A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Viki! Örülök,hogy jól éreztétek magatokat és aDundsus ilyen jól viselkedett!

PÁPÁ

Kép

Kép
ibm

A.Kata: Úgy szégyenlem magam amiért nem adtam vissza a méhecskét miután Levi megunta. Ha nem lesz meg akkor kaptok egy másikat!!!! Zsófit kéne még megkérdezni, hogy nem maradt e ott, mert az asztalon hagytam.

Bencuri: örülök, hogy ma tudtatok apázni és azért benéztél.

Evelin: Eliot nagyon ügyi!!! Hamarosan leveszik azt az izét és pöröghez foroghat, meg aludhat hason. De jó lesz!!! :lol: :lol: :lol:

Levi megfordulásával csak az a baj, hogy vissza már nem megy és hamar ideges lesz. Na meg a több órával ezelötti kaját is kibukja.

Anyjuk: Anna gyönyörű! Beálhatunk a sor elejére az udvarlásnál? :lol: :lol: :lol:

Viki: merre vagy?? Lemaradtam valamiről? Hogy van Bubu?

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Sziasztok!

Bogi még mindig kiabál, néha bealszik egy-egy fél órára. Remélem, neki is a foga miatt van, bár nem látok fehérséget vagy dudrit az ínyén. Nem is nyáladzik túlzottan, a kezét rágcsálja, a játékait nem. Keveset is eszik továbbra is, de cumisüvegből sem evett többet, akkor meg inkább szopizzon. De ha épp jó kedve van, akkor vigyori, élvezi ha vele foglalkozunk, csak az idegeim nem nagyon bírják. Szegény Toncsit sajnálom nagyon, feszültebb vagyok, kevesebbet tudok vele foglalkozni. Legalább apa lenne itthon :? . De majd holnap este, végre már ő is hallgathatja Bogócát 8) .

Megyek is aludni.
Jó éjt

Csilla

Kép

Kép
csillala

Jó Reggelt!

Bencuri, Vkata! Köszi az együttérzést! Én is remélem, hogy nem lesz semmi gond!

Muffin! Nem semmi, hogy milyenek az emberek! Még szerencse, hogy Én nem szívbajoskodok és ami nem tetszik azt ki is mondom! Eliot nagyon ügyi! :D

Ami! Áron édi a képeken! Anya meg csini! :D

Viki! Lackó nagyon ügyi volt! Szabi is Apóst szereti a legjobban! Mindig kacag ha meglátja! :D

Kriszti! Sajnálom a tejcsi gondot! Gratula a fogacskához!

Timi! Apa és a lift mondjon le!

Titi! Levi is nagyon ügyi fiú! :D

Anyjuk! Anna nagyon édi!

Kép
Vendég

Kaata, itt a méhecske, meg van itt egy mackós popsitörlős doboz, és egy mackós pléd, és sztem Bence sityakja, szürke.

Örültam, hogy jöttetek :lol:

potyka

Zsófi, mi is örültünk hogy ott lehettünk, olyan jó volt megismerni Téged és beszélgetni!
És jó hogy nem hagytunk ott sok mindent.... :wink:
Én szerintem nemsoká járok arra akkor csörgök és mindent elhozok.

Kép
andkata

Babu! Megkaptad?

Kép
andkata

Andkata! Igen kaptam kettőt és az egyikre válaszoltam is! Köszi
Vendég

Tita, különben semmi gond, nem haragszom...ha nem lett volna meg se akkora veszteség azért...

Kép
andkata

Jó reggelt!

Nóri már vagy 40 perce játszik a kiságyban! :D Büszke vagyok! :lol: Igaz, ott is amit leművel! Betettem háton, 5 perc múlva már 180 fokkal elfordulva és hason találtam :twisted: Egyszer kifigyelem már hogy hogy csinálja! :wink:
Na, asszem most elfáradt és nem bír visszapördülni...

Viki - örülök h Lacus ilyen ügyes és jól bírja a vendégeskedést. Szeretnék már én is itt tartani! :lol:

Kriszta - hát akkor a foga miatt ilyen hisztis Levi! Ne haragudj, rá, biztos nagyon fáj neki!

