A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Szkagi! Hát remélem , hogy Nálunk sem lesz nagy baj!

Vidokata! Én nem is tudom, hogy mi lenne a jobb! Egyik sem tetszik igazán!
Vendég

Viki 8)
tudom, hogy nem azért fejtek! Csak én még lusta is vagyok 8)

KépKép
szkagi

SEGITSEG: Van valami amit bevehetek? rettenetesen faj a torkom es az orrom is folyik :cry:
sajnos Anna is pruszkol, szivom az orrat hat tele van rendesen :(
Vendég

Akata,
Zoli szülei ugyanúgy vannak, a mamájának már levették a gipszét, de nem csinál semmit azóta sem, pedig használnia kellene a kezét, ha egyáltalán még akarja valaha használni.
A papája egyre gyengébb. De még otthon van, mindennap megy hozzá valamelyik fia (most már jobban elosztják, mint eddig)

KépKép
szkagi

Anyjuk!
Torokra tantum verde és hársfatea.
20150601134430

Szóval akkor ne is csodálkozzak,ha naponta kétszer be kell kapcsolnom :roll: Köszi a válaszokat :wink:

Két kép Domiról:tisztát már igen csak nehéz csinálni róla mert folyton mocorog :D
Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
kike

koszi Viki!

Annanak meg csak orrszivas mig nincs laz?
O is kohog neha:(
Vendég

Milyen színű cucc jön ki az orrából?

Dundink is szörcsögött, neki megint fehér trutyeszt szedtünk ki.

Lacus is köhögött néha, inkább krákogott, de elkezdtem párologtatni, és azóta nem csinálja. Elég száraz ánlunk a levegő. :cry:
20150601134430

neki is feher. sterimart teszek neki, es parologtatunk, sot radiatoron mentaval is parologtatok.
Vendég

Akkor nincs gond ;)

Jól aludt?
20150601134430

Jó reggelt!

Mi van itt, ahhoz képest, hogy vasárnap reggel van! Két oldalt kellett visszaolvasnom, ami a benőtt szemeimmel elég nehezen ment!

Viki, de jó, holnap lesz egy éves a topikunk?!! Mikre nem figyelsz! :)

Éjszakánk katasztrófális volt szokás szerint. Este 11(!)-kor sikerült elaltatni, kelt fél háromkor, fél hatkor, fél kilenckor. Ráadásul fél hatkor nem aludt vissza, csak ha ringattam akkor nem sírt, végül a hasamon aludt el, kb. 7 körül. Ismét nagyon fittnek érzem magam!

Kép
Kép
patr

Patti!
VKata az ügyi!!! Nem én. ;)

Zsolesz evett is mindig, amikor kelt?

Amúgy szombat van, egész nap :lol:
20150601134430

csak szombat van Patr!
Vendég

Viki; jol aludt csak neha ebredt meg gondolom nem kapott jol levegot, en vegul nem birtam tovabb es 3kor bekapcsoltam a porszivot.
Vendég

Ja, és ráadásul szombat van!

Kép
Kép
patr

Jó reggelt!

Hűh, 700 oldal! Ez aztán a szorgalmas topik! :lol: És holnap leszünk 1 évesek! Hát gratulálok magunknak! Ki hitte volna hogy ezt is megéljük?!? 8) :wink:

Anyjuk - Sinupret drazsé, napi 3x2 + méz facsart citrommal és 1 hektoliter forró tea. Ez a mézes-citromos balhé durván hangzik de engem nagyon hamar kikupált, szerintem megéri kipróbálni. Evőkanállal nyomtam fele-fele. Kb 5-6 kanállal egymás után, naponta többször.

Viki - sajna nem kenhetem a derekam mert minden felszívódik a tejbe. Ha nem is biztos, de inkább nem kockáztatok. Szívás... :(

Muffin - annyiszor fejj, ahányszor csak tudsz. Tudom h rossz ha sír Eliot, de azért nem árt neki ha hagyod egy picit ha a szájacskája miatt már nem gond. :wink: Én is ált úgy fejek h Norci nyafog mellettem, de hát ha muszáj :roll: .

