Bocsi, hogy így eltűntem, de annyira húzós napjaink voltak, hogy csak olvasni tudtam, és azt is csak 5-6 részletben egy nap...
Titi
Megértelek az ijedtség miatt... Szegény Levi és szegény Olivér!!! Ilyenkor, ha baj lett volna - de szerencsére nincs! - még az is egy tragédia, hogy a nagy majd bűntudatot érez emiatt, és fokozódhat tőle a féltékenysége, érzékenysége, bizonytalansága... De nincs baj! De jó!
Lilu is párszor már vette fel Csabit, hát az ütő állt meg bennem, de engedtem. Persze csak úgy, ha én is ott vagyok. De még én sem merem őket kettesben hagyni. Ki tudja mi jut eszébe egy 6 évesnek. Egy kósza gondolat... Jaj, nem is fantáziálok!
Forduláshoz gratulálok!
Muffin
Nem semmi, amit a véggén mondtál a vendégeknek. De igazad van. Utálom, mikor valaki nem akkor jön, amikorra megbeszéltük, és sokáig marad. Gyerekek napirendjét szentségtörés felborítani. Szegény Eliot. Remélem, ma jobb napotok lesz!
Wera
Aranyos vagy a kocka vásárlást illetően, köszi! Jövő héten megyünk a Regioba, ha ott sem kapunk, szavadon foglak!
(Tényleg, ugye jól tudom, hogy ott nem ncsak nagykert szolgálnak ki?)
Ami
Csini vagy a GYES-es szőke hajaddal-is! Meg nem is vagy dundi! Az sztem nem itt kezdődik! Áron édes! (Látod, hogy javulgat a kiscsávó?

)
Szly
Neked is gyönyörűek a gyerekeid!!!
Jázmin tündérbogár, Roli meg egy igazi szívdöglesztő pasi!!!
Anna, Iza, Adél, Szabolcs is ddrága!!!
Véda