Ami - nagyon jók a képek és tényleg nem is vagy dagi! Azért biztos eltart egy ideig mire visszanyerjük a régi formánkat, de hidd el, külső szemmel azért ez sem rossz! :wink:
Tegnap este már nyöszisebb volt Nóri mint délelőtt, de nem volt gáz! Délután is sikerült aludnia 1,5 órát!! Ha minden napunk olyan lenne mint a tegnapi, nem lenne egy szavam se!
Anyukám 3 körül fog ideérni ha minden jól megy. Amióta volt az a vonat baleset, úgy parázok, remélem nem lesz semmi gáz. :?

Éjszaka jól megszívtam az álometetést! Nem volt kedvem fejni :oops: Evett, büfizett, aludt tovább a vállamon, de amikor letettem ilyen lett: :shock:
Odavettem magam mellé és 1 órán át intenzíven bugrált és énekelt a fülembe... remek volt... :twisted: :lol: Még jó h nem kezdett el sírni. Aztán elfordultam és nagy nehezen ő is elaludt. Többet nem csinálok ilyet! :P

Babu - Szabi olyan mint egy kis angyal! :D Nóri már lerúgta volna a takarót mire fölemelem a fényképezőt! :lol: :lol:

Akata - Adél is milyen erős már! Nagyon ügyi! :D

Titi - nagyon örülök hogy nem lett semmi gond Levivel! Sokat gondoltam rátok tegnap.
Vendég

Jó reggelt!

Most keltünk fel Rolival, apa és Jázmin még alszanak! Mára kimenőt adtam magamnak, nem fejek. Vettem ki a fagyóból, azt kapja este. Képzeljétek, felkészültem, hogy milyen sz@r éjszakánk lesz, erre reggel 6-ig aludt Jázmin, utána szopi (jól belakott) és gondolom 10-ig fel sem ébred.

Tegnap Rolinak levágtuk a haját, majd rakok képet!
Persze az elején sírt, de utána ügyes volt.

Anyjuk! Annának nagyon szép szemei vannak!

Adél ügyi a fordulással és még mindig gyönyörűséges.

Szabi is nagyon édi! Majd kapok róla adatokat és képeket? A táblihoz.

Kriszti! Tuti a foga miatt volt ilyen nyűgös Levi! Azt mondják, hogy ha már áttörte az ínyüket, onnantól fogva már nem fáj. A dentinox nekem Rolinál bevált.

Viki! Hogy is viselkedhetett volna másképp egy jó kisfiú, mint jól! Örülök, hogy jól éreztétek magatokat!

Ami! Áron nagyon aranyos és biztos élvezte a fürdést!

Csilla! Lehet tényleg Boginak is a foga jön! Én is idegesebb vagyok Rolival, ha Jázminnal valami nem stimmel. Azért Rolihoz egyenlőre nagyobb türelem kell, mint Jázminhoz.

Kép
szly27

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ basssssszus!!! Beállt a derekam ahogy álltam fel!!!! Fasza!!! :evil: :cry: :cry: :cry:

Mindjárt jön a fodrászom! LEVÁGATOM A HAJAM meg festeni is fogjuk!! Drukkoljatok h jól sikerüljön, már kezdek parázni! 8)
Vendég

Szly - kell néha egy kis pihi neked is! Jól tetted! :wink:

Ezt nem hiszem el! Nóri kapcsolgatja a zenélő forgóját! :shock: :shock: Azannnnyaaaa! :lol: Mondjuk nagy ötlet volt befelé tenni a kezelőszervet, az biztos! 8) :P :lol:
Vendég

Nekem is drasztikusan csökkent a tejcsim az elmúlt napokban :( . Egyikből melemből már csak 40-50 jön le egyszerre, bármikor próbálom (éjszaka is! Az azért igen csekélyke!) A másikkal egyelőre nincs gond, de ez meg milyen már hogy egyik termel rendesen, a másik meg alig?!?!?! Hallottatok már ilyet? Esetleg tapasztalat?
Vendég

Kép Kép Kép

Kép
szly27

Wera! Ennyire drasztikus különbséget még nem hallottam! Jó fodrászkodást! Úgy tűnik most mindenki vágat, festet :lol:

Kép
szly27

Wera! A balban Nekem is sokkal kevesebb van sajnos!

