jóó reggelt anyukák. jó sokat írtatok
apa már el is ment dolgozni. csak este 6 után jön.
Csiri: elvi süti helyett javaslom a hatlapost. macerásnak tűnik, de krvafinom szerintem, és könnyű megcsinálni.
Oszman: céklát én meghámozva, kockára vágva főztem (így hamarabb megfő mint egészben, max 1 óra volt) annyi vízben ami épp ellepi, és egy kis őrölt köményt raktam bele. főzés után pépesítettem, majd bele a jégkockatartóba, másnap meg zacsiba a kockákat. 2 kockát adok neki egy kis főtt krumplival. így raktam el egyébként répát is, azt almával és krumplival adtam, és így raktam sóskát, spenótot és zöldbabot, azokat még nem kóstolta Milán. semmibe nem tettem sót.
amúgy nálunk reggel cici, 10kor gyümi (alma, körte, barack, banán sajna nagyon megfogja), 1kor cici, 4kor főzelék (sütőtök, cékla, répa, alma. ezeket keverem krumplival vagy rizspéppel, amit én csinálok rizslisztből). kaja után és elalvás előtt instant tea, napi 3-5 deci. fura, ha nyügös napja van, akkor több. gyümilét én sem adok.
eyi: jók a kirándulós képek, meg a többi is. nekem a kiságyból kukucskálós tetszik a legjobban
. én nem is tudnék apával libikókázni... max ha Milán is az ő oldalára ül.
ancsika: jónak tűnik a babauszitok a leírásod alapján. nálunk nincs ennyi gyakorlat.
babapiskóta, keksz: én még nem adok. apukája a tejre is allergiás volt meg gluténérzékeny volt baba korában, úgyhogy ilyesmivel várok még.
kaja téma még: husit milyet és hogyan kezdjük el? gesztenyét ti sütitek, vagy veszitek készen valahol?
GYED: nekem elvileg a munkáltató intézi, de ez a hr-es csaj hangulatától függ...
hékás: honlapra a receptek jóóó ötlet! erről jut eszembe, nekem mindig összeesik a piskótám. apa viszont ma piskótát akar enni csokiöntettel. segítseteeeeek!