A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Szilvi vagyok! Remélem itt vagy.

Kép
flóra 11

Helló, Flóra. Mosom fogaimat és húzok le.

KépKép
benó

Sajnálom, hogy most mész,mikor visszatértem. Nekem fel kellett raknom az ebédet,mert bár hiányosan lezünk itt ma,de nekünk is ennünk kell. De most már maradok.Remélem Szilvi jön, hogy tudjak vele beszélni.

Kép
flóra 11

Addig esetleg olvasd el, amiket írtunk. Sok esély nincs a meggyőzésre, Flóra.

KépKép
benó

Egyszer úgy elmennék hozzád, együtt főzőcskézni. De most nem megyek. :lol:

KépKép
benó

De persze mész a szüleidhez vasárnap lévén. A f. is megy. Most még elugrott a Tescoba.Nekem még krumplit kell pucolnom, a többi már fő és sül.

Kép
flóra 11

Tudom,én nem győzködni akaromőt,beszélgetni vele...

Gyere bármikor! A konyhát már láttad,elférünk itt veled ha harmadmagaddal vagy is. :lol:

Kép
flóra 11

Puszillak
Remélem, jön a Szilzi, hogy tudjatok dumcsizni.

KépKép
benó

Ok :lol:
Tényleg mentem. Puszi :D

KépKép
benó

Jó szórakozást és jó étvágyat az ebédhez!

Pá..

Kép
flóra 11

Kösz. Nektek is. :D

KépKép
benó

Felraktam a krumplit is főni. Van már valaki? Szilvi????

Kép
flóra 11

Itt vagyok Flóra!

Kép
szilzi

Helló Szilvi drága! Csak most láttalak meg. Bocsi. Közben jött a Bálint kajálni. Gyorsan be kellett fejeznem az ebédet.

Kép
flóra 11

Szia, nem baj!

Flóra gyönyörű a konyhád! :D Az egész lakás nagyon szép, hisz már annyi képet láttunk! Gratulálok a fiadhoz ismét! :D

Kép
szilzi

Szilvi, kezdhetjük az elején? Csak azért mert nem ismerem az egész történetet.

Amikor összeismerkedtetek,akkor hol dolgozott az Attila?

Kép
flóra 11

Nagyon aranyos vagy! Köszike szépen! :D

Kép
flóra 11

Akkor fordított egy cégnél. Az is elég kötetlen volt, de mindennap bekellett menni, volt rendszer, érted, ugye? Amikor hétvégén együtt voltunk, akkor meg közösen takarítottuk az autokat, hoztuk-bittük öket. Akkor imádkoztam egy kis laza együttlétért! :roll:

Kép
szilzi

Márti, bejelöltelek az iwiw-en, ne lepődj meg!

Edina, Csilla Titeket nem találtalak! Megkerestek? :?

Kép
szilzi

Értem, Szilvi. És ezt mikor hagyta ott? És miért?

Kép
flóra 11

Edina az A betűsöknél van, Géza néven. :lol:

Kép
flóra 11

Csilla Sze-vel kezdődik.

Kép
flóra 11

Megszűnt tavaly nyáron az Ő beosztása. De akkor semmi baj nem volt, mert akkor kezdett el komolyan autozni, ami sokáig ment is. De idén tavasztól, már semmi értelme, mert amennyi dolga az autokkal van, az bőven beleférne munka mellé. De a legnagyobb baj, hogy hajlandóságot sem látok a változtatásra. :( És a legjobb, hogy én vagyok csak rossznak beállítva! :( Mert én Őt basz....om! Múltkor ugye még az anyja is sírva mondta nekem, hogy nem kell Őt zargatni, most inkább sajnálni kell és erre mondtam én, hogy abból nem élünk meg! :evil: De ezt szerintem már meséltem :(

Kép
szilzi

Igen, ezt mesélted.

Kép
flóra 11

Most mivel szeretne foglalkozni? Mondtad, hogy megírta végre az életrajzát. Valamit csak tervez. Egyáltalán mi a végzettsége?

Kép
flóra 11

Angol-tesi tanár! De tanárnak én sem tudnám elképzelni! Flóra, szerintem fogalma sincs mivel akar foglalkozni. Ez a legrosszabb, hogy nem látok sem egy célt, sem egy elképzelést, csak a van a világban!
Én nem vagyok egy "sajnálom típus". A magam baján sem sokat tépelődök, kiutat keresek. Én nem tudom Őt sajnálni! :evil: Engem se sajnált a kutya sem, amikor felköltöztem Pestre és megint depressziós és pánikbeteg lettem! :evil: De nem is arra volt szükségem! :evil: Nekem fontos volt ez a kapcsolat és kiakartam próbálni van e értelme!

