A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Tancsu, ügyi vagy, hogy feltöltötted a hűtőt. :wink: látod mennyit dolgozol megint? :wink:

Kép
flóra 11

Benó, a fejfájás elég gáz, de reméljük nem kínoz majd naponta.

Kép
flóra 11

Sziasztok Lányok!
Üdv az újaknak (bár én se vagyok túl régi :D )
Szóval sajna nem tudtam jönni mostanában, mert Mikit kúráltam :) Szerencsére sikerrel, úgy néz ki túlélte az arcüreggyulladást :)

KépKép

KépKép
nadina01

Zsuzsi, nem merek már helyetted sem reménykedni, de esetleg a fáradtságodnak van belső oka is. :wink:

Kép
flóra 11

Helló Edina! Legalább valakivel találkozom is ma. Csak úgy irogattam itt magamnak....

Kép
flóra 11

Örülök,hogy Miki túlélte. Már jobban van? De még otthon van, igaz?

Kép
flóra 11

Szilzi, ha holnap nem dolgozol, azért jössz otthonról is,ugye?

Kép
flóra 11

Szia Flóra! De jó, hogy itt vagy.
És laptetőd is lett :D

KépKép

KépKép
nadina01

Igen, Miki még itthon van, csak jövő héttől dolgozik. És annyira hihetetlen, hogy el se kaptam tőle a bacikat, se a náthát, se semmit.

KépKép

KépKép
nadina01

Megmostam a gyerekszobában az ablakot, a F.befejezte a plafon javítását. Holnap csak átkenem kis fehérrel és kész. Aztán felakasztom a függönyt.

Ma összeszereltük az asztalt is a Bálintnak. Nagyon nagy, a Bálint nagyon örül neki. :wink:

Kép
flóra 11

Bár mivel antibiotikumot szed nem hiszem, hogy ebben a hónapban bármit össz tudtunk volna hozni :(
Az igazság az, hogy megint kezd fogyni a türelmem sajna...

KépKép

KépKép
nadina01

Most olvasok visszafelé, látom milyen nagy munkálatokban voltatok. Hogy neked mennyi energiád van...csodállak.

KépKép

KépKép
nadina01

Muszáj bízni magunkban! :D :wink:

Kép
flóra 11

Igen, tudom. Muszály, mást úgyse tehetünk :wink:

KépKép

KépKép
nadina01

Köszi. Az igazság az, hogy most is szundikálok már szinte, mert tegnap a sok munka után éjjel fél kettőig írtam az előkészületeimet. :evil: Alig aludtam.Talán 4 órát, előtte való nap meg 3 órát. Tehát most kampec vagyok.....

Kép
flóra 11

Nem csodálom. Én is hulla vagyok, pedig én legalább duplaannyit aludtam, mint Te.
Azt hiszem elköszönök. De holnap jövök.

KépKép

KépKép
nadina01

Ma is dolgozgattam. Lemostam a gyerekszobában is a cuccokat,tévét,számgépet,monitort,felsúroltam a padlót, átrendeztük a szobát kicsit....

Kép
flóra 11

Juj és nagyon szuper ágyatok van ám, nézem visszafelé a fórumon. És az étkező is tök jó.
Na jóéjt, és puszi!

KépKép

KépKép
nadina01

Megyek én is,mert elalszom.Maidőben lefekszem. :wink:

Kép
flóra 11

Én már csak ha belegondolok is elfáradok :D

KépKép

KépKép
nadina01

Jó éjt!

Köszi! :wink:

Szép álmokat!

Kép
flóra 11

Tudod, kedvem nekem sincs hozzá, de meg kell csinálni az őszi nagytakarítást is valamikor. :(

Kép
flóra 11

hahó, én nem alhatok és ti mind szundíztok!

Flóra, ha Timi holnap megy a kórházba akkor csak beköszön elötte!?

