A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Helló Zsuzsi!

Ilyen az élet körforgása. Mindig kapsz az élettől egy feladatot, amit meg kell oldani. Nélkülük túl egyhangú lenne minden. :wink: Persze egészen jól viselnénk az egyhangúságot, ha boldogságban élnénk,igaz? :wink:

Kép
flóra 11

Na tessék, megint a tök okosság került laptetőre. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
flóra 11

Ja, a birkatürelmem néha engem is cserbenhagy. De igyekszem.
Gimis koromban mondta egyik osztálytársam,hogy annyira nyugodt vagyok, hogy ez másokat már felidegesít. :lol: :lol: :lol:

Kép
flóra 11

Szia Zsuzsi! :D

Köszönöm Flóra! Még könnyeztem is! :oops: Egybe olvastam a tanácsaidat, mert közben jöttek hozzám. :(

És Zsuzsi igazad van, a türelmedből Flóra ide nekem legalább egy kicsit! :lol: :lol:

Elmegyek ebédelni, majd jövök!

Kép
szilzi

Lányok, ma reggel bekapcsoltam a tévétés az AXN-en azóta egyfolytában Dr. House van. :lol: :lol: :lol: Maratont adnak belőle. :lol: :lol: :lol: Marha jó! :lol:

Kép
flóra 11

És Flóra, jól emlékeztél, nagyon szeretem a dr Houst! :D 23-án egész nap az ment az Axn-en! Tök jó volt!

Kép
szilzi

Szilvi, nem sajnállak, hisz megbeszéltük, nem sajnálkozunk!
Picit kiborult a bili, de elég erős vagy hogy el fogod dönteni mit szeretnél és hogyan, Kiderül hogy A, akar e társad lenni vagy nem!
Flóra!!! Miért mindig nekünk kell pitiznünk nőknek, a szeretetért, a jobb életért?
Én is olyan vagyok mint Szilvi, nem tudtam sosem hallgatni , nem is akarok! Nagyon nehéz volt 13 év után a vagyont a házat lemondani, de nem voltam hajlandó egy marhával leélni a hátralevő életemet! Örökös rettegés mi vár otthon, segítség semmi csak elvárás !

Kép
muzsuzska

Szilvi,jó étvágyat! :wink:

Kép
flóra 11

Zsuzsi, látod,én sem maradtam a férjemmel. Csak akkor még nem volt ennyi tapasztalatom, meg ott más volt a baj,ő csalt engem évek óta és fűvel-fával. De ezt hagyjuk.
Szilviéknél még nagyon is sok esélyt látok arra, hogy ebből boldog házasság legyen.

Kép
flóra 11

Flóra egy apróság, de engem ez is dühít: Exem utálja a töltött káposztát, én imádom, ezért volt hogy 3 napig csak azt ettem, persze neki főztem mást is!
Most eldicsekedett, hogy az új babája meghívta az első közös vacsira, és milyen finom töltött káposztát evett! :shock: :shock: :shock:
Remélem fosik tőle vagy egy hétig!

Nagyon elegem van ,hogy mindig összefutunk a munkahelyen és meséli a hülyeségeit!
Királyfi az üzemvezető operátor,én a laborban vagyok, az ex meg a karbantartásnál! Kértem húzzon el másik műszakba, de nem akar!
Egész családias a hangulat nem??????? :evil: :evil: :evil:

Irigylem Királyfi türelmét is, csak mosolyog a helyzeten én meg néha szétdurranok! Persze engem nyugtatgat, de ez nem állapot!
Meg akarok szabadulni ex től , hisz azért váltam el!

Kép
muzsuzska

Voltam bevásárolni, végre süthetek pitét!
Szilvi! Kitaláltam, hogy befelezem a tepsit a felébe almát a másikba túrót teszek, így két féle pitém lesz! Jó mi? :D
Csak nem vesznek össze, gombás sült húsit csinálok rizzsel. De csak vacsira mert párom 11ig dolgozott most alszik én meg ráérek.

