Na igen,ki tudja,vagy azért kel mert kell a cici,meg én neki,vagy mert csak úgy.De amíg van erőm kelek hozzá,és mindig ha kap enni,zabál is rendesen,mintha éhes lenne,szóval gondolom ha nem lenne az akkor nem enne.No mindegy.
Viszont ezt el kell mesélnem:nagyon kiakadtam a Csajszira
Ugye milliószor el van nekik mondva hogy Domit soha,semmilyen körülmények között nem vehetik se fel,se a kiságyból ki.
Erre elmentem a Kristivel a boltba-itt van az utcánk végén,tényleg 5 perc alatt megfordulok,máskor is volt hogy Domit itthon hagytam amíg elfutottam,mert vagy aludt,vagy játszott.Na szóval most is.
Erre jövök a boltból-ja-és Apa itthon volt,aludt mivel éjszakás volt,Vercsi meg játszott a gépen.
Szóval jövök haza,VERCSI DOMIVAL A KEZÉBEN FOGAD AZ AJTÓBAN

Úgy kiakadtam,kivette a kiságyból,mivel sírt

Hála az égnek nem ejtette le,de tudta hogy rosszat csinált,mert egyből elkezdett sírni,csak úgy potyogtak a könnyei-enyhén szólva elbeszélgettem a fejével.Oda nem csaptam,pedig lehet hogy megérdemelte volna.
Nem is tudom hogyan jutott eszébe,hiszen többször volt hogy kérte hogy felvehesse,de sose engedtük meg neki,és mindig el lett magyarázva hogy miért nem veheti fel.
Csak úgy foghatta meg hogy Apa,vagy én is fogtuk,és vigyáztunk rá-még most is haragszok rá-bármije eltörhetett volna-jó esetben-ha leejti.