Ma nem leszek többet, mert ki akarom élvezni a Mami társaságát, meg a derekam is pffff. Mindenkinek további szépséges hétvégét!
Vendég

Na, jó asszem mára csendben maradok! :cry:

Egyébként evett is mindig, tegnap este 7800 gr volt.

Kép
Kép
patr

Werus!
Kenjed! AKata is javasolta Pattinak múltkor.

Anyjuk!
A méz+citromlé+reszelt fokhagyma is tuti szer ;)
20150601134430

Pati, sajnálom, hogy Zsolti nem javult meg a találkozotól teljesen....:)
Mi történt a vonalzóiddal?

Na húzok, fő a hús pucolni kell a zöldségeket. Adél 2 perc alatt elaludt az ágyában. Előtte azért sírt kicsit, mikor beraktam, biztos ami biztos.

Kép
andkata

Kata: van eselyem hogy Anna ne kapja el a nyavalyam?
Ha maszkot teszek az vedi valamennyire?
Vendég

jo majd fotozom a mosogatogépet,de vasárnap sokat fözök és akkor nekem is 2 szer megy mert én nem mosogatok kézzel :D

titi.nekünk is sokszor épp meg van 500ml naponta de nem aggodom
egy honap alatt 42dkg-t hizott
apa azt mondta hogy szinte ezt egy hét alatt megszokta hizni és tiszta para hogy mi van,
már ugyse hiznak jo sokat mert többet vannak fenn és mocorognak is
mondjuk neálunk még semmi nemü forgás nincs
még oldalra seeeeeeeeeeeeee

Képimg][/url]
Kép
ronix

Anyjuk!
Vmennyire védi. ;) Mossál kezet többször is.

Kérdés!
Télire milyen overált vettetek? Vagyis hanyas méretet?

Dundi most 68kat hord. Vegyünk 74-80ast? Vagy nagyobbat?
20150601134430

Viki! Inkább 80-ast!
Vendég

Nem hiszem el:Most cseréltem pisis pelust-erre rottty :?

Kép
Kép
Kép
kike

Pedig vacilláltam hogy kicseréljem-e,mivel ma még nem volt kaki-legközelebb hallgatok a megérzéseimre :lol:

Anyjuk:jobbulást!

Kép
Kép
Kép
kike

jó reggelt lányok!
most keltünk :D nah jó negyed órája... peluscsere megvolt, egy kis torna és most nyusziapuval eszik :D

este pancsi volt, majd kaja olyan 8 óra körül. aztán el is aludt 9kor.
kelt hajnali 4-kor (ehhez már órát lehet igazítani) mire megcsináltam a kaját (5perc) visszaaludt. nem is kelt csak negyed 6-kor. akkor evett. aztán durmi is fél6-tól. aztán kelt olyan 7 óra körül. hagytam a kiságyában játszani-nézelődni. háromnegyed8-kor igényelte hogy altassam vissza. oldalra fordítottam és már durmizott is. aztán meg most kelt 10 óra előtt pár perccel :D :D :D

Kép

Kép
timi1982

gyorsan bedobok egy adag mosást és jövök visszaolvasni :D :D

Kép

Kép
timi1982

Timi:szép jó reggelt! :D

Nekem ilyenkor már dél van :lol:

Utoljára kamasz koromban keltem 10 körül :lol:

Irigy-irigy! :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Amugy nem tudjatok,van valami nyavalya a levegoben vagy pusztan mi faztunk meg....
Igaz nekem mar elobb kezdett fajni a torkom, de az afta fertozodott le oda, de ez most mar szerintm igazi torokfajas.
Anna meg tegnap delutan a seta utan egyszer csak elkezdett pruszkolni, sokat egyszerre, hat gondoltam kiszivom, hatha van benne valami ...hat majdenem tele lett az orrszivo :oops:
Ugy sajnalom a kis dragat, abbol kiindulva hogy en orjongeni tudok ha nem kapok levegot( ennek koszonhetoen en nem is aludtam az ejjel) , de egyenlore eleg jo a kozerzete es laza nincs.
de akohoges miatt lehet elviszem doki nenihez hetfon.
Igaz szerdan hallgatta, nezte a torkat, akkor nem volt semmi, de amennyi sleim lemegy a torkan attol mostanra leht mar valami baj.

