Szép jó reggelt!
Kidobott az ágy...apa ment dolgozni, keltem vele...majd alszok dél körül. Épp tejberizst eszem meg olvasok...aztán viszek apának is belőle le a boltba.
Úgy döntöttük du. fél 2 körül fogunk mindig szúrni...műszakváltáskor. Nekem mindig a párom adta be (még a gynevacot is egymásnak adtuk mert sajnáltuk rá a vizitdíjat

)Erről jut eszembe:alkoholt nem vettem.Van itthon sebbenzinünk is, a párom azt mondta az jó fertőtlenítőnek.Szerintetek???

Leghamarabb sztem szombaton tudok alkoholt venni.
Ma van a 21. cn.Hő 37. Elég béna....lehetne több is

Meg ez az egész görbe...majdnem sík, persze a 2. fele feljebb van. (majd egyszer megszerkesztem

)
Ha most terhes vagyok

remélem nem árt a deca...de vki azt mondta, hogy nem. De lehet nem is kellene ezt feltételeznem mert akkor megint nem állok neki hasizmozni és szobabicajozni...pedig kéne.

Írtatok itt a tornákról páran, van vmi tiltólstás...ezeket az aviva , arwen tornákat nem ismerem...de van egy jóga kazettám meg hullahoppkarikám is.Szóval?
Egy kicsit még mintha mindig lenne egy kis hólyaghurutom .DEZSINA: Mit szedsz te erre??? Én ma iszok cicka teát is a palástfű mellé pedig azt nem nagyon kéne a ciklus 2. felében ...de mit csináljak ha ez való rá? Majd beülök sós vízbe is.
Brizo
Igen T-hez járok. Az ANTSZ-hez mi is vittünk beutalót a házidokitól...de mivel a páromén rajta volt, hogy a lombikhoz kell, így fizetni kellett...tőlem vették le előbb a vért, az enyémen nem volt ilyesmi...szóval miattam nem kellett volna, de az ő papírja miatt lebuktunk. Nekem is ICSI és hatching is volt...hát igen az endora azt mondják, hogy vastagíthatja a petesejt falát

...de azért mégis sok olyanról hallottam aki spontán teherbe esett.
Rana
Mennek a babatapacsok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Punkció utáni topiktársak!
Hát ez nem semmi!Jó sok petikét produkáltatok!!!

Sok sikert az osztódáshoz és a beültihez.
Melanie
Kitartást továbbra is! Pozitív gondolkodás nélkül nem lehet ezeket a dolgokat végigcsinálni.