Azt hiszem beszedtem valami bacit, már a hasam is megy! Rozskenyeret zabálok és még nem ég a gyomrom. Éhes vagyok, de most nem eszek, vagyis csipizek! Főztem egy adag kamilla teát, nem szeretem íze van!!!!!!

Kollégám influenza gyanús, remélem nmem keveredik a kettő, mert akkor káosz lesz! :D :D :D

Kép
muzsuzska

Nem illik ennyit takarítani mert elkopik a lakásotok!

Igenis irigy vagyok!!!!!! Én is akarom dajkálni Gergőt! :evil:

Jaj, 5 nap múlva tesztelnem kéne!!!! Elfogy a dufaston is, kéne íratnom, vagy hagyjam abba! Tényleg el kéne olvasnom hátha az is cseszi s gyomrom!

Nem akarok tesztelni, ha van David Copelfild,majd jelentkezik!
Flóra az utólsó piri óta nem reménykedem, valahogy nem is idegesít. Bőgtem eleget, most tiszta nyugi, hogy 14. óta nem láttam a dokim!

Kép
muzsuzska

Kezdődnek a kényszer szabadságoltatások itt a cégnél, csak röhej hogy nincs már sok szabadság. Itt is káosz van!
Úgy föl tudnék robbantani valakit, de annyit kapnék érte mint egy normális emberért! :evil:

Kép
muzsuzska

Mennem kell ahová a király is gyalog jár, innen jó messze van!
Remélem nem laptetőre jut! :D
Szép napot mindenkinek!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Sziasztok

Az éjszaka nyugis volt,most is alszik,bár lassan ennie kéne...

Mivel jó idő van,igy ma kimegyünk a temetőre,mert elsején tuti nem megyek abban a tömegben...

Most pedig lusta asszony rétesét sütön,....

Majd elmesélem milyen lett és leirom a receptet is....

Viszont lejárt a sütőm,mennem kell...
Majd még jövök..

Cupp...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Halhó mindenkinek!Most próbálkozom a vonalzóval. :D Majd még jövök. :D

Kép
martik77

Na itt vagyok.Nagy bénáskodások árán de sikerült a vonalzó. :lol: Elönnyel indulok,hogy Tancsunál bármikor babázhatok. :D Még egy kérdés bocsi ha hülyeség.Hogy tudhatok meg mindenkiről több infót?Kérdezzek vagy valahol megtudom nézni?Gyerekek,munkahely stb. ilyenre gondolok.Tancsu téged túl jól ismerlek. :lol: :lol: :lol:

Kép
martik77

sziasztok
bocsi, hogy tegnap nem jelentkeztem, de nem volt idöm.
takaritottam, rakodtam, du. fodrász, elmetünk bevásárolni a tescóba, hypernovába /ahol jól átt is vágtak/ 1 dolgot 2x ütöttek be /800ft-om bánta/,amit csak otthon vettem észre, utánna meg anyumnál voltunk és késön már nem volt kedvem jönni.

ma még a konyhába kell elrakodnom, utánna fözök, van egy adag ruha, azt kimosom, átnézem a listám, hogy a csomagba mindent be-e raktam, elrakodok, aztán fürdés, pihizés.
reggel voltam üzibe, meg kozmetikusnál.

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

tancsu: látom megint kezdesz felpörögni :lol:

benó: sajnállom az állandó rosszul léteket, de ne izgulj nemsokára elmúlnak

csilla és márti : üdv közöttünk

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

márti gratulálok a terhességedhez és sajnállom az elözöt.

rólam: 24 éves vagyok, férjem Sanyi 30. 7,5 éve vagyunk együtt, most májusban volt az esküvönk. elsö babánkat várjuk, aki kisfiú lesz és apja után Sándor. holnap már az orvosom utasitására /aki a kórházban a föorvos/ be kell feküdnöm a kórházba, ödéma miatt és holnap már el is inditja a szülést. terhességem elött Esztergomban dolgoztam a Suzuki gyárban, mint driver /autó hordó/. ha szeretnél még valamit tudni rólam nyugodtan kérdezz.
ha érdekel a weblapomra kattintva láthatsz rólunk fotókat is.