Tita: Levi? Ma sem iszik? Es ha a tapot cukrozod?
Vagy valami gyumolcsot csinalsz meg le formajaba?
Szegenykem! E a fiu allandoan csinal valami izgulni valot Neked!
Vendég

Anyjuk valamennyire védi. De legjobban az anyatej, remélhetőleg nem kapja meg.

Vik én 74/80-ast vennék. Nem semmi, mi még el se kezdtünk a 68-ast.

Tegnapi vendégség:
Kép Kép

Ma retroban nyomom:
Kép

Kép
andkata

visszaolvastam... naná hogy nem jegyzeteltem...

látom mindenkinek van parája... tejcsi, nem hizás, nem evés,rotyi,mosogatógép :D :D ;) ;) (látszik hogy kike már a 3. gyereknél jár... neki már csak a mosogatógép jut parának :D :D :D )

Kép

Kép
timi1982

Timi: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

De csak mert hízik,eszik,meg rotyizik. :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

viki!
mi 80-as bundazsákot vettünk. nem átállítható overálnak mert jövőre van nagyobb overálunk amit kaptunk. ugyhogy idén télen bundazsákozunk és direkt nem vettem átállíthatót (először olyat akartam) mert közben meg amilyen ütemben nő, mire bejön a nagyon hideg lehet már a 80-as bundazsák se lesz jó :oops:

erről jut eszembe. van itt a telepen egy "fitti anyuka". kb egyszerre szültünk. ő terhessége alatt is nyomta a fittiséget. nem is sokat hizott. nah jó nem ez a fittiség benne... hanem tudjátok olyan tipikus szőke cicababa csak feketében ;) nah ne tudjátok meg mikben járt... nah meg az állandó vakolat, műköröm,fodrász.
vmelyik nap láttam sétiztetni a gyereket... nagyon szép őszi idő volt. szél se fujt, napocska sütött ezerrel. rajta: kb 15 cm-es tűsarkú csizma, rövidnadrág, pulóver. a kisgyereken bundazsák, alatta sapi,meg sál, még a kesztyű is rá volt huzva... :twisted: :twisted: :twisted: szerintetek nem sült meg??? még akkor is ha alatta csak egy pelenka volt. az a thermo féle bundazsák!!!

Kép

Kép
timi1982

jah és megmozdulni se tudott szegény gyerek... pedig az én törpém igényli hogy legalább a keze kalimpálhasson néha. gondolom ebben az időszakban az összes gyerek igy van... leht az övé nem ;)
de kiváncsi vagyok ha egy ilyen szép őszi időn ezt adta rá, mit fog ráadni ha minusz lesz és nagy hó és fagy...

Kép

Kép
timi1982

Sziasztok!

Hú csajok nagyon sokat írtatok és már mindent elfelejtettem amit írni akartam! :oops:

Kata! Kirázott a hideg!!!!!!!!
Milyen jó volt egy évvel ezelőtt is!!!!!!! :wink:

Babák nagyon cukik!

Mi tegnap du. elmentünk Apával vásárolni,Anyu vigyázott Áronra és egész nap ő altatta,tök jó volt!
Most kettesben vagyunk de elaltattam kézben,mondtam ha üvölt megy a kiságyba,tök csendben elaludt!
És éjjel is jó fiú volt 21:30-6:15-ig aludt,aztán hamma és 9:15-kor keltünk újra!
Hamma,és most megint alszik! :wink:
Ha nem üvölt az altatásnál ígérem egy szavam sem lesz rá!
Tegnap babakocsiban 3 órát aludt a teraszon,eddig nemnagyon mertem kirakni egyedül mert utálom,hogy ott kell fülelnem,hogy mikor sír!
Tegnap "rájöttem",hogy a légzésfigyelőnk ugye bébiőrrel együtt van és szét lehet szerelni hát betettem mellé a babkocsiba és így tök jó volt!
Kicsit vicces volt mikor rongyoltam a teraszra és az utcán sírt egy baba!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Jó érzékenyre állítottam biztos ami biztos! :wink:
Tegnap este Apával Baileys-eztünk,tök jó volt,de csak egyet ittam mert mondtam,hogy a másodikhoz már a cigit is kérném úgyhogy inkább nem! :wink:
Annyira jól esett volna,de tudom,hogy ha egyet elszívok nincs megállás! :cry:

Wera! Jó mamázást,használd ki a lehetőséget!