Szly! 3hós adatot és képet még nem küldtem?
Vendég

Adél köszöni a dicséreteket! :) :oops:

Wera a sógornőmnek az egyik melle szinte egyáltalán nem termelt tejet...Ráadásul ikrei vannak. ( És 6 hónapos korban mintha elvágták volna, megszűnt a tejtermelés teljesen...- na ezt ne vedd magadra!)
Nekem is jobb termelő a bal mellem, de éjszaka nekem a kettőből is csak 120 jön le maximum...

Kép
andkata

Sziasztok!

Csak gyors bekukk!

Wera! Nekem végig így volt, a bal termelt rendesen, a jobból alig tudtam szoptatni!
Örülök,hogy megy Anyud!
Sajnálom az álometetést! :cry:
Milyen lesz a hajad?
Én gondolkodom,hogy átfessük valmai nagyon világos barnára,nem vagyok elájulva ettől a színtől!
Nemtudom................
Nóri nagyon ügyi volt!

Nekünk végül 22:15-kor Dentinox után sikerült elaltatni,vagyis Apának! :wink:
Cserébe 6-ig aludt,megetettem és még visszatudtam altatni,fél 9-kor keltünk fel! :D
Most nekem is keveset evett,100-at!
Hát majd később bepótolja!

Ma nem sokat leszek a tervek szerint Apázunk,de persze még bármi közbejöhet! :twisted:

Szép napot mindenkinek!

Sziasztok

Kép

Kép
ibm

Szly, nagyon édesek a gyerkőcök, Rolinak jól álla frizura...

Én is fodrászért kiáltok!!!

Kép
andkata

Wera; igen van tapasztalatom errol, nekem kezdet kezdet ota ugy van hogy a jobban alig van valami is, sot meretileg is latszik :oops:
Nori igen tehetseges "szerelo" es nem semmi milyen aktiv.Anna igazabol meg sem moccan ha lerakom:(
Na a derekam nekem is mostansag ilyen. Multkor mikor emeltem fel Annat a kendobe akkor allt be, hat en majd be sz...tam.Es sokszror erzem csak ugy ulve vagy allva is- mint egy venasszony.

Roli igen csinos legeny!

Nekunk ma pentekunk van nem hetvegenk:( De legalabb nem esik, es meg a napocska is sut. Remelem valami bolt azert nyitva lesz, mert nincs pelusunk meg valami kaja sem artana.

Wera majd tegyel kepet az uj frizuradrol. En is mar nagyon tervezem hogy levagatom mar csak ki kene talalni milyenre:)

Viki: Asszem kicsi Laci fiu szeret utazni:) Bevallalnam legkozelebb hogy elviszem valamerre ha te Annat megtanitanad ugyanerre :lol:
Vendég

Babu! Nem, még nem kaptam!

Kép
szly27

Bocsi, hogy így eltűntem, de annyira húzós napjaink voltak, hogy csak olvasni tudtam, és azt is csak 5-6 részletben egy nap... :?

Titi :P
Megértelek az ijedtség miatt... Szegény Levi és szegény Olivér!!! Ilyenkor, ha baj lett volna - de szerencsére nincs! - még az is egy tragédia, hogy a nagy majd bűntudatot érez emiatt, és fokozódhat tőle a féltékenysége, érzékenysége, bizonytalansága... De nincs baj! De jó!
Lilu is párszor már vette fel Csabit, hát az ütő állt meg bennem, de engedtem. Persze csak úgy, ha én is ott vagyok. De még én sem merem őket kettesben hagyni. Ki tudja mi jut eszébe egy 6 évesnek. Egy kósza gondolat... Jaj, nem is fantáziálok!

Forduláshoz gratulálok!

Muffin :P
Nem semmi, amit a véggén mondtál a vendégeknek. De igazad van. Utálom, mikor valaki nem akkor jön, amikorra megbeszéltük, és sokáig marad. Gyerekek napirendjét szentségtörés felborítani. Szegény Eliot. Remélem, ma jobb napotok lesz!

Wera :P
Aranyos vagy a kocka vásárlást illetően, köszi! Jövő héten megyünk a Regioba, ha ott sem kapunk, szavadon foglak! :D
(Tényleg, ugye jól tudom, hogy ott nem ncsak nagykert szolgálnak ki?)