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

ma este csináltatok a drágámmal friss pocak fotókat /vagy holnap reggel indulás elött/ , voltam fodrásznál, kozmetikusnál, kicsit rendbe rakattam magam, majd feldobom azokat is.
holnap már nem tudok jönni. 8-ra kell bemennem a dokihoz. reggel zuhany, készülödés, stb.
lehet, hogy még ma este benézek.
már nagyon izgatott vagyok, de egy kicsit NAGYON félek is.

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Kép
Kép

38.hét

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

flóra küldtem neked pü-t, majd olvasd el légyszi

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Gratula Timi neked is.Tök király,hogy holnap már te is anyuka leszel.Nyugi minden rendbe lesz.Én már csak tudom.Annak idején 14 órát vajúdtam és 5 napig sírtam megállás nélkül.Szóval tőlem bárki csak ügyesebb lehet. :lol: Tancsu:Igen aug 25-re voltam kiírva ugy,hogy elég vacak érzés volt akkor mindenki terhes lett,de ez már a múlt :)

Kép
martik77

Tancsu dobj egy kis sütit ide.Tudod nem vagyok messze. :D

Kép
martik77

Sziasztok!

Timi, nagyon-nagyon drukkolni fogunk neked, veled leszünk lélekben és minden rendben lesz! Erre koncentrálj! Szorítunk! :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:

Van egy táblázatom, abban még a 4 ember (Timi, Edina, Márti, Csilla) nincs benne, de majd felrakom és utána kitöltitek. 1224756546.4234.doc Remélem, ez a jó változat, mert van egy a suliban is. Én tanár vagyok.

KépKép
benó

Szép nagy a pocakod, Timi! :D
Edina, örülök, hogy újra jelentkeztél, és hogy meg tudtad gyógyítani a Mikit! :D :D :D Tud már a babanetezésről?
Zsuzsi, sajnálom, hogy nem vagy jól és megy a hasad. Remélem, nem kaptál el semmi vírust.
Flóra, ne takaríts folyton, pihenj is néha! Ma is suli van?
Szilzi, te is dolgozol, szegény, ugye?
Csilla, ha tudsz, majd gyere!
Márti, te közel laksz Tancsuhoz? Még egy csomó kérdés felmerült bennem tegnap este, de már a nagy részét elfelejtettem. De pl. Neked milyen volt a 12. heti vizsgálat? Voltál már a 16. heti vizsgálaton? Lehet már tudni, hogy fiú lesz vagy lány? Szeretnéd tudni? Te tudsz még hason aludni? Neked nem volt felpuffadva az elején a hasad? Milyen vitamint szedsz? Te is a kórházba jársz orvoshoz?
Tancsu, pont te csinálsz lusta asszonyos sütit? :lol:

KépKép
benó

Ja, és klassz lett a vonalzód, Márti! :D Ügyi vagy! :D

Én még mindig nem vagyok teljesen a topon, nem is mentem el a Gyurikával (ő a férjem) az íjászversenyre, a fejem enyhén még fáj és most már a gyomrom is kezd, de jó. Hamarosan majd lemegyek anyuékhoz, csak még rendesen visszaolvasok.

KépKép
benó

Nem kell mindent tudni, ha valamit elfelejtetek, majd szívesen elmondjuk még egyszer, még kétszer, még néhányszor. Én notórius elfelejtő vagyok. :oops: :lol:

Rakok nektek (újak) néhány dolgot:
Kínai fogamzásnaptár Raffai Jenő: Megfogantam, tehát vagyok Az emberi ivarsejtek találkozása Örülj, hogy fiú! Örülj, hogy lány!