Titi! Nagyon sajnálom!
Bizti nem adnak a gyógyszertárban?
Vagy valmailyet?
Ez tényleg kevés! Napi 2X enni??????
Azért ez még Levihez képest is kevés nem?
Mikor lesz már valami eredmény?
Ez tényleg idegölő,hogy senki nem tud okosat mondani!

Ha nem lennél ilyen messze szívesen kisegítenélek egy kis milupával!

Írj majd,hogy mire jutottatok!

Kép

Kép
ibm

Tegnapunk!
Kép

Hogy kell erre szoveget meg pilléket meg mindenféle izet szurkalni?

Kata!
Adel baba kivel randizik? :cry: :evil:

Anyjuk!
Reszvetem! Remelem nekunk ebbol a takony cuccbol idenre ennyi jutott. Felek igy is idegbetegge tette oket a porszivo.

Akkor en nem is panaszkodom a kelesre. Nalunk fel9,max 9re mostanaban mar alvas van,de muszaj furodni elobb mert mar nem birjak. 5tol kezdve hiszti van. Eddig 8kor volt furdes aztan hetkor de mar fel7kor.Ha sotetedik kibirhatatlanul orditanak es csak ez a maegoldas. Nem tudom mi lesz ha orat allitunk,lassan reggeli furdes :lol:

Kike!
Csaba is csak a reggeli friss pelusba tud rotyizni,de sporol anyanak meg maganak is az oltozessel mert mar elotte elintezi hogy feloltoztetnem :lol:
Vendég

Bocsi kicsit sok leszek :lol:
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
kike

Ő is Csabó, 3 hónapos és a barátnőm kisfia, Anita! Őt is nagyon szeretjük, de a mi szívünk is sokszügű!
:shock: :oops:

Kép
andkata

Kike, jók a skacok!

Kép
andkata

Imádom ezt a sok Babaképet-olyan édes mindegyik!! :D :D :P

Kép
Kép
Kép
kike

Anita, ez nem duplakocsi, csak mindketten beszálltak, ugye? :):):)

Kép
andkata

Sziasztok!
Vagyok én is.....visszaolvastam mindent!

Anyjuk!
Jobbulást nektek! Reméljük Annácska nem kapja el.....mikor Lizy volt náthás, ő is köhögött, de mondták, hogy neki nem kell erre semmit adni. Esetleg ha a selim lemegy a torkára, akkor kis kamilla teát valódi citrommal meg egy kicsi cukorral.
Te meg tényleg igyál hársfa teát....vagy (vár tudom hogy nagyon nincs jó íze, de forrón még elviselhető) hagymaháj tea mézzel és valódi citrommal.annyi hogy max 5 percet szabad hagyni a hagymahéjat ázni, nehogy keserű legyen!

Maverick!
Asszem fent van már a receptesben a dobostorta recept az első oldalon...mert már egyszer csináltam, és akkor asszem fel is raktam. Most annyi a változtatás rajta, hogy nem sima kakaopor van benne, hanem keserű kakaopor, tehát sötétebb lett. Most be van csomagolva, hogy nehogy átvegye a hűtőszagot, de majd lefényképezem!

Jelentem, mi ma tízóraira megkostoltuk az reszelt alma, paszírozott banán keverékét...de csak 2-3 kanállal, de ízlett neki... ez csak kostolás szintjén, és utána kapott még cicit.

d.dodó

Kata!
Igen egyes! Valtottuk az ikerkocsit mert abban nyirjak,olik egymast.
Meg ezt ha kendovel alkalmazom beferunk vhova,mert ebben a kis faluban a bejaratoknal nemhogy iker kocsira de egyes kocsira se nagyon gondolnak. Eddig a cba es a posta volt ahova befertunk :(
Vendég