Ami :P
Csini vagy a GYES-es szőke hajaddal-is! Meg nem is vagy dundi! Az sztem nem itt kezdődik! Áron édes! (Látod, hogy javulgat a kiscsávó? :lol: )

Szly :P
Neked is gyönyörűek a gyerekeid!!!
Jázmin tündérbogár, Roli meg egy igazi szívdöglesztő pasi!!!

Anna, Iza, Adél, Szabolcs is ddrága!!!

Véda
Vendég

Szly! A méreteket a 640 oldalon már megírtam csak képet nem raktam hozzá! 3 hós adatok: 6550g és 62cm

Kép
Vendég

Mi itthon tengődünk. Őszi szünet...
Az idő nem túl jó a szabadtéri programokhoz. lilukám itthon szenved, unatkozik, Csabi tegnap fogzási nyűglődéssel bajlódott. a szívem szakadt meg, olyan nyűgi, sírós volt szegényke. Csak a le-fel séta segített. Közben persze puszilgattam, zenét hallgattunk, az vlamelyest segített.
Éjjel valami bogárzúgásra ébredtünk. Azt üldöztem jó darabig. Nem lett meg, elaludtam, akkor újra zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :twisted: Aztán meglett, de akkorra kiment az álom a szememből. Mire visszajött az aludhatnékom, Csabeszkám ébredt... :? Még jó, hogy szopival visszaaludt. Na, ilyenek voltak mostanság... De holnap itthon Apus, és én úúúúúúúgy örülök. Olyan jó négyesben lenni 8)

Véda
Vendég

Sziasztok! Szép jó reggelt!

Potyka, a sapi és a macis takaró a mienk! 8)

A.Kata, azt megköszönöm ha elhozzod és majd a következő talin elhozom tőled! :D Fodrász hozzám is jöhet :)

Szly, örülök a jó éjszakátoknak! nálunk kétszer is felébredt Szoni, nem is tudom mikor volt ilyen utoljára! :roll:
Jó lett Roli frizurája, Bencére is ráférne már egy vágás, csak ő nagyon utálja! :oops:

Wera, jobbulást a derekadnak!

Viki, szupi hogy ilyen jó kisfiad van! :D :D

Ami jó apázást, remélem nem jön közbe semmi! :D

Anyjuk szerintem bizti találsz ami nyitva van! mi is megyünk vásárolni! Ma lányos nap van! Bence mamánál, apa úszni! :wink:

Titi, mi a helyzet az autóval, sikerült megcsinálni :?:
bencuri

8)
A hozzászólást 4 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.04.18 21:15-kor.
Vendég

Potyka, esetleg felétek járunk beugorhatunk a sapinkért? elküldöd priviben a számod, hogy meg tudjalak csörenteni ?
Kata, ha előbb megyünk arra elhozzuk a játékotokat?
bencuri

Vidokata! Ma még nem, volt kaki! A tegnapi délutáni nem volt véres! :D
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.04.18 21:15-kor.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.04.18 21:16-kor.
Vendég

Anyjuk! Árkád tuti nyitva van!
Vendég

Vidokata! Jelentem kaki megvolt vér nincs! :D Egy valami azonban biztos még pedig, hogy DM-es pelenkát többet nem veszünk mert teljesen hátra folyik benne a kaki( Derékig)!
Vendég

Babuli! Bocsi! Fel is írtam, csak most a képet néztem meg, ott meg nem volt. De elmentettem! visszakerested?! :shock: Na ez az ami nekem nehezen megy! :oops:

Kép
szly27

oksa akkor ebed utan megyunk. Most bealudt, gyorsan szaladok hajt mosni

Kata: tegnap este ne is ezen sirtam. Mert ok ti akik nem lattatok terhesseg elott aztmondjatok milyen jol nezek ki, stb, ezt ruhaban meg csak csak el is hiszem, de en jol tudom hogy milyen voltam, milyen szeretnek lenni es ahhoz kepest hol allok, na meg en latom a meztelen valosagot:( Sosem hittem ezt ennyire nehez lesz elfogadni, megelni, hogy igy megvaltozik a testem.... :oops:
Vendég

Marcsi! Hol vagy? Írtam neked püt!