KépKép
benó

Lányok, most már ver a víz, és ki se tudok egyenesedni, annyira görcsöl a gyomrom. Lefekszem. Mindenkinek minden jót! Timi, szorítok! Sok sikert!

KépKép
benó

Itt vagyok megint,csak nokedlit szaggattam. :D Beno:sajna,hogy még fáj a fejed de nyugodtan vehetsz be gyógyszert.Tancsunak igaza van lehet hormonális a terhesség elején ezt el is felejtettem.Engem a doki nem vizsgált meg ÚGY.De nem is bánom.Csak uh-n voltam,a 12 hetesen minden rendbe volt.Most a 16 hetesen csak vérvétel volt az AFP-re.Majd 31-én megyek a dokihoz akkor már majdnem 18 hetes leszek.Nekem a mellem nő nem a hasam :lol: (amúgy is nagyok)Tancsu épp tegnap mondta,hogy alig van hasam.Tegnap lefényképezett a párom ha valaki segít,hogy tudom a képet felrakni akkor megtudom mutatni.Az elevitet szedem.Amikor nem felejtem el :D .Steretném tudni milyen lesz,bár valamelyik nap azt álmodtam fiú lesz.Majd kiderül.Van dokim,de még nem adtam neki pénzt.Nekem nem a hasam puffad a gyomromnak van baja.Na ez most hosszú lett.

Kép
martik77

Sziasztok

Mártival egy lakótelepen lakunk,kb 10 perc sétára egymástól...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Timi

Holnap nagyon fogunk Nektek szurkolni!!!
Kitartás,holnap már babázhatol és meglátod mennyire fantasztikus érzés amikor a kezedbe adják először..!!!!!

A lényeg hogy ne pánikolj be,légy erős,gondolj arra,hogy mindig minden a baba érdekében történik,figyelj a dokira hogy mit mond....

Várjuk a hireket!!!!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Kép

Ez volt az én 16 hetesem...

Kép

Ez pedig a 20 hetes pocakom...

Ezt Mártinak igértem hogy megmutatom....:)

Kép

Kép[/
tancsu

Na és akkor most a süti

LUSTA ASSZONY RÉTESE

30dkg liszt
20 dkg cukor
1 cs sütőpor
1/2 kiló túró
1 bögre magozott meggy
4 tojás
1 cs vaniliáscukor
1/2 liter tej
10 dkg margarin

A lisztet a cukrot és a sütőport szárazon összekeverjük.
A margarin felével jó alaposan kikenünk egy tepsit és ennek a felét egyenletesen beleszórjuk.
Rámorzsoljuk a túrót,megszórjuk magozott meggyel és a száraz dolgok másik felét egyenletesen eloszlatjuk rajta.
A tojásokat villával habosra keverjük,bele a vaniliáscukrot,majd a tejet és az egész tepsit nyakonöntjük vele,figyelve hogy mindenhova jusson.
A margarin másik felét apró darabokban a tetejére szórjuk és irány a sütő.
Előmelegitett sütőben közepes lángon 45 percig sütjük.

Mondjuk én 180 fokon kb 60 percig sütöttem mig jó lett...
:wink:

Jó étvágyat!!!!!!!!!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Edina

Örülök hogy Miki jobban van...

Zsuzska

Gyógyulj meg!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Timi, de jó hogy bejelentkeztél! Én tudtam, hogy nem mész el szó nélkül!

Márti, akkor te megértesz miért utálom a nagy ciciket! :D Sajnos terhes nem vagyok de ettől a rohadt sok stimuláló hormontól rendesen nőnek! :D :evil: :evil:

Kép
muzsuzska

bocsika de 1kezezek,inaska ölemben alszik
10 percenként riad,sir,stb
megviseli ez a vacvak idő...

apa a kollégájával túrázik a bükkben,mi meg itthon...
a konyha szalad,de ez van

Kép

Kép[/
tancsu

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?