Raadasul nem olyan h kocsi kint marad gyereket felkapom es bevasarolunk.
Vendég

Dodo!
Akkor mar csak a kostolora kell kiagyalnod vmit :D :lol:
Vendég

huh csajok... kipurcantam.
a konyhát kisikáltam. ekkora pultot... meg mire lepakoltam meg vissza és letörölgettem, nah és a tűzhely :twisted:
aztán porszívózás, wc takarítás, fürdő takarítás. felmosás mindenhol.
jah és közben mostam egy adag babaruhát, kiteregettem, meg most mosom a szineseket. de mire szétválogattam a fehérektől.. ennyi mocskot két felnőtt emberre :shock: :shock:
jah és egy egész adag babaruha is lett. mi lesz ha majd kanállal eszik???!!! :shock: :shock: :roll: :roll:

de a törpe rendes volt, mert a felmosásra kelt fel. de apa meg bevállalta ugyogy megint vele evett :D rendes ez az ember... jol van nevelve ;) mikor beköltöztünk nem volt ilyen... én nevelésem :) :)

Kép

Kép
timi1982

juj mennyi csini babafotó :D

mav olyan mismásokat ugy tudsz beszurni hogy ezt a fotót megnyitod az "EDITOR" nevűnél és bal sarokban van olyan hogy "OBJECT" fü. abban vannak ikonok ha azokra kattintasz ott már megtalálod hogy mi kell.

jah csajok egyébként nektek már a magyar nyelvű program van? ;)
nyusziapunak már az van :D :D

Kép

Kép
timi1982

Hát én meg jól összevesztem az urammal :( Reggel elbillegett sportolni, evvel még nem is lenne baj, majd megjön és percenként mondja hogy milyen éhes. Látja hogy etetek, takarítok, ruhát szortírozok, vasalok. Ja és főzök is. Fél egykor ebéd és jól megkaptam, hogy híg a leves, nincs íze. Na borult a bili. Azóta rendezkedik, takarít, felmos :)
A gyerekkel mindig jól elvan, ez nagyon jó is, de ezenkívül még annyi minden van. Az én toleranciaszintem meg jó alacsonyan a szaggatott éjszakai alvástól...Adél viszont már másodjára alszik ma napközben, jupié! Most épp egy órája. Hiába, aki 7 előtt ébred. És előtte is kétszer az éjszaka folyamán...

Kép
andkata

Sziasztok lányok!

Hű, 700 oldal! Nem semmi!
Vgayok én is, köszi a hiányolást Viki! Olvasásra mostanában volt időm, de mire eljutok az íráshoz, mindig közbejön valami.
Most kb 10óta alszik Tamika, végeztem is a házimunkákkal. Nagyjából persze.

Növekedési ugrás nálunk is megmutatkozott, tegnapelőtt éjszaka 2kor kellett tápot csinálni, csajszika 170-et benyomott, pedig éjszakákat már rég átalussza és táp régen se kellett sose éjszaka.

Titi, nekünk itt a patikában adnak recept nélkül tápot, kifizetem a teljes árat, és visszaadják különbözetet, ha viszem a receptet. Persze tudm, nem minden patikában megy ez így.

Anyjuk, Anna, gyógyuljatok hamar!

Az ikrek hihetetlen édesek! Nagyon megcsodálnak Titeket,,ahogy mászkáltok erre-arra?

Még múltkor kérdezte talán Véda Bugrika kockáit, mi a Corában vettünk szerintem ugyanolyat.

Csajok, nektek megvan még ez a fránya túlérzékenység?
Szülés után durván volt, aztán javult, azt hittem, elmúlt, erre nemrég visszatért.
Tegnap pl reggel azért sírtam, mert eszembe jutott, h 36 éves vagyok, jó esetben van még kb 30-40 évem, és kicsi lányomnak csak addig tudom majd követni az életét.
Délelőtt akkor sírtam, amikor az M1-en Lukács Laci elénekelte az Egyszerű dalt, ami régen a kedvencem volt.
Este pedig azért, mert olyan jó volt pici lánykámat meg az apukáját nézni, olyan édesek együtt.
Persze nem teljes sírás azért ennyiszer, amit produkálok,csak olyan erős könnyezés. Jó lnne, ha elmúlna, eléggé zavar már, hogy mások előtt is tudom ezt produkálni.

Na lépek, mert felébredt a hétalvócska!

Kép
teó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?