Kép
muzsuzska

Az exszel én is így vagyok. Nekem is elmeséli a nőügyeit, a kalandjait, a sztorijait, én csak meghallgatom,aztán teszek néhány pikáns megjegyzést, viccelődveés ennyi.
Engem nem zavar, F. se. Jókat röhögünk a hülyeségein. :lol:

Kép
flóra 11

Én ma már főztem Zsuzsiéstöbbet már nem vagyok hajlandó ma. Még mosnom kell, be is rakom gyorsan. Süt a nap, száradjon a ruha.

Kép
flóra 11

Flóra a cickók egész máshogyan viselkednek mint eddig, azonkívűl elmúlt az összes pattanás az arcomról ,vérzés előtt? :shock:
Ilyenkor szoktak kibújni!
Mást nem érzek, csak álmos vagyok, 11 aludtam csak.Vége az éjszakás hetemnek, legközelebb kedden kell mennem délután, de addig kiderülhet hogy nem is kell menni mert szar a helyzet.

Kép
muzsuzska

Én is elpakolok mert csak ledobáltam a szatyrokat, és jöttem hozzátok! :D

Kép
muzsuzska

Én is mérem a hőmet, most le kell esnie , mielőtt megjön. De igaza van Benónak ez csak idegesít minket! :evil: :evil: :evil:

Kép
muzsuzska

Flóra, nagyon szép a lakásotok! De ezt látszott eddig is! :D

Kép
muzsuzska

Istenem, nálatok is ez a munkahelyi probléma. Mint a F.-nál.Ott is kiderült, hogy hétfőn nem is kell mennie,mert nincs mit dolgozni. A baj, hogy így pénz sincs. :evil:

Kép
flóra 11

Nagy marha volt aki kitalálta pénzt!

Kép
muzsuzska

Jaj, köszi Zsuzsi. Tudod egy-egy részlettelén is meg vagyok elégedve, de nem mindennel. A középső szobapl. jól nézett ki,oda is méretre csináltattam bútort. Mikor a F. ideköltözött, akkor abba szobába hozta a bútorait, most ott háromféle bútor van összekombinálvaés nagyon zavar. De nem szólok,mert még reménykedem,hogy lesz babaés akkor az a szoba lesz a gyerekszoba,tehát úgyis át lesz rendezve.

Kép
flóra 11

Hát igen. A föníciaiak voltak azok,nem?

Kép
flóra 11

Sziasztok.

Kép
martik77

Begyújtottam az aromamécsest kis levendulával, sajna az utolsó cseppek voltak benne. :(

Kép
muzsuzska

Szia Márti! Visszajöttél?

Én is nagyon szeretem a gyertyákat! :wink:

Kép
flóra 11

Szia!

A konyhám gyönyörű, a háló is,a nagyszoba bútorait ki nem állhatom, de párom anyja rendezte be, így nem nyúlok semmihez, nem veszek semmit se, majd ha lesz sajátunk!

Én aki kisebb palotában laktam, gyönyörűen berendezve, most nem érdekel! Boldog vagyok végre és csak ez számít!!!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Márti,mi volt a mai menü?

Kép
flóra 11

Visszatértem.A párom dolgozik én kitakarítottam,a gyerek meg unatkozik.Ez egy tipik vasárnap.

Kép
martik77

Most tényleg megyek pakolni és pitézni is kéne......... :oops: De bekukkantok.........

Kép
muzsuzska

Csirkemellet befűszereztem,kisütöttem+krumpli.

Kép
martik77

A próféta szólt belőled Zsuzsi! Én is így vagyok azzal a szobával,nem az a lényeg. Fő a nyugalom, a boldogság. :wink:

Kép
flóra 11

Flóra.Én örültem volna ha életem egyes szakaszaiban valaki ilyen vagy hasonló tanácsokkal lát el :)

Szilvi:nem láttam az iwiw-en a jelölést.De lehet csak az iwiw vacakol.Még várok.Te pedig ne csüggedj. :D

Kép
martik77

Vettem almás-fahéjas teát, geszenyemasszát-tejszínnel.
Adok az élvezeteknek.