Kép
szilzi

Az egy jó szak. Rá kéne őt venni, hogy menjen el idegenvezetőnek. Rengeteg turista megy Pestre, akik csak angolul tudnak és kérnek vezetőt a városnézéshez,múzeumokba.

Kép
flóra 11

Figyu Szilvi,teljes mértékben megértelek. De hidd el nekem,ez a kapcsolat még nincs veszve. Egyáltalán. A.-t is cseszi az ideg a munkája miatt,aztán ugye kiderültek a problémák a spermák körül,ez is nyomasztja és valahol feleslegesnek, hasznavehetetlennekérzi magát. Szerintem azért is nem keres munkát,mert ezt gondolja magáról,hogy sehová sem kell, semmire sem jó. Ettől ideges lesz, befeleforduló, morgós, panaszkodni nem akar,emészti magát.
Itt jössz Te, aki még eszébe hozod a tehetetlenségét,erre robban, és mindenért Te vagy a hibás. És kész az ördögi kör, amiből nehéz kikerülni,de nem lehetetlen.

Kép
flóra 11

Akkor mit tegyek???

Kép
szilzi

A házasságotok viszont még nagyon új. Ennyi idő alatt igazán még összeszokni sem lehet, nemhogy kiismerni a másikat. Nektek most időre van szükségetek, rengeteg időre. Semmi másra. Próbáld neki nem emlegetni a munkát. A házimunkábapedig vond őt be, mint eddig is, vagyis azelőtt. Abban segítsen neked. És gyakran kérd őt meg apró szívességekre. pl. mielőtt indulsz haza munkából hívd fel, kérd meg, hogy készítse a vacsit,mert nagyon éhes vagy, addig míg buszozol terítsen meg kettőtöknekés aztán vacsiztok. Vagy napközben is felhívhatod, megkérheted, hogy szedje le a ruhát, nem akarod,hogy kifakuljon a napon stb.

Kép
flóra 11

Sziasztok.Csak egy kis pihi a takarításban. :)

Kép
martik77

És mindenért dicsérd őt meg,amit megcsinál. Azért, hogy érezze, hogy szükséged van rá, kell még neked így is valamire. Megkérheted őt, hogy vásároljon be, stb. Bármire, amiről tudod, hogy meg tudja csinálni, Vagy elintézni valamit a postán, bankban. Lassan, de meglátod, visszatér az életbe.

Kép
flóra 11

Helló Márti!

Kép
flóra 11

Szüksége van arra, hogy érezze,ő is hasznos tud lenni. Ha visszabillen az egyensúlya,meglátod vidámabb lesz, és ő maga keres majd munkát magának.
Ha már kicsit hajlandó lesz besegíteni, aztán csináljatok sok közös programot, minél többet. Tudom, nagyon fárasztó ezt végigcsinálni, de hidd el, ezt kell tenni.

Kép
flóra 11

Vissza kell őt hoznod, mégpedig úgy, hogy ne vegye észre, hogy segítesz rajta, mert a büszkesége elutasítaná a segítséget.

A babát ne említsd neki.Kivizsgálásra úgyis csak januárban megy, addig hanyagold a témát. Persze Te kezeld magad, de ne említsd neki, hogy most kell, most van középidő stb. Csak bújj hozzá, amikor idő van, mintha csak kedvet kaptál volna rá.

Kép
flóra 11

És bármennyire is nehéz szeretni ilyenkor, szeresd őt! Nagyon szeresd őt. Ha nehéz, akkor mindig gondolj arra, mi az, amit szerettél benne, ami miatt mellette vagy, amiért összeismerkedtetek, ez segít. Szeresd benne a jót. Ne a rosszat nagyítsd fel. Hidd el, nevelni, irányítani csak szeretettel lehet eredményesen, diktatúrával senki nem jutott sikerre. :wink:

Kép
flóra 11

Szia Márti! :D

Köszönöm Flóra, de nem tudom nekem ehhez van e energiám. :( Miért mindig a nőnek kell mindent megtenni? :( Velem ki a fene törődik? És ki törődött akkor, mikor felköltöztem? Senki! Egyedül kerestem munkát, építettem új életet! :evil:

De tényleg mással kéne foglakozni, mert szegény új topik tagok rémülve fognak menekülni! :oops: :lol:

Kép
szilzi

Én nem szólok csak nyugodtan mondjad ami bánt Szilvi és úgy látom Flórától jobbat most nem is találhatnál. :)

Kép
martik77

Nagyon nehéz időszak vár rád Szilvi,lehet, hogy azt mondod, már nincs türelmed,ezt már próbáltad, de akkor is csináld végig. Ezt meg kell lépned. Most ez a feladatod. :wink:
Mindig bújj hozzá, szeresd őt, ha valamit segített,mondd el neki, hogy de jó, hogy itt van és megcsinálta, Te már nagyon fáradt vagy, nem bírtad volna, stb.

Kép
flóra 11

Igen Szilvi, számítottam rá, hogy ezt fogod mondani, miért a nők megint. Tudom, hogy neked senki sem segített, én is magamra maradtam a 3 gyerekkel válás után és munkanélküli voltam.
De mi vagyunk az erősebbek. Vigasztaljon ez. Kevés,igaz? Tudom. De most ezzel kell beérned. És lebegjen előtted a cél, hogy boldogan fogtok élni, örök szeretetben,megértésben. Képzeld el, hogy kéz a kézben szaladtok boldogan egy gyönyörű virágos réten. Vagy hasonló idilli képet. És ez legyen előtted, hogy ezt akarod elérni. És mindig erre törekedj, hidd el, el fogod érni!

Kép
flóra 11

Van erőd,van kitartásod. Egy féléves házasságot semmiképp nem szabad felrúgni, még nem voltatok eleget együtt, meg kell szoknotok egymást. Még idő kell a házasságotoknak ahhoz, hogy kiforrjon,mint a bor. Az is csak akkor jó, mikor már letisztult. :wink:

Kép
flóra 11

Ma este mikor hazamész,akár ülj a párod ölébe és sírd ki magad. Ne magyarázd,miért sírsz, csak sírd ki magad. Erre szükséged van. Ha kérdi mi a baj, mond, hogy nehéz napod volt,és csak öleljen meg,kérd őt meg, hogy nyugtasson meg téged. A férfiak maguktól nem jönnek rá,mire vágyik a nő,mindent meg kell nekik mondani.

Kép
flóra 11

Legyen ez a kezdet, ez az ölelés. Aztán minden könnyebben fog menni,meglátod. Nem baj, ha kiköveteled magadnak azt az ölelést, az akkor is feszültségoldó lesz, ezt tudom, tapasztalatból. :wink: Sokkal enyhébb és kezesebb lesz utána a párod. Utána szépen vacsizzatok meg, kicsit beszélgessetek,igyatok egy pohár bortés bújjatok össze, csak úgy,kötetlenül.

Kép
flóra 11

És ha útközben megtorpannál, kételyeid merülnének fel,akkor mi mindig itt vagyunk! :wink: Gyere bátran. Mi majd ölelgetünk és cirógatunk a szeretetünkkel, remélem itt érzed az együttérzést. :wink:

Kép
flóra 11

És most tettekre fel, Szilvi drága! Tervezgess, mit hoigyan fogsz csinálni, találj ki feladatokat a párodnak.

Kép
flóra 11

Tudod mi nagyon menő mostanában? Gyerekeknek úszótanfolyamot csinálni. Sok szülő szeretné privát órákra járatni a csemetéjét úszásból. Ehhez csak vállakozói engedély kell és egy uszoda, amit bárhol kibérelhet bizonyos időpontokban és oktatná a gyerekeket.
Na, de csak okoskodom....

Kép
flóra 11

Hozok magamnak csirkét meg krumplit,levest ettem még csak.

Kép
flóra 11

Hú!!!!!!!!! 5 oldalt írtatok reggel óta!!!!!!!!!!
:shock: :shock: :shock:

Kép
muzsuzska

Miért kell mindig valami szarnak történnie az életünkben, nehogy véletlenül jól érezzük magunkat!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép
muzsuzska

Flóra, csodálatos tanácsaid vannak, de a birka türelmedből a megértésedből, a sok kedvességedből, faxolhatnál egy kicsit nekünk is!
:D :D :D

Kép
muzsuzska

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?