Halihó!
Fodrászkodás jól esett, hajam 10 cm-rel rövidebb és kicsit több barna csíkot tettünk bele most mint szoktunk, de amúgy semmi drasztikus változás!

Természetesen rögtön összefogtam ahogy kész lett, így nem is tudom már lefotózni, de a köv hajmosásnál ígérem csinálok nektek egy képet!
Anyjuk - hát nem semmi hogy magadnak levágtad a hajad!

Én ilyet soha nem mernék csinálni, tuti ijesztő fejem lenne utána. Na meg nekem olyan szögegyenes hajam van (csavargathatom én, az is kb 1 óráig tart) hogy ha nem profin lenne levágva az állati feltűnő lenne. De tényleg kivi vagyok hogy sikerült!!
Véda - Régio játékról kérdezd Muffint, egyik rokonáé a bolt!
Derekam? Pfff... nagyon gáz! 15 perc mire föl tudok egyenesedni az ülésből. Nórit nem tudom se kivenni se lerakni a kiságyba. Isteni szerencse h itt az anyukám, különben nem tudom mit csinálnék

. Hétfőn kiderül...
Kicsit megnyugtattatok h akár egy mellből is lehet szoptatni. Úgy utálom hogy az egyikben olyan kevés van. Utóbbi napokban mindig azt kapja először Nóri, de pikk-pakk végez vele, szerintem még ki se szívja rendesen, csak a végén már nehezen jön és kéri a másikat.
Szerencsére ma is nagyon jó kislány volt. És már fél 8-kor aludt!!!Még itt a végén mintagyerek lesz!
Szly - nagyon édik a gyerkőceid! Annyira tetszik hogy így hasonlítanak!!!
Marcsi - ijesztgeti a nagy a kicsit?

Szegény Emma! Úgy látszik lázadozós korszakát éli a nagy, nem?
24 óra alvás? Aztaaa! Ilyet még nem is hallottam!
Bár az én uram tuti aludna ennyit ha hagynám, csak nincs szerencséje!
Tényleg! Neked meggyógyult már a derekad?