Kép
muzsuzska

Hívott a fiam BP-ről.Meg kell neki néznem a neten, hogyan jutnak el a Nyugatiba. Még lesz egy versenyszáma,aztán sietniük kell, hogy elérjék a vonatot.

Kép
flóra 11

Hát igen nekem 22 évesen mindenem megvolt lakás család munkahely de azért,hogy boldog legyek feladtam a családot(EX-et)és a lakást.Nehéz volt újrakezdeni és még mindig nem tartok ott mint akkor de egy jó ember van mellettem.

Kép
martik77

Márti, nálunk is csirke van, de én egészben sütöttem,de én is befűszereztem. Hozzá szintén krumpli, azt meg zöldségesre csináltam,így már régen volt. Finim,önálló ételnek is, nemcsak köretnek.

Kép
flóra 11

Újra itt vagyok! :D

Sokat segítettél Flóra, köszönöm mégegyszer!!!!

Zsuzska mikor tesztelsz?

Pedig márti én bejelöltelek! Remélem jó Mártit :shock: :lol:

Flóra ne legyen neked semmi bajod a lakásoddal. Most lehet, hogy én is lefényképezem a füredi lakást :wink:

Kép
szilzi

Zsuzsi,én is szeretem az almás-fahéjas teát, na és a gesztenyepürét tejszínhabbal!!! :D Ilyen volt az exem tortája is. Égy nagy gesztenyepüré tejszínhabbal. Komolyan fini volt. :lol:

Kép
flóra 11

Én nagyon válogatós vagyok és sok mindent nem eszek meg pl.egész csirkénél csak ha meg van töltve akkor a tölteléket a többit nem.(mármint a csirkét)Nagyon szeretem az illatát de amikor megkóstolom akkor nem olyan az íze amilyennek én elképzelem.Nagyon hülyén hangzik? :?

Kép
martik77

Bocs a kisbetűért Márti! :oops: :oops:

Kép
szilzi

Szilvi,szívesen segítek bármikor. Ha segít valamit a tanács,annak örülni fogok. De talán már az is jól esik,hogy kiadhattad magadbólés valaki meghallgatott.

Kép
flóra 11

Szia Szilvi.Tancsunál keress Kiss Márta.De lehet,hogy az iwiw vacakol.Amúgy jó Márti vagyok. :lol:

Kép
martik77

Szilvi, nem tesztelek, nem akarok, eddig akárhányszor teszteltem másnak megjött. :evil: várok................... persze ha kibírom :oops:

Kép
muzsuzska

Igen?? :lol: :lol: Én elhiszem! :wink:

Kép
szilzi

Megértelek Zsuzsi! :( De én sem értem a pattanásokat! :evil: Eddig a halántékom volt tele, most tutiba az arcom! :evil: De most végre rászántam magam és kitisztíttatom, ha hazamegyek. Ebben az évben már másodszor, eddig kb 3 évente szoktam! :oops:

Kép
szilzi

zsuzska vagyok és nagyon lusta mindig visszajövök a gép elé és írok... Zavarjatok már el!

Kép
muzsuzska

Nem hangzik hülyén, Márti. Én is voltam már így. Nem is ettem belőle,mert nem ízlett. Ki tudja,mitől függ ez.

Kép
flóra 11

Te és a lustaság :lol: :lol: Zsuzska, maradj itt! A pite biztos jó lesz túrósan-almásan! :wink: Én azt a Türingiait, amit beírtam fogom megsütni felét almásra, felét szedresre! Anyuéknál az is sok van! :D

Kép
szilzi

Nekem sosem volt pattanásom, kb egy éve kezdődött és most hogy félhosszú a hajam göndörödik, mindig szögegyenes volt. :D Biztos a hormonzavar. Bár nekem már a sok szurítól hormon túltengésem van.

Kép
muzsuzska

Zsuzska,maradj. Én is kicsit vagyok még,aztán keresgélhetek a fiamnak a neten. Azt sem tudom,hol keressek ilyesmit. Nincs ötletetek?

Kép
flóra 11

Jelentem Márti, én nem Jó Mártit jelöltem be! :oops: Pótoltam! :D

Kép
szilzi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?