Csapó 2!
Én egyébként imádok itthon lenni, de meg is van az egyensúly, hogy néha egyedül tudok lenni (vasárnap) vagy csavaroghatok a barátnőimmel!
És a fórum is nagyon sokat segít, hogy Veletek mindent meg tudunk beszélni!!!
Persze 2 gyerekkel már biztos sokkal nehezebb lenne. De mostanában sokat ábrándozunk Apával, hogy esetleg még egy... De én ezt a kis korkülönbséget asszem nem tudom bevállalni...
Viranka! Jó lett a gyerekszoba! Mónival festetek majd mintát??? Húúúú, biztos tök jó lesz!!!
Viranka!
Sense! Nálunk ilyenkor Apa akar költözni...
Szavazás: Hú, asszem első helyen Viranka ötlete jó lenne, mert az egy megszokott forma, de a blogos is jó nekem! (Az a baj, hogy a blogokat annyira nem is ismerem, de ez nem akadály, csak nem tudok róla véleményt alkotni.)
Tali: Nekem az időpont mindegy, csak nem tudom, Apa felvisz-e, mert addigra már kulcsot kapunk remélhetőleg, és ő tutira nekiesik a háznak!

Szóval ez jó is meg rossz. Esetleg felmegyünk busszal vagy vonattal. Max viszem Anyut, hogy ne bénázzak annyit, ha van kedve jönni. Vagy a barátnőméket megkérem, vigyenek fel kocsival, gondolom, nem lenne baj, ha ők is ott lennének!
Nekem is csak a hétvége jó egyébként!
Dörmögő játszóház nekem nagyon tetszett, és aranyosak is voltak!
Időpont mindegy. Ha nyüzsi van, jobban bírja alvás nélkül!
Bongyi! Na, igen, engem is ez zavar a legjobban, hogy nem látszik a házimunka eredménye, így olyan néha, mintha nem csináltam volna egész nap semmit...

Pedig dehogynem!
Ráadásul nekem itthon Apa SEMMIT nem segít... Bár én ezt már elfogadtam, nem zavar, csak ismerje el, amit csinálok!

Általában el szokta, szerencsére! Ő egyébként a tipikus Férfi, nagy F-el, ő keresi a pénzt, én meg végezzem a házimunkát!

De például nem várja el, hogy minden nap főzzek, így csak hétvégén szoktam!
Anikó15! Éjszaka:
Nálunk hónapokig volt ébredés, mindig azt hittem a foga, homeós bogyókat adogattam Szelinek, kevés változás... ... mire rájöttem, hogy a cumi miatt sír éjjel, hogy nem találja. Azóta a cumilánc mindent megold.
És egy hete kint alszom a nagyszobában. Szeli rosszabbul aludt, ha bent voltam. Hallotta, hogy ott vagyok, és ha éjjel felébredt, ki akart jönni hozzám. Így ez megszűnt.
Heni! Ma én se főzök, maradt még paradicsomos káposzta, sütök ki hozzá husit, meg tegnap főztem zöldbablevest (főleg Szelinek, de nagyon finom lett).
Holnap pedig pizzát sütök, arra vágyom!
Sense! Én tudok segíteni, csak Szeli ne ébredjen addig. Küldök majd püt!

Mi kell Neked? Alma együttes?
Vindolanda! Én is láttam a tescos overálokat (levehetetlen lábfejrésszel)... Hát ezek nem normálisak!!! És még 80-asnál nagyobb is volt...
Egyébként már én is 86-osakat vásárolok, Szeli kezdi kinőni a 80-as méretet.
Ezt mos elküldöm!