Kép
szly27

Vidokata! Jázmin jobban van! Kevesebbet köhög, és éjszaka is aludt szépen! Remélem jövő péntekig teljesen rendbe jön, mert akkor kapnánk a szurikat! Én is bálna vagyok! Nyugi!

Kép
szly27

Szly! Csak azért kerestem vissza mert emlékeztem, hogy mikor raktam fel! Amúgy semmi baj! :D
Vendég

Sziasztok!

Már régebben írtam Henkának-és végre válszolt-bemásolom ide,mi van velük:
Szia!kike! Nagyon örülök hogy érdeklődsz felőlem,én jól vagyok,baba téma egyenlöre lefagyasztva.Új munkahelyem van nem olyan jó mint a régi,de azért nem rossz.300-as üzletben dolgozom úgy 1 hónapja.DOMINIK JÓL VAN szeret az oviba járni,de már jövőre beindul neki is az iskola.AZÉRT NEM TUDOK IRNI mert 3 hónapja nem jó az internetünk át kéne állni egy új csatornához.Most is csak véletlenül vagyok itt a barátnőm gépéről jelentkeztem be.Remélem ti jól vagytok,meg a többiek is,Nyugodtan tolmácsolhatod a csajoknak hogy mi van velem.Ha még emlékeznek rám.Vigyázzatok magatokra ha lesz netünk majd jelentkezem.Mégegyszer köszi hogy hiányoltál,jól esett.Puszi Heni!

Kép
Kép
Kép
kike

Mosogatógép bekötve :D már munkába is állítottam-kiváncsi leszek a végeredményre :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.04.18 21:17-kor.
Vendég

Csatlakozom Vidokatához!

Kép
szly27

épp hogy elolvastam ezt az oldalt (csak ezt az oldalt) és máris mennem kell :shock: :oops:
ez már mindig így marad????

KépKép
szkagi

Ha még egyszer el kell indítanom a gépet,mennyi idő után lehet hogy az előző lejárt?Mert két adagnyi gyűlt össze a napokban :oops:

Kép
Kép
Kép
kike

Bencuri, igen, köszi ha elhozod, de akor írd meg majd légyszi!
Ha meg én megyek arra, írok Neked sms-t.

Babu, drukkolok, hogy ne legyen véres a kaki. Nem volt Szabi különben megfázva vagy ilyesmi mostanában?

Kike: hogy vagytok?

Köszi Henkáróla híreket...

Kata, Anyjuk! Ne keseregjetek! Szoptatás után lemennek ezek a kilók. Szerintem nekem kellene a legjobban ezen agyalni és mégsem. Most nem megy a fogyókúra, mondjuk próbálok mozogni, de elég nekem hogy a tejterméket nem ehetem, nem megy a kalóriákra figyelés.

Viki, olyan jó hogy ilyen klassz napotok. Lackó fickó rendes csávó! :)

Tényleg Véda, már bújik Csabó foga? Te hogy állsz a lightos étrenddel? Tudod tartani?

Apa itthon van, délután megyünk Agárdra egy barátnőmékhez. Leánya lesz februárban és viszek neki ruhákat, meg azért az egy éves fiacskájának is csurran-cseppen ruha.
Olyan gyönyörű ott, tuti egy óriásit fogunk sétálni! Már alig várom! :)

Kép
andkata

Adél folyamatosan nyomja a szöveget vagy két napja. Imádnivaló. :)

Kép
andkata

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.04.18 21:17-kor.
Vendég

8)
Vendég

SZIASZTOK CSAJOK VAGYOK ÉN IS
tegnapelötti láz rémületnek vége hál istannek PEDIG NÉGY GYEREKES VAGYOK...............

VIKIKÉM MA CSINÁLOM A CSIRKECOMBIT DRUKKOLJ
MERT A SÜTÖBEN VANNAK...................

MA VAN A KICSI SZÜLINAPJA majd hozzok képeket jön öt kis barátja az ajándék és a torta meg van már még kicsit elküldömm itthonrol hogy lufi szenyo meg ilyenek legyenek
SZEGÉNYKÉM AZT HISZI HOLNAP LESZ A SZÜLINAPJA

mi még semerre nem forgunk csak vagyunk jaj lépek mert enni szeretneeeeeeeeeee

Képimg][/url]
Kép
ronix

Kata:Köszi :)

Kép
Kép
Kép
kike

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: