Sziasztok!
Köszi, hogy kerestetek, de itt az őszi szünet. a 3 fiú folyamatosan nyúz.
Alex mindent megért, igazi csibész. Felmászik az asztalra, mosógépre.Most már végre rohan, rengeteget beszél. Egyedül iszik, "mosakszik", "kezet töröl", Amit kérek hozza, viszi. Még mindig imád takarítani.

2x alszik . 11,8 kg 78 cm. 84-es ruhákat hord.Féltékeny a tesók bújására. Már tudja mi az, amit nem szabad és azt direkt csinálja.

De közben les, hogy mit szólok hozzá. Egy percre nem ül le. Kivéve a számítógép előtt, a egyszervolt.hu dalokat imádja. Én nem énekelhetek neki, befogja a szám, és húzza össze a szemöldökét. Ha így sem hagyom abba, akkor képes megpofozni.
Az összes játékát unja már, de nem tudok neki mit venni, ami lekötné az ő korosztályát. Maradt a rajzolás, gyurmázás.
A legnagyobbammal ezzerrel iskolát látogatunk, készülünk a felvételire.
A középsőmmel versenyekre tanulunk. A tanárok szeriont húha... szerintem átlagos, csak nincs másik jelentkező, aki bevállalná a versenyekre mászkálást.
Közben szervezem a 8. os ballagást, tanári ajándékokat, ruhát, bankettet.Gyűjtöm a pénzt. Kisérősködöm a 2-osokkal.
Szóval igyekszem nem unatkozni.
Velünk a helyzet ugyan az, sajnos a férjem az ultimátumok ellenére sem változott semmit. Szerinte nekem kellene kezdenem, mert ő nehezebben nyílik meg. Nem fogja fel, hogy 12 évig nyaltam a seggét, kedveskedtem neki, a kedvét kerestem, dicsértem, ha kellett-ha nem, hogy nőjön az önbizalma. Viszont vissza nem kaptam.3 éve bezárkóztam, már nem teszem ezt. Most neki kellene engem megszereznie, visszahódítania. De ő szerinte ehhez két ember kell. Na ja. 12 évig nem kellett, elég voltam egyedül is. A házaséletről ,már ne is beszéljünk.
Sajnos az igazimat is elvesztettem, az én hibámból. Önzetlenül felajánlotta, hogy fizeti az albérletemet, segít a gyerekeket eltartani, csak költözzek végre külön, de én nem mertem belevágni. erre ő lelépett, mert nem akarja nézni, ahogy őrlöm,tönkre teszem magam.Azt mondta, hogy ebbe ő is beleroppan.