annak szedése után lett babás.Hogy attól-e? :shock:
Én a gynevac után sem lettem.Ezek sztem csak azoknak haszálnak akiknek valami lappangó gyuszi miatt nem jött a baba...de mint tudjuk nálunk nem erről van szó.
vizkriszisback

Sziasztok!

Köszönöm a jó tanácsokat az Utroval kapcsolatban!! Azt hiszem az lesz, hogy mindenképpen dugdosom, amennyire lehet azonos időben, és ha van rá alkalom, akkor ledőlök egy fél órára utána :-D
Kb ez a prioritási sorrend, úgy érzem :lol:

Nyulaszka: jó vendéglátást! :-D

Vizkrisz: hú, ez jó hirtelen kezdés :D felfázásra tőzegáfonykapszulát vegyél, Dezsi is azt szed, ha jól tudom. Ha épp fel vagy fázva, akkor 3x1, amúgy folyamatosan szedhetsz napi 1 kapszulát. Nekem segített.

Puszi: itt is HURRÁ!!! :-D

Tobi: aztamindenit, de ügyes vagy!!! :lol: 10 az olyan szép kerek szám! :lol: Mikor kell telefonoznod, hogy hogyan állnak?

Brizo: én még nem is üdvözöltelek itt! :-D nem semmi az a kis lista amit felvázoltál magadról...

Rana: Neked vérvétel lesz, ha eljön az ideje? :-)

Meli: szerintem is jól tetted, ha váltottál. Ha már nem bízik az ember a dokijában, akkor totál nem érdemes hozzá járni...

Estike: remélem már jobban vagy :-D

Dezsi: én is megértelek ám 8) az ember elfárad - néha - azt hiszem ez a helyes kifejezés, főleg, ha az eredmény nem garantált...azért remélem megjön a kedved a teázáshoz, olyan jó volt olvasni a múltkor, ahogy lelkesedtél :-D

Skrisznek jó fotótáborozást (vagy mit :-D

Szép napot!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Ja, még Zsófinak akartam írni.
Ha nagyon aggódsz, holnap hívd fel Tapolcát, hogy nem tudsz menni 3-án, adjanak korábbra időpontot, mondjuk okt.31-re. Különben annyi történik csak, hogy felírják a Decapeptylt, meg elmagyarázza a doki, hogyan kell beadni és megmondja, mikor kell jelentkezni legközelebb. Nekem mégcsak UH sem volt. Szóval 5 perc az egész, tuti, hogy be tudnak tenni péntekre.

SzezsoKép
KépKép
szezso

Tobi! Hurrá!!!! Nagyon szép eredmény, gratulálok! :lol:

Puszi és barack! Boldog szurizást!![b](nagyon király a tű, amit vettem, majd a progival is megpróbálkozom.)

:lol: Nyulaszkám megjöttél? szia

Petné, Rana
köszönöm nektek. Jól vagyokmás. Igaz az előbb bőgtem, de nem tudom miért.

Egy nagyon kedves netes ismerősömnek tegnep sikerült a 6. Annyira örülök, mintha velm történt volna a csoda.

Mindenkinek szép szabadnapot![/b]

Kép
estike66

Szezsóka! Nehogy már kimaradj! És köszi.++++++++++++++++

Kép
estike66

vizkriszisback
Felfázásra nagyon jó a medveszőlőlevél tea, de terheseknek nem ajánlott, sok C vitamin is jó, meg a rowatinex kapszula. Ez a rowatinex akkor segít, ha még az elején elcsiped a felfázást.
Az arwen torna jó az endosoknak, és ezt a stimulációkor is lehet csinálni, sőt beülti után is, de én azt nem merném: www.arwentorna.hu. Én megvettem Tündétől DVD-n, 2-3 egy héten szoktam csinálni.

Én tegnap kaptam meg az utolsó 5. gynevacot, igen van akinek segít, de van akinek nem, ártani biztos nem ártottam vele.
Annyiban legalább biztosan segített, hogy legalább ezt is megtettem a siker érdekében.

Kép
brizo

Brizo,üdv itt :D Valami nem jó a vonalzóddal :roll: Vagy csak én nem látom?A bbCodot másoltad be?
Vendég

Nyulasz üdv Neked is, remélem most már látod a vonalzómat :roll:

Kép
brizo

Brizo,már kettőt is :lol: Lassan fel is köszönthetünk :wink: Mit szeretnél szülinapodra?Kitalálhatom? :D :D :D
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?